ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νεοχριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Νεοχριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Amplifier30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/04/2014, 18:51:26
Μονο η προσπαθεια του να επιχειρει να στριμωξει καποιος τις ισχυρες αντιθεσεις και τις σφοδρες συγκρουσεις του Ελληνικου χαους σε ενα καλουπι συγκεκριμενης κοσμοθεασης και ακομα χειροτερα μιας Ελληνοκεντρικης κοσμοθεασης ειναι φαιδρη και ειναι αστειο καποιος σοβαρος ανθρωπος να περνει στα σοβαρα αυτους που επιχειρουν αυτην την αθλιοτητα, που δεν μπορει παρα να στοχευει στο να ταισει το χαος και το αρρωστο εγω ηλιθιων που ψαχνουν μανιωδως για το πως θα ταισουν τα παρασιτα του αστρικου (τα παιδια της Λιλιθ :; ) μεσα απο πρωκτικους διαυλους επικοινωνιας.

Φυσικα μεσα στον κοσμο της πολωσης και των παραισθησεων ολα ειναι πιθανα για αυτο αλλωστε και θα μπορουσα να αναδειξω την σημαντικοτητα του θεματος του να συγκρινει καποιος την "Ελληνικη" σκεψη με την Τουρκικη κλανια και ειμαι μαλιστα βεβαιος οτι η δημοκρατια θα αποφασισει οτι το δευτερο ειναι αρκετα πιο διασκεδαστικο, ειδικα αμα συνοδευεται με Λιβανεζικο belly dancing.

Θα μπορουσε φυσικα αυτος που ειπε αυτο:

ΖΕΥΣ ΚΟΛΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝ ΥΠΕΡΦΡΟΝΩΝ.

Να ειναι αυτος:

https://www.youtube.com/watch?v=ffdQPykvfkg

Θα μπορουσε αραγε αυτος να ειναι καποιος αλλος μεσα στα πλαισια μιας υποτιθεμενης επικοινωνιας θνητων με οντα ανωτερης συνειδητοτητας;

Θα μπορουσε αραγε η ανωτερη συνειδητοτητα να εχει διαφορετικη αντιμετωπιση προς τους ξεφτυλες αλαζονες παπαρες που νομιζουν οτι το συμπαν γυρναει γυρο απο το αρρωστημενο εγω και τις αναγκες της κωλοτρυπιδας τους;

Το να προσπαθει καποιος να προσδωσει ανθρωπινη εθνικοτητα σε θεους ειναι γελοιο.

Περα απο τα πολλα προβληματα που εχει ο Εβραικος διαυλος δεν τιθεται πουθενα και ποτε θεμα περι εθνικοτητας του Θεου. Αυτα αφορουν κυριως πνευματικους μυκητες που παγιδευονται στο εξωτερικο και προσπαθουν να αποκτησουν εικονικη αξια μεσα απο την μιμηση αυτου που ποτε τους δεν θα μπορεσουν να φτασουν καθως βαδιζουν στον δρομο της αλαζονειας και της ασυστολης μαλακιας.

Αμα βρεις και ποιος ανεβηκε στην κορυφη της Πυραμιδας του Ωριωνα -Osiri ως ο Ακρογωνιαιος Λιθος θα κερδισεις μια παστα γιατι κανει φοβερο συνδιασμο με την Τουρκικη κλανια.

Edited by - Amplifier on 02/04/2014 21:04:24

02/04/2014, 20:57:22
quote:

άστο πανπαμ, δεν το έχεις καθόλου...

μα πιστεύεις ότι με ανόητες εξυπνάδες "απαντάς" - αυτό που έγραψα είναι γεγονός - άλλο αν δεν σ'αρέσει ή αν δεν σε βολεύει.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Edited by - panpam on 02/04/2014 20:58:50

02/04/2014, 21:03:31
quote:

Η "Ελληνικη" σκεψη μοιαζει με το Τουρκικο κλασιμο και σιγουρα βρομαει το ιδιο.

http://www.youtube.com/watch?v=IE9O6Q7hgAs

η ελληνική σκέψη ή η φαντασίωση που βάφτισαν "ελληνική" οι... προοδευτικοί;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

