ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Jimmerlus48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 14:15:29
Φίλε LNE καλωσήρθες στο Esoterica! Καταρχάς μήπως θα μπορούσες να μάθεις από που προμηθεύτηκαν οι συγγενείς αυτά τα καπάκια; Επίσης μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις μία φωτογραφία;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

HermesΜέλος
29/07/2004, 16:02:10
Καλως τον LNE...καλωσηρθες στην αναζητηση στοων μεσα απο καπακια...χαχα

He is named 1669

29/07/2004, 18:31:26
Παιδιά λυπάμαι που δεν μπορώ να σας συνδράμω στην αναζήτηση λόγω υποχρεώσεων και μειωμένου ελεύθερου χρόνου αλλά ελπίζω να μας κρατάτε ενήμερους για τις ανακαλύψεις σας...

"Τάδε έφη Avallon"
JimmerlusΜέλος
29/07/2004, 22:49:30
Μην ανυσηχείς φίλη Avallon. Κάτι θα κάνουμε πιστεύω. Φίλε AvatarGR την έγινε με το καπάκι που έλεγες;

Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei

LNEΝέο Μέλος
30/07/2004, 00:50:06
Απ’ ότι λένε οι συγγενείς μου τα έβαλαν οι υδραυλικοί όταν κτιζόταν το σπίτι. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από πού βρήκαν οι υδραυλικοί. Εκτός και αν υπάρχει κάποια μυστικιστική οργάνωση που το παίζουν υδραυλικοί!!! για να βάζουν καπάκια σε αθώους πολίτες (πλάκα κάνω!). Μοιάζουν με το τελευταίο πεντάκτινο που έχει πιο πάνω η AVALON,όχι με αυτά που βρίσκονται στη Γαλλία.
(Είμαι φίλη και όχι φίλος!)
JimmerlusΜέλος
30/07/2004, 10:42:42
Συγνώμη φίλη LNE για το λάθος μου! Όσο για τα καπάκια δεν ξερω τι άλλο να πω..έχω στερέψει από ιδέες σχετικά με την προέλευση τους.

lamogioΜέλος
30/07/2004, 10:52:00
Βάζω κι εδώ καπάκι το μήνυμα που είχα γράψει στο τόπικ "ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ", μετά από προτροπή της AVALLON.

----------------------------------------------------------
Λοιπόν,

Ξανάκανα μια βόλτα εκεί που σας έλεγα στο άλλο ποστ και να:

Α. ΕΦΤΑΦΩΤΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ

1. Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 22(δύο μαζί !), 30, 38, 46(δύο τεμάχια πάλι σε
νεοκλασσκό κτήριο), 19, 21
αυτά είναι μικρά καπάκια και το σύμβολο περιβάλλαται από μαίανδρο
2. ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 36
μεγάλο καπάκι όπως τα προηγούμενα.
3. ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 51, 57

Β. ΑΓΚΥΡΑ (αυτό που λεει ο ΘΩΘ δλδ αγκυρα, αυτό που ζωγράφισε ο
μαραν)

1. Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 31, 32, 34, 36, 38

Γ. ΞΥΜΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙΑ (έχουν σβήσει το σύμβολο)

1. Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 27, 31(δύο τεμάχια), 35, 37, γωνία με ΜΑΡΝΗ, 46, 17(μεγάλο)

2. ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 26(ξυμένο μικρό)

Γ. ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΣΚΕΤΟ (τπτ άλλο, ούτε αριθμοί, σκέτο
μαίανδρο όλο το καπάκι)
Τέτοια υπάρχουν πολλά, δεν σημείωνα.

Δ. ΚΑΠΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπάρχουν και κάτι άλλα με παράξενα σχήματα, μονογράμματα, αστέρι με ακτίνες μόνο
(σαν Χ με μια οριζόντια στη μέση ας πούμε)

Ε. Ολα τα μικρά με τις εφτάφωτες είναι στην άκρη των κτηρίων.
Τα μεγάλα με τις «άγκυρες» είναι στη μεριά του δρόμου (ή και μέσα σ’ αυτόν)

ΣΤ. Δεν είναι δημόσιας υπηρεσίας γιατί αυτά ( των υπηρεσιών )
βρίσκονται σε στάνταρ αποστάσεις, συνήθως στη μέση του
πεζοδρομίου.

