ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

atlantian60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
UnseenΜέλος
02/03/2006, 10:45:10
Γιώτα μου

Καλημέρα!

Το κρατάμε αυτό που είδες, δεν θα σου πω ακόμα. Πες μου (εάν και όταν) δεις χρώμα.

Σε φιλώ
Α.

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

FRODOΜέλος
02/03/2006, 19:06:24
Αγαπητη Unseen,ο Υμηττος ειναι μια καλη θεση για μια συναντηση με ξωτικα;

FRODO ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

UnseenΜέλος
03/03/2006, 00:06:20
Όλες οι θέσεις είναι εξίσου καλές Master Frodo. Το ζήτημα είναι η θέση της καρδιάς να είναι η σωστή.

Δεν έχεις διαβάσει ότι επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα τον Υμηττό; Άλλωστε μένω και στον ομώνυμο δήμο... Βρίσκομαι δηλαδή από την άλλη πλευρά του βουνού.

Με αγάπη,
Unseen

G.Μέλος
04/03/2006, 18:10:13
Καλησπέρα

καλή μου unseen, νομίζω πως για να μπει η Ανοιξη δεν έχει και τόση σημασία η ημερομηνία και η ώρα (και φυσικά ως προς αυτά τα στοιχεία που δίνεις είσαι όπως πάντα ακριβής )...

σημασία έχει, πότε θα της επιτρέψουμε εμείς να μας επισκεφθεί, πότε τα δικά μας μάτια θα δουν τα λουλούδια να σκάνε μύτη στις αμυγδαλιές και πότε η δική μας ψυχή θα είναι έτοιμη να αντικρύσει τα ξωτικά και τις νεράϊδες... τι λες?

και κάτι που έμαθα (ξανά) στη μέση ενός πολύ δύσκολου (ημερολογιακά) χειμώνα... αφήστε κατά μέρος τη θετική σκέψη... προσπαθείστε να νιώσετε θετικά.... θα δείτε σιγά σιγά να ενεργοποιείται όλο το σύμπαν για να φτάσετε εκεί που θέλετε.... αλλά θα τα πούμε αυτά σιγά σιγά....

με όλη μου την αγάπη

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
AngusΜέλος
05/03/2006, 10:08:26
Γειά σας αγαπητοί μου φίλοι!

Unseen μου πράγματι η ακρίβεια σου είναι εξαιρετική(εγω βασικά αναφέρομαι στα 45 λεπτα εκείνο το Σάββατο,κάτι που με εντυπωσίασε πάρα πολυ)...

Galadriel προσωπικά σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.Είναι γεμάτα φως και με βοηθούν να ευθυγραμμίζομαι.

Να είσαστε ευλογημένες.

Με πολλή αγάπη,
Α.

UnseenΜέλος
08/03/2006, 13:16:28
Καλημέρα σε όλους!

kswtikoula σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε παρέα!! Εύχομαι να τα ξαναπούμε το συντομότερο.

Galadriel...

quote:
σημασία έχει, πότε θα της επιτρέψουμε εμείς να μας επισκεφθεί, πότε τα δικά μας μάτια θα δουν τα λουλούδια να σκάνε μύτη στις αμυγδαλιές και πότε η δική μας ψυχή θα είναι έτοιμη να αντικρύσει τα ξωτικά και τις νεράϊδες... τι λες?

Ακριβώς! Και να μην ξεχνάμε πως όλα κάνουν τον κύκλο τους, το ίδιο και οι μέσα μας εποχές.

Όσο για το θετικό αίσθημα έναντι της θετικής σκέψης...

Angus, είδες για να έχεις σπουδάσει κανείς στην Αγγλία; Έρχεται στα ραντεβού του ακριβώς, ούτε δευτερόλεπτο αργότερα!!!

Φίλοι μου... είχα άλλη μια σπουδαία συνάντηση αυτές τις μέρες. Μια οντότητα από το στοιχείο του αέρα που ενδιαφέρεται για τη συμπόνοια μέσα από την ανθρώπινη έκφραση. Και όσο ψάχνω μέσα στη ζωή μου να βρω στιγμές ειλικρινούς συμπόνοιας τόσο πιο μικρή και λίγη αισθάνομαι... αλλά το παλεύω!

