ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τρίγωνο στο Σούνιο παρόμοιο μ' αυτό των Βερμούδων? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τρίγωνο στο Σούνιο παρόμοιο μ' αυτό των Βερμούδων? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sirius34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SiriusΝέο Μέλος
08/10/2003, 00:33:50
EXW AKOYSI GIA ENA PAROMOIO TRIGONO SAN TON VERMOUDON STIN ELLADA POU AN THIMAME KALA KSEKINAEI APO TO SOUNIO GNORIZI KAPIOS GIAFTO?????

ntinos

08/10/2003, 13:50:20
Το τρίγωνο στο οποίο αναφέρεσαι, υπάρχει.
όπως επίσης υπάρχουν και πολλά άλλα τρίγωνα στο χώρο της Ελλάδας αλλά και ευρύτερα.
το αν υπάρχει το είδος μυστηρίου, γιά το οποίο φημίζεται το τρίγωνο των Βερμούδων, είναι βέβαια ΑΛΛΗ υπόθεση, άλλο θέμα.

Διότι γράφεις γιά παρόμοιο τρίγωνο, γεγονός που με οδηγεί στην ερώτηση παρόμοιο ως προς τι ακριβώς; σχήμα, μέγεθος ή μυστηριώδη συσχετισμό; Θα μπορούσες ίσως να το διευκρυνήσεις αυτό σε επόμενο μήνυμά σου;

είναι γεγονός, ότι το τρίγωνο -ως σχήμα- έχει μιά μεγάλη δυναμικότητα και γιά αυτό το λόγο, πολλές τοποθεσίες δύναμης υποστηρίζεται ότι είναι σκόπιμα τοποθετημένες σε γωνίες τριγώνων.

θα σου πρότεινα λοιπόν, μιάς και εσύ είσαι ο δημιουργός του θέματος, να διευρύνεις το θέμα της αναζήτησής σου γενικότερα προς τα "δυναμικά" τρίγωνα του χώρου, πέρα από τον συσχετισμό -που διακρίνω από το πρώτο μήνυμά σου- με το τρίγωνο των Βερμούδων. υπάρχει πλήθος ενδιαφέροντων στοιχείων σχετικά με τέτοια τρίγωνα. ο Γ. Μπαλτογιάννης -γιά παράδειγμα- έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο "Ιερή Αρχιτεκτονική -χθόνια και ουράνια", όπου περιγράφει τριγωνικές γεωγραφικές σχέσεις και δίνει ενδιαφέρουσες ερμηνείες.

βέβαια, μιά απλή καλοπροαίρετη προτροπή σου κάνω εδώ, η απόφαση είναι πάντα δική σου.

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

GhostΜέλος
23/11/2003, 19:03:40
ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΙΓΩΝΩ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ???

karmaΜέλος
12/11/2005, 02:01:51
Αγαπητοί φίλοι

Είμαστε όλοι εδώ μία ωραία παρέα !

Για να γνωριστούμε, όμως, καλύτερα θα πρότεινα να πούμε κάποια πράγματα για μας... Χόμπι, προτιμήσεις, ζώδιο, τα όνειρά μας ...ακόμη και την αγαπημένη μας ομάδα.

Έτσι ...για να ζεσταθούμε λίγο !!!!

Φιλικά

ΜορφέαςΜέλος
12/11/2005, 04:06:25
Παρακαλώ προηγείστε από όλους μας κυρία μου, και οι απαντήσεις μας θα ακολουθήσουν

Χαιρετώ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

karmaΜέλος
12/11/2005, 04:37:53
quote:
Παρακαλώ προηγείστε από όλους μας κυρία μου, και οι απαντήσεις μας θα ακολουθήσουν

Ε... να μη χαλάσω το χατίρι στον αγαπητό Μορφέα !

