ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
skepticΜέλος
25/11/2005, 23:11:54
Μιλώντας για Εβραίους θα ήθελα να πω εδώ ότι παρακολούθησα αρκετές αναφορές στο πραγματικό όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη(=εβραίος) που είναι Ααρών Μαρντοκχάι Εβέρ ή Αβουρί. (Επίσης ένας κορυφαίος σύμβουλος του ήταν εβραϊκής καταγωγής:Ροζάκης,Ροζεστάιν)

Θα ήθελα να ρωτήσω εδώ αν κάποιος ξέρει από που προκύπτει αυτή η εβραϊκή ονομασία (γενεαλογία, ετυμολογία).

Επίσης αν είναι αλήθεια και λαμβάνοντας αυτό υπόψιν ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός θα ήταν εξολοκλήρου ταγμένος στο άρμα του διεθνούς σιωνισμού είναι λογικό λοιπόν να συμπεράνουμε και τον λόγo για τον οποίο η χώρα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στα εθνικά της θέματα αλλά και στα εσωτερικά ζητήματα.

Επιπλέον θα ήθελα να τονίσω και την ομιχλώδη καταγωγή των περισσότερων κορυφαίων πολιτικών μας της τελευταίας τριακονταετίας καθώς και την κατά πολλούς επιβεβαιωμένη μασονική τους ιδιότητα και να θέσω και το εξής ρητορικό ερώτημα: γιατί λοιπόν δεν κυβερνάει ένας Έλληνας το Ισραήλ;

"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" -- Εdmund Burke

26/11/2005, 00:03:27
Φίλε skeptic, μπορεί στο θέμα της εξέλιξης να συμφωνούμε, εδώ όμως...μου τα χαλάς...
(Αστειεύομαι φυσικά. Και η διαφωνία είναι γόνιμη στη συζήτηση!)

Ας εκθέσω λοιπόν τα αφελή μου ερωτήματα :

1) Γνωστές είναι οι ιστορίες περί Σημίτη-Ααρών, Ροζάκη-Ροζεστάιν κλπ κλπ. Αυτό που ρωτώ εγώ είναι : Βρε παιδιά, ΠΟΥ στηρίζονται όλα αυτά; Κάθισε κάποιος κι έψαξε το γενεαλογικό δέντρο του πρώην πρωθυπουργού και των συνεργατών του--αν και, το να έχει εβραϊκές ρίζες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι "μεμπτό"--ή είναι όλα προϊόντα του γνωστού "ράδιο-αρβύλα" που συντηρείται από τους πάσης φύσεως καλοθελητές;

2) Δεν γνωρίζω τις αρχές του Τεκτονισμού, για να πω την αλήθεια, αλλά μου γεννήθηκε η απορία : Τέκτονες γίνονται μόνον Εβραίοι; Και φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι ΟΧΙ! Πως ακριβώς συνδέονται όλα αυτά;

3) Μπορεί να μην κυβερνούν Έλληνες το Ισραήλ, αλλά μήπως στα εδάφη του δεν υπάρχει το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το οποίο διαθέτει και μεγάλη περιουσία και μεγάλη εξουσία όπως είδαμε και προσφάτως; Οι "προαιώνιοι εχθροί μας" Εβραίοι, αλλά και οι "πανίσχυρες φατρίες τους" πως και το αφήνουν σε λειτουργία τόσα χρόνια; Ή είναι κι αυτό "πουλημένο", "στο κόλπο" κλπ;

Το ξέρω ότι ίσως κάποιοι χαρακτηρίσουν τα ερωτήματά μου αφελή, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα για να μη μιλάμε αόριστα! Skeptic, ζητώ την κατανόησή σου...

26/11/2005, 09:59:25
quote:
Μιλώντας για Εβραίους θα ήθελα να πω εδώ ότι παρακολούθησα αρκετές αναφορές στο πραγματικό όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη(=εβραίος) που είναι Ααρών Μαρντοκχάι Εβέρ ή Αβουρί.

