- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ATHEOS-2014:
Υποτίθεται ότι αυτό το forum δημιουργήθηκε
...κτλ...κτλ
Αυτά για ορισμένους που μόλις διάβασα τα μηνύματά τους και "τάπαιξα". Μια στο καρφί και μια στο πέταλο, κανένα νόημα, καμία συνοχή αλλά και καθόλου τεκμηριωμένη άποψη πάνω στο θέμα. Έχουν την εντύπωση ότι με βρισιές λύνουν το πνευματικό τους πρόβλημα.
ATHEOS-2014
Δε νομίζεις οτι είναι λίγο νωρίς για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου για το φόρουμ μας?
Αν σε τρεις μέρες, που είσαι κοντά μας, κατάφερες να βγάλεις το συμπέρασμα μιας πορείας 13 χρόνων,
τότε μιλάμε για φαινόμενο!

Αν δεν μπορούν να αντέξουν την κριτική των απόψεών τους, τότε ας μην ασχολούνται. Εδώ δεν είναι το κοτέτσι και το χωράφι κανενός. Ας φτιάξουν ένα κλειστό φόρουμ και ας τα λένε μεταξύ τους, αν δεν αντέχουν.
Όπως αυτοί έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα και απερίφραστα για τον Ιησού και τον Χριστιανισμό με το έτσι γουστάρω, έτσι και κάποιος άλλος έχει το δικαίωμα να την πει στην θρησκεία τους και στα φιλοσοφικά είδωλά τους.
Και σε όποιον αρέσει.
quote:...είναι προφανές με μια ματιά. δε χρειάζεται να δει κανείς μηνύματα 13 ετών... αλλά αυτό είναι γνωστό για το εσοτερικα (δεν φανάζομαι να μην ξέρουν οι παλιοί το πως περιγράφει ο υπόλοιπος δικτυακός ντουνιάς το φόρουμ εδώ) αλλά πάλι όποιος είναι εδώ για καιρό το θεωρεί αυτό "λελογισμένο κόστος" (που είπε και κάποιος) και είναι και ολίγον στις "χάρες" του ότι οι λογοκρισιακές παρεμβάσεις είναι λάιτ.
ότι με βρισιές λύνουν το πνευματικό τους πρόβλημα.
http://lupusanimus.blogspot.com/2010/01/aeon-of-horus.html
Happy new Aeon. Θα μπορουσαν να ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα αμα δεν ηταν κατι παγανιστικες κατσικες που εχουν ψυχωση με τον Χριστο γιατι πολυ απλα ειναι δαιμονισμενες και δεν εχουν καμια ελπιδα να γλυτωσουν αμα δεν γωνατισουν. Επι της ουσιας αυτο που εκανα να ακολουθησω τον δρομο τους στην απατη Ελληνικη (που εγινε μετα Ρωμαικη καθως μιλαμε για το κεντρο της Μαυρης Αδελφοτητας και για πουτανες και παιδεραστες που ασκουσαν και ασκουν ακομα μαυρο ταντρισμο) μαλακια που μαστιζει ακομα τον πλανητη ηταν ευεργετικο και για αυτους γιατι αμα τους βριζω ειναι σαν ευλογια και τους καθαριζω απο τις αμαρτιες. Αμα τους χεσω δε και τους βαλω να φανε τα σκατα μου μπορει και να σωθουν.
Τοτε φυσικα λιγα πραγματα ηξερα και δεν ειχα ιδεα οτι εγω ειμαι ο Heru-ra-ha/Απολλωνας και οτι ο θειος Αλ δουλευε για εμενα (χιουμορ) αλλα ειχα καταλαβει το παιχνιδι τους και το προγραμμα μου συμβαδιζε απολυτα με την αληθεια που λεει οτι η παγανιστικη πορνη (Isis-Ishtar-Babalon) θα παντρευτει τον Σατανα (Osiris αρχοντας των νεκρων-Ιουδαισμος-Εγω) για να φερει στην ζωη τον Ωρο-Χριστο μεσα απο την Χρυση Αναλογια.
