ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

YUGI-OH30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
YUGI-OHΜέλος
14/11/2011, 14:15:25
Προσοχη απο το πολυ ελεος θα πεσει κανας πολυελαιος!

Παντως μπορει να βρει κανεις ενδιαφερουσες πληροφοριες αναμεσα στα κειμενα της αννας.
Δεν τα βρισκω να ειναι παραλογισμοι. Δινουν τροφη για σκεψη και προβληματισμο.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

anna999Μέλος
14/11/2011, 15:37:15
ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ το θέτεις Τζέκιλ,
μας δημιούργησε κατ εικόνα και καθ'ομοίωση Του.Όμως, με την έξοδο των πρωτοπλάστων από τον Παράδεισο ,χάσαμε το καθ' ομοίωσιν,αυτό το καθ' ομοίωση,τρέχουν όλοι να ξαναβρούν.

anahs

14/11/2011, 16:14:31
quote:
μας δημιούργησε κατ εικόνα και καθ'ομοίωση Του.Όμως, με την έξοδο των πρωτοπλάστων από τον Παράδεισο ,χάσαμε το καθ' ομοίωσιν,αυτό το καθ' ομοίωση,τρέχουν όλοι να ξαναβρούν.

"Τώρα έγιναν σαν εμάς, γνωρίζουν το καλό και το κακό". Ένα βήμα πίσω χρειάζεται για να πάρεις φόρα. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα, χεχε.
anna999Μέλος
14/11/2011, 17:35:57

Έτσι είναι, ένα βήμα αν κάνουν όλοι..όπως όταν η Θεία Χάρη και ο Θείος Προορισμός δίνουν τα χέρια και εκλέγουν και καλούν,
«το σ κ ε ύ ο ς της ε κ λ ο γ η ς» των, και ο μεγάλος πολέμιος του Ιησού γίνεται ο πιστότερος ένθερμος οπαδός Του.

Με το όραμα της Δαμασκού τεράστιες ζυμώσεις γίνονται μέσα του, κι αμέσως κατατάσεται με φλογερό ζήλο στην υπηρεσία του Νικητή Χριστού.

Τώρα ο Παύλος μεταβάλλεται σε μια Δύναμη Αγάπης, και η όποια εξετέλεσε το θαύμα των Αιώνων, όμοιο με το όντος κολοσιαίον αποστολικό έργο που ξεκινά σήμερα για τον Ευαγγελισμό του Πλανήτη Γη.

anahs

anna999Μέλος
14/11/2011, 19:01:43

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ της ελεύθερης πορείας, δηλαδή ο άνθρωπος της έρευνας και της αναζήτησης, οδεύει στα ουράνια εν αρμονία

ψυχής, σώματος και πνεύματος.

Οι άξιοι κατακτητές της γνώσης και επάξιοι ιδιοκτήτες της νόησης, δηλαδή οι πνευματικοί στρατιώτες,θα μετάσχουν στον αγώνα.

Ο πνευματικός αθλητής θα αγωνιστεί με τα πνευματικά του προσόντα.

Το πνεύμα θα κυριαρχήσει εξουσιαστικά και ολοκληρωτικά επί της ύλης,γιατί αυτή είναι η συμπαντική απαίτηση.

Όλοι οι ερευνητές, όλοι οι εραστές της γνώσης, θα γνωρίσουν το Θεϊκό Όραμα.

Εκείνοι που βρίσκονται στο στάδιο της νόησης και συλλαμβάνουν συλλεκτικά τα μηνύματα των προκείμενων βιβλίων και τα αφομοιώνουν με

την αυτοέρευνα,θα λάβουν την ταυτότητα,που αναλογεί στο σχήμα της οντότητας που εκπροσωπούν και με την ταυτότητα αυτή θα εγγραφούν

στο ΒΙΒΛΙΟ της ΖΩΗς του ΘΕΟΥ.

anahs

14/11/2011, 19:11:32
Dying_Incubus

quote:
Αγαπητή anna999, πως μπορείς να γνωρίζεις εάν ο κάθε συνομιλητής σου είναι πιστός άνθρωπος ή άπιστος, εάν αγαπάει τον Κύριο - όπως κι αν τον εννοείς - διαφορετικά από εσένα;

Η απάντηση είναι απλή και το λέει η ίδια στο μήνυμα της 14/11/2011, 13:35:18

"μου αποκαλύφθηκε η Aλήθεια του γεγραμμένου Θεού Λόγου,και η αναζήτηση έλαβε τέλος!" (όχι, δεν κατάφερα να διαβάσω το κείμενο, απλά ήταν πάνω-πάνω κι έπεσε το μάτι μου εκεί).