Με αυτό τον καημό έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου...
Μου έλεγε ότι ο Σημίτης είναι Εβραίος( εξ' ορισμού του ονόματός του γιατί αυτός δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ στο γενεαλογικό του δέντρο) και δεν τον πίστευα...
Βέβαια εκείνος είχε κάθε λόγο να πιστεύει αυτά γιατί και δεξιός ήταν και βασιλικός και αγράμματος...
Εμείς όμως σήμερα, στην πραγματικότητα, τι παραπάνω ξέρουμε επ΄αυτού?
Γιατί εγώ βέβαια δεν είδα να έχει πάρει η Ελλάδα την κάτω βόλτα επί εποχής Σημίτη (και αν είναι Εβραίος τότε χαλάλι του...)

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/11/2005, 12:08:48
Οχι.Η εποχη Σημίτη σηματοδοτεί την στροφή του ΠΑΣΟΚ σε μια πιο λογική κατα την γνώμη μου πολιτική.Σε όσους τον κατηγορούσαν οτι δεν ασκεί κοινωνική πολιτική απάντησε οτι δεν ειναι πάντα ευχαριστο το ωφέλιμο ητοι δεν μπορεις να κάνεις παροχες χωρις λεφτα στον κρατικο προυπολογισμό (ενω ο ΕΛΛΗΝΑΣ Παπανδρεου δανειζόταν συνεχως για να κάνει παροχες... και καταχρέωσε το κρατος).Προσπαθησε να συμμαζεψει καπως τα οικονομικά του κράτους και να συμπλευσει επιτελους με την Ε.Ε. (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ).Σημείωση:Προ Σημιτη το Πασοκ πολέμησε λυσασμενα εναντιον της Ε.Ε. επειδη την θεωρουσε καπιταλιστικη και τεραστια ποσα απο τις παροχες της Ε.Ε. καταληστευθηκαν απο τους πρασινους ημέτερους που ηθελαν να τα αρπαξουν και οχι να τα επενδυσουν για το καλό της χώρας.
Είχε και τα ελλατώματα του αλλά δεν πιστεύω οτι ενήργησε για το κακό της χώρας.
Συνεπώς και εβραική καταγωγή να έχει οι πράξεις του μου υποδεικνύουν οτι δεν ενεργούσε με πονηρούς σκοπούς.
26/11/2005, 13:14:16
Συνωμοσιών συνέχεια...

Από το Βήμα (Βηματοδότης)
*Μήπως ο Αρσένης είναι πράκτωρ της Ουνίας; Μήπως ο Σημίτης είναι Εβραίος; (Βήμα 1999)

*Την κλασική συνταγή της «σιωνιστικής συνωμοσίας» ακολουθεί ο γνωστός τηλε-βουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης. Οταν βαρέθηκε να αποδίδει όλα τα δεινά της χώρας στον σιωνιστικό δάκτυλο του κ. Ροζάκη, άρχισε να «αποκαλύπτει» ότι και ο κ. Σημίτης είναι εβραίος και ότι το πραγματικό του όνομα είναι Αβουρής.(Ελευθεροτυπία)

* Στις 21 Ιουνίου 2000, η ημερήσια εφημερίδα «Αυγή» έγραψε ότι ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ αρνήθηκε να σχολιάσει, πόσο μάλλον να καταδικάσει, τον κύριο τίτλο της μεγάλης εβδομαδιαίας εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», που σχετίζεται με την εκκλησία και που διανεμήθηκε δωρεάν στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου. Ο τίτλος έγραφε: «Εβραίος ο Σημίτης, Εβραίος και ο Ροζάκης» Ο Κώστας Σημίτης είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και απ’ όσο είναι γνωστό δεν έχει εβραϊκή καταγωγή. Ο Καθηγητής Χρήστος Ροζάκης είναι Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και σύμβουλος του Πρωθυπουργού. Έχει Εβραίους προγόνους και γι’ αυτό το λόγο δέχτηκε επιθέσεις ακόμα και στη Βουλή το 1996 (από τον κ. Καρατζαφέρη) -χωρίς κανένα πολιτικό κόμμα να αποδοκιμάσει την επίθεση, η οποία συνέβαλε στην παραίτησή του λίγες εβδομάδες αργότερα.

