- Νεοχριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φυσικα μεσα στον κοσμο της πολωσης και των παραισθησεων ολα ειναι πιθανα για αυτο αλλωστε και θα μπορουσα να αναδειξω την σημαντικοτητα του θεματος του να συγκρινει καποιος την "Ελληνικη" σκεψη με την Τουρκικη κλανια και ειμαι μαλιστα βεβαιος οτι η δημοκρατια θα αποφασισει οτι το δευτερο ειναι αρκετα πιο διασκεδαστικο, ειδικα αμα συνοδευεται με Λιβανεζικο belly dancing.
Θα μπορουσε φυσικα αυτος που ειπε αυτο:
ΖΕΥΣ ΚΟΛΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝ ΥΠΕΡΦΡΟΝΩΝ.
Να ειναι αυτος:
https://www.youtube.com/watch?v=ffdQPykvfkg
Θα μπορουσε αραγε αυτος να ειναι καποιος αλλος μεσα στα πλαισια μιας υποτιθεμενης επικοινωνιας θνητων με οντα ανωτερης συνειδητοτητας;
Θα μπορουσε αραγε η ανωτερη συνειδητοτητα να εχει διαφορετικη αντιμετωπιση προς τους ξεφτυλες αλαζονες παπαρες που νομιζουν οτι το συμπαν γυρναει γυρο απο το αρρωστημενο εγω και τις αναγκες της κωλοτρυπιδας τους;
Το να προσπαθει καποιος να προσδωσει ανθρωπινη εθνικοτητα σε θεους ειναι γελοιο.
Περα απο τα πολλα προβληματα που εχει ο Εβραικος διαυλος δεν τιθεται πουθενα και ποτε θεμα περι εθνικοτητας του Θεου. Αυτα αφορουν κυριως πνευματικους μυκητες που παγιδευονται στο εξωτερικο και προσπαθουν να αποκτησουν εικονικη αξια μεσα απο την μιμηση αυτου που ποτε τους δεν θα μπορεσουν να φτασουν καθως βαδιζουν στον δρομο της αλαζονειας και της ασυστολης μαλακιας.
Αμα βρεις και ποιος ανεβηκε στην κορυφη της Πυραμιδας του Ωριωνα -Osiri ως ο Ακρογωνιαιος Λιθος θα κερδισεις μια παστα γιατι κανει φοβερο συνδιασμο με την Τουρκικη κλανια.
Edited by - Amplifier on 02/04/2014 21:04:24
quote:μα πιστεύεις ότι με ανόητες εξυπνάδες "απαντάς" - αυτό που έγραψα είναι γεγονός - άλλο αν δεν σ'αρέσει ή αν δεν σε βολεύει.
άστο πανπαμ, δεν το έχεις καθόλου...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Edited by - panpam on 02/04/2014 20:58:50
quote:η ελληνική σκέψη ή η φαντασίωση που βάφτισαν "ελληνική" οι... προοδευτικοί;
Η "Ελληνικη" σκεψη μοιαζει με το Τουρκικο κλασιμο και σιγουρα βρομαει το ιδιο.http://www.youtube.com/watch?v=IE9O6Q7hgAs
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Οριστε και ενα απο τα αποτελεσματα του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του Ελληνικου οινοπνευματος με υπογραφη E.N.D καθως απο οτι φαινεται εφτασε το τελος. Οσοι εχουν την παραμικρη γνωση για αυτα τα θεματα μπορουν να διακρινουν οτι η κατασταση πλεον εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο και οτι οι Βρυκολακες εχουν βγει τσαρκα για να γαμησουν ηλιθιους.
Σας εχω εξηγησει για το αριστερο και το δεξιο ημισφαιριο του εγκεφαλου και ακομα και η επιστημη ειναι πολυ συγκεκριμενη σε σχεση με τις λειτουργειες τους. Δεστε εδω πως γαμανε οι δαιμονες τις κατσικες που καιγονται στην αριστερη ατραπο και στον ασυστολο νοητικο αυνανισμο μεσα απο την πολωση του αριστερου ημισφαριου του εγκεφαλου και μαλιστα μπροστα στα ματια σας, καθως εμεις ειμαστε που τους ξεβρακωνουμε και τους οδηγουμε εκει ου τους αξιζει που ειναι φυσικα ο απολυτος εξευτελισμος των σκοτεινων οπως λενε και οι παπαρελλανιοι που επισης μας προσφερουν απιστευτο γελιο:
http://www.awakengr.com/2013/09/blog-post_29.html
http://images.huffingtonpost.com/2013-02-06-LeftBrainRightBrain21.jpg
Υ.Γ Εδω που τα λεμε για κακη μου τυχη και εγω Ελληνας θεωρουμε και σε αυτη την ζωη. Αμα ομως δεν σας κανει η δικη μου Ελληνικη σκεψη μπορειτε να παρετε τα @@ του Δρακου και να κρατησετε την δικη σας Ελληνικη σκεψη, καθως ολη η Ελληνικη σκεψη σας (χωρις εμενα δηλαδη) μαζι δεν αρκει για να μου κλασει τα ανθελληνικα αρχιδια. Οπως εσεις νομιζετε. Η επλογη ειναι δικη σας για το αν θα υποβιβασετε την Ελληνικη σκεψη σε μια κλανια και μαλιστα Τουρκικη γιατι ετσι γουσταρω.
Edited by - Amplifier on 02/04/2014 23:22:58
εξερευνά την προσωπικότητα ενός ειδικού τύπου ανθρώπου στο Internet, τα γνωστά μας trolls.
Υπάρχουν λοιπόν, σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ της συμπεριφοράς του trolling και της "Σκοτεινής Τετράδας",
(ένας όρος που έχουν εφεύρει οι ψυχολόγοι) και περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Μακιαβελισμός: η τάση εξαπάτησης και χειραγώγησης των άλλων
- Ναρκισσισμός : ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός
- Ψυχοπάθεια : η έλλειψη ενοχών/τύψεων και ενσυναίσθησης
- Σαδισμός : η ευχαρίστηση με τον πόνο των άλλων
πηγή
Edit: τυχαίο ? ![]()
![]()
![]()
Edited by - AitheroVamon on 03/04/2014 00:09:32
quote:
μα πιστεύεις ότι με ανόητες εξυπνάδες "απαντάς" - αυτό που έγραψα είναι γεγονός - άλλο αν δεν σ'αρέσει ή αν δεν σε βολεύει.
Βρε άστο σου λέω, στις συμπυκνωμένες αναλύσεις απαντάς με μονολεκτικούς αφορισμούς της πλάκας...από Πλάτωνα, Πλήθωνα, Αναγέννηση και τα συναφή δεν έχεις ιδέα οπότε άστο...και καλύτερα για εσένα που δεν εκφέρεις ολοκληρωμένη γνώμη για να μην εκτεθείς...
Edited by - Amplifier on 03/04/2014 03:16:46
Edited by - Amplifier on 03/04/2014 03:10:41