- ΑΝΑΛΗΨΗ: Αλήθεια ή πλάνη; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
βλέπεις που προτρέχεις ? και μιλάς χωρίς να έχεις ρωτήσει πρώτα ??
στο innernet σε πληροφορώ ότι γράφω εδώ και πάάάάρα πολύ καιρό
και να σου πω την αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
ούτε διαχειριστές-μπαμπούλες,ούτε προβληματικοί που ωρύονται γιατί ο άλλος δεν ακούει τη γνώμη τους,αντίθετα βγαίνει πολύ και αβίαστο γέλιο και όχι μόνον αυτό αλλά πάντα θα διαβάσεις και θα ακούσεις κάτι που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο !!!
άλλωστε κι αυτοί με τους θεόσοφους και λοιπούς εσωτεριστές συνεργάζονται,δεν είναι μακριά από την εδώ κατάσταση...
gentleman,
δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μου αρέσει να βρίζω ! νομίζω ότι είναι η μόνη γλώσσα με την οποία μπορούμε να συννενοηθούμε εμείς οι έλληνες ,γιατί έτσι μας έμαθαν οι μπαμπάδες και οι μαμάδες μας
δε βγάζω κανέναν απ'έξω από την κατάσταση αυτή,διότι gentleman στην ίδια χώρα γεννηθήκαμε και σας ξέρω καλά εσάς τους έλληνες
![]()
οπότε,αν μου περιορίζεις το ΛΟΓΟ,έστω και τον υβριστικό,μου στερείς ένα βασικό δικαίωμα έκφρασης
το να μιλώ δήθεν τάχαμ' πολιτισμένα και μετά να σε μπανάρω επειδή έτσι μου την κάρφωσε,το θεωρώ κάτι σαν αγγλικό τρόπο συμπεριφοράς...ψιλοπούστικο ! αρκεί να καταλαβαίνεις όμως τι σου λέω φίλε αυτή τη στιγμή !
τα ωραία λόγια ποτέ δε μου άρεσαν -ούτε και τα ποιήματα που μου παραθέτει η amalia...- αλλά μου αρέσουν πολύ οι πράξεις
εκεί πάσχουμε φίλε ...στις πράξεις !
αλλά μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...εδώ πέρα γράφω όπως θέλουν οι διαχειριστές,διότι σέβομαι τη φιλοξενία τους και το χώρο που μου παρέχουν
δεν τους γλύφω όμως κι αυτό μπορείς να το δεις και μόνος σου
αυτή τη στιγμή,αυτό που μ'ενοχλεί είναι το μπανάρισμα και τους τη λέω γι'αυτό - άλλο πρόβλημα δεν έχω....το επίπεδο -χάρις σε πολλά άτομα,μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΕΣΥ- παραμένει ψηλά,όπως ακριβώς το θέλει και η διαχείριση....κανένα πρόβλημα με αυτό φίλε και το βλέπεις άλλωστε !!
αλλά -χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση,άλλωστε εσύ πρώτος το ανέφερες- το innernet.gr και ο τρόπος που το χρησιμοποιούν οι χρήστες του,είναι έτη φωτός μπροστά από κάθε άλλο φόρουμ στην Ελλάδα !
και πραγματικά για μένα αποτελεί μία όαση στην έρημο της υπερβολικής σοβαροφάνειας και εγωπάθειας που επικρατεί στα φόρα του είδους αυτού,λες και πιάσαμε τον παπά απο τα ..... - από τέτοια άτομα και συμπεριφορές έχω μπουχτήσει πια !
................................................................
κάτι μου λέει όμως ότι οι υπόλοιποι δε θα γουστάρουν που μιλάμε για άλλα φόρα γι'αυτό cut εδώ και τώρα !
θέλω μόνο να καταλάβεις ένα πράγμα : εγώ δεν θέλω να γυρίσει ο gigenis αποκλειστικά,θέλω να τους βλέπω όλους εδώ μέσα
για να μη δημιουργούνται και παρεξηγήσεις ....
υγ- (χιουμοριστικά πάντα) : κι εσύ δοκίμασε να γράψεις στο antidogma.gr και πες κάτι κατά του Γιαννουλάκη - εκεί να δεις τιμωρία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διοτι αλλο ο ΛΟΓΟΣ (υβριστικος σαρκαστικος ο,τι θες) και αλλο ο ΜΗ-ΛΟΓΟΣ δηλαδη ο αναρθρος θορυβος χωρις εσωτερικη δομη και πληροφορια που εκτοξευεται με μοναδικο σκοπο να πνιξει εντος του τον ΛΟΓΟ και να φιμωσει τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ ![]()
!!και ο περιωνυμος φιλος μας μπαναρει κανονικα τους spammers στο σαιτ του!!