* «Θέλω να μου προσκομίσετε -είπε ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος- τα ονόματα των Καθολικών ή των Εβραίων που έπεσαν στο έπος της Αλβανίας. Είναι θέμα αίματος και θυσίας. Εμείς θα σκοτωνόμαστε και οι άλλοι θα απολαμβάνουν τις ελευθερίες; Να πάνε εκεί που είναι η πατρίδα τους» δήλωσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, σύμφωνα με την «Αυγή» (27 Αυγούστου 2000).

* «Η κατάργηση της αναγραφής του θρησκέυματος είναι η ικανοποίηση του αιτήματος του Αμερικανο-Εβραϊκού ‘λόμπυ’, όπως έγραψε ο ‘Ελευθερος Τύπος’ στις 13/3/1999: ‘Πιέσεις Εβραίων για τις νέες ταυτότητες’», σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Αργύρη Ιερόθεο, Γραμματέα Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. («Ελεύθερος Τύπος», 3 Σεπτεμβρίου 2000).

* Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του. Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα - μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.
Ενα από τα κόμματα - δημιουργήματα των τοποτηρητών της ξενοκρατίας στον τόπο μας, αποτελεί και το ΚΚΕ.
Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεώς του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918, όταν οι γνήσιοι σοσιαλιστές (Ελληνες στη συνείδηση) είχαν καταγγείλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), σαν εβραϊκό δημιούργημα, αποχωρώντας ομαδικά από αυτό.
Το κόμμα αυτό έπειτα μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ. Τη δημιουργία του ΚΚΕ από σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι εβραίοι. Στο περιοδικό «Χρονικά» -επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. - Οκτ. 1992, σελ. 13 - 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: «...Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης «Μπενέ Σιών» και του αθλητικού συλλόγου «Μακαμπή». Ο σιωνισμός είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η «Καδίμα» που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της εβραϊκής γλώσσας. Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη εβραϊκή εργατική (...) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραϊκή γλώσσα τίτλο της «Φεντερασσιόν», που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις έγινε συνιδρύτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιόν ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγια...
....

Καταλήγοντας, θα υπενθυμίσουμε ότι ο Δ. Αβραμόπουλος, από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου των Εξωτερικών και από τη θέση που κατείχε στο διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη, είχε καταβάλλει άοκνες προσπάθειες για τη διπλωματική αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Φημολογείται δε εντόνως ότι προαλείφεται για πρωθυπουργός της Ελλάδας. Κάποιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ενισχύεται και υποστηρίζεται από τα εβραιολανδικά πετρελαϊκά καρτέλ. Τυχαίες συμπτώσεις;
....

Ανάμεσα σε εκείνους που περιφέρονται όπου γίνονται εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» είναι οι ακόλουθοι: Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι (Περιοδικό «Χρονικά» - Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος - Αύγουστος 1996).
Φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας (Επίσκοπος Μελίτων, Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, Εξαρχος Ειρηναίος), στρατιωτικοί, πανεπιστημιακοί καθηγητές και δημοσιογράφοι.
...