Άπαξ και της "αποκαλύφθηκε" η αλήθεια, έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, όπου θέλει, όπως θέλει. Έτσι είναι όλοι οι φωτισμένοι άνθρωποι που τους έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτοπροσώπως από το Γιαχωβά ή το γιο του.

Λέγε κορίτσι μου εσύ, μη μασάς. Πάει καιρός που είχαμε έναν φωτισμένο στο χώρο αυτό. Αυτοί που σε κατακρίνουν, απλά ζηλεύουν τη φώτισή σου. Εγώ είμαι μαζί σου.

macedon

anna999Μέλος
14/11/2011, 19:32:49
Μακεδόνα να γράφης σωστά,

όχι από το γιαχωβά και το γιο του,

ΈΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΡΆΦΕ ΣΩΣΤΆ,ΑΠΌ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΌΝ " ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΛΟΓΟ,ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ!

anahs

14/11/2011, 19:56:38
anna999

quote:
Μακεδόνα να γράφης σωστά,

Σωστά γράφω. Εσύ δεν γράφης σωστά.

quote:
ΈΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΡΆΦΕ ΣΩΣΤΆ,ΑΠΌ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΌΝ "

Το "ΜΕΓΑ ΟΝ" είναι προσδιορισμός, δεν είναι όνομα. Ο ίδιος λέει επί λέξει "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΧΩΒΑΣ". Ξέρεις εσύ καλύτερα από κείνον;

quote:
ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΛΟΓΟ

Κι αυτός έχει όνομα. Λέγεται "Ιησούς-Μανόλης".

quote:
ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ

Ποιόν σωτήρα μου; Ζήτησα εγώ από κανένα να με σώσει; Κι από τι να με σώσει;

Γιατί, κάθε σωτήρας που θέλει να με σώσει με το ζόρι, το κάνει για να σωθεί πρώτα εκείνος, είτε Γιαχωβάς λέγεται, είτε Ιησούς είτε Μέρκελ.

quote:
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ!

Ε, τώρα, "δόξα" δεν το λες ακριβώς. Ένας ταλαίπωρος που κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος φορώντας πιθανώς μια μουτσούνα για να μην τον γνωρίσουν, μετά την υποτιθέμενη σταύρωσή του, δεν περιέχει και πολύ δόξα. Για να μην πω για την περίπτωση που ο Διάβολος μια τον κουτρουβαλούσε στο ναό, μια τον έσερνε στο βουνό και τον δούλευε κατά το κέφι του, λες και έπαιζε με το καραγκιοζάκι του. Και κείνος ο ταλαίπωρος ακολουθούσε...

Ποιά δόξα βρε ταλαίπωρη; Πού την είδες εσύ;

macedon

anna999Μέλος
14/11/2011, 20:17:59

Βγάλε το δοκάρι πρώτα από το μάτι σου,

τότε θα δεις καθαρά,

να βγάλεις την ακίδα από το μάτι της ταλαίπωρης αδελφής σου...

anahs

14/11/2011, 20:25:00
τσκ.τσκ... τι λόγια είναι αυτά;

Εγώ σου λέω τι λέει η Γραφή και συ μου λες για δοκάρια. Δεν είναι χριστιανικά λόγια αυτά.

Αλλά, δεν μου είπες: Πού ακριβώς διαφωνείς; Στο όνομα; Στη "δόξα"; Στη "σωτηρία";

Αλλά... τι να δω καθαρά; Εγώ βλέπω αυτά που λέει η Γραφή. Δε βλέπω ροζ δράκους στην κουζίνα μου όπως (ενδεχομένως) κάνεις εσύ.

