ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Notirk66 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
NotirkΜέλος
05/09/2013, 22:39:36
Τα βιβλία κατά κανόνα δημιουργούν ξερόλες.

05/09/2013, 22:44:05
Και οι ξερόλες κατά κανόνα, απεχθάνονται τα βιβλία.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

NotirkΜέλος
05/09/2013, 22:56:38
Οι εξαιρέσεις του κανόνα , αναφέρονται τόσο στα βιβλία όσο και στο γιατί τα μελετάς.

05/09/2013, 22:58:43
Δεκτόν, εν μέρη. Απλά σιχαίνομαι τα εύκολα άλλοθι.

NotirkΜέλος
05/09/2013, 23:06:21
Κρατώ το δεκτόν εν μέρη… το άλλο το παραβλέπω ως μη έχον καμία αξία σύγκλισης.

05/09/2013, 23:08:55
Και γιατί βρε λυκόπουλο, να ψάχνουμε ντε και καλά τη σύγκλιση? Μακριά από εμένα αυτά.

05/09/2013, 23:13:18
τώρα κατάλαβα, γιατι μια εποχή καίγανε τα βιβλία!!!

να είσαι καλά βρε θαλασσόλυκε που με αφύπνισες.
Δεν θα αγοράσω ξύλα για το τζάκι φέτος!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/09/2013, 23:15:56
Τα βιβλία, επίσης, είναι ιδανικά και για όποιο έπιπλο... κουτσαίνει...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

NotirkΜέλος
05/09/2013, 23:20:36
Η σύγκλιση είναι νόμος των ομωνύμων στο πνευματικό πεδίο. Το γράφουν και τα βιβλία.

Έβαλα ρολόι.

NotirkΜέλος
05/09/2013, 23:23:19
quote:

τώρα κατάλαβα, γιατι μια εποχή καίγανε τα βιβλία!!!

να είσαι καλά βρε θαλασσόλυκε που με αφύπνισες.
Δεν θα αγοράσω ξύλα για το τζάκι φέτος!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ξαναδιάβασε Νικόμαχε αυτό που έγραψα για τα βιβλία... πιο προσεκτικά...pls

05/09/2013, 23:39:18
Notirk, τι σε κάνει καλέ μου να νομίζεις, ότι δεν διάβασα προσεκτικά αυτα που έγραψες?Μήπως εσυ δεν πρόσεξες τον...αποδέκτη?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
05/09/2013, 23:44:55
Λέω λοιπόν , εκείνα από τα βιβλία ( κάνω επιλογή ) που δε θα σου μάθουν ( τα βιβλία θα σου μάθουν ) ότι δε χρειάζεσαι τα βιβλία για να γίνεις σοφός δεν είναι καλά βιβλία..…κλπ…κλπ…Βλέπει κάποιος να μιλάω ενάντια στα βιβλία????
Παρεμπιπτόντως , υπήρξα ‘’ βιβλιοφάγος’’…παλιότερα όταν έφευγα για μπάρκο είχα μαζί μου δύο βαλίτσες…η μια με τα ρούχα μου και η άλλη με τα βιβλία μου…Ουφ … τόσα λόγια !!!!

05/09/2013, 23:59:53
Τώρα ποιός δεν καταλαβαίνει ποιόν ?

Notirk, διάβαζες "Μάσκα" στα μπάρκα σου?
Θυμάσαι τον Λέμμυ Κώσιον?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/09/2013, 00:17:15
Notirk,

Ήθελα να σε ρωτήσω από εχτές..

Αυτή την ειλικρινή συμπάθεια προς τον ΧρίστοΕλ,την εξέφρασες επειδή του λείπουν γνώσεις και δεν το καταλαβαίνει,ή επειδή του το χτυπήσαμε,αυτό ακριβώς, μερικά κωλόπαιδα,(εμού περιλαμβανομένου), στα μούτρα?
Με την εκτίμηση που ξέρεις ότι σου έχω, περιμένω την απάντησή σου(ότι θα είναι ειλικρινής,το θεωρώ δεδομένο )

ΥΣ: κανείς από τα κωλόπαιδα δεν αμφισβήτησε το σεβασμό σου για τα καλά βιβλία και την γνώση

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

ΚostakourtasΜέλος
06/09/2013, 00:28:13
quote:

Κostakourtas

Πολύ σωστά. Η αλήθεια βρίσκεται κρυμμένη στα λόγια του Λιάγκα, του Μάξιμου, της Φαίης του Λάκη και της Τατιάνας.
Ξεπεράστε επιτέλους τα βιβλία. Ζήτω το twitter!