Για άλλη μία φορά, οι εν Ελλάδι ευρισκόμενοι εβραίοι, προσέφυγαν στην προσφιλή τους μέθοδο, την παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητος.
Αυτή η διαπίστωση εξάγεται από τα όσα διαδραματίσθηκαν προ ολίγων μηνών, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 1999, στα Χανιά της Κρήτης, με αφορμή την επαναλειτουργία της εκεί συναγωγής. Δοθείσης της ευκαιρίας, λοιπόν, οι εγχώριοι εβραίοι, δε δίστασαν να κάνουν λόγο για 2.500 περίπου χρόνια ιουδαϊκής παρουσίας στην Κρήτη. Προτού προβούμε στην παράθεση σχετικής ανακοινώσεως διαμαρτυρίας την οποία εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κινήσεως Πολιτών Χανίων με αφορμή το γεγονός αυτό, εφιστούμε την προσοχή του αναγνωστικού μας κοινού στο γεγονός ότι προ ετών εβραίος ονόματι Ραέλ είχε συστήσει και προπαγάνδιζε την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα, αναπτύσοντας σχετική ανθελληνική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, εβραίος πράκτωρ, Περιβεβλημένος με την ιδιότητα του καθηγητή, ο Τζβη Ανκόρι, καταπόντιζε υδρίες στον βυθό της Κρήτης και ακολούθως διεξήγαγε θαλάσσιες αρχαιολογικές έρευνες, ανασύροντάς τις, προς δημιουργία της εντυπώσεως ότι οι σημίτες είχαν προαιώνια παρουσία στο νησί. Μάλιστα, ο ίδιος, εξέδωσε και σχετικό βιβλίο υπό τον προκλητικό τίτλο «Ιουδαϊκή Κρήτη», προς ενίσχυση της θεωρίας του…
Ας δούμε όμως την προκύρηξη την οποία εξέδωσαν οι κάτοικοι των Χανίων:
«Η Συναγωγή ΄Ετς Χαγίμ είναι σήμερα το μοναδικό μνημείο που μαρτυρεί την επί 2.300 χρόνια εβραϊκή παρουσία στην Κρήτη».
Ετσι πληροφορηθήκαμε με την ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλητικού Συμβουλίου σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τώρα πως ένα μνημείο 600 ετών (πέτρινο κτίριο του 14ου αιώνος) μαρτυρεί και αποδεικνύει ότι η εβραϊκή παρουσία στο νησί έχει διάρκεια 2.300 ετών, αυτό αδυνατούμε να το καταλάβουμε.
...

Ολα τα τελευταία από το
http://www.omhros.gr/kat/history/Txt/El/ZionGr2.htm" target="_blank">http://www.omhros.gr/kat/History/Start.asp?WinF=http://www.omhros.gr/kat/history/Txt/El/ZionGr2.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 26/11/2005 13:19:57

skepticΜέλος
26/11/2005, 23:20:29
quote:
Φίλε skeptic, μπορεί στο θέμα της εξέλιξης να συμφωνούμε, εδώ όμως...μου τα χαλάς...

Γιατί μήπως είσαι κανένας ΠΑΣΟΚΟΣ;;;

"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" -- Εdmund Burke

skepticΜέλος
26/11/2005, 23:27:53
E τώρα μη με ανάβεις ρε durnen_alie με τα πατριαρχεία και τα ιερατεία της εβραιοχριστιανικής θρησκείας.
Tην φωτογραφία του Γιαχβόδουλου(Χριστόδουλου) σε Εβραική συναγωγή με τον εβραικό κυπά την έχεις δεί;
Αφού είναι όλοι τους μυημένοι σε εβραιοτεκτονικές στοές +/-ΜΤΜ ρε ξυπνάτε!

quote:
ενω ο ΕΛΛΗΝΑΣ Παπανδρεου

Τώρα θα σου λεγα και εσένα πόσο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ήταν ο Παπανδρέου.....

skepticΜέλος
26/11/2005, 23:35:16
quote:
*Την κλασική συνταγή της «σιωνιστικής συνωμοσίας» ακολουθεί ο γνωστός τηλε-βουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης

Άλλος ...μαλάκας!
Που τον χάνεις που τον βρίσκεις σε συνεδρίες σιωνιστικών στοών στο Λονδίνο.
(σε κάθε πανλεβάν[πανσέληνο])
Για να μη πω και για το σηματάκι του Τηλεάστυ που είχε βάλει σε ανύποπτο χρόνο το οποίο σχημάτιζε (αθροιστικά με τα δύο αντίρροπα τρίγωνα+/-) την σιωνιστική 6Α,άστρο του δαβίδ..
Πρόσφατα ζήτησε και την είσοδο του Ισραήλ στην Ε.Ε!!!!