Ζ. Υπάρχουν και κάτι τεράστια στρογγυλά με περίεργα σύμβολα σε
γωνίες δρόμων, μέσα στο δρόμο. Σ’ αυτά θα χώραγε και η πεθερά μου
( αν είχα ).

Η. Κανένα δεν υπάρχει σε στοά αλλά σε ελεύθερα πεζοδρόμια
(έχει σημασία για τη χρονολόγηση)

Θ. Τα περισσότερα άλλα είναι της εταιρίας ΒΙΟΦΡΕ

Ολα αυτά σε 2-3 τετράγωνα.

Αυτά.

---------------------------------------------------------

...και συμπληρώνω:

Μην ψάχνετε μακριά, η εξήγηση για τα ΚΑΠΑΚΙΑ είναι απλή και θα σας την παρουσιάσω σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ αργότερα

(ή θα πάρω το ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ ή τον ΠΟΥΛ.)

Προς το παρόν, εκτός από τα προηγούμενα hint (παράγραφοι Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, Η)
να δώσω μερικά ακόμη:

hint I: Τα σύμβολα είναι κοντά στα 20.
hint K: Εχουν σημασία τα μεγέθη.
hint Λ: Εχει σημασία που υπάρχουν και σε άλλες πόλεις (και χώρες).
hint M: Εχει σημασία η χρονολόγηση.

Αντε, δουλέψτε λίγο.

JimmerlusΜέλος
30/07/2004, 14:15:46
Lamogio εισαι ο ή η; Και τι περιμένεις για την αποκάλυψη; Είμαι σε αγωνία!

XDΜέλος
31/07/2004, 07:54:48
Χθες είχα κατέβει στο Σύνταγμα και για να είμαι ειλικρινής είδα δυο – τρία ιδιαίτερα καπάκια, δυο με Πεντάλφα και ένα *μικρό στρογγυλό με γύρο από το κύκλο του μικρά σύμβολα με μορφή 69 (νομίζω, θύμιζαν σφαίρες ενέργειας ή κάτι τέτοιο) κατά κάποιον τρόπο, κρίμα που δεν έχω κινητό με κάμερα αλλά ούτε την ψηφιακή εκείνη την στιγμή για να τα φωτογραφίσω.. (δεν κράτησα αναλυτική διεύθυνση διότι πήγαινα σε μια δουλεία ψάχνοντας το κτίριο οπότε..).

Επίσης, συμφωνώ πως τα σύμβολα από κάποια καπάκια είχαν τροχισθεί.. είχα αυτή την εντύπωση όταν τα κοίταζα.

Υ.Γ.
Για κάποια σύμβολα σε αυτές τις περιοχές υπάρχει εξήγηση αλλά είναι «too hot» για να αναφερθεί καθώς άπτεται ορισμένων ευαίσθητων ζητημάτων που ουδεμία σχέση έχουνε με το υπερφυσικό (ειλικρινά δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο πέραν αυτού).

*Σαν την πρώτη εικόνα που παραθέτει ο Avallon (καπάκι από το Παρίσι) μόνο που δεν είχε αστέρια αλλά στις ίδιες θέσεις το προαναφερθέν περιγραφόμενο σύμβολο..

HermesΜέλος
31/07/2004, 11:34:16
Καπακια...καπακια...παντου καπακια...
Καθε μαγαζι εχει απο εξω 2-3 καπακια...γιατι...τοσα καπακια
και τα μισα απο αυτα γεματα με μπετον...αχχχ ποιος παιζει μαζι μας?

Μια προσωπικη παρακληση προς καθε φιλο που ψαχνει για καπακια και ανακαλυπτει κατι...προσωπικα πιστευω πως αυτο το Forum περα απο τα λαμπρα ατομα που εχει, περιεχει και καποιους "βαλτους" απο την πλευρα αυτων που επιθυμουν να μην γνωριζουμε αρκετα, και αυτων που θελουν να αλοιωσουν τα στοιχεια και την αληθεια περι καποιας μυστικης συνδεσης στα συμβολα των καπακιων με τυχον στοες...Γιαυτο προσεχετε τι αποκαλυπτετε!!!
Μην δελεαζεστε απο την δοξα της ανακαλυψης, γιατι στο τελος η ανακαλυψη σας θα παει χαμενη!!!
Εγω απλα σας λεω την αποψη μου...οποιος θελει ας την ακολουθησει!!!