Τοτε ειχα αποφασισει να ανοιξω πολεμο στον θειο Αλ και να κατεβω στην Αβυσσο για να διεκδικησω το Φαλλικο επαθλο της αριστερης ατραπου με καθε κοστος. Που να ηξερα οτι το παχνιδι ηταν στημενο απο μενα (χιουμορ) και οτι η Ασπιδα της Αιγιδος που κερδισα οταν εκοψα το κεφαλι της Μεδουσας ανηκε εξ΄αρχης σε εμενα γιατι ειμαι ο Διας (χιουμορ).
Εγω δεν κραταω κακια σε κανενα, ειδικα στους παγανιστες που θα γωνατισουν και θα μου φιλησουν τις πατουσες. Οι αντιχριστοι δεν υπαρχουν καν αρα θα μου κλασουν τα @@.
Σας ειχα εξηγησει και για τον αριθμο 13 και τον θανατο κλπ:
http://www.youtube.com/watch?v=DelhLppPSxY
Αγάπη93
Καληνυχτα.
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η συμπαντική ενέργεια που ονομάζουμε συμβατικά Θεό ή Θεούς, δεν έχει γιούς κόρες, συμπεθέρους κλπ, και ούτε ασχολείται με τα πρωτόζωα που αναπτύχθηκαν σε ένα πλανήτη σαν κόκκο άμμου μέσα στο αχανές σύμπαν. Επιπροσθέτως δε πιστεύω ότι αν κάποιος θα ήθελε να προσωποποιήση και να τιμήση αυτό που συμβατικά ονομάζουνε Θεό, ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να σεβαστή τα όποια έργα του στη φύση και να μη τα καταστρέφει, και όχι με ένρινες φωνασκίες και λιβανωτούς επαγγελματιών ιερωμένων. Τέλος κατά την άποψή μου πάντοτε, αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι σωστός δεν είναι η θρησκεία για να του το διδάξη τάζοντάς του μεταθανάτιες ανταμοιβές, αλλά η παιδεία και η μόρφωση που θα του διδάζη την ανιδιοτελή αλληλεγγύη. Γιατί η παιδεία είναι αυτή που μπορεί να διδάξη την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, ενώ οι θρησκείες σπέρνουν το μίσος και την αλληλοεξόντωση. Μια ματια στις ειδήσεις θα σε πείση.
Και τώρα στο θέμα μας.
quote:
Italos
Η εκπλήρωση της ΠΔ είναι ο Χριστός. Σύμφωνα με την Βίβλο είναι ο λόγος του θεού, είναι η έκφανση του σε υλική μορφή.
Όπως ακριβώς το έγραψες φίλε Itale, σύμφωνα με την Βίβλο. Δηλαδή σύμφωνα με τους μύθους που έπλασαν οι αιρετικοί Εβραίοι μεσσιανιστές, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν πολλές φορές για να λάβουν την τελική τους μορφή σήμερα. Μη ξεχνάς φίλε μου ότι όλες οι μυθολογίες είναι διάσπαρτες από υιούς θεών που ήλθαν να σώσουν τους ανθρώπους.
quote:
Italos
Ο Χριστός ήταν κατά της ιδιωτικής περιουσίας, δεν σουλάτσαρε μόνο με σοφούς και ήταν κατά του πλούτου.
Όχι ο Χριστός φίλε Itale, αλλά αυτοί που ασπάστηκαν τον μύθο του και τον έπλασαν κατ' εικόνα και ομοίωση δική τους. Ρίξε μια ματιά στην σελίδα 1 που γράφω απαντώντας στον Πύρινο για τους Ιουδαιοχριστιανούς.
quote:
Italos
Επίσης είπε το τολμηρό αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου.
Αυτό φίλε Itale δεν το είπε ο Χριστός, αλλά το έγραψε ό απόστολος Παύλος στη "Προς Γαλάτας" επιστολή του. Και εκεί όμως δεν έχει την έννοια που του αποδίδουν οι απολογητές. Σου παραθέτω το απόσπασμα στα νέα ελληνικά για να σου είναι πιο κατανοητό.