Χμμ... Ζώδιο... λίγο Παρθένος, λίγο Ζυγός, λίγο Λιοντάρι, κάτι παίρνω και από τον Ωροσκόπο μου, τον Ταύρο. Από χόμπι πολλά ! Διάβασμα, μουσική (παίζω κιθάρα και λίγο πιάνο), τραγούδι, γράφω και στιχάκια ! Αγαπώ τα ζώα (έχω τρεις γάτες) και τα φυτά, ασχολούμαι με τη διακόσμηση, την κηπουρική, ά, μ’ αρέσει και ο χορός (όλα τα είδη). Τώρα από ομάδα, είμαι ΑΕΚΤΖΟΥ ! Το επάγγελμά μου ; Μυστικό... Τα όνειρά μου ; Nα έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά και η ζωή μας να γίνει πιο απλή, πιο ανθρώπινη... Να είμαστε ευχαριστημένοι με την κάθε απλή στιγμή που ζούμε, γιατί έχουμε όλοι ένα μεγάλο δώρο, τη ζωή !

Φιλικά

12/11/2005, 16:09:30
Να ζεσταθούμε γιατί όχι.

Τοξοτάκι με ωροσκόπο Σκορπιό...Εγώ...
Λατρεύω τα ταξίδια, την ποίηση [όχι πως δεν φαίνεται] τραγουδάω όμορφα αφού τελείωσα και δυό ωδεία, άσχετα αν δεν το είδα επαγγελματικά, ετοιμάζω δύο ποιητικές συλλογές κι ένα δίσκο όχι στην εκκλησία αλλά επίσημο δίσκο σε δισκογραφική εταιρία, ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες, επιτυχώς, διαβάζω γράφω μαγειρεύω έξοχα είναι τέχνη μη γελάτε, παίζω κιθάρα πολύ καλά, και την Τετάρτη αυτή, με την αγαπημένη φίλη Πέννυ ξεκινάμε το λατρεμένο μας όνειρο. ΄Αλλωστε έχουμε εμπειρία,εδώ στην Κύπρο στην Θεσσαλονίκη. Η Πέννυ είναι από εκεί. Κοινό όνειρο. 2 εκπομπές στο ραδιόφωνο, σύντομα δίνουμε και συχνότητα. Συχνότητες.
Τίτλος. Οιωνοί η μία,
Ενδόραμα η άλλη,
Παιχνιδίσματα κεφιού τα Σαββατόβραδα και όχι μόνο.
Αυτός ο τρόπος ο ραδιοφωνικός υπόσχομαι να σας, να μας να τους ζεστάνει όλους. Και κάθε που ξεκινάει η εκπομπή μας σας δίνω λόγο πως αφού πέσουν σήματα σπόνσορες διαφημιστικά και τίτλοι θα λέμε πως είναι αφιερωμένη στο ESOTERICA και στα λατρευτά φιλαράκια.
Γενναιόδωρα τα Τοξοτάκια.
Κάρμα μου η Πέννυ είναι Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη
Εγώ τοξότης με Σκορπιό,
κι οι δυό έχουμε Σελήνη στους Διδύμους.
Αφροδίτη και ΄Αρη στον Τοξότη.
Το ταίρι της είναι Ψαράκι, το δικό μου Καρκινάκι γλυκοευαίσθητο και δυναμικό.
Καλά πάμε;
Ευθύτατους δρόμους αντικρύζω.

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ
ΖΕΣΤΑΘΗΚΑ ΗΔΗ.
Σε φιλώ Παρθενάκι.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

DidoriumΜέλος
12/11/2005, 17:46:21
quote:

και την Τετάρτη αυτή, με την αγαπημένη φίλη Πέννυ ξεκινάμε το λατρεμένο μας όνειρο. ΄Αλλωστε έχουμε εμπειρία,εδώ στην Κύπρο στην Θεσσαλονίκη.

Εγώ είμαι ΛΕΩΝ ωροσκόπο δεν ξέρω αν έχω και αν έχω τότε δεν ξέρω ποιος έιναι μα ούτε και ξέρω πως θα τον βρω. Τελοσπάντων για να μην πολυλογώ - δε με νοίαζει κίολας..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ να δώσεις λεπτομέρεις το συντομότερο - αυτό δε θέλω να το χάσω.

Αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα όνειρο - και μου αρκεί που είναι δικό μου.

Επίλογος - ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλούθκια..

Better to save the mystery than surrender to the secret..