Υ.Γ.
Δεν αναφερομαι ονοματικα αλλα προσωπικα σε αυτους που μας "δουλευουν" πισω απο ενα nickname...

"Αυτο ειναι μονο η αρχη...η μαχη,η παλη,η δυναμη,ο πολεμος...το γιατι?
Μα γιατι ειναι μονο η αρχη!!!" Von Fran Clauw(The master of O.A.I.)...The sinister ways of War...

He is named 1669

23/12/2006, 23:21:30
Πριν 1,5 ή 2 χρόνια τα ΜΜΕ είχαν μιλήσει για μια ομάδα θεραπευτών που είχαν εγκατασταθεί σε ένα οίκημα της Ηγουμενίτσας και εκεί δεχόταν τους ασθενείς τους.

Θυμάμαι ότι τα άτομα αυτά δέχθηκαν τις κριτικές και διώχθηκαν από την αρμόδια κρατική υπηρεσίας προστασία της υγείας (συγχωρέστε με για τον τίτλο που είναι δικός μου, αλλά δεν θυμάμαι πιο είναι το όνομα της υπηρεσίας αυτής).

Είχα ακούσει επίσης πως κάποιοι ασθενείς που, ενώ η συμβατική ιατρική δεν τους είχε γιατρέψει, πηγαίνοντας σε αυτούς βρήκαν τη γιατρειά τους και, θυμάμαι έναν νεαρό που έλεγε στη δημοσιογράφο πως είχε φτάσει στην Ηγουμενίτσα, από τη Θεσσαλονίκη, με τη μοτοσικλέτα για να υποστηρίξει την εν λόγω ομάδα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, διότι μέχρι λίγες ημέρες πριν, το άτομο αυτό ήταν καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μετά από λίγο καιρό, ακούστηκε πως κάπου στα Ιωάννινα, ίσως στο νοσοκομείο, τους παραχωρήθηκε κάποιος χώρος όπου μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Υπάρχει κανείς άλλος που να άκουσε για αυτήν την ομάδα;
Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω και τι είδους θεραπευτές είναι αυτοί οι άνθρωποι;;

MarteΜέλος
24/12/2006, 00:11:50
Φίλε μου Ψηλέ θυμάμαι την περίπτωση μια και κατάγομαι απο Ηγουμενίτσα και αν θυμάμαι καλά το κέντρο αυτό μεταφέρθηκε στην Ιταλία. Κρίμα γιατί όντως γινόταν δουλειά...

Αν μάθω κι άλλα θα σου πω.

24/12/2006, 10:50:45
Ευχαριστώ φίλε Μάρτε,
Αν μπορέσεις και βρεις περισσότερες πληροφορίες θα με ενδιέφερε.

Αυτό που θυμάμαι είναι πως ενώ ο κόσμος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια, η πολιτεία φάνηκε πολύ σκεπτική, ως και δύσπιστη, ακόμη και εμπρός στα "χειροπιαστά" αποτελέσματα ίασης, που μαρτυρούσαν οι ίδιοι οι ασθενείς.

24/12/2006, 12:40:54
Αγαπητέ Ψηλέ, δεν θυμάμαι την περίπτωση των θεραπευτών που αναφέρεις, ίσως να μην είχε τύχει να το ακούσω ή απλά δεν το συγκράτησα όταν το άκουσα.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω 2 πράγματα:

1) Όταν λες οτι διώχθηκαν από την αρμόδια κρατική υπηρεσία προστασίας της υγείας εννοείς οτι διώχθηκαν νομικά?
Αν ναι, πως τους επετράπη να μεταφερθούν στα Ιωάννινα?
Εκτός αν εννοείς οτι αναγκάστηκαν να φύγουν από την περιοχή.

2) Η θεραπεία που έκαναν ήταν βασισμένη σε κάποια μέθοδο εναλλακτικής ιατρικής πχ, της συμβατικής, οι ιάσεις αποδίδονταν σε θαύματα?

In anticipation of my resurrection...

25/12/2006, 17:32:12
quote:

Αγαπητέ Ψηλέ, δεν θυμάμαι την περίπτωση των θεραπευτών που αναφέρεις, ίσως να μην είχε τύχει να το ακούσω ή απλά δεν το συγκράτησα όταν το άκουσα.

Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω 2 πράγματα:

1) Όταν λες οτι διώχθηκαν από την αρμόδια κρατική υπηρεσία προστασίας της υγείας εννοείς οτι διώχθηκαν νομικά?
Αν ναι, πως τους επετράπη να μεταφερθούν στα Ιωάννινα?
Εκτός αν εννοείς οτι αναγκάστηκαν να φύγουν από την περιοχή.

2) Η θεραπεία που έκαναν ήταν βασισμένη σε κάποια μέθοδο εναλλακτικής ιατρικής πχ, της συμβατικής, οι ιάσεις αποδίδονταν σε θαύματα?

Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ,
είχε μιλήσει η κρατική τηλεόραση (το ΕρτΣατ για εμάς) λιγάκι και δεν είχε πει και πολλά πράγματα.
Θυμάμαι πως κινητοποιήθηκε η αρμόδια κρατική υπηρεσία και τους έλεγξε. Τα σχόλια της υπηρεσίας αυτής δεν ήταν και τα καλύτερα, χωρίς να αναφέρουν λεπτομέρειες για τις μεθόδους που εφάρμοζε η εν λόγω θεραπευτική ομάδα.
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν πως οι ασθενείς, ήταν με το μέρος της ομάδας αυτής και όταν επρόκειτο να τους εκδιώξουν από εκεί που στεγαζόταν, οι ασθενείς τους διαδήλωναν υπέρ τους.

Αν κρίνω από το περιστατικό που ανέφερα με το άτομο με τη μοτοσικλέτα, ασχολούταν και με ορθοπεδικές ασθένειες.

Δεν γνωρίζω περισσότερα και γι' αυτό το λόγο ζήτησα να μάθω μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα.

Ναι, διώχθηκαν νομικά αλλά, μάλλον, λόγω της αντίδρασης των ασθενών τους, η πολιτεία τους παραχώρησε στέγη κάπου στα Ιωάννινα, ίσως στο νοσοκομείο. Αυτό βέβαια που σου λέω, το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι καλά πως συνέβη το όλο περιστατικό.

Ελπίζω κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μας διαφωτίσει.

25/12/2006, 21:44:24
Αγαπητέ μου Ψηλέ, βρήκα αυτό το άρθρο στο Διαδίκτυο:

Ερέτρια - Ηγουμενίτσα

Εν ολίγοις αναφέρει οτι κάποιοι θεραπευτές συνελήφθησαν στην Ερέτρια τον Αύγουστο του 2003.
Μετά από 14 μήνες πήγαν στην Ηγουμενίτσα και διώχθησαν.
Μήπως εννοείς αυτήν την υπόθεση?

25/12/2006, 23:02:06
quote:

Αγαπητέ μου Ψηλέ, βρήκα αυτό το άρθρο στο Διαδίκτυο:

Ερέτρια - Ηγουμενίτσα

Εν ολίγοις αναφέρει οτι κάποιοι θεραπευτές συνελήφθησαν στην Ερέτρια τον Αύγουστο του 2003.
Μετά από 14 μήνες πήγαν στην Ηγουμενίτσα και διώχθησαν.
Μήπως εννοείς αυτήν την υπόθεση?

Δεν ξέρω αν πρόκειται για αυτή την υπόθεση.

Ο Μάρτε είπε πως αυτή η ομάδα μετακόμισε στην Ιταλία.
Μια που η καταγωγή του είναι από Ηγουμενίτσα, ίσως μπορέσει και συγκεντρώσει κάποιες περαιτέρω πληροφορίες.

Γεγονός είναι πως κι αν βρεθεί κάποια επαναστατική μέθοδος που να γιατρεύει μια ή και περισσότερες βαριές ασθένειες, θα σκοντάψει στα εμπόδια που θα υψώσουν τα τεράστια συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και των μεγαλογιατρών.

pstabaΝέο Μέλος
26/12/2006, 23:51:48
Για σας παιδία έχω ακούσει πολλά να γίνονται είτε από γιατρούς είτε από διάφορα θαύματα, πριν λίγο καιρό κατάλαβα ότι εκεί που δεν φτάνει η λογική του ανθρώπου σταματάνε όλα και σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. λένε η γιατροί κάναμε ότι μπορούσαμε
Από δω και πέρα ο θεός, πιστεύω ότι αυτό που λένε είναι το μόνο σωστό για τη αν πιστεύεις στο θεό πηγαίνεις εκκλησία, βαδίζεις στο δρόμο του θεού μπορεί να σε θεραπεύσει από κάθε αρρώστια. Εγώ δεν ήμουν τόσο πιστός και δεν πίστευα ότι γίνονται θαύματα, πίστεψα ότι το οίδα με τα μάτια μου οπός και μερική γιατροί
hendrixΜέλος
27/12/2006, 02:10:04
θαυματα γινονται, αυτο ειναι βεβαιο...