Edited by - skeptic on 27/11/2005 00:02:28

skepticΜέλος
26/11/2005, 23:46:09
To ξαναβάζω για να το εμπεδώσουν καλά μερικοί μερικοί.......

quote:

Συντονιστική Επιτροπή Κινήσεως Πολιτών Χανίων με αφορμή το γεγονός αυτό, εφιστούμε την προσοχή του αναγνωστικού μας κοινού στο γεγονός ότι προ ετών εβραίος ονόματι Ραέλ είχε συστήσει και προπαγάνδιζε την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα, αναπτύσοντας σχετική ανθελληνική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, εβραίος πράκτωρ, Περιβεβλημένος με την ιδιότητα του καθηγητή, ο Τζβη Ανκόρι, καταπόντιζε υδρίες στον βυθό της Κρήτης και ακολούθως διεξήγαγε θαλάσσιες αρχαιολογικές έρευνες, ανασύροντάς τις, προς δημιουργία της εντυπώσεως ότι οι σημίτες είχαν προαιώνια παρουσία στο νησί. Μάλιστα, ο ίδιος, εξέδωσε και σχετικό βιβλίο υπό τον προκλητικό τίτλο «Ιουδαϊκή Κρήτη», προς ενίσχυση της θεωρίας του…

πολύ Σωστά, μπράβο ostria!

27/11/2005, 10:35:12
Μπράβο και από μένα Οστρια...
Αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα ξανακούσει...
Ηξερα περί ανεξαρτησίας της Κρήτης αλλά δεν ήξερα ότι ήταν θέση/ιδέα των Εβραίων.
Εννοείται πως έμεινα με ανοιχτό το στόμα
skeptic... προτείνω σύνεση γιατί είσαι νομίζω στο τσακ να περάσεις την λεπτή εκείνη γραμμή και είναι κρίμα να χαλάσουμε το τόπικ αυτό.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 27/11/2005 10:37:44

27/11/2005, 13:26:27
quote:
Γιατί μήπως είσαι κανένας ΠΑΣΟΚΟΣ;;;

(Φτύνω στον κόρφο μου μη με βασκάνω!!!)

Φίλε Skeptic, δε λέω, καλό να προβληματιζόμαστε, να βλέπουμε "πίσω" από τα γεγονότα κλπ, απλά δεν ξέρω αν οδηγούμαστε κάποιες φορές σε μια καθαρά παρανοϊκή αντίληψη "συνδρόμου καταδίωξης" για τον κόσμο γύρω μας. Μου είναι απλά δύσκολο να πιστέψω ότι το ελληνικό έθνος είναι μισητό ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ--δεν έχουν αφήσει και κανέναν εκτός!--ότι και οι κυβερνήσεις, και κάθε άλλη μορφή εξουσίας στη χώρα μας είναι μέσα στο "κόλπο" της υποτιθέμενης "γενοκτονίας" μας. Αν ήταν έτσι, ε τότε, βρε skeptic, τι τους εμποδίζει να κάνουν ένα "ντου" και να μας σβήσουν απ' το χάρτη μια για πάντα, να ησυχάσουν κι αυτοί κι εμείς! Δε λέω ούτε ότι όλοι μας συμπαθούν, ούτε ότι δεν υπάρχουν τεράστια συμφέροντα που κινούν τα νήματα της εξουσίας πάνω στον πλανήτη, αλλά από τη μοίρα της "πνευματικής υποδούλωσης" δεν μπορώ να βγάλω και τα υπόλοιπα έθνη του πλανήτη.