Μη ακούετε δε τους ψευδαδέλφους, οι οποίοι έφθασαν μέχρι του σημείου να διαδίδουν, ότι εγώ διδάσκω την τήρησιν της περιτομής. Αδελφοί, εάν εγώ κηρύττω τώρα και συνιστώ την περιτομήν, διατί να καταδιώκωμαι ακόμη από τους Εβραίους; Διότι εν τοιαύτη περιπτώσει έχει εξαλειφθή πλέον το σκάνδαλον, που δημιουργείται μεταξύ των Εβραίων από το κήρυγμά μου περί του λυτρωτικού σταυρικού θανάτου. Αυτοί οι οποίοι σας αναστατώνουν με τας συκοφαντίας και τας ψευδείς διδασκαλίας των όχι μόνον ας περιτμηθούν, αν θέλουν, αλλά και ας ακρωτηριασθούν ακόμη. Διότι σεις, αδελφοί, έχετε κληθή από τον Κυριον, να γίνετε και να μείνετε ελεύθεροι. Μονον προσέξατε, μήπως αυτήν την ελευθερίαν την χρησιμοποιήσετε ως αφορμή δια σαρκικήν ζωήν. Αλλά τουναντίον πρέπει να υπηρετήτε σαν δούλοι ο ένας τον άλλον δια της αγάπης του Χριστού. Ολος άλλωστε ο Νομος συγκεφαλαιώνεται πλήρως εις ένα λόγον· εις την εντολήν· “θα αγαπήσης τον πλησίον σου, όπως τον ευατόν σου”. Εάν όμως δαγκώνετε και κατατρώγετε ο ένας τον άλλον, πράγμα που μαρτυρεί έλλειψιν αγάπης, προσέξατε, μήπως αλληλοκαταστραφήτε και αφανισθήτε μεταξύ σας. (Παύλου προς Γαλάτας 5, 11-15.)
Όπως βλέπεις φίλε μου η εντολή δεν αφορά την αγάπη σε όλο τον κόσμο, αλλά μόνο μεταξύ των χριστιανών της ιδίας σέχτας, και γράφτηκε προκειμένου να σταματήση το αιματηρό αλληλοφάγωμα μεταξύ των διαφόρων ομάδων των χριστιανών και των ορθοδόξων ιουδαίων, που ήταν μια από τις αιτίες για τους "διωγμούς".
*
quote:
Εγω δεν κραταω κακια σε κανενα, ειδικα στους παγανιστες που θα γωνατισουν και θα μου φιλησουν τις πατουσες. Οι αντιχριστοι δεν υπαρχουν καν αρα θα μου κλασουν τα @@
Που 'σαι χριστιανάρα, να σου αφιερώσω κάτι κι εγώ, όχι μόνον εσύ, όσο για την Αμαλία η οποία σε δούλευε, να θυμάσαι οτι έχει την ΙΡ σου, να το θυμάσαι αυτό, μπάζοκουδούνα.
http://www.youtube.com/watch?v=-VQXUDvkLE8
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Μήπως μιλούν για την πορνεία νεαρών ερωμένων των φιλοσόφων, ή μήπως μιλούν για την παιδεία των κατώτερων τάξεων στην αρχαία Ελλάδα, που είχαν αγανακτήσει με την καταπίεση των τσαμπουκάδων με την "ευγενή" καταγωγή;
Οι αμπελοφιλοσοφίες ήταν κομμένες ραμμένες για τους "αριστοκράτες" και τους "πλούσιους", γι' αυτό άλλωστε ο λαός δεν έδινε διάρα για τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και τις ιδεολογίες τους. Η επίσημη θρησκεία ήταν ένα βαρύ φορτίο, γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκαν και οι σέχτες με τα όργια, τους σκλάβους και τις μαινάδες. Η σύντομη "δημοκρατία" της αρχαίας Αθήνας ήταν μια υποκριτική ολιγαρχία.