DSM δίκιο έχεις...γιατι ξεχασα να γραψω ενα p.s.4. κ χωρις αυτο φαινεται οπως το εγραψα κάτι σαν σλόγκαν "η κρυμμενη αληθεια βρισκεται οπουδηποτε αλλου εκτος απ τα βιβλια κ το διαβασμα"...όχι δεν θέλω να εννοηθεί εν τέλει αυτο κ να μενει η εντυπωση της ενασχολησης για ευρεση της αληθειας με Λιαγκοδιαλογους, Μαξιμολογιες, Φαιηςμπουκ σερφαρισματα, αριστοφανιες αλα Λάκη κ κινητα με την Τατιανα στο χερι...πρεπει να συμπληρωσω το ps4 (οχι gaming με το playstation4)

p.s.4.να διαβαζουμε συνέχεια βιβλια μαραθωνιωδως για αναζήτηση της αλήθειας μέχρι να φτάσουμε να διαμορφωνουμε αποψη περι της αληθειας κ οταν φτασουμε σ αυτο το σημειο ακομη κ τοτε δεν σταματαμε να συνεχίζουμε...αλλα τοτε υπαρχει μια ποιοτικη διαφορα...ενω πριν διαβαζαμε χωρις να γνωρισουμε την ουσια του γιατι διαβαζουμε, δηλ.του γιατί κινούμαστε στο διάβασμα χωρίς χάρτη κ πυξιδα ...μετα γνωριζουμε οτι διαβαζουμε με χαρτη κ πυξιδα με βελονα κολλημενη σε κατευθυνση προς αλήθεια...δηλ. το διαβασμα κ τα βιβλια γινονται πινακιδες στο δρομο προς την αληθεια

δηλ...για να φέρω ένα οικείο για σένα παράδειγμα....διαβαζεις Πλατωνα κ Σωκρατη οσο τραβα η ψυχουλα σου...στην αρχη δεν γνωριζεις την ουσια του γιατι ακριβως διαβαζεις...μετα ομως καταλαβαινεις οτι διαβαζοντας ειναι σαν να εχεις επικοινωνια με διανοιες που σου δειχνουν τον δρομο προς την αληθεια
...για την αληθεια ομως το τιμονι του εαυτου σου το κρατας εσυ....οι πινακιδες οι χαρτες κ οι πυξιδες βοηθουν δειχνουν τον δρομο αλλα πρεπει εσύ να οδηγησεις τον εαυτο σου...μονο που τοτε γνωριζεις προς τα που να οδηγεις

...mind the gap between the brain and the thoughtform

06/09/2013, 00:33:49
Κostakourtas

Δεκτόν αυτουσίως. Πολύ εύστοχη τοποθέτηση.

NotirkΜέλος
06/09/2013, 05:05:38
quote:

Notirk,

Ήθελα να σε ρωτήσω από εχτές..

Αυτή την ειλικρινή συμπάθεια προς τον ΧρίστοΕλ,την εξέφρασες επειδή του λείπουν γνώσεις και δεν το καταλαβαίνει,ή επειδή του το χτυπήσαμε,αυτό ακριβώς, μερικά κωλόπαιδα,(εμού περιλαμβανομένου), στα μούτρα?
Με την εκτίμηση που ξέρεις ότι σου έχω, περιμένω την απάντησή σου(ότι θα είναι ειλικρινής,το θεωρώ δεδομένο )

ΥΣ: κανείς από τα κωλόπαιδα δεν αμφισβήτησε το σεβασμό σου για τα καλά βιβλία και την γνώση

Aμείνιας
Δεν κρίνω ποτέ κάποιον επειδή διαπιστώνω ότι του λείπουν γνώσεις… και αυτό γιατί έχω τη πεποίθηση , ότι και ο πιο πλούσιος σε γνώσεις αποκτημένες με τον κλασσικό τρόπο , φαντάζει πάμπτωχος μπροστά στη ΓΝΩΣΗ που θα μπορούσε μεν να αποκτήσει , αλλά που δε θα τη βρει σε κανένα βιβλίο και σε κανένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Με αυτό το σκεπτικό , ένοιωσα την ανάγκη να εκφράσω την ειλικρινή μου συμπάθεια για το Χρίστος Ελ , όταν αρχίσατε να τον στριμώχνετε και με τον τρόπο που το κάνατε.