12/11/2005, 18:31:13
quote:
Για να γνωριστούμε, όμως, καλύτερα

Καλύτερα... μα.. δεν γίνεται καλύτερα..

quote:
Χόμπι, προτιμήσεις, ζώδιο, τα όνειρά μας ...ακόμη και την αγαπημένη μας ομάδα.

Χόμπι.?? έ.. αστροναύτης...
Προτιμήσεις.. ναίναί.. τις ξανθιές..
Ζώδιο.. δεν εχω.. εε. που να το βρώ..
Ονειρα.. πολλά.. πάρα πολλά..
Ομάδα.. ΟΛΕΣ...

Φίλοι μου αγαπημένοι...

12/11/2005, 18:46:00
quote:
ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες,

Χμμ.. αυτό δεν συμβαδίζει με τα υπόλοιπα..!! Κιθάρα.. ποίηση.. πόλεμος.. μου θυμίζει.... ειχε τελειώσει τη σχολή πολέμου... στην αρχή για να τρομάζει παιδάκια...

Και απο ωδεία..είχε καθηγήτρια μια .. να δείς πως την έλεγαν.. monica..?? είχε μανία με τα πνευστά.. Πόλεμος μετά μουσικής..

12/11/2005, 21:13:28
quote:

Ειναι και αυτή μια άποψη

ΜορφέαςΜέλος
12/11/2005, 23:54:00
Λοιπόν... εγώ είμαι Κριός... με Λέων, με μπόλικο σκορπιό και τοξότη...
Χόμπι μου, είναι το διάβασμα κυρίως πνευματικών - μεταφυσικών - εσωτερικών βιβλίων και βέβαια η ενασχόλησή μου με την εναλλακτική θεραπεία που είναι το χόμπι μου και η ζωή μου ολόκληρη... Τώρα η δουλειά κι όλα αυτά δεν έχουν σημασία... Μου αρέσει στις ελεύθερες ώρες επίσης να κόβω βόλτες στην παραλία όταν δεν κάθομαι να ακούσω μουσική ή να συνομιλήσω άλλους ανθρώπους (που είναι πάρα πολλοί στην ζωή μου),και βέβαια τώρα το τελευταό μου χόμπι είναι το εσωτέρικα...

Όνειρό μου είναι να ξυπνήσουμε όλοι μας από αυτό το όνειρο που ζούμε....

Να σαι καλά Κάρμα...

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

NemesiΜέλος
13/11/2005, 14:25:16
Καλημέρα σε όλους και όλες

Εγώ πάλι Σκορπιός με ωροσκόπο ταύρο
Μου αρέσει πολύ το διάβασμα, μουσική και κινηματογράφος Οπα, συγνώμη, ξέχασα και τη... μαγειρική

Αχ, βρε Αφροδιτούλα, εμείς πάλι ριγμένοι, δεν γίνεται να κάνετε κάτι, σχετικά με τις εκπομπές, και γι' αυτούς που δεν ζουν Ελλάδα?

Τέρμα η γκρίνια (αν και παράπονο ήταν)

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

13/11/2005, 15:13:08
quote:

quote:

και την Τετάρτη αυτή, με την αγαπημένη φίλη Πέννυ ξεκινάμε το λατρεμένο μας όνειρο. ΄Αλλωστε έχουμε εμπειρία,εδώ στην Κύπρο στην Θεσσαλονίκη.

Εγώ είμαι ΛΕΩΝ ωροσκόπο δεν ξέρω αν έχω και αν έχω τότε δεν ξέρω ποιος έιναι μα ούτε και ξέρω πως θα τον βρω. Τελοσπάντων για να μην πολυλογώ - δε με νοίαζει κίολας..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ να δώσεις λεπτομέρεις το συντομότερο - αυτό δε θέλω να το χάσω.

Αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα όνειρο - και μου αρκεί που είναι δικό μου.

Επίλογος - ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλούθκια..

Λεπτομέρειες το δίχως άλλο συντομότατα. Θα ζεσταθούμε πάντως σας το υπόσχομαι και...ραδιοφωνικά.
Το ΠΑΟ μήπως -λέω μήπως- σημαίνει ότι είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! Γιατί τότε σε πάωωωωωωωωωωωω!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

13/11/2005, 15:15:14
quote:

Προτιμήσεις.. ναίναί.. τις ξανθιές..

