- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οι ισλαμιστές θέλουν να σας σκοτώσουν. Δεν θα διστάσουν να ανατιναχθούν στην πόρτα σας ή να ορμήσουν πάνω σας με πολυβόλα. Αυτό το κατάλαβαν εκείνοι που σκοτώθηκαν στην Γαλλία.
Έχω πληροφορίες πως μυστικές ομάδες ισλαμιστών χρηματοδοτούμενες από εβραικά συμφέροντα, έχουν στόχο να χτυπήσουν ΚΑΙ την Ελλάδα. Τον ανυποψίαστο κοσμάκη δηλαδή για να δημιουργήσουν εμπόλεμη κατάσταση χάους ανάμεσα σε Έλληνες και Ασιάτες ισλαμιστές. Γι' αυτό προσεύχεσθε τέκνα μου να μας σώσουν τα ιερά τάγματα της Ορθοδοξίας όπως έκαναν και στο παρελθόν με τους Τούρκους.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την διαφορά Χριστιανισμού - Ισλαμισμού και να μην πέσετε θύματα του ψεύδους των ξενόφερτων <<αρχαιολατρών>>.
quote:
Ρε κλειδαρά, ήμαρτον δηλαδής. Τί παπαριές θέμα είναι αυτό? Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις από τους κουλούς, για να φτάσεις στις θέσεις σου? Τί μαλακία είναι αυτή που σας έχει πιάσει όλους?Γιατί η θέση ενός ανθρώπου πρέπει να προσδιορίζεται από την αντίθεσή του με άλλους? Κουλός είσαι μωρέ? Πάμε καλά? Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα θέμα καθαρό? Τί διάολο?
Φτιάξε ένα θέμα κατάφασης. Πάρε θέση. Δικιά σου θέση. Ασχέτως άλλων. Μην είστε εξαρτώμενοι χωρίς λόγο. Δηλαδή, τί? Θα πω εγώ τη γνώμη μου, επειδή είπε ο άλλος τη δικιά του? Οικειοθελής αναπηρία?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν είναι ωραίο να βωμολοχείς τέκνο μου. Είναι αμαρτία μεγάλη.
Αλλά γιατί δεν κάνεις εσύ την αρχή, φτιάχνοντας ένα ωραίο θέμα όπου θα παρουσιάζεις τις δικές σου απόψεις;
Tu es le grante μαλακιστίρ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Τί θλιβερό θέαμα να ταυτίζεις την κακία των Μωαμεθανών με την αγάπη του σωτήρα Ιησού Χριστού. Να προσβάλλεις τους χριστιανούς ως ηλίθιους!
Το θλιβερό θέαμα ενός θρησκολήπτου που δεν μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες με τα ίδια και χειρότερα συμβάντα κατά το παρελθόν το σκέφτηκές?
Την απάντηση την έδωσε μέσα σε λίγες γραμμές ο PY8AGORAS εδώ.
quote:
PY8AGORAS 10/01/2015, 21:53:34
Όταν ο τραγόπαπας που συνόδευε τις καραβέλες του Κολόμβου, του Τζέημς Κουκ και τόσων άλλων προς τις νέες και άγνωστες χώρες, έβλεπε μπροστά του καμιά βυζαρού μελαψή τσίτσιδη, στις Μπαχάμες, στην Καραϊβική, στην Αφρική ή στην Πολυνησία, την πλάκωνε στα καντήλια, τους σταυρούς, τα μαστίγια και τους εξορκισμούς ως όργανο και εργαλείο του σατανά
(και μετά βέβαια μπορεί και να την πήδαγε κρυφά το βράδι...και αν όχι αυτός, σίγουρα οι υπόλοιποι ναύτες...)Η διαφορά είναι ότι αυτά τα κάνανε οι "Χριστιανοί" κάποιες άλλες εποχές που είναι αρκετά μακρινές σε μας.