Θα 'θελα ακόμη κάτι να προσθέσω, γι' αυτό που ακούστηκε :

quote:
προ ετών εβραίος ονόματι Ραέλ είχε συστήσει και προπαγάνδιζε την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα

Αν δεν κάνω λάθος, ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι μόνο Εβραίος--που δεν ξέρω κιόλας αν είναι--αλλά και ηγέτης μιας αρκετά "ευφάνταστης" παραθρησκευτικής ομάδας, η οποία εκτός των άλλων υποστήριζε ότι θα κλωνοποιήσει τον Ιησού Χριστό και άλλα πολλά και..."εξωτικά"......Να τον πάρουμε στα σοβαρά κι αυτόν τώρα;

mariha2912Μέλος
27/11/2005, 13:33:19
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΩΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, Ε, ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!
skepticΜέλος
27/11/2005, 16:03:37
quote:
Αν δεν κάνω λάθος, ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι μόνο Εβραίος--που δεν ξέρω κιόλας αν είναι--αλλά και ηγέτης μιας αρκετά "ευφάνταστης" παραθρησκευτικής ομάδας, η οποία εκτός των άλλων υποστήριζε ότι θα κλωνοποιήσει τον Ιησού Χριστό και άλλα πολλά και..."εξωτικά"......Να τον πάρουμε στα σοβαρά κι αυτόν τώρα;

Δεν νομίζω η ostria να αναφέρθηκε σε αυτό τον Εβραίο. Μάλλον πρόκειται για απλή συνωνυμία.
Τουλάχιστον δεν έχω δει πότε τέτοια δήλωση από τον διαβόητο γαλλοεβραίο Claude "Rael" Vorilon ηγέτη τoυ UFOθρησκευτικού cult των Ραελιανών... Ο συγκέκριμένος κύριος ήθελε και να ιδρύσει πρεσβεία των εξωγήινων στο Ισραήλ. Άλλο UFO κι'αυτός...

Edited by - skeptic on 27/11/2005 16:14:31

skepticΜέλος
27/11/2005, 16:26:51
quote:
Μου είναι απλά δύσκολο να πιστέψω ότι το ελληνικό έθνος είναι μισητό ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Δεν είμαστε μισητοί από τους πάντες. Αλλά μην περιμένεις και ιδιαίτερες "αγάπες" από τους προαιώνιους εχθρούς μας εβραίους-ταλμουδιστές-σιωνιστές (δες Π.Δ. :γενοκτονίες Ελλήνων Φιλισταίων) και τους μογγολογενείς Τούρκους (δες πρόσφατη ιστορία)

skepticΜέλος
27/11/2005, 16:43:53
Λοιπόν βρήκα και τις υπόλοιπες δύο απομαγνητοφωνήσεις της ΟΕΑ.
Είναι τουλάχιστον παράξενες και αξιοπερίεργες...
Όποιος ενδιαφέρεται να τις διαβάσει ας το πει για να μπω στον κόπο να τις αντιγράψω εδώ.

karmaΜέλος
27/11/2005, 20:17:54
Αγαπητέ skeptic

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου και... διαφορετικό ! Σίγουρα, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε... Δεν έχει τόσο σημασία αν θα τα πιστέψουμε όλα αυτά, όσο οι πληροφορίες που συλλέγονται (αληθείς ή ψευδείς, ας μείνουν στην άκρη του μυαλού μας, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει)...

Ενδιαφέρομαι για τη συνέχεια, γιατί μου έχει κεντρίσει την περιέργεια...