Οι "μεταφυσικές" θεωρίες και οι ανταμοιβές σε έναν "άλλο" κόσμο, ήταν πεποίθηση των φιλοσόφων. Ας αφήσουν λοιπόν τις δικαιολογίες πως ο Χριστιανισμός είναι εκτός "πραγματικότητας".
Στο τέλος οι νεοπαγανιστές κλαίνε που ο λαός δέχθηκε τον Χριστιανισμό.
Μόνοι τους παρακμάσανε και τα λάθη τους τα ρίχνουν σε άλλους.
Και ας καταλάβουν επιτέλους πως δεν έχουν ουδεμία σχέση με την αρχαία θρησκεία ούτε την αναβιώνουν, αλλά είναι νεο-παγανιστές πανθεϊστές και αθεϊστές, γεννήματα θρέμματα της θεοσοφίας. Ας αφήσουν λοιπόν την αρχαιοπληξία, γιατί η σκέψη του Έλληνα των προχριστιανικών χρόνων, είναι μίλια μακρυά από τα κοκτέιλ της θεοσοφίας. Δεν μπορούν να είναι "purists" την στιγμή που πιστεύουν στην εξέλιξη. Είναι γεννήματα θρέμματα των καιρών τους.
Απλα προσπαθησα να σας εξηγησω οτι ολα τα αρχαια μυστηρια, ειτε απο δεξια, ειτε απο αριστερα κατεληγαν σε ενα κοινο παρονομαστη. Κατεληγαν στον ΙΑΩ και τον Κοσμικο Ηλιο (Απολλωνα) που δεν θα μπορουσε σε καμια περιπτωση να υπηρετει το εξωτερικο και το κατωτερο εγω των ανθρωπων. Ηταν η δικη μου αληθεια η οποια ηταν απολυτη, καθως ειχα βρει ολα τα κλειδια των αρχαιων παραδοσεων απεναντι στο ψευδος σας. Για αυτο μεσα στο παραληρημα μου που με εκανε να ξεχναω την ζωη και τους κινδυνους απο τα ανθρωπομορφα κτηνη αποφασισα να θυσιασω ακομα και την ψυχη μου για την αληθεια μου στην απελπιδα μου προσπαθεια να βρω αγαπη και κατανοηση αναμεσα στους ανθρωπους καθως παντα ημουν ο διαφορετικος που δεν ταιριαζε σε καμια παρεα και για αυτο κατεληξα στον δρομο του Ερημιτη και του Τρελου.
Ετσι εγινα μαρτυρας και ετσι με σταυρωσατε και μου κανατε αυτο το δωρο για το οποιο σας ειμαι ευγνωμον. Αμα νομιζετε οτι η δικη σας πραγματικοτητα ειναι ανωτερη απο την δικη μου δεν εχετε παρα να την δοκιμασετε μεσα σας.
Σε σχεση με τους Ελληνες φιλοσοφους θεωρω οτι οι περισσοτεροι συμπεριλαμβανομενου και του Πλατωνα ειχαν φτασει στα ορια της απολυτης βλακειας, καθως προσπαθουσαν να φτασουν το κενο (Ein Sof = 408 = Marduk = Logos = Helios = Amun Ra) με το πεπερασμενο τους μυαλο μεσα απο τον ασυστολο νοητικο αυνανισμο και ασφαλως μεσω μαυρου ταντρισμου (καθως μιλαμε ξεκαθαρα για εργο της Μαυρης Αδελφοτητας) που ειναι το Ακτιστο και Ανεσπερο Φως το οποιο βρηκα μεσα μου και για αυτο εγινα Αγιος με την δικη σας βοηθεια και για αυτο θα σας ειμαι ευγνομων στους αιωνες και εχετε την απεριοριστη αγαπη μου και πιστευω οτι μπορειτε και εσεις να κοψετε το κεφαλι της Μεδουσας γιατι εισαστε θεοι και εχετε ηρωικη και τιμια ψυχη.