προς τι τοτε τα παραπονα? οι πραξεις δειχνουν και αποδεικνυουν, οχι τα λογια και τα φουμαρα! ![]()
Σχετικά με τους μανάβηδες και τους γιδοβοσκούς:
Ούτε η angi, αλλά ούτε και οι συντονιστές έχουμε χαρακτηρίσει τον gigenis ως μανάβη ή γιδοβοσκό, ούτε βέβαια και τις συμπεριφορές του με ανάλογο τρόπο.
Παραθέτω στη συνέχεια σχετικά και φυσικά γνωστά μηνύματα, για του λόγου το αληθές:
πολυ σωστα συμφωνειτε επι της ουσιας
ειναι σαν να λεμε οτι ο ταδε δεν ειναι μπασταρδος αλλα γιος εργενη
ετσι δεν αμαλια;;
δεν με χαρακτηρησες απλα συμφωνησες με αυτα που λεει ο τζελυ-μαν
το ιδιο και η αντζι που ειπε <<αχ καλε τζελυ-μαντι ωραια που γραφεις>>
και για να καλυψετε τα οπισθια σας ειπατε
quote:
Ένσταση μόνο έχουμε στην υπερβολή των χαρακτηρισμών που αποδίδεις
εδω που τα λεμε εχεις δικιο ηταν αναγκη να γραψει γιδοβοσκος;;
μπορουσε να γραψει τσελιγκας (τοσα κεφαλια γιδια εχω)
ηταν αναγκη να γραψει μαναβης;;
μπορουσε να γραψει εμπορος βιολογικων προιοντων
any way που λενε και οι βαρβαροι
δεν περιμενα κατι καλυτερο απο την συντονιστικη ομαδα
τζελυ-μαν
εσυ ειπες οτι το τοπικ ειναι δικο σου
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=17&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=8806
quote:gentleman
Απεστάλη: 12/03/2007, 04:49:52
μακρυά από την ουσία, που είναι ότι το καλύτερο μου topic το κατέστρεψε ο διεγραμμένος
Θα περίμενα περισσότερη ευαισθησία στο θέμα των επιθέσεων από κάποιον που έχει δεχτεί τόσες επιθέσεις στo topic του.
οποτε δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν η το τοπικ το εγραψες μαζι με τον απεριτο η εχεις διπλο λογαργιασμο
οτι απο τα δυο και να συμβαινει η ουσια ειναι οτι δεν εριξα λασπη απλα δεχτικα αυτο που ειπες οτι το θεμα ειναι δικο σου
αλλα ας δουμε τι ελεγες και για την μεταφορα του
quote:gentleman
Απεστάλη: 17/01/2007, 02:54:17Αν θέλει κανείς να το ψάξουμε μαζί, πείτε μου. Το πάμε και στο antidogma αν θέλετε.
οποτε ρε τζελυ-μαν τι θελεις να γραψω;
το θεμα μου ελεγες να το παμε ελεγες
απο εκει και περα γιατι μυξοκλαις οτι ριχνω λασπη;;
εσυ ειπες οτι ειναι δικο σου το θεμα
οποτε κοψε την κλαψα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671
Edited by - gentleman on 19/04/2007 02:13:37
quote:
δεν με χαρακτηρησες απλα συμφωνησες με αυτα που λεει ο τζελυ-μαν
το ιδιο και η αντζι που ειπε <<αχ καλε τζελυ-μαντι ωραια που γραφεις>>
Τελικα πρεπει να εχεις πραγματικα στοκο....
Μηπως πινεις οταν γραφεις και αδυνατεις να κατανοησεις τα λεγομενα των αλλων;
Μονο ετσι θα μπορουσα να δικαιολογησω τα γραφομενα σου...
Εν πασει περιπτωσει...
σταματω να ασχολουμαι...
δεν εχει νοημα.
Ελπιζω να αποβαλλεις (να προσπαθησεις τουλαχιστον),
αρνητικα συναισθηματα και συμπεριφορες απο πανω σου
και να εισαι περισσοτερο ευελικτος, συνεργασιμος, αποφασιστικος
και λιγοτερο κομπλεξικος,
στη ζωη σου...
Καλη σου τυχη
καλε μου
Γιγενη.
Στο ευχομαι ολοψυχα!
Υ.Γ.
Θαυμαζω ολους οσους γραφουν ομορφα!
Κι εδω μεσα ειναι πολλοι!!!
Ειναι κατι που θαυμαζω και δεν το ζηλευω με την κακη εννοια!!
Θαυμαζω ακομη και τον Παυλο με τον οποιο ειμαστε συνεχως στα μαχαιρια!
Ειναι ενα του ταλεντο το οποιο δεν μπορω να μην αναγνωρισω!
Ειναι ενα ταλεντο το οποιο ειχα καποτε (αλλα το παρατησα και το εχασα).
Παντα ομως ελπιζω οτι θα βρω χρονο να ξανασχοληθω!
Γιατι μονο οταν διαβαζεις πολυ-και ο,τιδηποτε πεφτει στο χερι σου, μπορεις να το αναπτυξεις και να το εξελιξεις!!
Ειναι μια επιθυμια δικη μου-και οχι δικη σου.
Εσυ με τη σειρα σου προσπαθησε να αναπτυξεις τις δικες σου...
Μπορεις!