Οι ισλαμιστές δεν περάσανε αυτό το στάδιο. Χάσανε επεισόδια που λέμε. Και από ένα (από τα πολλά κωμικοτραγικά) παιχνίδι της μοίρας και της Ιστορίας, βρίσκονται κάπου 600 χρόνια πίσω.
Στις δικές τους καραβέλες και στους δικούς τους Κολόμβους.
Αυτό που έκανε ο τραγόπαπας του Κολόμβου, το κάνει σήμερα ο τραγομουλάς της Συρίας και του Αφγανιστάν.
Αυτές είναι οι "αξίες' του και αυτός ο τρόπος να τις επιβάλλει...
*
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Tu es le grante μαλακιστίρ.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ουαί τέκνο μου. Είσαι βλάσφημος και ασεβής.
Σε παραδίδω στον Πονηρό...
quote:quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Τί θλιβερό θέαμα να ταυτίζεις την κακία των Μωαμεθανών με την αγάπη του σωτήρα Ιησού Χριστού. Να προσβάλλεις τους χριστιανούς ως ηλίθιους!
Το θλιβερό θέαμα ενός θρησκολήπτου που δεν μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες με τα ίδια και χειρότερα συμβάντα κατά το παρελθόν το σκέφτηκές?
Ιδού, περίμενα τα χρόνια να δείξουν σοφία αλλά μάταια.
Γνωρίζω ότι χαίρεστε που οι Τούρκοι πήραν την Αγία Σοφία και κατέστρεψαν το Βυζάντιο, γιατί σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι ξενόφερτοι ψευτοαρχαιολάτρες.
Ουαί τέκνο μου. Τί άλλο να σου πω εκτός του ότι τα τάγματα του Χριστού θα σε υπερασπίσουν όταν θα έλθει ο ισλαμιστής στην πόρτα σου να σε σφάξει.

Ντενίς ντε λα Σκυλοσώφ
έχεις φτάσει το τρολάρισμα σε 'άλλα επίπεδα'
Εύγε τέκνο μου!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Γιατί αν είσαι Χριστιανός πρέπει να εφαρμόζεις τα λόγια του Χριστού τα έχω μεταφέρει σε άλλο θέμα, ξέρεις τι λέει για τους εχθρούς.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος ελπίζω να ντυθήκατε έτσι λόγο καρναβαλιού και μας δουλεύεις.Γιατί αν είσαι Χριστιανός πρέπει να εφαρμόζεις τα λόγια του Χριστού τα έχω μεταφέρει σε άλλο θέμα, ξέρεις τι λέει για τους εχθρούς.
Αγαπητό μου τέκνο, οι Έλληνες και Ρώσοι Χριστιανοί πολέμησαν τους ισλαμιστές τούρκους με γενναιότητα και αυτοθυσία. Τους οφείλουμε πολλά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Εχω περισσεύματα σκυλοτροφής, αν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε να ταϊζετε το προηγμένης τεχνολογίας τρολ.
Η δική μου Μάριε είναι καλύτερη, γιατί περιέχει 40% πρωτεΐνες και συνίσταται από τους κτηνιάτρους τώρα το χειμώνα.
*
Αν το ορίζεις ως την συμπεριφορά σε ένα φόρουμ που δεν αποσκοπεί στην συζήτηση, μπορείς να μου υποδείξεις πως η φωτογραφία που παρέθεσα είναι trolling?
Επίσης θα ήθελα να μου σχολιάσεις αν η συμπεριφορά του Νικόμαχου, του Dsm και η δικιά σου(δυστυχώς) είναι ή όχι trolling.
Οταν π.χ ο Νικόμαχος παρενοχλεί το θέμα του Χριστιανού Ορθόδοξου χαρακτηρίζοντας τον ηλίθιο βόδι για τις απόψεις του, πως αυτό δεν είναι trolling? Έχει κάτι να προσφέρει στο θέμα του Αντίχριστου πέρα από ειρωνείες?