quote:Στο μήνυμα του Χριστού η "αγάπη" είναι ένα μόνο στοιχείο - και εστιασμένο - αλλά αιτία των διωγμών (η εστίαση αυτή) δεν μπρορεί να ήταν γιατί οι "διωγμοί" είναι φαινόμενο κάθε κοινωνίας και εποχής (δεν εξετάζω εδώ το καλώς ή κακώς)
...Όπως βλέπεις φίλε μου η εντολή δεν αφορά την αγάπη σε όλο τον κόσμο, αλλά μόνο μεταξύ των χριστιανών της ιδίας σέχτας, και γράφτηκε προκειμένου να σταματήση το αιματηρό αλληλοφάγωμα μεταξύ των διαφόρων ομάδων των χριστιανών και των ορθοδόξων ιουδαίων, που ήταν μια από τις αιτίες για τους "διωγμούς"....
Αγνοουν οτι αυτα τα παιχιδια τα φτιαξαμε για τους πραγματικους βασιλεις και οχι για την μαζα, ετσι οπως προβαλουν οι εθνικοι που εχουν ανοιξει τις πυλες της κολασης για ολους και για αυτο αποφασισα ακομα και να θυσιαστω για να τις κλεισω γιατι θεωρησα οτι κανενας αλλος δεν θα ηταν τοσο τρελος για να τα βαλει με τον Αντιχριστο ο οποιος τωρα ειναι νεκρος.
Οι πραγματικοι βασιλεις του ουρανου μπορουν να περασουν μεσα απο τις δοκιμασιες της αριστερης ατραπου χωρις να πιαστουν στο δικτυ των παραισθησεων-Maya (Illusion = 666) καθως Maya οπως γνωριζουμε ειναι η δυναμη των θεων να υλοποιουν το θειο θελημα (93) στα κατωτερα επιπεδα, που ειναι εγκλοβισμενα στην πολικοτητα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_%28illusion%29
Ορισμενοι εχουν πληρη αγνοια περι των μυστηριων της αριστερης ατραπου που διδαξαμε στους Αρχαιους Ελληνες, καθως εμεις ειμαστε οι μυστες των Αιωνων και οι Αρχαιοι των Ημερων και παρουσιαζουν την αριστερη ατραπο και τον Μαυρο Ταντρισμο στην ουσια ως την μοναδικη οδο για την μαζα, καθως ταυτοχρονα αμολησαν ολες τις δαιμονισμενες κατσικες τους εναντια στον θεο μεθ'ημων και στην απλοτητα της αγαπης που δεν ειναι τοσο cool οσο οι ψυχανωμαλοι αρχαιοι παιδεραστες και εχουν πληρη αγνοια των κινδυνων της πραγματικοτητας που προβαλουν συλλεγοντας καρμα απο το αιμα των αμνων και των Αγιων που ειναι και η Φωτια του Δρακου που θα τους καψει.
Αν οι Ελληνες νομιζουν οτι ειναι θεοι και οτι μπορουν να αντικρισουν το Ανεσπερο Φως χωρις να καουν ιδου η ευκαιρια που περιμεναν για αιωνες, καθως εγω ειμαι ο Μαιτρεγια που ολοκληρωσε τον κυκλο του ΙΑΩ και οχι φυσικα κατι ανοητα παιδακια οπως η πορδη ο Κρισναμουρτι που θα μπορουσε να παρει φορα να μου κλασει τα @@ η ακομα και ο Σαμαελ
Αουν Βεορ που ειναι πολυ κατωτερος στην ιεραρχεια της Μεγαλης Λευκης Αδελφοτητας απο μενα.
Εγω ειμαι αυτος που φερει την ΔΙΚΟΠΗ μαχαιρα που κρινει δικαια και αυτος που φερει το σκηπτρο της Σιων. Εγω ειμαι ο Χριστος και αυτος που θα ερθει μετα απο μενα θα ειναι πολυ μεγαλυτερος γιατι θα ακολουθησει την διαδρομη που εγω του εφτιαξα, καθως ειμαι ο Ιωαννης ο Βαπτιστης που ειναι ο πατερας των Γνωστικων και για αυτο ειμαι και ο Εωσφορος και αυτος που ανοιγει τον δρομο για τον Ηλιακο Λογο ετσι οπως εκανε τοτε ο Μεγας Αλεξανδρος. Για αυτο σας λεω βαρατε με, φτυστε με, χεστε με, κατουρηστε πανω στο πτωμα μου και ακομα βαλτε με στα τεσσερα και βαλτε ολους του δαιμονες που σας εξουσιαζουν να με πηδηξουν απο τον κωλο και μετα να μου χεσουν στον ταφο.