Edited by - angi on 19/04/2007 01:33:24
Θα υπάρξουν διευκρινιστικές παρεμβάσεις στο μήνυμά σου σε δεύτερο χρόνο.
Προς το παρόν σου προτείνουμε να βάλεις νερό στο κρασί σου, να αποφύγεις τις πολώσεις παντώς τύπου και να δεις τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
εισαι απαραδεκτος.![]()
![]()

Angi και αμαλία σας έστειλα email.
Edited by - gentleman on 19/04/2007 02:20:35
σίγουρα θα ξέρεις ότι σ' αυτόν τον χώρο δεν επιτρέπονται οι υποτιμητικές παραποιήσεις ονομάτων μελών. Σε παρακαλούμε να το προσέξεις από δω και πέρα.

Ψυχή μου,
Edited by - A. Kircher on 19/04/2007 03:16:36
Kirch σβήσε το quote αν έχεις την καλοσύνη. Μην τα χαλάσουμε με τον αγνοώντα για μια μαλακεία. Ευχαριστώ.
Edited by - gentleman on 19/04/2007 03:08:44
Θυμισου τί εχεις γραψει στο συγκεκριμενο ποστ.

Πιστεύουμε όμως ότι και ένα πραγματικό Μπράβο αξίζει σε όλους, όσους γράψαμε αλλά και όσους καλοπροαίρετα μόνο διαβάσαμε, γιατί αναδείξαμε με τον "μικρό" τρόπο μας το μεγαλείο της ανθρώπινης διάνοιας, της συνεργασίας και της ανοχής καθώς και της ελπίδας για κάτι καλύτερο πάνω και πέρα από ατομικιστικές μικρότητες.![]()
![]()

Ψυχή μου,
ρε gentleman δεν ξέρω αν με έβρισες ή ό,τι άλλο αλλά θα ήθελα να το μάθω προσωπικά από σένα
αν μίλησες υποτιμητικά για μένα μη ζητάς συγγνώμη γιατί δεν αξίζει τον κόπο...το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν τρέχει τίποτα με μένα
νομίζω ότι σου μιλάω καλά,έτσι δεν είναι ?
19/04/2007
τι ακριβώς έλεγε για μένα ?
τι σκατά του έκανα του gentleman και αναφέρθηκε σ'εμένα ??
αν είδες τι έγραψε,στείλε μου ένα μήνυμα ρε φίλε...για να ξέρτω τι παίζει
το δικο μου ποστ ακολουθουσε και αφορουσε το ποστ του "αγνοων"... δεν αναφερα ονομα αλλα ειναι προφανες πως ο "περιωνυμος φιλος" ειναι το ονομα που ανεφερε χιουμοριστικα ο "αγνοων" και ο οποιος ακολουθει ακριβως αυτη την τακτικη στο σαιτ του κατα καιρους: να μπαναρει οσους τον σχολιαζουν δυσμενως με την δικαιολογια του σπαμινγκ!!
ποτε δεν φανταστηκα οτι ο jbg θα νοιωσει περιωνυμος και ως εκ τουτου θιγομενος ως πραττων οσα καταγγελλει θορυβωδως!!! ![]()
ας μην προσπαθει να δημιουργησει εντυπωσεις εκ του μη οντος επομενως και ας ασxοληθει με την ειδικευση του (οπως ανεφερε μελος προηγουμενως) οποια και αν ειναι αυτη (δεν επιθυμω να την μαθω) ![]()
επισης ας συμμαζεψει λιγο τον αυτοτυφλωτικο του εγωισμο και ας μην απαιτει και εκβιαζει!!
ουτε υποχρεωμενος ειμαι να ζηταω την αδεια του πριν ποσταρω
ουτε ολοκληρο το φορουμ υποχρεουται να τον προσκυνησει!!!
οσο για τις περιφημες σεντουκες ας εχει υποψη του πως υπαρχουν κι αλλες που αν ανοιξουν δεν θα προλαβαινουν μερικοι μερικοι (ονομα και μη χωριο) να περνουν τις χρονοπυλες για να γλυτωσουν τις φαπες που θα πεφτουν σε καταιγιστικο ρυθμο τυπου χατσισον
![]()
το ποστ μου ειναι εν ολιγοις χιουμοριστικο ελπιζω να γινει κατανοητο απο τους ψυχραιμοτερους...
το θεμα μαλλον θεωρειται ληξαν και καλο θα ηταν να ληξει οριστικως και αμετακλητως εδω
προσωπικα δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με μικροπραγματα
καλη η παρειστικη πλακιτσα αλλα υπαρχουν και σοβαροτερα θεματα...
Επέμβαση στο μήνυμα λόγω εμπρηστικών φράσεων
και υποτιμητικών κατά εμπειριών και απόψεων
19/04/2007 - 14:05

Με ειδοποιούν όμως από το control, ότι εδώ θα πρέπει να πάμε σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα και σε λίγα λεπτά θα είμαστε πάλι κοντά σας...![]()
Στράτος

A.Kircher,εσένα σε εμπιστεύομαι...θα μου πεις τι έγραφε στο μήνυμά του
για μένα ο gentleman ??
διότι τον gentleman δεν τον βλέπω να τιμά το ψευδώνυμό του![]()
και μη φοβάσαι,κανείς δε θα σε πει ρουφιάνο![]()