Μου έκανε εντύπωση η περίεργη και πρωτόγνωρη δήλωση του dsm για δημιουργία θεμάτων που δεν θα είναι "αντί". Η συμμετοχή των εν λόγω κυρίων δεν είχε ποτέ κάποια κατάθεση αυθεντικής και προσωπικής άποψης ή κοσμοθέασης, ήταν μόνο ειρωνεία των διαφορετικών απόψεων. Μάλιστα φθάσανε στο εγωιστικό σημείο να μιλάνε για προσβολή του σάιτ, λες και είναι δικό τους.
Ας αφήσουμε βέβαια ασχολίαστο το γεγονός ότι φράσεις όπως "προσβολή νοημοσύνης" σε περίπτωση διαφωνίας(!) δείχνει καθαρά άτομα που δεν φημίζονται και πολύ για την ταπεινοφροσύνη τους...
Εφιστώ και την προσοχή του αγαπητού τέκνου Ιταλού και των Sesostris,Kost που φαίνεται να βρίσκονται στην ενδιάμεση γκρίζα ζώνη.
Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι αυθεντικό δικό τους, μάλιστα είναι και υποκριτές αφού κατηγορούν τους άλλους για trolling. Εξάλλου δεν φαίνεται να έχουν καμμιά σχέση με εσωτερισμό και μεταφυσική.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Η συμμετοχή των εν λόγω κυρίων(DSM, Νικόμαχος) δεν είχε ποτέ κάποια κατάθεση αυθεντικής και προσωπικής άποψης ή κοσμοθέασης, ήταν μόνο ειρωνεία των διαφορετικών απόψεων.
...
Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι αυθεντικό δικό τους,
...
Πλάκα με κάνεις?
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ας αφήσουμε βέβαια ασχολίαστο το γεγονός ότι φράσεις όπως "προσβολή νοημοσύνης" σε περίπτωση διαφωνίας(!) δείχνει καθαρά άτομα που δεν φημίζονται και πολύ για την ταπεινοφροσύνη τους...
Κούνα το κεφάλι σου δυο τρεις φορές, κι αν ακούσεις θόρυβο, ξεστραβώσου και ψάξε να δεις σε ποιούς αναφέρεσαι.
Τώρα, αν εσύ και διάφοροι άλλοι πυροβολημένοι θεωρείτε τον ψοφοδεή ταπεινόφρονα, καλώς βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Ο θέμας σου είναι στην ποιότητα της αντίληψης(?) και της γλωσσικής σου επάρκειας.
Θα προτιμήσω την σκυλοτροφή του Σωτήρη, με τις πρωτεϊνες.
Πρόσφατα πειράματα έδειξαν πως, αυξάνει την γλωσσική επάρκεια και την αντιληπτική ικανότητα.
ΣΗΜ:
Δεν αποκάλεσα τον Χ.Ο ηλίθιο βόδι.Ούτε καν βόδι.
Τα βόδια συνομιλούν μεταξύ τους, με απόλυτη κατανόηση, έστω κι αν το λεξιλόγιό τους περιορίζεται σε μουγκανίσματα.
Μια βόλτα σε φάρμα θα σας πείσει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σου θυμίζει τίποτα ο έτσι?
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Εφιστώ και την προσοχή του αγαπητού τέκνου Ιταλού και των Sesostris,Kost που φαίνεται να βρίσκονται στην ενδιάμεση γκρίζα ζώνη.
Αιδεσιμότατε με κάνετε να αισθάνομαι κάπως σαν Αγαθονήσι.
*
Αρκεί κάποιος να αντιπαραβάλλει τον δικό σου χαρακτήρα με εκείνο του Ελάχιστου ή του Ιταλού για να καταλάβει την διαφορά.
Τέκνο μου Νικόμαχε, όπως και να το κάνουμε είσαι η προσωποποίηση των τρολλς και η μασκότ του συγκεκριμένου φόρουμ.