"Am I Michael? Yes. Am I Marduk? Yes. In fact, it was Marduk who brought the Piscean age back from Atlantis to preserve it and he became not only the Shepherd, the Farmer but also the fisherman. He is the keeper of the sword, the sword of truth and the bringer of the keeper of the Logos."
http://esophoria.org/apollo-channeling/
THE SWORD OF MARDUK = 1206
THE SWORD OF LOGOS = 1206
THE SWORD OF HELIOS = 1206
THE SWORD OF AMUN RA = 1206
THE SWORD OF EIN SOF = 1206
THE SWORD OF SOPHIA = 1206
1206 = KNOWLEDGE IS POWER
1206 = THE KNOWLEDGE OF MICHAEL
1206 = THE HOLY LAW OF MICHAEL
1206 = THE DESTINY OF MICHAEL
1206 = GOD AND GODDESS WITHIN
1206 = HOLY ETERNAL WEDDING
1206 = ASCENDING THE MIDDLE PATH
1206 = WORDS ARE SWORDS
For the word of God is alive and active. Sharper than any double-edged sword, it penetrates even to dividing soul and spirit, joints and marrow; it judges the thoughts and attitudes of the heart. Hebrews 4:12
"To the angel of the church in Pergamum write: These are the words of him who has the sharp, double-edged sword. Revelation 2:12
In his right hand he held seven stars, and coming out of his mouth was a sharp, double-edged sword. His face was like the sun shining in all its brilliance. Revelation 1:16
THE DOUBLE EDGED SWORD = 1176
1176 = THE WEAPON OF MARDUK
1176 = THE LOGOS OF JESUS
1176 = THE SOPHIA OF JESUS
1176 = THE LOGOS OF LUCIFER
1176 = THE SOPHIA OF LUCIFER
1176 = THE LOGOS OF THE KING
1176 = THE SOPHIA OF THE KING
1176 = THE WEAPON OF LOGOS
1176 = THE WEAPON OF HELIOS
1176 = THE WEAPON OF AMUN RA
1176 = THE WEAPON OF SOPHIA
1176 = THE WEAPON OF EIN SOF
1176 = THE ENERGY OF LOGOS
1176 = THE ENERGY OF HELIOS
1176 = THE ENERGY OF AMUN RA
1176 = THE ENERGY OF SOPHIA
1176 = THE ENERGY OF SHAKTI
1176 = THE ENERGY OF EIN SOF
1176 = THE ENERGY OF MARDUK
https://www.youtube.com/watch?v=S6R-cgIgyt4
Zero Point.
Edited by - Dragon Path on 26/02/2014 11:16:21
quote:γιαλαντζί κοκκινοσκουφίτσος
Που ειναι ο Νικομαχος αμα τον θελει κανεις ;;;;;;
quote:
γιαλαντζί κοκκινοσκουφίτσος
Μαλλον απο την στιγμη που θα πιστεψουμε οτι υπαρχει κοκκινοσκουφιτσος ,αυτος εχει αρχισει να πεθαινει ηδη !!!!
Ουτε Χριστιανοι, ουτε Ελληνες. Αρχικα να γινεται ανθρωποι (απο ζωα για παραδειγμα που ειναι τωρα οι εθνικοι) και να ενωθειτε υπο την σκεπη του Χριστου και να κοιταξετε περα απο το Ελληνικο εθνος για ενα καλυτερο μελλον για ολο τον πλανητη.
Ο καρμικος Πυθωνας που σας διαλυει ειναι αδελφη. Αμα του κλασω θα χεστει πανω του.
