- ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
δεν εχεις καποιον συγγενη μεγαλυτερης ηλικιας να σου πει? καποιος-α θα γνωριζει

quote:
κατι σαν το "ξεματιασμα" δηλαδη...
Το "ξεμάτιασμα" είναι άλλη ιστορία, υποτίθεται ότι διώχνει την "αρνητική ενέργεια" που σου στέλνει αυτός που σε ματιάζει (εκούσια/ακούσια), δεν έχει να κάνει τόσο με τον κόσμο των πνευμάτων.
Προσευχές κατά του κακού, έχουν λίγο-πολύ όλες οι θρησκείες.
Αρχάγγελε Μιχαήλ προστάτεψε μας κατά την μάχη
φύλαξε μας από τις αδυναμίες και της παγίδες του διαβόλου
να τον τιμωρήσει ο θεός ταπεινά προσευχόμαστε
αλλά εσύ πρίγκιπα του ουρανού με την δύναμη του θεού ρίξε στην κόλαση τον Σατανά και όλα τα κακά πνεύματα.ΑΜΗΝ
Αλλά ρε παιδιά μόλις έλεγα αυτη την προσευχή μετά από 2 μέρες είδα λεεί οτι πάλευα με τον Σατανά...(είδα την απέσια μορφή του)στο δωμάτιο μου και τον είχα πιάσει από τον λαιμό..μετά από 3 μέρες είδα έναν δαίμονα...έναν αρσενικό δαίμονα...και μετά από 2 μέρες είδαν το ίδιο δαίμονα αλλά ήταν και μια γυναίκα...ερμηνία δεν μπόρεσα να δώσω...παρ'όλο που ξέρω να λέω όνειρα...αλλά προχθές είδα λεεί το παππού μου που είναι νεκρός αλλά τελικά ήταν ο θεός!!!Περίεργα όνειρα...στο θέμα μας τώρα...καμιά προσευχή ξέρετε εσείς?
Edited by - prophet_indigo on 14/09/2010 22:54:35
Edited by - dimitris2 on 15/09/2010 03:06:27
τουλάχιστον στον Χριστιανισμό υπάρχουν άπειρες προσευχές, δεν ξέρω κάποια ας πούμε "εξειδικευμένη" αλλά ακόμα και τον σταυρό σου απλά να κάνεις (αν το κάνεις με πίστη και όχι μηχανικά)εέσαι κομπλέ
quote:
Το μέλος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 πως γίνετε κάθε φορά να λέει κάτι άσχετο δεν μπορώ να το εξηγήσω...τέλος των πάντων...το ξεμάτιασμα όπως είπε το μέλος zephyr πολύ σωστά είναι κάποια άλλη υπόθεση...εγώ ξέρω μια προσευχή η οποία λέει τα παρακάτωΑρχάγγελε Μιχαήλ προστάτεψε μας κατά την μάχη
φύλαξε μας από τις αδυναμίες και της παγίδες του διαβόλου
να τον τιμωρήσει ο θεός ταπεινά προσευχόμαστε
αλλά εσύ πρίγκιπα του ουρανού με την δύναμη του θεού ρίξε στην κόλαση τον Σατανά και όλα τα κακά πνεύματα.ΑΜΗΝΑλλά ρε παιδιά μόλις έλεγα αυτη την προσευχή μετά από 2 μέρες είδα λεεί οτι πάλευα με τον Σατανά...(είδα την απέσια μορφή του)στο δωμάτιο μου και τον είχα πιάσει από τον λαιμό..μετά από 3 μέρες είδα έναν δαίμονα...έναν αρσενικό δαίμονα...και μετά από 2 μέρες είδαν το ίδιο δαίμονα αλλά ήταν και μια γυναίκα...ερμηνία δεν μπόρεσα να δώσω...παρ'όλο που ξέρω να λέω όνειρα...αλλά προχθές είδα λεεί το παππού μου που είναι νεκρός αλλά τελικά ήταν ο θεός!!!Περίεργα όνειρα...στο θέμα μας τώρα...καμιά προσευχή ξέρετε εσείς?
Edited by - prophet_indigo on 14/09/2010 22:54:35
Mάλλον ο αρχάγγελος Μιχαήλ .....ξέμεινε από δυνάμεις !
Αλλά....πάλι Εβραίο πρέπει να επικαλεσθούμε για ....να μας σώσει από τις δυνάμεις του Κακού ; Τι....κακό είναι τούτο ;
Tέλος πάντων φίλε μου να ξέρεις ότι στον ύπνο του ο άνθρωπος βλέπει του κόσμου τις μ.....ίες , ανάλογα με τα βιώματα , τις επιθυμίες του και άλλα πολλά . Μην δίνεις σημασία και......μην τρως βαριά το βράδυ !![]()
quote:
Mάλλον ο αρχάγγελος Μιχαήλ .....ξέμεινε από δυνάμεις !
Αλλά....πάλι Εβραίο πρέπει να επικαλεσθούμε για ....να μας σώσει από τις δυνάμεις του Κακού ; Τι....κακό είναι τούτο ;
Tέλος πάντων φίλε μου να ξέρεις ότι στον ύπνο του ο άνθρωπος βλέπει του κόσμου τις μ.....ίες , ανάλογα με τα βιώματα , τις επιθυμίες του και άλλα πολλά . Μην δίνεις σημασία και......μην τρως βαριά το βράδυ !Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Δυστηχώς φίλε μου θέλω δεν θέλω το βράδυ μετά την προπόνηση πρέπει να τρώω καλά...στο ύπνο καμιά φορά βλέπουμε πράγματα <<άσχετα>>...αλλα μπορούμε κάποιες φορές να τα εξηγήσουμε...εξάλου ο εγκέφαλος παίρνει τα οπτικά ερεθίσματα τα οποία αντιλαμβάνεται καθημερινά και κάποιες φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε εμείς και μας δίνει τις πιο χρήσιμες πληροφορίες μέσω του ύπνου..

