ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΚostakourtasΜέλος
15/12/2012, 22:20:30
quote:
"αντισυνταγματικότητες"-λάστιχο στο χαράτσι, στη ΔΕΗ, στη Χ.Α. κλπ...
μπι μπιπ...κογιοτ-λαστιχο...http://www.youtube.com/watch?v=hz65AOjabtM

π.σ.μικρος ελεγα στον παπου...το συνταγμα οι νομοι μπουρ μπουρ...κ ελεγε ο παπους...ποιο συνταγμα ποιοι νομοι πιδακιμ...τα χερακια μας ας τα ποδαρακια μας ας ιν καλα...καλα ιν αυτουνι συνταγμα κ νομοι αλλα ις κουτσικο μαθες κ μεγαλωσ θα ιδεις ι για οτι το μιγαλο ψαρι τρωγει το μικρο παντοτες ααα παντοτες α για...ρωτα κ την μπαμπω σ.

Ποιός ήρθε?

16/12/2012, 08:45:30
quote:
π.σ.μικρος ελεγα στον παπου...το συνταγμα οι νομοι μπουρ μπουρ...κ ελεγε ο παπους...ποιο συνταγμα ποιοι νομοι πιδακιμ...τα χερακια μας ας τα ποδαρακια μας ας ιν καλα...καλα ιν αυτουνι συνταγμα κ νομοι αλλα ις κουτσικο μαθες κ μεγαλωσ θα ιδεις ι για οτι το μιγαλο ψαρι τρωγει το μικρο παντοτες ααα παντοτες α για...ρωτα κ την μπαμπω σ.

Συμφωνώ με τον παππού σου απόλυτα.

Στην πράξη, στη Φύση, στον κόσμο, παντού και πάντα, ουδέποτε έπαψε να ισχύει, με τη μια ή την άλλη μορφή, κατά περίσταση, το Δίκαιο του Ισχυρότερου. Τελεία και παύλα επ'αυτού (ως αρχή και θέση).
Αι λεπτομέρειαι τρόπου και είδους εφαρμογής συζητώνται.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

28/12/2012, 15:10:57
Πώς να μη χρεοκοπήσει αυτός ο τόπος με τους 300 καραγκιόζηδες της βουλής , αυτόν τον άχρηστο θίασο ποικιλιών που το παίζει κυβέρνηση αντιπολίτευση , αλλά νοιάζονται μόνο για τα τομάρια τους και για το πως μοστράρουν χάντρες και καθρεφτάκια στους Έλληνες ιθαγενείς προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους και να βολευτούν αυτοί και οι κολλητοί τους ;
Διαβάστε αυτήν την είδηση που την έπνιξαν τα τσόντοτουρκοκάναλα της διαπλοκής και η μούγκα της κατά τα άλλα λαλίστατης αντιπολίτευσης , για να αντιληφθήτε το σημερινό ξέσπασμά μου .

*

05/01/2013, 23:01:43
quote:
Πώς να μη χρεοκοπήσει αυτός ο τόπος με τους 300 καραγκιόζηδες της βουλής , αυτόν τον άχρηστο θίασο ποικιλιών που το παίζει κυβέρνηση αντιπολίτευση , αλλά νοιάζονται μόνο για τα τομάρια τους και για το πως μοστράρουν χάντρες και καθρεφτάκια στους Έλληνες ιθαγενείς προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους και να βολευτούν αυτοί και οι κολλητοί τους ;
Διαβάστε αυτήν την είδηση που την έπνιξαν τα τσόντοτουρκοκάναλα της διαπλοκής και η μούγκα της κατά τα άλλα λαλίστατης αντιπολίτευσης , για να αντιληφθήτε το σημερινό ξέσπασμά μου .

Από ότι είδα
αναφερεσαι στο θέμα της ψυχρής σύντηξης από σκόνη νικελίου...

Αυτό θα μπορούσαμε να το δούμε και σε ξεχωριστό τόπικ.
Χωράει πολλή συζήτηση...

έλα όμως και στην πλευρά του κράτους... Μπορεί να δανείζει και να χρηματοδοτεί τον κάθε ένα που διακυρήτει πράματα και θάματα?

