ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

a_mas190032 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
vanillicΜέλος
05/02/2007, 01:55:06
Ποιους ολυμπιους εννοεις ;;
vanillicΜέλος
05/02/2007, 01:59:37
και του Φουρακη τα βιβλια, μονο τα παιδια του 1883 θα μπορουσαν να τα διαβασουν... γιατι του 1983 δεν νομιζω να εμαθαν αυτη τη γλωσσα στο σχολειο!
23/03/2008, 01:33:15
Είμαι και εγώ παιδί του Απριλίου του '83. Θα πάθω τίποτα? Θα πεθάνω?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Feel the anxiety hold off the fear...

23/03/2008, 02:19:53
quote:
Είμαι και εγώ παιδί του Απριλίου του '83. Θα πάθω τίποτα? Θα πεθάνω?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Χμμμ, ποιος ξέρει.
Πάντως, 11.000 ήταν τα παιδιά στα οποία έγινε η έρευνα,
11.000 ήταν και τα παιδιά που έσφαξε ο Ηρώδης...
...ποιος ξέρει;

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας;

23/03/2008, 02:57:29
Καλα παλι ανεστησε την μπαρουφα με τα "παιδια του 83" η εκπομπη του Χαρδαβελλα.

Anyway...

Αμαλια βλέπω εισαι fun της ταινίας Blade Runner.Αυτα δεν ειναι τα τελευταία λόγια του αρχηγου των επαναστατημενων ανδροειδων (το οποίο υποδυόταν ο ηθοποιος Ρουντγκερ Χαουερ) την ώρα που πέθαινε μπροστά στον κυνηγό του τον Ντεκαρτ?

The plural of anecdote is not data.

23/03/2008, 04:43:49
Καλώς την!

Ναι, αυτά ήταν τα λόγια. Ένα φοβερό μάθημα ανθρωπιάς από έναν "μη άνθρωπο". Καταπληκτική ταινία.

XDΜέλος
23/03/2008, 09:25:51
Αυτή η υπόθεση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει διότι κάνει κακό στον ψυχισμό αυτών των ανθρώπων, δεν είναι πια παιδία αλλά ενήλικες 25 ετών που δυστυχώς φουσκώνει το μυαλό τους από όλα αυτά τα «παραμύθια» ή αν θέλετε τις υπερβολές με αντίκτυπο στην συμπεριφορά τους!
Έχω υπόψη μου μια περίπτωση ατόμου που αφού άκουσε για Indigo, παιδία του ’83, αρχαίους θεούς κτλ από τις εκπομπές του Κωστάκη (ένας είναι ο Κωστάκης) του την «βάρεσε» (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και νομίζει ότι είναι «ημίθεος» ή υπέρ-διάνοια καταντώντας δυστυχώς γραφικός (κρίσεις μεγαλείου) .
Σε αυτά τα θέματα απαιτείται σύνεση και ψυχραιμία, προσώντα που δεν διαθέτουν όλα αυτά τα «χαρισματικά» παιδία, για αυτό προσοχή!

Edited by - XD on 23/03/2008 11:02:03

kostakisΜέλος
23/03/2008, 11:51:34
Καλημέρα σε όλους

Φίλε XD

quote:
Έχω υπόψη μου μια περίπτωση ατόμου που αφού άκουσε για Indigo, παιδία του ’83, αρχαίους θεούς κτλ από τις εκπομπές του Κωστάκη (ένας είναι ο Κωστάκης)

Μην αναφέρεις το όνομά μου επί ματαίω. Δεν κάνω εκπομπές για τα indigo...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

XDΜέλος
23/03/2008, 16:42:31
«Ου λήμψη τό όνομα κυρίου τού θεού σου επί ματαίω» (Δευτερονόμιο 5-11) μεν αλλά «Κωστάκης» (διότι επιμένω, ένας είναι ο Κωστάκης ) από “kostakis” έχει διαφορά

Υ.Γ.
Φιλικά πάντα, διότι πλακίτσα κάνουμε - μεταξύ μας, το θέμα άλλωστε την σηκώνει, εδώ που τα λέμε

Edited by - XD on 23/03/2008 16:57:07

avenisiaΝέο Μέλος
16/04/2008, 03:17:49
καλησπερα σε ολους

Πρώτη φορά άκουσα γι αυτά τα παιδιά
είμαι γεννημένη το 83 και τελευταία αντιμετωπίζω κάποια περίεργα συναισθήματα όπως διόραση και τηλεπάθεια <τουλάχιστον εγώ συναισθήματα τα θεωρώ>. Εκτός φυσικά των ονείρων που βλέπω καθημερινά που με δυσκολεύουν να ξυπνήσω.Είμαι γεννημένη 11/11/83 με γενε8λιο Δία στο Τοξότη και ωροσκόπο Δίδυμο. Αρχίζει και με ταλαιπωρεί η όλη κατάσταση γιατί με αναγκάζει να σκέφτομαι συνέχεια. Φοβάμαι ότι μερικές φορές τρελαίνομαι.Τουλάχιστον δεν είμαι γεννημένη τον Απρίλιο.

pocahontasΝέο Μέλος
16/07/2007, 02:22:04
geia sas!!eimai kainouria edo.exo polles apories pano se auto to thema me ta ksorkia.borei kapoios na me voithisei?

4

16/07/2007, 10:42:22
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΣΕ Σχετικά με τα ξόρκια.

=======================================================

Αγαπητή pocahontas, καλώς ήλθες κοντά μας!

Θα σε παρακαλούσα καταρχάς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

Καλό θα ήταν επίσης προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορούμε να υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά κι αν επιλέξουμε την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος θα βρούμε όλα τα παλιότερα σχετικά.
Εάν υπάρχει κάποιο ενεργό ήδη θέμα, συνεχίζουμε σ' αυτό για να μην υπάρχουν διπλά θέματα.

Είδα ήδη ότι συνέχισες στο (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Ξόρκια και άλλα...

Όσον αφορά τα ξόρκια κτλ θα μπορούσες να συμμετάσχεις σε μια από τις συζητήσεις μας (είτε σ' αυτή που βρήκες κι εσύ είτε και σε κάποια άλλη) όπου εξετάζεται το θέμα αυτό μέσα από μια ερευνητική και φιλοσοφική διάθεση και προσέγγιση του θέματος.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...