Με πολλή αγάπη,
Ανσίν

kswtikoulaΜέλος
08/03/2006, 14:04:23
Καλή μου Unseen, εγώ ευχαριστώ, αν και μόλις μου γεννήθηκε ένα παραπονάκι....
Συνέβη τέτοιο πράγμα αυτές τις μέρες και δεν μου το είπες???

:(

Περιμένω νέα........

Τις ανοιξιάτικες σταλαγματιές της ψυχής μου προς όλους...
Φιλικά
Ξωτικούλα

Δεν θέλω πια να γυρίζω στις θάλασσες φωνάζοντας...
Θέλω να βρω κι εγώ μια φωνή να μ'αποκρίνεται.

ΛίλλιανΜέλος
08/03/2006, 15:26:24
Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι η νέα άφιξη! Πρόσφατα είχα την χαρά, αλλά και την νύστα και την πείνα και τα ταμπούρλα του καρναβαλιού στα αυτιά μου, να γνωρίσω μερικούς απο εσάς! Θα χρειαστώ λίγες μέρες να συνδέσω τα ψευδώνυμα με το ονόματά σας! έτσι αποφάσισα να βάλω το όνομά μου γιατί είμαι και ικανή να στείλω απάντηση στον εαυτό μου. Καλό σας απόγευμα!
sereniteΜέλος
08/03/2006, 16:09:36
Καλησπέρα σε όλους,

έχω μια ιστοριούλα, αρκετά παλιά, που μου την θυμήσατε με τον Υμηττό, δεν την είχα συνδιάσει ποτέ με Νεράιδες ή ξωτικά και δεν ξέρω και αν συνδέετε ή αν ήταν κάτι παντελώς άλλο και εκεί χρειάζομαι την βοήθεια σας αν γνωρίζετε για το αν πρόκειτε για κάτι τέτοιο ή όχι.

Καθώς μένω και εγώ πολή κοντά στον Υμηττό είχα ανέβει ένα απόγευμα για περίπατο παρόλο που δεν το συνηθήζω αν και θα το θελα. Είχα ανέβει γιατί είχα την ανάγκη να νοιώσω μόνη μακριά απο όλους και απο όλα. Πάνω στον περιπατό μου λοιπόν στην άκρη του δρόμου διάκρινα ένα μικρό πράσινο φωτάκι, το οποίο το είδα ξανά και ξανά κατα την διάρκεια της βόλτας. Δεν του έδωσα όμως καμία σημασία γιατί θεώρησα ότι επρόκειτο για πυγολαμπίδες οπότε δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα περίεργο το γεγονός για να ασχοληθώ.

Κάποιες μέρες μετά βρισκόμουν στο σπίτι, βραδάκι είχα ξαπλώσει να κοιμηθώ, έβλεπα τηλεόραση όταν παρατήρησα ότι μπροστά απο την μπαλκονόπορτα του δωματίου (η οποία ήταν κλειστή) αιωρήταν σε μικρή απόσταση απο το πάτωμα ένα πράσινο φωτάκι.
Σκέφτηκα πάλι την πυγολαμπίδα αλλά ήταν εντελώς ακίνητο και είναι και περίεργο να βρεθεί μέσα στο σπίτι μία, άνοιξα το φως αυτό εκεί και πράγματι δεν ήταν πυγολαμπίδα. Σκέφτηκα πως ίσως να δημιουργόταν απο κάποιο άλλο φως οπότε έκλεισα το φως, εκλεισα την τηλεόραση, έκλεισα τα πατζούρια έκλεισα οποιαδήποτε πηγή φωτός υπήρχε και το φωτάκι συνέχιζε να υπάρχει. Ήταν πολύ έντονο και ζωηρό και ήταν σαν να ανέβληζε απο κάπου που εγώ δεν μπορούσα να δω παρόλο που δεν υπήρχε κενό στο κέντρο του και ήταν αρκετά μικρό. Ήθελα να σιγουρευτώ 100% ότι αυτό που έβλεπα υπήρχε πράγματι. Πήγα και ξύπνησα την μητέρα μου λοιπόν η οποία κι εκείνη με την σειρά της το κοίταγε ώρα μην μπορώντας να καταλάβει για τι πρόκειτε. Το πλησίασα κάποια στιγμή πάρα πολύ, προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι, σκέφτηκα και να το αγγίξω ή να δω αν θα διαπερνούσε το χέρι μου αλλά δεν το έκανα, παρόλο που δεν μου δημιουργούσε φοβία, το αντίθετο θα έλεγα, όποτε σκεφτόμουν να το αγγίξω με έπιανε φόβος. Τελικά μην μπορώντας να καταλάβουμε τι είναι εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, άφησα το φωτάκι να υπάρχει εκεί και έπεσα για ύπνο. Απο τότε δεν το ξανάδα ή αν το ξαναείδα ήταν σε κάποιο βουνό βράδυ όπου πάλι θα το πέρναγα για πυγολαμπίδα ή θα ήταν πράγματι μια πυγολαμπίδα.
Το περίεργο είναι πως έχω δει διάφορα περίεργα τα οποία τα έχω περάσει και λίγο αδιάφορα, το φωτάκι αυτό όμως μου άφησε μια περίεργα θετική αίσθηση, μια αίσθηση που δεν ξέχασα ποτέ.