Να είσαι καλά, φιλικά

angiΜέλος
27/11/2005, 21:26:08
Κι εγω θα ηθελα να τις δημοσιευσεις.
Ετσι, για να δοκιμασω τα ορια μου...
(προσωπικος ο προβληματισμος)
Ειχα αποφασισει να ξεφυγω απο
αυτου του ειδους τις αναζητησεις...
Μου φανηκε πολυ ακραιο το πρωτο
δημοσιευμα (οπως και να το κανεις, δεν στεκει),
αλλα μου κεντρισαν το ενδιαφερον οι απαντησεις
των υπολοιπων μελων και η ροη που πηρε η
κουβεντα...
Δημοσιευσε τα, λοιπον.
Περιμενουμε!
prince_of_chaosΝέο Μέλος
27/11/2005, 22:07:45
anaferomai se aftes pou pistevoun ston xristianismo, to sygkekrimeno keimeno anaferei ton politiko antixristw thn ellada(oloi kseroun oti kata pleipshfia oi ellhnes einai xristianoi orthodoxoi h toulaxiston etsi lene) kai o politikos xristos einai oi kybernousa dynamh, edw 8a prepei na gelastete, giati erxontai ta agria na diwxoun ta hmera. Epishs 8elw se kapoioa atoma na vlepoun ta 8emata me matia ka8ara kai ka8aro myalo, kai oxi me stoixeia progonoplhksias.

eyxaristw

be blessed my blood brothers

angiΜέλος
27/11/2005, 23:17:54

28/11/2005, 00:32:49
Ευχαριστώ sceptic και Avallon!

Για τον Ραέλ, μάλλον άσχετος πρέπει να είναι με τον γνωστό, δεν βρήκα άλλες πληροφορίες αλλά θα το ψάξω κι άλλο. Πάντως, βρήκα ένα καλό άρθρο για την παρουσία των Εβραίων στην Κρήτη. Από αυτό παραθέτω μερικά αποσπάσματα που μου έκαναν εντύπωση

"Αργότερα επί Βυζαντίου οι Ιουδαϊκές κοινότητες μετονομάζονται σε εβραϊκές, απελπισμένες από τους διωγμούς του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Β’. Στην Κρήτη, μάλιστα, έχουμε και την εμφάνιση ενός ψευδομεσία ο οποίος τους συγκεντρώνει σε μία ακτή και τους καλεί να τον ακολουθήσουν μέσα από τη θάλασσα στη γη της επαγγελίας. Είναι όμως τόσο μεγάλη η θαλασσοταραχή εκείνη την ημέρα που οι περισσότεροι πνίγονται, κάποιοι σώζονται από περίεργους Χριστιανούς που βρέθηκαν εκεί για να δουν το “θαύμα”."

"Όταν οι Βυζαντινοί επανακατέλαβαν την Κρήτη (961 μ.Χ.) και μπήκαν στο Χάνδακα, βρήκαν μία καλά οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα, την οποία φρόντισαν να υποβαθμίσουν στέλνοντάς την σε μία απόκεντρη περιοχή (σε σχέση με το λιμάνι) κοντά στον κόλπο του Δέρματα.
"

"Επί Ενετοκρατίας το Εβραϊκό στοιχείο ήταν συσπειρωμένο στα τρία μεγάλα λιμάνια του νησιού. Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο.
Οικονομικοί λόγοι και πολιτικές συγκυρίες τοπικού χαρακτήρα οριοθέτησαν τις τρεις βασικές εβραϊκές συνοικίες στο νησί.
Αυτήν την εποχή οι Εβραίοι αποτελούσαν την ενδιάμεση τάξη μεταξύ του Ελληνικού στοιχείου και των φεδουαρχών Ενετών ευγενών. Οι περισσότεροι μελετητές του Εβραϊσμού στην Κρήτη συγκλίνουν στο γεγονός ότι η οικονομική τους ακμή ωφείλεται στην τοκογλυφία και στον αγροτικοαστικό χαρακτήρα της οικονομίας τους.
"