06/09/2013, 07:51:10
quote:

Λέω λοιπόν , εκείνα από τα βιβλία ( κάνω επιλογή ) που δε θα σου μάθουν ( τα βιβλία θα σου μάθουν ) ότι δε χρειάζεσαι τα βιβλία για να γίνεις σοφός δεν είναι καλά βιβλία..…κλπ…κλπ…Βλέπει κάποιος να μιλάω ενάντια στα βιβλία????
Παρεμπιπτόντως , υπήρξα ‘’ βιβλιοφάγος’’…παλιότερα όταν έφευγα για μπάρκο είχα μαζί μου δύο βαλίτσες…η μια με τα ρούχα μου και η άλλη με τα βιβλία μου…Ουφ … τόσα λόγια !!!!

Θέλω να ακούσω την γνώμη σου γι' αυτό που έγραψα ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ στο άλλο θέμα περί Θυσίας Ιησού(όπου δέχτηκε νυχτερινή επίθεση).

Συμφωνείς; Διαφωνείς;

06/09/2013, 08:29:42
Notirk,

quote:
Δεν κρίνω ποτέ κάποιον επειδή διαπιστώνω ότι του λείπουν γνώσεις

Ούτε εγώ φίλε.Σε όλους μας λείπουν γνώσεις.Πολλές.

Όμως,περίμενα να μπορείς να δεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν έχει γνώσεις σε κάποια θέματα (όπως όλοι μας εξ' άλλου),
και σε αυτόν που συμπεριφέρεται σαν να έχει γνώσεις επί παντός επιστητού.(μόνο ο Μπετόβεν τη γλύτωσε...).

Αυτό το τελευταίο στηλιτεύτηκε.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω επ'αυτού,και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν είναι κατανοητό.
Αυτό που εύκολα υποθέτω για σένα είναι η υπέρμετρη καλωσύνη..
Και τελικά, χαίρομαι που την έχεις.Αυτήν δεν θα μπορούσα να τη κριτικάρω ποτέ.

με αγάπη και εκτίμηση

06/09/2013, 10:28:54
quote:

Notirk,

quote:
Δεν κρίνω ποτέ κάποιον επειδή διαπιστώνω ότι του λείπουν γνώσεις

Ούτε εγώ φίλε.Σε όλους μας λείπουν γνώσεις.Πολλές.

Όμως,περίμενα να μπορείς να δεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν έχει γνώσεις σε κάποια θέματα (όπως όλοι μας εξ' άλλου),
και σε αυτόν που συμπεριφέρεται σαν να έχει γνώσεις επί παντός επιστητού.(μόνο ο Μπετόβεν τη γλύτωσε...).

Αυτό το τελευταίο στηλιτεύτηκε.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω επ'αυτού,και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν είναι κατανοητό.
Αυτό που εύκολα υποθέτω για σένα είναι η υπέρμετρη καλωσύνη..
Και τελικά, χαίρομαι που την έχεις.Αυτήν δεν θα μπορούσα να τη κριτικάρω ποτέ.

με αγάπη και εκτίμηση

Σου έχω απαντήσει ήδη στο άλλο θέμα. Μετά ο Aitherovamon απορεί γιατί τα θέματα λένε το ίδιο πράγμα.

Προσθέτεις όμως κάτι εδώ
"Όμως,περίμενα να μπορείς να δεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν έχει γνώσεις σε κάποια θέματα (όπως όλοι μας εξ' άλλου),
και σε αυτόν που συμπεριφέρεται σαν να έχει γνώσεις επί παντός επιστητού.(μόνο ο Μπετόβεν τη γλύτωσε...)."

Όπως όλοι μας εξ' άλλου; Μπα, τώρα το γυρίζεις στην άγνοια, στο εν οίδα ότι ΟΥΔΕΝ οίδα και στον Σωκρατισμό; Προηγουμένως ήσαστε εξαιρετικά εριστικοί με τις δικιές μου αντιλήψεις επί παντός επιστητού. Λέγατε πως είναι αδιανόητο να υπάρχουν άτομα που να ντροπιάζουν την γνώση με τέτοιες αντιλήψεις που έχουν. Υποκριτάκο...