ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

zinon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
scar_faceΜέλος
19/07/2005, 18:38:55
Στο μήνυμα του μέλους kost την 11/7/05 αναφέρθηκε πως

Η ουσία είναι πως όταν γράφτηκε το βιβλίο οι Εβραίοι ηταν υπόδουλοι στους Έλληνες.

Θα παρακαλούσα για βοήθεια στην χρονική περίοδο και τον τρόπο/τόπο που ήταν υπόδουλοι.
Ευχαριστώ.

The love is like a ball. Ul c
.|.
KrisnnaΜέλος
19/07/2005, 19:42:49
quote:
Θα παρακαλούσα για βοήθεια στην χρονική περίοδο και τον τρόπο/τόπο που ήταν υπόδουλοι.
Ευχαριστώ.

Πιθανότατα θα εννοεί στην Αίγυπτο, την Ελληνιστική περίοδο την εποχή των Πτολεμαίων μάλλον του Πτολεμαίου 2ου του Φιλάδελφου όπου οι Εβραίοι κατοικούσαν στην Αλεξάνδρεια και πιό συγκεκριμένα στην συνοικία ΔΕΛΤΑ της Αλεξάνδρειας δηλαδή του Δία.
Οι συνοικίες της Αλεξάνδερειας ήταν 5 απο τα αρχικά της φράσης : Αλέξανδρος Βασιλεύς Γιός Διός Έκτισεν.
Εκείνη την εποχή έγινε και η μετάφραση των εβδομήκοντα της Βίβλου απο τους Ιουδαίους της Αλεξάνδρειας που κατοικούσαν στην συνοικία Δέλτα δηλαδή στην νήσο Φάρο.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

actrΜέλος
20/07/2005, 00:14:41
quote:
Όπως και να έχει μαγκιά τους..μακάρι να το είχαμε κάνει και εμείς...

Μαγκιά είναι αυτό ρε φίλε μου...?

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil

GDS1Μέλος
20/07/2005, 11:09:41
Δυστυχώς actr είναι...για εμένα μάγκας είναι το έθνος που μπορεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα του χωρίς να ανοιξει μύτη... βάζει άλλους για αυτό...

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

KrisnnaΜέλος
20/07/2005, 11:27:52
Εγώ νομίζω οτι ισχύουν καί τα δύο :
Ούτε που το θέλουμε, έχουμε καταντήσει χοντρόπετσοι, ατομιστές και αδιάφοροι για τον Έλληνα διπλανό μας αλλά και να το θέλαμε ακόμα δέν πρόκειται να μας άφηναν.
Θα συναντούσαμε μεγάλες και σκληρές αντιδράσεις απο όσους έχουν το πάνω χέρι αυτή την στιγμή στον κόσμο και θα φτύναμε αίμα για να κατορθώσουμε κάτι το θετικό άν το κατορθώναμε. Η καθολική μας ύπνωση σάν Έλληνες τόσους αιώνες έχει δημιουργήσει μιά κατάσταση που δείχνει οτι είναι μή αναστρέψιμη. Απο κεί και πέρα η αφύπνιση και οι προσπάθειες επιβάλλονται να γίνουν έστω και με οποιοδήποτε κόστος.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

actrΜέλος
20/07/2005, 23:48:41
Εγώ πάντως οπιστεύω πως ποτέ οι Έλληνες δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Να το παίζουν δηλαδή π@@στηδες απο τη μία αλλά απο την άλλη να θάβουν το υπόλοιπο κόσμο. Και αυτό γιατί πιστεύω πως έχουμε μια αξιοπρέπεια μια τιμιότητα και μια ανωτερότητα σα λαός. Σε καμία περίπτωση εν πάσει περιπτώσει δε μοιάζουμε με αυτούς.

Αναφερόμενος στους Εβραίους φυσικά δεν περιλαμβάνω τους απλούς πολίτες της χώρας που στο μυαλό τους κάθε άλλα έχουν εκτός απο αυτά τα πράγματα, αλλά γιαυτούς που είναι διάσπαρτοι απο εδώ και απο εκεί και γαντζώνονται απο παντού με σκοπό να κερδίσουν αλλά χωρίς προσφέρουν κανένα όφελος κατατάλλα...