"Μέσα από βενετσιάνικα έγγραφα, στο τέλος του 14ου αιώνα, οι Εβραίοι της Κρήτης, φαίνεται να έχουν συγκεντρώσει, όχι μόνο μεγάλα αποθέματα ρευστού από την κερδοσκοπία αλλά παράλληλα είχαν δεσμεύσει και ακίνητες περιουσίες των εύπορων Βενετών.
Μπροστά σε αυτό το κοινωνικό πρόβλημα οι δόγηδες στη Βενετία κατέφυγαν στο “θρησκευτικό” αίσθημα των υποτελών τους. Η αφορμή βρέθηκε (μερικά σταυρωμένα αρνιά), έτσι Καθολικοί και Ορθόδοξοι από κοινού επιχειρούν να λυντσάρουν τους “βέβηλους”. Τότε κατέφθασαν οι Βενετοί στρατιώτες για να προστατεύσουν τους Εβραίους, με αντάλλαγμα την παραγραφή των χρεών των συμπατριωτών τους.
"

"Το 1883 σύμφωνα με στοιχεία του Γερμανού περιηγητή Maltzan τα Χανιά έχουν 160 Ιστραηλίτες, αυτή η μαρτυρία είναι σημαντική αν συνεκτιμήσουμε ότι την περίοδο εκείνη το κέντρο του νησιού μετακινείται από το Ηράκλειο στα Χανιά.
Το 1875, ο Αβά Δαλμεδέγο (Αβαδάκης) ήταν ο πρώτος Εβραίος μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κρήτης.
Το 1900 σύμφωνα με απογραφή της εποχής βρίσκονται στο νησί 726 Εβραίοι, οι περισσότεροι στα Χανιά
"

"Ο Βενιζέλος με τον Ευρωπαϊκό του προσανατολισμό υποστήριξε το εβραϊκό στοιχείο όλης της Ελλάδας. Στις αρχές του αιώνα οι λιγοστοί Εβραίοι είχαν αποκλειστικά ελληνική υπηκοότητα, μεμονωνμένες περιπτώσεις διατηρούσαν την Ιταλική ή τη Γαλλική.
"

"Τις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, η Εβραϊκή παροικία της Κρήτης δεν υπερβαίνει τα 400 άτομα.
Με την κατάκτηση του νησιού από τους Ναζί τουφεκίζονται οκτώ Εβραίοι και βομβαρδίζεται η συναγωγή του Ηρακλείου.
Το απόγευμα της 7ης Ιουνίου 1944, 340 Εβραίοι, 48 Έλληνες και 112 Ιταλοί αντάρτες επιβιβάζονται βίαια στο φορτηγό ατμόπλοιο “Τάναϊς”.
Από δω και πέρα αρχίζουν οι εικασίες. Άλλοι λένε, ότι η Γερμανική φρουρά εγκατέλειψε το πλοίο με βάρκες, αφού προηγουμένως είχε τοποθετήσει ωρολογιακές βόμβες στα πλευρά του. Με αυτόν τον τρόπο πνίγηκαν όλοι. Η άλλη άποψη είναι ότι το “Τάναϊς” χτυπήθηκε από συμμάχους.
Μετά το ολοκαύτωμα, επέστρεψαν στο νησί επτά συνολικά Εβραίοι. Το 1956 υπήρχαν μόνο δύο οικογένειες στα Χανιά. Σήμερα, “επισήμως”, δεν κατοικεί κανένας Εβραίος στην Κρήτη. Ή μάλλον, ναι, υπάρχει ο VICTOR ZORBAS, ένας Ροδίτης Εβραϊκής καταγωγής, που χάριν της γλωσσομάθειάς του, ξεναγεί τουριστικά γκρουπ πάνω στα καραβάκια που πηγαίνουν στη νήσο Σπιναλόγκα. Κι όπως μαρτυράει και το παρωνύμιό του, στο βωμό της τουριστικής κερδοσκοπίας αφηγείται γραφικές ιστορίες περί πρώτου εποικισμού της Σπιναλόγκας από τους Εβραίους.
"

Ολα αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στο
http://stigmes.gr/gr/grpages/articles/ovraika.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-