02/04/2014, 21:47:00
Η Ελληνικη σκεψη ειναι ενα φαντασμα που μυριζει απαισια οπως η Τουρκικη κλανια που ομως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη, καθως η πλακα με τους τραγελαφους Ελληναρες εχει βρομισει ανεπανορθωτα και εχει ξεπερασει ολα τα ορια του αισχους. Ειναι μια ακομα Κλιποθικη παγιδα για τις αμετανοητες κατσικες γιατι ειναι διαφορετικο να μιλησεις Πλατωνικη σκεψη και να πρεπει να περασεις μεσα απο τα projections του βλακακου του Πλατωνα που προσπαθουσε ο κακομοιρης να πλησιασει εξ'αποστασεως το Βαβυλωνιακο πνυεμα μεσα απο τον Ζωροαστρισμο και να ανοιξει διαυλους επικοινωνιας με τους θεους-κοσμικες δυναμεις-Dhyan Chohans οπως εξηγησε και η κακη μαθητρια μου (του Δρακου δηλ. οπως εξηγησε στους ηλιθιους και μη μαθητες της που ειναι ολοι τους μαθητες μου η κλανιες μου η ακομα και τα σκατα μου και ακομα και το ξερασμα μου οπως σας εξηγησα για αυτους που θα ξερασω απο το στομα μου) και ειναι διαφορετικο να εισαι αθεος και απλα να ριχνεις μια τραγελαφικη παπαρια περι Ελληνικης σκεψης στο συνολο της με μοναδικο στοχο να ταισεις το εγω σου σε σχεση με το ποσο σπουδαιος απογονος σπουδαιων τραγελαφων ψωλοσοφων εισαι. Ο Πλατωνας ηταν Ελληνας και αρα θα μπορουσε καποιος να πει οτι η Πλατωνικη σκεψη ειναι Ελληνικη αλλα και η σκεψη των γυμνοσοφιστων οπως ο Πυρρωνας ηταν Ελληνικη μεσα σε αυτα τα πλαισια, αρα οταν μιλαμε για Ελληνικη σκεψη στο συνολο της μιλαμε για το χαος και για ενα συνθυλευμα αντιληψεων και οχι κατι συγκεκριμενο οπου και καλα εκ προοιμιου απροριπτει τον Ιησου γιατι ηταν Εβραιος και οχι μεγαλος Ελληνοπαπαρας or whatever μαλακια μπορει να σκεφτει το νεοειδωλολατρικο τσιρκο. Το 'Ελληνας' και το 'Ελληνικο' ειναι απλα καλουπια που που μπορουν να περιεχουν διαφορα αναλογα με τις ανιτληψεις διαφορων για αυτο και αυτη η τραγελαφικη κατασταση με τους Ελληνοβλακες που σκοτωνονται μεταξυ τους για το ποιος ειναι περισσοτερο Ελληνας εχει ξεπερασει τα ορια της γελοιοτητας και εχει προεκταθει και αναμεσα σε αριστερους και δεξιους εθνικους και αναμεσα σε γαυρους και βαζελους θα ελεγα, καθως η Ελληνοβλακεια δεν εχει ορια. Μιλαμε για το απλυτο τσιρκο που ειναι η απολυτη ντροπη για το ανθρωπινο γενος για οσους εχουν ματια και βλεπουν και ειναι ακομα χειροτερο για αυτους που ειχαν την ατυχια να γεννηθουν μεσα στα πλαισια αυτου του κωμικοτραγικου εθνους.

Οριστε και ενα απο τα αποτελεσματα του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του Ελληνικου οινοπνευματος με υπογραφη E.N.D καθως απο οτι φαινεται εφτασε το τελος. Οσοι εχουν την παραμικρη γνωση για αυτα τα θεματα μπορουν να διακρινουν οτι η κατασταση πλεον εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο και οτι οι Βρυκολακες εχουν βγει τσαρκα για να γαμησουν ηλιθιους.

Σας εχω εξηγησει για το αριστερο και το δεξιο ημισφαιριο του εγκεφαλου και ακομα και η επιστημη ειναι πολυ συγκεκριμενη σε σχεση με τις λειτουργειες τους. Δεστε εδω πως γαμανε οι δαιμονες τις κατσικες που καιγονται στην αριστερη ατραπο και στον ασυστολο νοητικο αυνανισμο μεσα απο την πολωση του αριστερου ημισφαριου του εγκεφαλου και μαλιστα μπροστα στα ματια σας, καθως εμεις ειμαστε που τους ξεβρακωνουμε και τους οδηγουμε εκει ου τους αξιζει που ειναι φυσικα ο απολυτος εξευτελισμος των σκοτεινων οπως λενε και οι παπαρελλανιοι που επισης μας προσφερουν απιστευτο γελιο:

http://www.awakengr.com/2013/09/blog-post_29.html

http://images.huffingtonpost.com/2013-02-06-LeftBrainRightBrain21.jpg

Υ.Γ Εδω που τα λεμε για κακη μου τυχη και εγω Ελληνας θεωρουμε και σε αυτη την ζωη. Αμα ομως δεν σας κανει η δικη μου Ελληνικη σκεψη μπορειτε να παρετε τα @@ του Δρακου και να κρατησετε την δικη σας Ελληνικη σκεψη, καθως ολη η Ελληνικη σκεψη σας (χωρις εμενα δηλαδη) μαζι δεν αρκει για να μου κλασει τα ανθελληνικα αρχιδια. Οπως εσεις νομιζετε. Η επλογη ειναι δικη σας για το αν θα υποβιβασετε την Ελληνικη σκεψη σε μια κλανια και μαλιστα Τουρκικη γιατι ετσι γουσταρω.

Edited by - Amplifier on 02/04/2014 23:22:58

02/04/2014, 23:57:11

*

03/04/2014, 00:08:07
Μια νέα έρευνα στον τομέα της ψυχολογίας, μας έρχεται από τον Καναδά
εξερευνά την προσωπικότητα ενός ειδικού τύπου ανθρώπου στο Internet, τα γνωστά μας trolls.

Υπάρχουν λοιπόν, σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ της συμπεριφοράς του trolling και της "Σκοτεινής Τετράδας",
(ένας όρος που έχουν εφεύρει οι ψυχολόγοι) και περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

• Μακιαβελισμός: η τάση εξαπάτησης και χειραγώγησης των άλλων
  • Ναρκισσισμός : ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός
  • Ψυχοπάθεια : η έλλειψη ενοχών/τύψεων και ενσυναίσθησης
  • Σαδισμός : η ευχαρίστηση με τον πόνο των άλλων

πηγή

Edit: τυχαίο ?

Edited by - AitheroVamon on 03/04/2014 00:09:32

03/04/2014, 00:52:50
quote:
μα πιστεύεις ότι με ανόητες εξυπνάδες "απαντάς" - αυτό που έγραψα είναι γεγονός - άλλο αν δεν σ'αρέσει ή αν δεν σε βολεύει.

Βρε άστο σου λέω, στις συμπυκνωμένες αναλύσεις απαντάς με μονολεκτικούς αφορισμούς της πλάκας...από Πλάτωνα, Πλήθωνα, Αναγέννηση και τα συναφή δεν έχεις ιδέα οπότε άστο...και καλύτερα για εσένα που δεν εκφέρεις ολοκληρωμένη γνώμη για να μην εκτεθείς...

03/04/2014, 01:38:10
Καλοι εισαστε για να προσφερετε απειρο γελιο στο συμπαν για αυτο και σας κανω πλακα, επι της ουσιας εισαστε το απολυτο μηδεν κα η Ελληνικη σκεψη σας, σας περνει μεχρι την υποκρισια και την πουτανια που ειναι και το βασικο προτερημα του Ελληναρα. Και εις ανωτερα τεραστιοι υπερελληνες. Επι της ουσιας καλε μου Αιθεροκλανων εσυ δεν εχεις καμια θεση εδω μεσα και ποσο μαλλον να εισαι και διαχρηριστης σε ενα φορουμ εσωτερισμου και καλα, που ειναι απλα ενας βοθρος που ταιζει δαιμονες αλλα ειπαμε η γελοιοτητα δεν εχει ορια. Συνεχιστε το εργο σας και θα δουμε ποιος αλλος θα σας φταιξει για την πραγματικοτητα που μονοι σας δημιουργησατε. Αμα εχετε κατι να πειτε επι της ουσιας καλεστε αυτους που ισως να εχουν κατι να αντιπαραταξουν επι της ουσιας και αφηστε τις κλανιες και τις Ελληνοπουτανιες απο τις οποιες χωρτασε και ο πλανητης και το συμπαν. Φωναξτε π.χ τον ψυχοπαθη νεοκλανοσοφο Λιαντινη να σας βοηθησει. Δεν εχετε καποιον εστω εναν που να εχει κατι να πει περα απο το να σερνεται ετσι οπως π.χ σερνονταν οι κλανοσοφοι οταν ανοιγε το στομα του ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος και αλλοι.