δυστυχως δεν επαναλαμβανονται κατα βουληση και σε ελεγχομενες συνθηκες

επομενως ειναι πρακτικα αχρηστα και εκτος του βεληνεκους μας

μονον οι απελπισμενοι καταφευγουν εκει και ενωπιοι ενωπιω δεν χρειαζεται να μας δωσουν και λογαριασμο για οσα διαμοιβονται στο επεκεινα της επιστημης

29/12/2006, 00:22:05
Αυτόματη Ύφεση

Ανέκδοτα αναφερόμενες θεραπείες μπορούν να οφείλονται σε σπάνιες αλλά πιθανές «αυτόματες υφέσεις».Ακόμα και σε καρκίνους που είναι σχεδόν πάντα θανατηφόροι,όγκοι εξαφανίζονται περιστασιακά χωρίς περαιτέρω θεραπεία. Ένας έμπειρος ογκολόγος αναφέρει ότι έχει δει δώδεκα περίπου τέτοια περιστατικά σε περίπου έξι χιλιάδες περιπτώσεις ασθενών του (Silverman 1987).Οι εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να λάβουν αναγνώριση που δεν τους αξίζει για υφέσεις αυτού του είδους όταν πολλοί απελπισμένοι ασθενείς στραφούν σε αυτές όταν αισθάνονται ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν.Οταν οι «εναλλακτικοί» βεβαιώνουν ότι έχουν αρπάξει πολλά άτομα για τα οποία δεν υπήρχε καμία ελπίδα από το κατώφλι του θανάτου,σπάνια αποκαλύπτουν ποιο ποσοστό της σε τελικό στάδιο πελατείας τους αντιπροσωπεύουν τέτοιες ευτυχείς εξαιρέσεις.Αυτό που χρειάζεται είναι στατιστική απόδειξη ότι «τα θεραπευτικά τους ποσοστά» υπερβαίνουν τα γνωστά ποσοστά αυτόματης ύφεσης και την ανταπόκριση τύπου placebo για τις αρρώστιες που κουράρουν.

Οι ακριβείς μηχανισμοί που ευθύνονται για τις αυτόματες υφέσεις δεν είναι καλά κατανοητοί,αλλά πολλή έρευνα αφιερώνεται στην αποκάλυψη και την πιθανή τιθάσευση διαδικασιών στο ανοσοποιητικό σύστημα ή άλλου που είναι υπεύθυνες για αυτές τις αναπάντεχες καταλήξεις.Το σχετικά νέο πεδίο της ψυχονευροανοσολογίας μελετά πώς οι ψυχολογικές μεταβλητές επηρεάζουν το νευρικό,αδενικό και ανοσοποιητικό σύστημα με τρόπους που μπορεί να επηρεάζουν τη ευαισθησία και την ανάρρωση από την αρρώστια. (Ader and Cohen 1993,Mestel 1994).Εάν οι σκέψεις,τα αισθήματα,οι πεποιθήσεις είναι φυσικές καταστάσεις του μυαλού δεν υπάρχει τίποτα μυστικιστικό στην ιδέα ότι αυτές οι νευρικές διαδικασίες μπορούν να επηρεάσουν τις αδενικές,ανοσολογικές και άλλες κυτταρικές διεργασίες σε όλο το σώμα.Διαμέσου του λιμβικου συστήματος του εγκέφαλου,του άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης και του αυτόνομου νευρικού συστήματος, οι ψυχολογικές μεταβλητές μπορεί να έχουν ευρείες σωματικές επιδράσεις που μπορούν να έχουν θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στη υγεία.Αν και η ερευνά έχει επιβεβαιώσει ότι τέτοιες επιδράσεις υπάρχουν,θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι αρκετά μικρές,υπεύθυνες ίσως για μικρό ποσοστό της απόκλισης στις στατιστικές της αρρώστιας.

(απο το αρθρο ΓΙΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ του Barry L. Beyerstein).