Περιμένω να ακούσω τα σημεία που διαφωνείς συγκεκριμένα.

Και μην ξεχνάς. Ο Εωσφόρος (ας είναι δοξασμένο το όνομά του) είναι αυτός που φέρνει το φως.

macedon

14/11/2011, 20:31:37
quote:
να βγάλεις την ακίδα από το μάτι της ταλαίπωρης αδελφής σου...

ΑΔΕΡΦΙΑ μη μαλώνετε* !!!

* δημοτικό τραγούδι

Hellas at War
14/11/2011, 20:45:00
Ντροπή πάντως. Πώς από την "αποκαλυφθείσα αλήθεια" και τις λοιπές "φιλοσοφίες", η συνομιλητής μου πήδηξε αμέσως στις κακίες, κάνοντας τζέγκα ό,τι έχτιζε τόσο καιρό... είναι αξιοπερίεργο.

Η ανώτερου (αλλά πολύ ανώτερου, έως εξωσυμπαντικού) επιπέδου φιλόσοφος φαίνεται να κρύβει μια θειά, μια κυράτσα κάτω από το βερνίκι, η οποία επιπλέον μου φαίνεται και ψιλοαγράμματη.

"Ποιόν είπες ταλαίπωρη μωρήηηη; Την αδελφή σου να πεις! Που τραβιόταν με το γιο του ταχυδρόμου και του νερουλά. Ακούς μωρήηηηη"?

Πάντως εγώ διάλογο θα κάνω

macedon

anna999Μέλος
14/11/2011, 20:57:42
Χριστιανικά λόγια σου στέλνω,

μη δώτε το άγιον τις κυσί...
μη κρίνετε..
μη μεριμνάτε..
ηκούσατε ότι ερρέθη ου μοιχεύσεις...
βγάλε το δοκάρι..
αύριο πάλι ... πρέπει να φύγω ...

anahs

15/11/2011, 00:24:30
Χεχε.. Άννα βλέποντας τα ποστ σου σε διάφορα φόρουμ εδώ, προτείνω μην απασχολείσαι και πολύ με το να απαντάς σε ορισμένους συνδικτύους, αυτοί αυτό περιμένουνε, να πάρουν μια "καυτή" απάντηση, σαν τα σκυλιά το κόκαλο.
Κάποιοι άνθρωποι Άννα μου επαληθεύουν το πόσο άνδρες είναι με το να σχολιάζουν και να ειρωνεύονται τους άλλους και τα πιστεύω τους. Είναι μια μέθοδος νοητικού αυνανισμού και αυτή, δεν μπορείς να την κατακρίνεις. Αλλά και εσύ μου δίνεις την εντύπωση ότι για αυτοϊκανοποίηση γράφεις. Ανεξάρτητα με αυτό, καλά τα πας πάντως, μέχρι στιγμής το μόνο πράγμα που έχουν βρει να σου "καταλογίσουν" είναι μια.. φράση του εαυγγελίου. Τους τάραξες στην προσβολή πάλι χεχε. Πάντως και αυτοί δεν έχουν πολυ άδικο για τους χαρακτηρισμούς που σου δίνουν, ε;
Τέλος πάντων, παρακαλώ συνεχείστε να αυτοϊκανοποιήστε ο ένας πάνω στον άλλο.
adioz
15/11/2011, 01:15:28
Αν δεν κάνεις τον εαυτό σου ίσο με τον Θεό, δεν μπορείς να καταλάβεις τον Θεό, γιατί το όμοιο δεν είναι κατανοητό παρά μόνο στο όμοιο.

Κάνε τον εαυτό σου να μεγαλώσει σε ένα μεγαλείο πέρα από κάθε μέτρο, με ένα αναπήδημα ελευθέρωσε τον εαυτό σου από το σώμα, ανασήκωσε τον εαυτό σου πάνω από κάθε χρόνο, γίνε Αιωνιότητα, τότε θα καταλάβεις τον Θεό. Πίστεψε πως τίποτε δεν είναι αδύνατον για σένα, σκέψου τον εαυτό σου αθάνατο και ικανό για την κατανόηση των πάντων, όλων των τεχνών, όλων των επιστήμων, της φύσης κάθε ζωντανού όντος.

