ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
09/06/2010, 19:26:26
Όχι ρε φιλαράκι Σκαρτάδε...Απλά, θα ήθελα να δω πόσο καθαροί,σαν φυλή, θα βγουν οι κινέζοι...Γιατί, άλλο κινέζοι, άλλο εισβολείς,γενικώς και άλλο μογγόλοι...
09/06/2010, 19:26:54
quote:

Ωραία, άθεε, μπορούμε να κάνουμε, μέσω μελετών, μια σύγκριση,
για το τι εννοούμε καθαρή φυλή, ώστε να μην θεωρείται εθνικιστική κορώνα, η αλήθεια;

κοιτά είναι γνωστό ότι οι χαζοχαρούμενοι με ελληνικό αίμα αριστεριστές διεθνιστές βλέπουν αρνητικά μόνο ότι αφορά την ελλάδα έτσι
ενώ βαφτίζουν φασιστική άποψη το ότι είμαστε καθαρή φυλή βαφτίζουν αναφαίρετο δικαίωμα την ίδια άποψη όταν λέγεται από έναν βάσκο

η προσπάθεια απελευθέρωσης της βόρειας ιρλανδίας είναι δικαίωμα αλλά η παραμικρή αναφορά για απελευθερωση της βόρειας κύπρου ή της βόρειας ηπείρου είναι φασισμός

με λίγα λόγια όλοι έχουν δικαίωμα,εκτός των ελλήνων,να είναι περήφανοι για την ιστορία του λαού τους

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

09/06/2010, 20:51:33
Αυτή την υποκρισία, είναι που δεν πάω κι εγώ άθεε...Ειναι τόσο επιφανειακή και κουτή, που μου κάνει εντύπωση, που την πατάνε μερικοί....
Αν είναι κάποια φυλή καθαρή,φαίνεται με πολλούς τροπους και πάνω απο όλα, με την λογική και τη γνώση..
09/06/2010, 21:56:04
quote:
Μετά τη συνειδητοποίηση ορισμένων, ότι γεράσαμε, ας περάσουμε
και πάλι στο θέμα μας, περί φυλετικής αγνότητας, όπου αντί να μαλώνουμε για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής, καλα θα ήταν
να αναφέραμε άλλες φυλές,δικά τους όρια και αγνότητα αίματος,
για αλλαγή και μέτρο....
Να λέγαμε και για καμιά άλλη, για να έχουμε μεγέθη σύγκρισης,
γιατι, δεν είναι συναισθηματικό το ζήτημα,αλλά,ποσοστών ....
Ποια φυλή,είναι καθαρή;Εκτός απο τη δική μας.....
Υπάρχει καμία;

μμμ.. ΠΓΔΜ??

Edited by - allzzaro on 09/06/2010 21:56:30

09/06/2010, 23:11:54
Τώρα πιάσαμε τη σοβαρή συζήτηση....
09/06/2010, 23:14:08
Αλζαρο σε τρωει ο κολος σου βραδιατικα για μπινελικια ετσι?Ξερω ξερω κανεις πλακα.Αντε ρε που ειναι κανενας σκοταδιστης?ξενερωσαμε....
09/06/2010, 23:24:24
Μα δεν είπα τίποτα ο δόλιος.
Ο τρεχαγύρευε είπε να μιλήσουμε για την καθαρότητα αλλων φυλών και εγώ είπα να μιλήσουμε και για τους Σκοπιανούς
Ο Ιλλυριός ήταν Ελληνας, λέω μπάς και αυτοί έχουν κάποια σχέση?
Λέω.. ρωτάω.. αν οχι όλοι μήπως ορισμένοι
09/06/2010, 23:55:23
Φανταζεστε τωρα να ειχαμε ολοι μας φατσες σαν τον τζ.χαν και να λεγαμε οτι ειμαστε ελληνες?Ποσο γελοιο θα φαινοταν?
10/06/2010, 10:13:50
Το αστείο είναι όμως, φιλε skartados, ότι αυτό συμβαίνει με
τους....Τούρκους γείτονες μας και μάλιστα, ανάποδα...Απο μογγολοειδείς, γίνονται πιο ..καυκάσιοι,ή οι επιμειξίες,ειδικά με Έλληνες, τους αλλοιώσαν εντελώς,όπως λέγεται...
Πάλι εθνική θα με πουνε;...
10/06/2010, 12:02:39
quote:
Φανταζεστε τωρα να ειχαμε ολοι μας φατσες σαν τον τζ.χαν και να λεγαμε οτι ειμαστε ελληνες?Ποσο γελοιο θα φαινοταν?

Εχεις χάσει τη μπάλα σκαρτάδε...

Εντάξει οι Ελληνες είναι ανόθευτοι αλλά οι Ελληνες είχαν δημιουργήσει αποικίες παντού. Σε ολο τον κόσμο.
Εκεί δεν έχουν αφήσει το στίγμα τους?

10/06/2010, 12:08:15
Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...κάθονται δυο καβουράκιαααααα...