Αν σχετίζετε με κάτι θα ήθελα πολύ να το ξέρω.

Ευχαριστώ.

ΛίλλιανΜέλος
08/03/2006, 16:36:57
Αγαπητή Serenite,
Σχετίζεται με ότι ένοιωσες και με ότι είδες. Κυρίως όμως σχετίζεται με την πράξη σεβασμού σου προς εκείνο και υπάρχει στο κείμενο σου "άφησα το φωτάκι να υπάρχει εκεί". Ποιός θα άφηνε ένα φωτάκι αγνώστου προελεύσεως σπίτι του και ο ίδιος να πάει για ύπνο? Μόνο εκείνος που το αναγνώρισε μέσα του (κάτι μου θυμίζεις, κάτι μου θυμίζεις) και το φιλοξένησε σπίτι του! Πιθανόν όλοι οι υπόλοιποι να καλούσαν τα κανάλια. Ισως εάν "ξανατρέξεις" την μνήμη εκείνης της ημέρας απο το πρωί, να βρείς στοιχεία που σε οδήγησαν να δεις το συγκεκριμένο φως την στιγμή που ακτινοβολούσε. Ολα μας οδηγούν την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει να βρεθούμε και να δούμε ότι χρειάζεται να δούμε. Ελπίζω να βοήθησα ελαφρώς
NotirkΜέλος
05/10/2013, 01:04:20
quote:

Ε κοίταξε, η φαντασία δεν είναι αξιόπιστη πηγή

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, είναι ΠΙΟ αξιόπιστη από το τσάνελινκ
Ειδικά οταν έχει κάποια βάση τουλάχιστον σε ενδείξεις

Ενδείξεις υπάρχουν διάσπαρτες σε όοοολες της μυθολογίες και ιερές γραφές..… της βλέπει κανείς ξεκάθαρα , αρκεί να ξετσιμπλιάσει από της τσίμπλες που λέγονται ιερατεία.

05/10/2013, 01:06:19
Notirk

Απο τον Σείριο ή καλύτερα τους Σείριους, είναι η ευγενής καταγωγή σου!

Οι άλλοι οι σαυρόμορφοι απο τον Δράκοντα και οι Κυνοκέφαλοι απο τον Κένταυρο, καθώς και οι πτηνόμορφοι απο τον Β του Δράκοντα, προσγειώθηκαν στην Μεσοποταμία και έγιναν οι γιδοβοσκοί του Αβραάμ.

Οι άλλοι απο τις Πλειάδες, την Λύρα και την Ανδρομέδα, προσγειώθηκαν στην Ελλάδα, την Ινδία και την Κεντρικοί Αμερική, όπου άφησαν γραπτά μνημεία, τέχνες και επιστήμες.

Οχι κοπριά, σαν τους άλλους!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/10/2013, 01:07:28
quote:

Δηλαδή εσύ το δέχεσαι Νικόμαχε;

Ποιό βρε?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/10/2013, 01:09:54
quote:

Stiv

Δεν γουστάρω να απαντώ σε ηλιθιότητες των απολογητών της κακιάς ώρας.

