- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
VELISSARIOS
......!!!!χαχαχαχαχαχα ελεος χριστιανε μου ελα στα συγκαλα σου!
Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως , δεν είμαι χριστιανός ! Ούτε όμως και οπαδός κάποιας θρησκείας ......Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μου !
*
quote:quote:
Αλλά ο καθείς αποδεικνύει το
...επίπεδό του !!!
Είμαι χαμηλού επιπέδου γιαυτό και δεν ασχολούμε με τις βλακείες που γράφεις και τις ρουκέτες που πετάς.
Κοίτα ποιός μιλάει !!! ![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Μαγκες και μορτισες...
Δινετε μια καλη ευκαιρια απο αθεο και βαλισσαριο για ξεκαθαρισμα λογαριασμων...σπευσατε!!!!(PLZ)You've got to fight for your right to fight
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_d8C4AIFgUg
http://www.youtube.com/watch?v=46GBjlUOROY

Edited by - PREDATOR on 14/10/2010 19:46:11
Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται η υπόθεση πώλησης οικοπέδων της Εκκλησίας της Ελλάδος στη Βουλιαγμένη, στη θέση Λιμανάκι Μαλτσινιώτη. Ήδη ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά από πολύμηνες έρευνες, διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, ηθική αυτουργία, άμεση συνέργεια σε απιστία και ψευδή βεβαίωση.
το ιστορικό
Στις 15 Ιουνίου 2009, η ΕΚΥΟ πώλησε 4 στρέμματα στη θέση Λιμανάκι Μαλτσινιώτη της Βουλιαγμένης, αντί 14 εκατομμυρίων ευρώ σε ιδιώτη, με τη μέθοδο της συμβιβαστικής εκποίησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν προχώρησε στην πάγια διαδικασία του δημόσιου διαγωνισμού, με το επιχείρημα ότι ο εν λόγω ιδιώτης είχε καταπατήσει την έκταση. Όπως προέκυψε πάντως από τη δημοσιογραφική έρευνα, ο συγκεκριμένος ιδιώτης, με οριστική και αμετάκλητη δικαστική απόφαση, είχε αποβληθεί από αυτήν.
Σε ελάχιστο διάστημα, τα 4 στρέμματα μεταπωλήθηκαν από τον ιδιώτη αντί 15,5 εκατομμυρίων σε τρεις off shore εταιρείες με κοινή έδρα. «Καινοφανές εξάλλου το γεγονός ότι στην α’ φάση της αγοραπωλησίας ο ιδιώτης -και οδοκαθαριστής στο επάγγελμα, όπως έχει γραφεί- πλήρωσε με τρεις επιταγές και με τις ίδιες επιταγές σε μεταγενέστερο χρόνο, οι off shore εταιρείες αγόρασαν από εκείνον την παραδεισένια έκταση».
http://tvxs.gr/news/ελλάδα/νέο-σκάνδαλο-με-πωλήσεις-γης-της-εκκλησίας-στη-βουλιαγμένη
quote:αντιθετως εσυ την υποτιμας κατηγοριοποιωντας τους ανθρωπους αγαπητε.quote:
VELISSARIOS
......!!!!χαχαχαχαχαχα ελεος χριστιανε μου ελα στα συγκαλα σου!
Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως , δεν είμαι χριστιανός ! Ούτε όμως και οπαδός κάποιας θρησκείας ......Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μου !
*
quote:
VELISSARIOS
αντιθετως εσυ την υποτιμας κατηγοριοποιωντας τους ανθρωπους αγαπητε.
Δεν σε κατέταξα εγώ κάπου για να σε κατηγοριοποιήσω . Εσύ με κατηγοριοποίησες κατατάσσοντάς με , με την προσφώνησή σου στις τάξεις των χριστιανών , και γι’ αυτό σου απήντησα ότι θεωρώ ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου όταν με κατατάσσουν στο μαντρί όχι μόνο του χριστιανισμού , αλλ’ οποιασδήποτε θρησκείας . Νομίζω ότι η προηγούμενη απάντησή μου ήταν σαφέστατη .
*
Edited by - Sesostris on 17/10/2010 01:04:56
quote:quote:
εσυ δεν κανεις διαλογο, προσπαθεις να προσηλυτισεις, αμα μαθεις να κανεις διαλογο θα παψω να μη σε χωνευω...Εγώ πάντως δεν θα πώ ποτέ,ότι
δεν σε χωνεύω!!!
Όπως επίσης και κανέναν άλλον άπ'όλους
εσάς που με τόσο μίσος και κακία επιτίθεστε
εναντίον οποιουδήποτε δεν έχει τις
δικές σας ιδέες ή πιστεύω...
Όσο αφορά τον διάλογο,νομίζω πως αυτός
που δεν κάνει διάλογο,δεν θα μπορούσε να
είναι κανείς άλλος εκτός υμών,αφού
υπέρ του δέοντος αρέσκεστε στην κατά λέξη,
παράθεση αποκλειστικώς και μόνον
πατερικών κειμένων!!!Αρα το ποιός κάνει ή προσπαθεί να κάνει
προσηλυτισμό, είναι ηλίου φαεινότερον !!!ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
κανεις λαθος παιδι μου, εγω χρησιμοποιω ευρεως και στοιχεια της αρχαιοελληνικης παραδοσης και ουτε τραβαω μια διαχωριστικη γραμμη αναμεσα σε Χριστιανους και αρχαιους Ελληνες οπως κανεις εσυ...
εκνευριζομαι λιγο απο τους στρατευμενους αθεους που προσπαθουν να διχασουν τον κοσμο σε Χριστιανους και Χριστιανομαχους Ιπποτες αλλα φανταζομαι θα συνηθισω σιγα σιγα...
αυτό ναό- από την άλλη στη χώρα υπάρχουν παντού ναοί. Μπορούν όποτε θέλουν να
πάνε σε όποιον θέλουν. Το ίδιο πράγμα είναι. Δε με εμποδίζει κανένας να
πάω όποτε κι αν μου αρέσει.
Τώρα για τις "κελεμπίες" και τα "βουνά & λαγκάδια και δόρατα" -τι να πω?
Και για τα "ράσα" και τα "εξαπτέρυγα" που κραδαίνουν οι παπάδες το ίδιο
ισχύει. Ειδικά για τα ράσα να σας πω πρόσφατα είδα καλόγρια από κοντά
σα νίτζα ήταν. Το ανιψάκι μου σφίχτηκε πάνω μου, τα χρειάστηκε το μικρό!
Πάντως αν γίνεται να χτίσουν ένα αντίγραφο του ναού θα ήταν μια λύση.
Πιο εφικτή δηλαδή... ![]()
many questions, tiring answers
quote:
Πάντως αν γίνεται να χτίσουν ένα αντίγραφο του ναού θα ήταν μια λύση.
φιλε μου σε ΜΑΙΜΟΥ εκκλησιες ΕΜΕΙΣ ΔΕ παμε ... χαχα ... αντε !!!
παντως πραγματι ισως το ποιο εφικτο , αλλα που να τα βρει η εκκλησια τοσα λεφτα ... ξερεις τι εξοδο ειναι ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]