Γειά σου φίλε Φώτη...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
10/06/2010, 12:45:39
quote:

quote:

Εχεις χάσει τη μπάλα σκαρτάδε...

Εντάξει οι Ελληνες είναι ανόθευτοι αλλά οι Ελληνες είχαν δημιουργήσει αποικίες παντού. Σε ολο τον κόσμο.
Εκεί δεν έχουν αφήσει το στίγμα τους?

Εκει που πραγματι πηγαν και εζησαν για χιλιετιες,φυσικα και αφησαν το στιγμα τους,δηλ.σε ολες τις ευρωπαικες ακτες της μεσσογειου,μ.ασια,ευξεινος ποντος κ.τ.λ.Οχι ομως στην αμερικη-πολλυνησια-αρη-αφροδιτη-σειριο και οπου αλλου τους τοποθετουν οι τσαρλατανοι-μπουρδολογοι ελλαδεμποροι.....

10/06/2010, 20:45:10
Ποιός μίλησε φίλε μου για Αμερική και Σείριο?
Αρα λοιπόν υπάρχει το στίγμα του Ελληνα σε αυτές τις χώρες.

Τώρα για το αν είχαν πάει οι Ελληνες στην Αμερική.
Τον Πυθέα τον Μασσαλιώτη τον γνωρίζεις νομίζω.
Εψαχνε να βρεί την Θούλη φίλε μου και έφτασε μέχρι τον Βόρειο Αρκτικό Κύκλο.
Το αναλογίζεσαι αυτό?
Σήμερα πολύ δύσκολα μπορεί να πλεύσει πλοίο σε αυτές τις περιοχές και το 380 ΠΧ ο άνθρωπος κατάφερε να πλεύσει έως εκεί με πρωτόγονα μέσα.
Με οτι μέσα και οτι γνώσεις έπλευσε ο Πυθέας προς αυτές τις περιοχές με τα ίδια μέσα θα μπορούσαν να πλεύσουν και οι Κρήτες και οι Κυκλαδίτες οι οποίοι μπορούσαν και πλαγιοδρομούσαν με τα ιστιοπλοικά τους.
Μάλιστα μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι οι Ελληνες το 350 ΠΧ μπορεί να μην διέθεταν πλοία που πλαγιοδρομούσαν αλλά οι Κρήτες και οι Κυκλαδίτες διέθεταν και μάλιστα είχαν στενές σχέσεις με τις Κασσιτερίδους νήσους και τη Θούλη.
Δεν είναι λοιπόν ούτε μπουρδολόγοι ούτε ελλαδέμποροι μιας και η Αμερική στο Βόρειο αυτό σημείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.
Είναι λοιπόν αδύνατον να μην έχουν περάσει στην Αμερική. Είναι αδύνατον να είχαν φτάσει εως εκεί και έστω κατά λάθος απο αποπροσανατολισμό να μην είχαν φτάσει εκεί.
Τώρα σε οτι αφορά το Σείριο αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..

Edited by - allzzaro on 10/06/2010 20:51:02

10/06/2010, 20:51:36
Ποια είναι τα στοιχεία που έχεις σχετικά με αυτό το γεγονός, γείτονα;
10/06/2010, 20:55:39
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82_%CE%BF_%CE%9C%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

10/06/2010, 20:57:20
quote:
Ποια είναι τα στοιχεία που έχεις σχετικά με αυτό το γεγονός, γείτονα;

Eνα εκατομμύριο φορές στο έχω πεί ρε φίλε.
Θα ψάχνεις και θα τα βρίσκεις δεν θα ρωτάς είναι αγένεια..

10/06/2010, 21:04:34
Το Θώρ Χάργιενταλ τον έχεις ακουστά γείτονα;

Ρωτάω για την υπόθεση Αμερική... όχι για τα ταξίδια του Πυθέα εν γένει. Κάνεις εικασίες ή μιλάς με βάση τα στοιχεία;

Edited by - IndustrialAngel on 10/06/2010 21:05:17

10/06/2010, 21:10:45
quote:

Το Θώρ Χάργιενταλ τον έχεις ακουστά γείτονα;

Ρωτάω για την υπόθεση Αμερική... όχι για τα ταξίδια του Πυθέα εν γένει. Κάνεις εικασίες ή μιλάς με βάση τα στοιχεία;

Edited by - IndustrialAngel on 10/06/2010 21:05:17

για αμερική δεν ξέρω αν πήγε και δεν νομίζω νόμιζα ότι ρωτούσες αν έχουμε στοιχεία για το ταξίδι στην θουλή

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

10/06/2010, 21:15:32

Γνωρίζεις το ταξίδι του Χάγιερνταλ και μου ζητάς στοιχεία για το αν οι αρχαίοι λαοί πέρασαν απο τον αρκτικό κύκλο στην Αμερική?
10/06/2010, 21:35:35
Επειδή τον ξέρω για αυτό τον αναφέρω... Ξέρεις ποια είναι η διαφορά του από πολλούς; ΑΠΕΔΕΙΞΕ την υπόθεσή του... Για αυτό σου λέω... Υπάρχουν αποδείξεις ή εικασίες;