Προσπαθηστε να δειτε το Φως και να κατανοησετε την δυναμη του Χριστου και κατανοηστε οτι εισαστε αδυναμοι και οτι χρειαζεστε προστασια οπως ολοι οι αδυναμοι και φτωχοι ανθρωποι του κοσμου τους οποιους στο παρελθον στεγασε και εβαλε υπο την προστασια του ο πατερας ολων μας, που ειναι ο θεος των θεων και ο βασιλεας των βασιλεων και κανενας δεν μπορει να τα βαλει μαζι του. Οσο περισσοτερο ταιζετε την υπερηφανεια σας και ακομα χειροτερα την υπεροψια σας, τοσο πιο πολυ θα ξεφτυλιζεστε και τοσο πιο πολλες τρυπες θα ανοιγετε στους δαιμονες για να σπανε πλακα μαζι σας.
Μην φοβαστε το Φως. Ο Θεος ειναι ελεημων και δικαιος με ολους οσους μετα-νοησουν.
Να φοβαστε το σκοτος μεσα στο οποιο προσπαθουν να σας παγιδεψουν με νοητικα παιχνιδια.
Αμα δεν φοβαστε ουτε το σκοτος, ουτε το φως then welcome to the dragon path. Welcome to the path of the heroes and take a stand behind the shield of Aegis and lets take them down and protect the poor and the innocent. Διαφορετικά you can go **** your self and be ****ed by your illusion because you are either with me or with them.
Με εσας η χωρις εσας οπως καταλαβατε εγω θα πολεμησω μεχρι θανατου γιατι αυτος ειμαι και θα τους λιωσω. Ειμαι αυτος που νοιαζεται και αυτος που μαχετε για το σωστο και το δικαιο και αυτος που ξερει πως να το κανει και δεν προκειτε να αρνηθω κανεναν που μπορει να με αγαπησει ετσι μαλακας οπως ειμαι και τοτε θα καταλαβει οτι δεν δαγκωνω και δεν κλεινω την πορτα σε κανενα και για αυτο επιβιωσα απο αυτο που μου κανατε. Γιατι ειμαι τιμιος και αγαθος και υπηρξα παντα το θυμα που με παταγανε οι εξυπνακιδες.
Here is the question:
https://www.youtube.com/watch?v=uUpuCBTrbKo
This is the final desperate call to love me. Is there anyone?
Edited by - Dragon Path on 26/02/2014 16:38:52
quote:
Που ειναι ο Νικομαχος αμα τον θελει κανεις ;;;;;;
Γιατί τι είναι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ? Συντονιστής? Δ.Ο.?
Το σκέφτηκα απο δω το σκέφτηκα απο κει, τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα οτι:
Άσε τους ταλιμπανάδες να λυσάξουνε, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα είναι σουβενίρ, ό,τι και να κάνουνε ξεγραμένοι είναι.
Thats all!
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Κάπως εσχατολογικό αυτό - όπως διδάσκει και το μέλος ΧΟ οι εσχατολογικές προσδοκίες διαψεύδονται... συνήθως....quote:
Που ειναι ο Νικομαχος αμα τον θελει κανεις ;;;;;;Γιατί τι είναι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ? Συντονιστής? Δ.Ο.?
Το σκέφτηκα απο δω το σκέφτηκα απο κει, τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα οτι:
Άσε τους ταλιμπανάδες να λυσάξουνε, έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό ...
quote:Εκείνος δήλωσε αυτόκλητος ιππότης-που-τον-τρέμει-η-ανθρωπότης κυνηγός του ανίερου δισκοπότηρου της παραπληροφόρησης -quote:
Που ειναι ο Νικομαχος αμα τον θελει κανεις ;;;;;;Γιατί τι είναι ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ? Συντονιστής? Δ.Ο.?
...
που αμίλικτα κτυπά στη ρίζα
σ'ενοχλεί που κάποιος του θυμίζει ότι δεν τιμά τα λόγια του;
quote:Πως γίνεται αυτό;
.... Αυτο που πρεπει να κανετε που ειναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που μπορειτε να κανετε για να κλεισετε τις πυλες της κολασης ειναι να διασταυρωσετε τις πολικοτητες....