Ανυψώσου ψηλότερα από τα μεγαλύτερα ύψη, χαμήλωσε βαθύτερα από τα μεγαλύτερα βάθη. Πάρε μέσα στον εαυτό σου όλες τις αισθήσεις κάθε δημιουργήματος, φωτιά και νερό, ξηρό και υγρό, φαντάσου πως είσαι παντού στη γη, στη θάλασσα, στον ουρανό, φαντάσου ότι δεν έχεις ακόμη γεννηθεί, στη μητρική κοιλιά, βρέφος, παιδί, έφηβος, γέροντας, νεκρός, πέρα από το θάνατο.

Αν αγκαλιάσεις με τη σκέψη σου όλα αυτά τα πράγματα ταυτόχρονα, καιρούς, μέρη, ουσίες, ποιότητες, ποσότητες, ίσως καταλάβεις τον Θεό”….
Corpus Hermeticum XII

Αν πρόκειται να διαβάζω κηρύγματα, προτιμώ κάτι σαν αυτό, τουλάχιστον είναι περισσότερο κατανοητό στην δική μου αντίληψη…

Άλλωστε το λέει ξεκάθαρα…. «Ίσως καταλάβεις τον Θεό»…..

anna999Μέλος
15/11/2011, 06:21:44

Πέφτουν και ξαναπέφτουν οι άνθρωποι και φαντάζονται, όμως είναι γεγονός επίκειται η διπλή καλλιέργεια αρσενικού-θηλυκού μέσα σου,

η διπλή καλλιέργεια άνδρα και γυναίκας άρχισε από την εποχή της δυναστείας Τανκ της σχολής του Τάο, διότι το ανθρώπινο σώμα είναι

ένα μικρό σύμπαν που εκ φύσεως έχει γιν και γιάνκ.

Όλες οι γνήσιες και ορθές διδασκαλίες έχουν μεταδοθεί από πολύ μακρινές εποχές.Ο σκοπός της διπλής καλλιέργειας άνδρα και

γυναίκας είναι να συλλεχθεί γιν για την συμπλήρωση του γιάνκ και αντιστρόφως, έτσι ώστε μέσα από αμοιβαία συμπλήρωση για αμοιβαία

καλλιέργεια να επιτευχθεί ο σκοπός της εξισορόπησης και η ολοκλήρωση της προσωπικότητας.

Όμως ο ανθρωπος ολοκληρώνεται μόνον όταν έχει αισθητή γνώση της ασυνείδητης ζωής του.Καρλ Γιούνγκ.

anahs

anna999Μέλος
15/11/2011, 06:44:19

Κανένας ΜΟΝΟΣ του δεν μπορεί να κάνει τον εαυτό του να μεγαλώσει,διότι εξαρτάται κατα πάντα από τη Θεία Χάρη του Θέου.Διότι καθώς δεν κυοφόρησε Θεόν υπόκειται κατώ από τον Παλαιό ΝΟΜΟ των διαταγμάτων του Μωυσή.Αυτό τον ΝΟΜΟ τον γνώριζε κάλα ο Μύστης Παύλος όταν έγραφε τις Επιστολες κι έλεγε, οι Επιστολές είναι βαριές, ποιος να τις αντέξει.

Τους έλεγε λοιπόν, πάντα θα πέφτετε χωρίς το Θεό Λόγο μέσα σας και θα λέτε: "ταλαίπωρος άνθρωπος εγώ!" Ω άνθρωπε! Είσαι δίπολο – άνδρας – γυναίκα-καλλιέργησε τον ΔΙΠΛΌ εαυτό σου, "ΣΥΝ ΘΕΌ", ώστε πάντες άνδρες γυναίκες να γίνουν "Ανήρ Πίστεως" κατα την απαίτηση του Θεού Λόγου.