Edited by - Amplifier on 03/04/2014 03:16:46

03/04/2014, 01:55:59
Σε σχεση με αυτο που εχεις το θρασος ως Ελληνας (συνεχιστε να ξεφτυλιζετε το περιεχομενο στο καλουπι) να καταλογιζεις σε εμενα ειναι απλα ο καθρεφτης σας. 1) Κανεναν δεν προσπαθω να εξαπατησω και μονο αυτοι που θελουν μπλεκουν με το αριστερα και τις σκιες και απλα βρισκουν αυτο που ψαχνουν. 2) Κανενας εγωκεντρισμος. Απλα σας καθρεφτιζω. Εγω ειμαι απλα ενας αμνος του θεου και της κοσμικης συνειδησης και με τιποτα ενας υπεραλαζονας υπερελληνας. 3) Παρε φορα. 4) No comments αναξιο σχολιασμου.

03/04/2014, 02:21:05
Και που εισαι μεγαλε Ελληναρα και ο Διας σαδιστης ειναι και αντε να σχολιασω και το τεσσερα. Εισαστε τοσο πολωμενοι στις παραισθησεις και το ψευδος σας (πολωση του κατωτερου εγω στην υλη και στο εξωτερικο) που εισαστε ικανοι να κατηγορησετε εμενα για αυτο σας το ψευδος και για την πολωση σας μεσα σε αυτο, καθως επι της ουσιας ΠΟΤΕ δεν ειχατε τιποτα να πειτε, περα απο το να αντλειτε ικανοποιηση και απο απο την δικη μου ψυχικη κακοποιηση απο παρασιτα που σερνονται χωρις να λενε ΤΙΠΟΤΑ και απλα προσπαθουν να πιουν αιμα με Ελληνοκουτοπονηριες, το αιμα χριστιανων γενικοτερα ταιζοντας τα πραγματικα τρολ οπως ο Sesοtris (και αλλοι ακομα πιο χυδαιοι) που το μονο που κανει εδω και μερικους αιωνες που ειναι εδω μεσα ειναι να ψανχει για αιμα χριστιανων και πως θα τους προσβαλει και θα τους μειωσει γιατι δεν ειναι γνησιοι Ελληναρες κλπ για να ταισει την αλαζονεια και την βλακεια του σε σχεση με το ποσο σπουδαιος ειναι γιατι ετυχε να γεννηθει Ελληναρας. Δεν υπαρχει πατος μην το ψαχνετε. Εκει που πατε δεν υπαρχει επιστροφη. Μονοι σας δημιουργησατε αυτη την φαιδρη πραγματικοτητα και δεν σας φταει κανενας και ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ μπορει να σας κανει να νιωσετε ΝΤΡΟΠΗ και να κανετε restart και reboot σε νεες βασεις και οχι μονο εδω μεσα αλλα και πανεθνικα. Αμα ηθελα να σας εξαπατησω δεν θα σας ελεγα την αληθεια σε σχεση με αυτο που εισαστε, αλλα θα προσπαθουσα και εγω να σας πουλησω μια Ελληνομαλακια που να σας αρεσει ετσι οπου κανουν αυτοι που παιζουν με την βλακεια σας. Ακομα και η Ελληνικη γλωσσα που και καλα σεβεσται (ΤΙΟΤΑ δεν σεβεσται και ευτηχως η Σοφια χεσμενες εχει τις ψυχωσεις σας σε σχεση με αυτο που νομιζεε δικο σας οπως την υπεργλωσσα σας κλπ) και δεν την ξεφτυλιζετε με το ποσο αθλιοι εισαστε το λεει ξεκαθαρα: Αθεια = Ασεβεια και ΕΝ-Τροπη (ντροπη->τροπη προς τα μεσα) = Σεβασμος. Αμα δεν μπορειτε να σεβαστειτε το μεσα σας πως θα σεβαστειτε το μεσα των αλλων; Δεν σας φταιω εγω για τον καθρεφτη σας και για τις επιλογες σας. Σε λιγο θα σας φταιξω εγω που σταυρωσαν οι Ελληναρες τον Ορφεα και σφαγιασαν τους Πυθαγοριους κλπ. Δεν υπαρχουν ορια ουτε στην υποκρισια, ουτε στην βλακεια και εκει οπου δεν υπαρχουν ορια υπαρχει χαος και εκει οπου υπαρχει χαος εμεις λεμε Ordo Ab Chao!

Edited by - Amplifier on 03/04/2014 03:10:41