- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
πέταξε αυγό στο αμάξι μου.....και πρέπει να έγινε το πρωί....ήταν πρωί και από κότα μη ελεύθερης βοσκής....
Α. τον π#@@η...
εχει και κότες ε...
Λοιπόν άκου..πάρε ενα αυγό.. και τρύπατο.. μικρή τρύπα.. ρούφατο να βγεί ολο το ασπράδι με τον κρόκο.. μετά με μια σύριγγα γέμισε το με λαδομπογιά.. κόκκινη.. χεχε .. με μίνιο που βρωμάει.. κλείσε καλά την τρυπίτσα με στόκο.. και βάλτη στο κοτέτσι...
Ετσι λοιπόν οταν θα πάει να κάνει την ομελέτα.. θα γίνει της π$$%^^%ς το κάγγελο.. εαν πουλήσει και τα αυγά..ε...εκεί θα τον..χεχε..![]()
quote:
Deghar τι θα έλεγες να του τι έχω στημένη με κανα λοστάρι και όταν περάσει να του σπάσω το αμάξι........ακόμα δεν το ξεπέρασα
Εειι... μη το παρατραβάμε από τώρα...Ασε να "χοντρύνει" λίγο...![]()
![]()
Τα extreme μέτρα (paint remover, γκαζάκια, γκράφιτι, κατσαβιδάκια)τα παίρνουμε σε σοβαρές ΜΟΝΟΝ καταστάσεις!!
Δηλαδή αν στο είχε γρατζουνίσει τι θα έκανες![]()
![]()
![]()
Στην παρούσα μόνο μπινελίκια είναι δεκτά... ![]()

θα τον γράψω στα αρχ......
απάθεια...θα παρκάρω στο ίδιο σημείο και αν επαναληφθεί θα με δείτε στις ειδήσεις το ΣΚ.
Καλό ΣΚ σε όλους....
και μην πετάτε αυγά σε αμάξια δεν ξέρετε μπορεί να είμαι εγώ....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Δεν περιμένω καλέ μου τα Χριστούγεννα για όλα αυτά, τα ξέρει γιατί του τα λέω όλο τον χρόνο από τότε που μπορούσα ακόμα να τον σηκώσω αγκαλιά. Και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι τα πράττει και όλο το χρόνο.
Δεν θέλω να του τα περάσω ως κάτι που πρέπει να γίνεται λόγω κάποιου γεγονότος, αλλά ως κάτι φυσικό. Έτσι είναι ο άνθρωπος, όπως δεν σκέφτεται εάν πρέπει να αναπνεύσει ή όχι, έτσι και δεν πρέπει να σκέφτεται εάν θα προσφέρει ή όχι.
Ωραία η καρτούλα που ανέβασες, ευχαριστώ.
Peronospore το κατάλαβα ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός σου, αλλά πως λέμε "με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια", ε κάτι τέτοιο εννοώ. Μπράβο στον Didorium.
GDS1 πίκρα μεγάλη να δουλεύεις σε οικονομικές υπηρεσίες και μάλιστα πολυεθνικής, στο τέλος του χρόνου. Κατά τ΄άλλα μιά χαρά είσαι, τουλάχιστον μπορείς να συνεννοηθείς με τον κόσμο. Τώρα για τον τύπο με τ΄αυγά τι να πω, κάφροι υπάρχουν παντού.
Pixeldream δεν λύνονται έτσι οι παρεξηγήσεις. Μην το συνεχίζεις όλο αυτό, δεν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Κάποια είναι όπως τα λες κάποια άλλα όχι. Αφού βλέπεις ότι υπάρχει μιά ηρεμία γιατί ν΄αρχίσουμε πάλι τα ίδια?
Και να προσθέσω κάτι στα του jbg
ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΦΡΕΝΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ
Και πρέπει να μυρίζουμε τα νύχια μας πότε θα φοβηθούν και θα μας σκοτώσουν
quote:
Δεν θέλω να του τα περάσω ως κάτι που πρέπει να γίνεται λόγω κάποιου γεγονότος, αλλά ως κάτι φυσικό.
Σωστόν.. σωστότατον...
quote:
Έτσι είναι ο άνθρωπος, όπως δεν σκέφτεται εάν πρέπει να αναπνεύσει ή όχι, έτσι και δεν πρέπει να σκέφτεται εάν θα προσφέρει ή όχι.
Ωραία ακούγεται.. δύσκολα πράττεται...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο θυμιζει σκηνη απο ταινια.
βρε τι συμβαινει στον κοσμο...
GDS1 αν συνεχιστει αυτο,πες το μας,και οπως ειπε και ο allzzaro θα στειλουμε την "ομαδα κρουσης"
βασικα αν δεν βαριεσαι να ασχοληθεις,πρεπει να του κανεις κατι που να ειναι αστειο,αλλα και....αρκετα κακο.
για παραδειγμα μπορεις να να χαραξεις την νυχτα στο καπο του αυτοκινητου του "ειμαι μ*****ας" η καποια αλλη βρισια.
μπορεις να του ριξεις νερομπομπα αλλα αντι για νερο να βαλλεις κατουρα!![]()

vile creature,killer pet
Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι από δω στον μεσαίωνα θα έκαναν καριέρα δημιουργώντας τα πιο "τρελλά" βασανιστήρια...
Δε θέλω να ρωτήσω... είμαι σίγουρη...![]()
GDS1 δε πας καμμιά εκδρομούλα το ΣΚ να ξεκουραστείς?![]()

quote:
Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι από δω στον μεσαίωνα θα έκαναν καριέρα δημιουργώντας τα πιο "τρελλά" βασανιστήρια...
Χμμ, βραστά αυγά κάτω από μασχάλες ή στην καμάρα των πατουσών; ![]()
Βέβαια εγώ έχω μια άλλη ιδέα. Αντί να του πετάξεις αυγά μέσα στο ανοιχτό παράθυρο την ώρα που οδηγεί, του πετάς την ίδια την αλανιάρα κότα!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Χμμ, βραστά αυγά κάτω από μασχάλες ή στην καμάρα των πατουσών;
Εγώ προτείνω να αγοράσει μια ντουζίνα κιλά καρφίτσες, να τον δέσει σε μία καρέκλα και να τον κάνει αχινό
Μετά από αυτό, μπορούνε να κάτσουν να φάνε μαζί σαν παλιοί καλοί φίλοι μια νοστιμότατη ομελέτα
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Εγώ προτείνω να αγοράσει μια ντουζίνα κιλά καρφίτσες, να τον δέσει σε μία καρέκλα και να τον κάνει αχινό
Ιιιιιιιιιιχχχχχ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σατανικό!!! ![]()
![]()
Και βέβαια...καθ' όλη τη διάρκεια, να του επαναλαμβάνει και τη ΘΕΪΚΗ ΦΡΑΣΗ ΓΑΡΔΕΛΗ!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗ DAGON![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()