- Ανακοίνωση: "Καινούργιος Συντονιστής - Agnostic" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10150

quote:Ε, θα το χρειαστεί!
Σιδεροκέφαλος…

Edited by - noel on 15/09/2010 15:40:11
quote:
quote:
---------------------------------------------------------------------Σιδεροκέφαλος…
---------------------------------------------------------------------
Ε, θα το χρειαστεί!
Ειδικά οταν συντονίζει στο ``μύθος και θρησκεία``
predator
quote:
και για τον φιλο μας elo ειχε ανοιχτει θεμα, αλλα οχι ιδια περιπτωσηhttp://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10150
Εχει δίκιο λοιπόν η pyramid , τώρα εντάξει σε δουλειά να βρισκόμαστε καθόμαστε και σχολιάζουμε για αν υπήρξε ανακοίνωση ή οχι.. ντροπή μας.. αλλά μιας και το θίξατε σημασία δεν έχει η ανακοίνωση σημασία έχει το ήθος και το ύφος αλλά και το έργο του συντονιστή, σε οτι αφορά τουλάχιστον την δική μου γνώμη.
Εγώ σύστησα στον agnostic να ακολουθήσει την πολιτική αυτή του elo.
Χωρίς να θέλω να θίξω ολους τους αλλους συντονιστές, δεν έχω καμμία απολύτως τέτοια πρόθεση αλλά ο elo πραγματικά εχει εναν δικό του μοναδικό, μοναδικότατο τρόπο να επιβλέπει και να συντονίζει το χώρο.
Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής ή είναι κάτι το έμφυτο στο χαρακτήρα του elo, δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά είναι υπερβολικά μετριοπαθής και πιστεύω οτι το οτι δεν υπήρξε ανακοίνωση αυτό θα πρέπει να οφείλεται σε δική του απόφαση.
Φίλε elo είδες, εγώ σου έπλεξα το εγκώμιο
είδες!! τώρα και εσύ θα πρέπει να πράξεις αναλόγως και να μην παρασύρεσαι απο τα πικρόχολα σχόλια ορισμένων που με αποκαλούν κάπως μεγάλο..![]()
quote:
Πως τα καταφέρνετε και η συζήτηση καταλήγει πάντα στην ηλικία του allzzaro……
Ο Dr δεν κάνει ποτέ ορθογραφικά λάθη ![]()
Δεν γράφει ο γέρο-allzzaro αλλά ο γερό-allzzaro ![]()
quote:Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό!
Ειδικά οταν συντονίζει στο ``μύθος και θρησκεία``
Γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι έχοντας "σκιαγραφήσει" και τον τρόπο που συμμετέχει στις Συζητήσεις, μπορώ να πω ότι η βοήθεια που έχει ήδη προσφέρει καθώς κι αυτή που θα προσφέρει θα είναι πολύ σημαντική. ![]()
Good luck! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
allzzaro -τώρα και εσύ θα πρέπει να πράξεις αναλόγως και να μην παρασύρεσαι απο τα πικρόχολα σχόλια ορισμένων που με αποκαλούν κάπως μεγάλο..
Έχεις δίκιο φίλε μου….![]()
quote:
allzzaro -Δεν γράφει ο γέρο-allzzaro αλλά ο γερό-allzzaro
Σωστός…… ![]()
![]()

Τι θές να σου στείλω λουλούδια? να σε κεράσω? να σου αγοράσω αυτοκίνητο? Να σε βάλω στο Δημόσιο? Να βάλω μέσα να πάρεις σύνταξη?

Αν είσαι στα ειδικά ταμεία (ΔΕΚΟ-ΜΜΕ-ΔΗΜΟΣΙΟ) και είσαι πρίν το 1983 σε καλύπτει, πρός το παρόν φυσικά και στο Δημόσιο μάλιστα σου αναγνωρίζει και τα χρόνια του στρατού ανευ ορίου ηλικίας.
Οπως λές ομως και έτσι είναι, έχω πληροφορίες οτι στα μέσα του 11 θα αλλάξει και αυτό, μετά απο απαίτηση της Τρόικας.
Εγώ επειδή ζώ σε καθημερινή βάση τις αλλαγές και τις νοιώθω βαθειά στο πετσί μου θέλω να σας πώ οτι αυτό που έχει σημασία απο τώρα και στο εξής είναι να μπορεί κάποιος να εργάζεται γιατί απο οτι φαίνεται η εργασία θα είναι μεγάλη πολυτέλεια. Οποιος εργάζεται θα είναι προνομιούχος.