Ως τώρα έχουμε αρκετές περιπτώσεις αμφιλεγόμενες,
από το 'νερό του Καματερού' μέχρι τον Τσάκα και τον πρίγκηπα και μέχρι τον ...Αρτέμη Σώρρα.

Δεν λέω ότι κατ'ανάγκη είναι απατεώνες και αγύρτες, όμως το θέμα θέλει ψάξιμο...
Ιδίως όταν εμπλέκονται κάτι τύποι σαν τον 'επιστήμονα' Ρόσσι (όχι τον Βαλεντίνο) που πριν ανοιξουν το στομα τους να πουν την πρωτη λεξη, ήδη αναφερονται σε συμβόλαια και λεφτά....

.
.
.

11/01/2013, 11:23:29
quote:
Αυτό θα μπορούσαμε να το δούμε και σε ξεχωριστό τόπικ.
Χωράει πολλή συζήτηση...

Κι εγώ θα ήθελα να το δούμε σε ξεχωριστό topic.

Ακόμα κι αν είναι μούφα,έχουμε ασχοληθεί με πολύ πιο μούφες για να σνομπάρουμε αυτό,δεν είναι έτσι;

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

11/01/2013, 13:51:05
Υπάρχει ήδη το τόπικ,δεν θυμάμαι που ακριβώς.
Ας το ανασύρει κάποιος.
Είχα κάνει μια προφητεία σε αυτο το τόπικ που δυστυχώς επαληθεύτηκε εξ' ολοκλήρου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/01/2013, 14:51:42
quote:

Υπάρχει ήδη το τόπικ,δεν θυμάμαι που ακριβώς.
Ας το ανασύρει κάποιος.
Είχα κάνει μια προφητεία σε αυτο το τόπικ που δυστυχώς επαληθεύτηκε εξ' ολοκλήρου.

Το έχει βρει κανένας?

Εγώ δυστυχώς
εδώ και καιρό έχω πρόβλημα με την αναζήτηση (από το μενού του Εσωτερικα) και δεν ξέρω αν είναι κάποιο "bug" ή αν φταίει το Anti-virus μου,
πάντως ό,τι λέξη-κλειδί και να γράψω μου επιστρέφει σελίδα με μύνημα λάθους και μη αποδεκτού.

Οπότε είτε θα περιμένω να το βρει κάποιος το θέμα,
είτε να μου πει καμιά ιδέα να ξεμπλοκάρω την "Αναζήτηση" εντός Εσωτέρικα...

(Υπόψιν, θέλω εδώ και καιρό να ανασύρω ένα 'αρχαίο' θέμα σχετικά με τη Θεωρία του ΥπερΣυνόλου, που είχα θίξει κάποτε, με την ευκαιρία που μου το ξαναθύμισε ο Αμεινίας, σε άλλο τόπικ...)

.
.
.

20/07/2013, 12:47:00
Γι' αυτό χρεοκωπήσαμε.
Το ίδιο ισχύει για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Ποίος θα προσλάμβανε οποιοδήποτε ρεμάλι (πολιτικό) για να του κάνει τι;

24/07/2013, 21:30:13
quote:
Γι' αυτό χρεοκωπήσαμε.
Το ίδιο ισχύει για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Ποίος θα προσλάμβανε οποιοδήποτε ρεμάλι (πολιτικό) για να του κάνει τι;

Δεν το'χα υπόψη μου αυτό το βίντεο.
Νόμιζα ότι είναι κάποια φάρσα!

Σε συνδυασμό με το νέο Χιτ, "γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λάκα"
νομίζω δείχνει το στίγμα της γενικότερης πολιτικής συγκυρίας

(ΥΓ. Βγαίνει άραγε και σε Οικογενειακή Γίγας προσφορά η "πίτσα του Μ@λάκα?")

.
.
.

AbbaeionΜέλος
26/07/2013, 09:08:35
quote:
Δεν το'χα υπόψη μου αυτό το βίντεο.
Νόμιζα ότι είναι κάποια φάρσα!

Υπάρχουν πολλά σαρδάμ με τον "γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λάκα" έχει το περισσότερο γέλιο από όλους αλλά τα εξαφανίζουν γιατί θέλουν να τον προστατεύσουν από την σάτιρα.