- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Ouch..
πονεσε??? ![]()

quote:τι επαθες καλε..?? σε πονεσε κατι απο αυτα που ειπα..???Ouch..
DARK HUNTER..!!!!

Massive Attack.... την Τεταρτη στο Rockwave Festival!!!
Τυχεροι οσοι πανε

quote:
μπραβο hander και παντα επιτυχιες ,Κυριακη πηγα θαλασσα Δευτερα δηλ. χθες στη θεσ/νικη να παρω το πιστοποιητικο απο της εξετασης που ειχα δωση και μετα παλη θαλασσα ,θα χαθω για λιγες μερες θα βοηθησω καποιους φιλους σε εποχιακη δουλεια που εχουν ,τα βραδια θα σας βλεπω να σται ολοι καλα
και εσυ να εισαι καλα και να περνας καλυτερα

quote:Καλημερα predi,εγω ειμαι εδω,μολις μπηκα..μπες στο fcb που θελω να μιλησουμε για κατι..
ειναι κανεις εδω???NOVUS ORDO SECLORUM
DARK HUNTER..!!!!
μήπως είσαι από το Βόλο;
"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" -- Εdmund Burke
quote:
Oι ίδιοι οι Εβραίοι λένε οτι είναι εχθροί μας?Που το λένε αυτό
Στον Ζαχαρία το λένε στα ίσια:
13 Διοτι ενετεινα τον Ιουδαν δι' εμαυτον ως τοξον· ισχυρως ενετεινα τον Εφραιμ και εξηγειρα τα τεκνα σου, Σιων, κατα των τεκνων σου, Ελλας· και σε εκαμον ως ρομφαιαν μαχητου.
14 Και ο Κυριος θελει φανη επ' αυτους και το βελος αυτου θελει εξελθει ως αστραπη· και Κυριος ο Θεος θελει σαλπισει εν σαλπιγγι και θελει κινηθη με ανεμοστροβιλους του νοτου.
15 Ο Κυριος των δυναμεων θελει υπερασπιζεσθαι αυτους και θελουσι καταναλωσει τους εναντιους και καταβαλει με λιθους σφενδονης και θελουσι πιει και θορυβησει ως απο οινου· και θελουσιν εμπλησθη ως φιαλη και ως αι γωνιαι του θυσιαστηριου.(ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ)
"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" -- Εdmund Burke
Θα ειμουν ευγνωμονούσα εαν μου ανάφερες που άκουσες οτι με την μεταμόσχευση γίνονται αυτά τα πράγματα.Σε ποιο επιστημονικό περιοδικό,σε ποιά σοβαρή μελέτη.
αγνοών:
Μα είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό που λες,
αγαπητέ Ευστράτιε ?????
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ' ΕΓΩ ![]()
ΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΤΕ ΣΩΣΤΟ ,ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΦΙΛΗ medtech ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ ![]()
![]()
SORRY ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΕΚΜΗΡΙΟΤΟ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ.![]()
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Kryptia, περιμένω και τις δικές σου πληροφορίες...
Ostria, για άλλη μία φορά, ευχαριστώ για τις πολύτιμες διασαφηνίσεις...![]()

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
quote:
Ο Διάβολος δεν είναι ο παρά ο κολλητός του Γιαχβέ ταγμένοι και οι δύο σε ένα συμπαιχνιακό ρόλο για τον έλεγχο των ψυχών του πλανήτη.
Μάλλον αδικείς το ψευδώνυμο το οποίο έχεις, από Σκεπτικ, καλύτερα να το αλλάξεις σε Μπιλίβερ (Believer)
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Σκεπτικιστής δεν σημαίνει απαραίτητα και άθεος-άπιστος-αγνωστικιστής.