καλα κανεις και δεν μπαίνεις , άστο μην ασχολείσαι τωρα με τέτοια θέματα κοίτα το διάβασμα σου
θα τα ξανά πούμε τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ....

quote:
prophet_indigo να σου κάνω μια ερώτηση ?
![]()
quote:
το ξέχασα τώρα
Ωραίος ![]()
![]()
prophet_indigo τι προπόνηση κάνεις και πρέπει να τρώς νυχτιάτικα?
Edited by - prophet_indigo on 17/09/2010 22:25:27
quote:
prophet_indigo:
ευχαριστώ...μ'αρέσει που μιλάμε για άσχετα πράγματα σε άσχετο θέμα......κάνει κανένας απο εσάς κανένα άθλημα?
Παίζω τάβλι!
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Τώρα. η άστοχη παρατήρησή σας, όσο και το κλείδωμα (και ...εξαφάνισμα σε λίγο?) των τόπικ αυτών, αφήνει να εννοηθεί πως πίσω από αυτά τα "ηλίθια" κατά τον περισσότερο κόσμο άτομα, έχεται κάποιο συμφέρον/σχέση, εκτός κι αν αποδείξετε το αντίθετο... Κάποιοι εδώ προσβάλουν άλλα μέλη και μένετε παρατηρητές. Γιατί τέτοια αντίδραση για την απατεώνα Παπαπέτρο ή Παπαδάκο? Θα έπρεπε κι εσείς οι αναζητητές του ...εσωτερισμού να στηρίζετε προσπάθειες ξεσκεπάσματος αυτών, και ονομαστικά μάλιστα. Πχ Ο τάδε είναι απατεώνας...
Πράξετε όπως θέλετε, εγώ την γνώμη μου γι αυτούς την έβγαλα, μην χαλάσει και για σας (ίσως όχι μονο η δική μου αλλά και αλλων μελών του φόρουμ)...
Τουλάχιστον, για να ακουστεί και η γνώμη μου, πριν κλειδώνεται κάτι αφήνετε πρώτα να απαντώ και αφήνετε λιγάκι (καμιά ωρίτσα) τα λεγόμενά μου...
Συγνώμη για τη στάση μου, αλλά με πνίγει η αδικία (προς θεού, όχι από μερους σας) που αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν έξω και εκμεταλεύονται τον κόσμο...

σε "πνίγει η αδικία" όπως λες και ιδιαίτερα "όχι από μέρους μας",
αλλά στα βιαστικά συμπεράσματα που έβγαλες σχετικά με το εάν έχουμε συμφέρον για να υποστηρίξουμε την κάθε Παπαπέτρος ή τον κάθε Παπαδάκο
Μας ζητάς μάλιστα να αποδείξουμε και το αντίθετο!
Το συντομότερο δυνατό θα σπεύσουμε να το κάνουμε valgraph, μαζί με το ότι δεν είμαστε ελέφαντες...
Ποια ήταν η άστοχη παρατήρηση valgraph;
Ότι δεν είναι θεμιτό να ανοίξει ένα θέμα, το οποίο στον τίτλο του αναφέρει το όνομα δημοσίου προσώπου μαζί με το δισύλλαβο "χαχα";
Ή ακόμα και για κάποιο μέλος του forum να γινόταν κάτι τέτοιο, πιστεύεις πως η αντιμετώπισή μας θα ήταν διαφορετική; Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα θέματα που έχουν απενεργοποιηθεί για τέτοιους λόγους.
Σε τελική ανάλυση, υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα και εκεί σε παρέπεμψε ο συντονιστής Dying Incubus. Δε σου αφαίρεσε κανείς το λόγο και δεν εξαφάνισε το θέμα σου. Κάποια θέματα έχουν μετακινηθεί σε δεσμευμένο χώρο, αλλά είναι ελάχιστα και σίγουρα όχι του είδους που άνοιξες εσύ. Συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει με θέματα που είναι παντελώς υβριστικά και χυδαία, ή που προέρχονται από μέλη των οποίων η είσοδος δεν επιτρέπεται πλέον και οριστικά στα forums.
Να υποθέσω πως έδρασες με ...φόρα;
Και πήρε η μπάλλα και τα ξερά, αλλά και τα χλωρά!
Το θέμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να απαντήσεις (σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα) και μετά θα απενεργοποιηθεί.
Όσον αφορά τις απόψεις σου για τους μελλοντολόγους, υπάρχει χώρος όπου μπορείς να τις εκφράσεις και επίσης υπάρχει τρόπος, ώστε να μην στοχεύουν ονομαστικά και μόνο σε κάποιον, εφόσον το φαινόμενο αυτό είναι ούτως ή άλλως...συμπαντικό! ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!