ALLΖZARO!!! Ω τι έκπληξη! Ξανθιές ενωθείτε! ΄Εχουμε ελπίδες!!!

Γιά το αστροναύτης -διατηρώ επιφυλάξεις-...

13/11/2005, 16:28:24
quote:

quote:

Ειναι και αυτή μια άποψη

Είναι κι αυτή μιά άποψη
αγάπης αντανάκλαση
τρελλή φωτός διάθλαση
και λάμψη αληθινή.

Είναι κι αυτή μιά άποψη
τη μία ν΄αγαπιόμαστε
την άλλη να τρωγόμαστε
μα πάντα σθεναροί.

Το χιούμορ σου σπάει κόκκαλα...

ΑLLZZARO!!! O πόλεμος κι ο έρωτας έχουν πολλά κοινά.
΄Οσο γιά τις πολεμικές τέχνες είναι στάση ζωής.
΄Εμαθα ρεαλιστική αυτοάμυνα
με εύκολες και πρακτικές τεχνικές [DAS STREETFIGHTING], κοντά στον Γιάννη Λαιμοδέτη και τον Κώστα Βασιλειάδη.
Η προσωπική προστασία μας δεν είναι επιλογή είναι ευθύνη μας.
΄Εχω μαύρη ζώνη. Ανεξάρτητα από αυτό η γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει και άλλα λαμπερά χρώματα.
Η μέθοδος που έχω διδαχθεί στηρίζεται σε τεχνικές και θεωρίες παραδοσιακών και μοντέρνων πολεμικών τεχνών και σε τεχνικές που προέρχονται από την πρακτική αληθινών καταστάσεων στο δρόμο. Παρότι ψηλή 1, 77 δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην κίνηση.
Μήπως πρέπει να αρχίσω τη διδασκαλία; ΄Οποιος κινδυνέψει εδώ είμαι εγώ...

Α.Ρ.

DidoriumΜέλος
13/11/2005, 18:23:16
quote:

Το ΠΑΟ μήπως -λέω μήπως- σημαίνει ότι είσαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! Γιατί τότε σε πάωωωωωωωωωωωω!!!

Σωστά - και γω σε πάω.

13/11/2005, 18:29:10
Ομαδάρα. Είσαι ωραίος...
Μην ακούσω γιά Ολυμπιακούς και Αεκτζήδες. Θα ταραχθώ.
Φιλιά σε όλους.
Κάρμα καλό το θέμα...

Ζεσταθήκαμε.
Α.Ρ.

14/11/2005, 15:59:54
quote:
ALLΖZARO!!! Ω τι έκπληξη! Ξανθιές ενωθείτε! ΄Εχουμε ελπίδες!!!

Tι..!!τι.!! πλάκα έκανα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα.. απλά .. προτιμήσεις απο το παρελθόν...
Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι.. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.. γ@#$%%$μου..

14/11/2005, 16:33:23
quote:
ΑLLZZARO!!! O πόλεμος κι ο έρωτας έχουν πολλά κοινά.

Δεν αντιλέγω.. και τα δύο είναι ανθρώπινες αδυναμίες..

quote:
΄Εμαθα ρεαλιστική αυτοάμυνα
με εύκολες και πρακτικές τεχνικές [DAS STREETFIGHTING], κοντά στον Γιάννη Λαιμοδέτη και τον Κώστα Βασιλειάδη.
Η προσωπική προστασία μας δεν είναι επιλογή είναι ευθύνη μας.
΄Εχω μαύρη ζώνη.

Εδώ.. επέτρεψεμου.. εκ πείρας σε διαβεβαιώ.. οτι κανένας μαυροζωνάς.. δεν κάνει γνωστή την ιδιότητα του...
Τώρα αυτές οι μοντέρνες.. τακτικές .. που εφαρμόζουν κάτι ψηλές ξανθιές.. αεροσυνοδοί.. επέτρεψε μου να πώ .. οτι δεν συνάδουν.. με το αθλητικό πνεύμα.. ενός μαυροζωνά...

Μου χρωστάς μία απάντηση..αν και έκανες ιδιαίτερη αναφορά στο ερώτημα μου.. ακόμα δεν την έχω λάβει...απάντηση..