Για να γίνουν μετρήσεις ραδιενέργειας, πρέπει πρώτα να βρεθούν τα Σόδομα και τα Γόμορα, τα οποία σύμφωνα με τον καθηγητή AΙbright ο οποίος διεξήγαγε έρευνες το 1924, αυτές οι πόλεις είναι θαμένες βαθειά, κάτω απο τον βυθό της Νεκρής Θάλασσας.
Εγιναν μεταγενέστερες έρευνες απο Αμερικανούς αρχαιολόγους το 1965, αλλά πάλι τίποτα δεν προσδιορίσθηκε με ακρίβεια.
Επομένως μετρήσεις...γιοκ.
Βούτηξαν κάτι τύποι της εβραϊκής προπαγάνδας στον βυθό της λίμης, αλλά δεν βρήκαν ίχνη ραδιενέργειας.Και σιγά μην έβρισκαν.Και 50 μόνο μέτρα κάτω απο τον βυθό να είναι οι πόλεις,δεν ανιχνεύονται τέτοια ίχνη.

Εν πάσει περιπτώσει, εγω σου ζήτησα να συγκρίνεις τις περιγραφές της βίβλου με αυτές του 1945 στην Ιαπωνία.
Μην πέφτεις στις παγίδες των απολογητών.Αυτοί είναι πληρωμένοι,εκτελεστές της νοημοσύνης!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΟΚ ΝΙΚ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΛΥΠΤΟΣ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ...........ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΡΕ ΝΙΚ ,

NotirkΜέλος
05/10/2013, 01:10:00
quote:

Εσύ Notrik;

Με χίλια!!!! άλλοι και όχι λαθεμένα , το λένε θεοπνευστία...και είναι!!!

Edited by - Notirk on 05/10/2013 01:12:07

05/10/2013, 01:16:35
quote:
Ενδείξεις υπάρχουν διάσπαρτες σε όοοολες της μυθολογίες και ιερές γραφές..… της βλέπει κανείς ξεκάθαρα , αρκεί να ξετσιμπλιάσει από της τσίμπλες που λέγονται ιερατεία.
Χμμμ..... εμένα με ενδιαφέρει εκείνο που ανέφερες για τους Ατλάντιους κάποια στιγμή. Θεωρείς οτι πραγματικά οι άτλαντες βρίσκονται εδώ με ύπουλα σχέδια; Και αν ναι, τι είναι αυτό που καθορίζει οτι κάποιος είναι άτλαντας και κάποιος δεν είναι;
05/10/2013, 01:21:09
quote:
Με χίλια!!!! άλλοι και όχι λαθεμένα , το λένε θεοπνευστία...και είναι!!!

μάλλον πιο πολύ πνευματοπνευσία είναι, είτε πνεύματος κανονικού, είτε οινώδους δε ξέρω...
05/10/2013, 01:29:30
Αύριο θα εμφανισθεί ένας εξωγήϊνος, αγκαλια με Πούτιν και Ομπάμα.

Τι θα πεί το Βατικανό?
Τι θα πεί το Πατριαρχείο?
Τι θα πεί ο ραββίνος?
Τι θα πεί ο Δαλάϊ Λάμα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/10/2013, 01:32:58
Τί θα πει ο εξωγήινος?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

NotirkΜέλος
05/10/2013, 01:33:03
quote:

quote:
Χμμμ..... εμένα με ενδιαφέρει εκείνο που ανέφερες για τους Ατλάντιους κάποια στιγμή. Θεωρείς οτι πραγματικά οι άτλαντες βρίσκονται εδώ με ύπουλα σχέδια; Και αν ναι, τι είναι αυτό που καθορίζει οτι κάποιος είναι άτλαντας και κάποιος δεν είναι;

Το ατλάντειο πνεύμα είναι αυτό που έχει κτίσει και εξουσιάζει αυτό το τρελό κόσμο μέσα στον οποίο η ζωή είναι αφόρητη. Φορείς αυτού του ατλάντειου πνεύματος , οι σιωνιστές και τα τσιράκια τους , που κατ’εξοχήν είναι οι πολιτικοί , τα ιερατεία και τα ΜΜΕ….. Γνώμη μου.