Έτσι ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις το Θεό που σε διαπερνά πάντα δια του Λόγου.

anahs

anna999Μέλος
15/11/2011, 07:18:01

Γάλα σας πότισα, κι όχι στερεή τροφή γιατί δεν μπορείτε ακόμη να την δεχθείτε, γατί εξακολουθείτε να ζείτε σαν άνθρωποι αυτού εδώ

του κόσμου, αφού υπάρχουν μεταξύ σας ζηλοτυπίες φιλονικίες και διχόνοιες,αυτό δεν δείχνει ότι είστε άνθρωποι αυτού του κόσμου?

anahs

15/11/2011, 07:31:54
anna999

quote:
Κανένας ΜΟΝΟΣ του δεν μπορεί να κάνει τον εαυτό του να μεγαλώσει

Έτσι λες εσύ. Η φύση πάλι λέει άλλα.

quote:
διότι εξαρτάται κατα πάντα από τη Θεία Χάρη του Θέου

Σιγά μην εξαρτάται από τη "χάρη" του Γιαχωβά κάποιος για να μεγαλώσει. Μόνον οι έχοντες εγκέφαλο τύπου έμενταλ (αυτό με τις τρύπες) χρειάζονται κάτι τέτοιο γιατί τους λείπουν άλλα.

quote:
Διότι καθώς δεν κυοφόρησε Θεόν υπόκειται κατώ από τον Παλαιό ΝΟΜΟ των διαταγμάτων του Μωυσή.

Τα διατάγματα έχουν τοπική ισχύ και αναφέρονται στην επικράτεια που έχουν αρμοδιότητα. Ως εκ τούτου, τα όποια διατάγματα του Μωυσή ή του Γιαχωβά αφορούν τους γιδοβοσκούς της Παλαιστίνης, απόγονοι των οποίων κατά τα φαινόμενα παρεπιδημούν και στη χώρα μας, όπως φαίνεται.

quote:
Αυτό τον ΝΟΜΟ τον γνώριζε κάλα ο Μύστης Παύλος όταν έγραφε τις Επιστολες κι έλεγε, οι Επιστολές είναι βαριές, ποιος να τις αντέξει.

Κάτι σαν το μνημόνιο δηλαδή;

quote:
Τους έλεγε λοιπόν, πάντα θα πέφτετε χωρίς το Θεό Λόγο μέσα σας

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία έλεγε: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

quote:
και θα λέτε: "ταλαίπωρος άνθρωπος εγώ!"

Να, είδες; Και ο Παύλος στο λέει ότι είσαι ταλαίπωρη. Γιατί τα βάζεις μαζί μου τότε Άννα; Γιατί δεν του λες: "Η αδερφή σου είναι ταλαίπωρη ρε τραχανά;" Μήπως γιατί είστε όμαιμοι;

quote:
Ω άνθρωπε! Είσαι δίπολο – άνδρας – γυναίκα

To φαινόμενο αυτό του διπόλου ανδρός-γυναικός παρατηρείται κυρίως στο Los Angeles που βράζει ο τόπος από αδερφές. Εδώ δεν έχουμε τόσους πολλούς.

quote:
γυναίκα-καλλιέργησε τον ΔΙΠΛΌ εαυτό σου

Μπα, δεν θα πάρω.

quote:
ώστε πάντες άνδρες γυναίκες να γίνουν "Ανήρ Πίστεως" κατα την απαίτηση του Θεού Λόγου.

Τώρα, μεταξύ μας, κανείς σοβαρός δεν δίνει δεκάρα για τις απαιτήσεις του "Θεού λόγου" ή του οποιουδήποτε άλλου θεού, ειδικά αυτών που είναι εβραϊκής κατασκευής και προέλευσης.

quote:
Έτσι ίσως αρχίσεις να καταλαβαίνεις το Θεό που σε διαπερνά πάντα δια του Λόγου.

Από την άλλη, ο λόγος σου με χόρτασε και το φαϊ σου φάτο!

macedon

ΧΜέλος
15/11/2011, 08:28:36
quote:
Σωστά γράφω. Εσύ δεν γράφης σωστά.
Υποτακτική ρε μάσεντον, μην με απογοητεύεις!