"We used to say that Greeks fight like heroes, from now on we shall say that heroes fight like Greeks..."
W.Chorchil
GDS1Μέλος
21/07/2005, 08:58:53
actr
"Εγώ πάντως οπιστεύω πως ποτέ οι Έλληνες δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Να το παίζουν δηλαδή π@@στηδες απο τη μία αλλά απο την άλλη να θάβουν το υπόλοιπο κόσμο."

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο εντός της χώρας και όχι εκτός δηλαδή από την μία αλλά απο την άλλη να θάβουν το υπόλοιπο κόσμο.

Τουλάχιστον οι Εβραίοι το κάνουν σε άλλους και όχι στους ομοεθνείς τους.

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

21/07/2005, 10:16:44
Συμφωνώ οριζοντίως και καθέτως μαζί σου αγαπητέ GDS1.
Ο Έλληνας , ή για να είμαι ακριβέστερος ο αλλοτριωμένος σημερινός και ελαττωματικός Έλληνας που ελάχιστα έχει αλλάξει απο την εποχή της Τουρκοκρατίας και του ραγιαδισμού έχει βάλει σάν πρώτο στόχο τον διπλανό του, τον γείτονα και τον ομοεθνή του. Για τους ξένους λαούς αδιαφορεί παντελώς έχοντας σάν μοναδικό στόχο να βλάψει τον άλλο Έλληνα που συναντά στον δρόμο μπροστά του.
Για τον λόγο αυτό όλοι οι ξένοι λαθρομετανάστες και κατάδικοι έρχονται και αλωνίζουν στην χώρα μας χωρίς να γνωρίζουν την παραμικρή αντίσταση. Ζούν σε βάρος μας, και σε βάρος των παιδιών μας μόνο και μόνο γιατί ο ντόπιος Έλληνας βλέπει με καλύτερο μάτι αυτούς απο τον συμπατριώτη του στον οποίο ανήκει η γή αυτή.
Αυτό σε καμία μα σε καμία καμίας περίπτωση δέν πρόκειται να συνέβαινε εκ μέρους ιδιαίτερα των Ισραηλιτών, και με την συνεργασία μεταξύ τους έχουν φτάσει σήμερα σε αυτή την θέση χρησιμοποιώντας ακόμα και τα υπουλότερα μέσα.
Και ύστερα έχουν το θράσος μερικοί ψευτοκουλτουριάρηδες να μας μιλάνε για ρατσισμό σε βάρος των ξένων.
Βρε άντε χαθείτε...
actrΜέλος
21/07/2005, 23:30:57
quote:
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο εντός της χώρας και όχι εκτός δηλαδή από την μία αλλά απο την άλλη να θάβουν το υπόλοιπο κόσμο.

Δυστυχώς κάπως έτσι έχουμε καταντήσει...

W.Chorchil
26/07/2005, 04:26:28
«Διότι σας, ώ Ιουδαίοι μου, θα σας χρισημοποιήσω ως τόξον μου τεντομένον, και τους Ισραηλίτας ως φαρέτρα πλήρη βελών. Θα ενθαρρύνω εξέγερσιν των τέκνων σου, ω Σιών εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως μάχαιραν πολεμιστού. Ο κύριος θα επέλθη κατά των εχθρών τούτων ως ακτίς αστραπής. Θα σαλπίση κατ’αυτών την πολεμικήν του σάλπιγγα και θα βαδίση κατ’αυτών με αναστάτωσιν καταστρεπτικήν. Θα βοηθήσει τους Ιουδαίους και θα καταστρέψουν τους Έλληνες. Θα τους χώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των και θα πίουν το αίμα των (των Ελλήνων) ως πίνουν τον οίνον. Θα γεμίσουν δοχεία απο αίμα (των Ελλήνων) όπως είναι γεμάται αι φιάλαι του θυσιαστηρίου και του θυσιαστηρίου των ολοκαυτωμάτων».
Δεν θα κάτσω να κάνω τη μετάφραση,απλως θα πω ότι η μετάφραση αυτή είναι τουλάχιστον λανθασμένη.Το γιατί μου είναι άγνωστο.Καλό θα είναι όσοι έχετε Αγία γραφή να μεταφράσετε το απόσπασμα,που τού λείπουν και παράγραφοι εδώ,μόνοι σας.