- Mα ολα σ'αυτον τον κοσμο ειναι ελληνικα??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2487
Πριν περίπου 50 χρόνια, ο Αμερικανός δικαστής Ν. Κέλλυ, έδωσε το ακόλουθο πορτραίτο του νεοέλληνα, πορτραίτο που βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό της εποχής και δημοσιεύθηκε στην ''Εφημερίδα της Ουάσιγκτων'':
Προ του δικαστηρίου της αδεκάστου Ιστορίας ο Έλλην απεκαλύφθη ανέκαθεν κατώτερος των περιστάσεων, καίτι από απόψεως διανοητικής κατείχε πάντοτε τα πρωτεία.
Ο Έλλην είναι ευφυέστατος, αλλά και αισθηματίας, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά πλήρης προλήψεων, θερμόαιμος, ανυπόμονος, αλλά και πολεμιστής.
Ανέδειξε τον Σωκράτη δια να τον δηλητηριάσει.
Εθαύμασε τον Θεμιστοκλέα δια να τον αποπέμψει.
Υπηρέτησε τον Αριστοτέλη δια να τον καταδιώξει.
Έκτισε τον Παρθενώνα και μεθυσθείς εκ της αίγλης του αφήκε βραδύτερον να γίνει στόχος οβίδων.
Έφερε το '21 δια να το διακυβεύσει.
Εδημιούργησε το 1909 δια να το λησμονήσει.
Ετριπλασίασε την Ελλάδα και παρ' ολίγον να την κηδεύσει.
Κόπτεται την μίαν στιγμήν δια την αλήθειαν και την άλλην μισεί τον αρνούμενον να υπηρετήσει το ψεύδος.
Παράδοξον πλάσμα, ατίθασσον, περίεργον, ημίκαλον, ημίκακον, ασταθές αβέβαιον διαθέσεων, εγωπαθές και σοφόμωρον ο Έλλην.
Οικτήρετέ τον, θαυμάσατέ τον αν θέλετε, ταξινομήσατέ τον αν ημπορείτε.
Απο την ιστοσελίδα http://www.dnamag.gr/html/history/history.htm

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Σχετικά με τις πυραμίδες, αγαπητή scully, κοίταξε αυτή τη διεύθυνση....
www.geocities.com/ellinikes_pyramides/
Ο συγγραφέας του άρθρου είναι εξαίρετος επιστήμονας και είχα την τιμή να δουλέψω στην 5η ΕΠΚΑ Σπάρτης πρίν από μερικά χρόνια, όταν ήταν Έφορος εκεί. Δυστυχώς ο κύριος Σπυρόπουλος (ο συγγραφέας) έτυχε της ίδιας αντιμετώτισης με την κυρία Σουλβατζή και τον κύριο Πουλιανό.
Ας είναι καλά το Ελληνικό Κράτος και το ΥΠΠΟ...
Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα καταλάβεις (ή θα υποψιαστείς) τι ακριβώς μας κρύβουν και γιατί έχουμε αυτή τη νοοτροπία του "μήπως είμαστε ψωνάρες?".
Θέλω και πρέπει να επισημάνω ότι την πιο κρίσιμη στιγμή (και μέσα στη νύχτα) των ανακαλύψεων στην ανασκαφή του κύριου Σπυρόπουλου εμφανίστηκαν φορτηγά με τόνους χώματος και κάλυψαν ανασκαφηκές εργασίες μηνών... επίσης κόπηκε η χρηματοδότηση του από το Ελληνικό Κράτος, δηλαδή το ΥΠΠΟ...
Με εκτίμηση,
Mantis.
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
Edited by - Mantis on 15/01/2004 23:11:54
quote:ΦΙΛΕ ΜΑΝΤΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;
Θέλω και πρέπει να επισημάνω ότι την πιο κρίσιμη στιγμή (και μέσα στη νύχτα) των ανακαλύψεων στην ανασκαφή του κύριου Σπυρόπουλου εμφανίστηκαν φορτηγά με τόνους χώματος και κάλυψαν ανασκαφηκές εργασίες μηνών... επίσης κόπηκε η χρηματοδότηση του από το Ελληνικό Κράτος, δηλαδή το ΥΠΠΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑ - Η ιερή πόλις τής λίμνης
Μία ολόκληρη πόλις χτισμένη απο τους Μινύες σε σχήμα πυραμίδος.................
Το πρώτο επιπεδο ειναι ακόμη βυθισμένο στην λάσπη απο τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος.........(και την αδιαφορια του υπουργου πολιτισμου).
Μετά τον κατακλυσμό οι Αχαιοί κατοίκησαν στα δύο πανω επίπεδα πού δεν ειχαν βυθιστεί.......
Ο καθηγητης Σπυρόπουλος βρήκε σε αυτήν την τοποθεσια μεχρι και επιχρυσο χαλκινο κόσμημα.....
Η ανθρωπότητα θα έπρεπε να κοιτα με κομμένη την ανάσα καθως εαν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια στις χιλιες πιθανοτητες να βρεθει "αρχαιο αεροπλανο" σιγουρα θα ειναι στην Λακεδαιμονα κατω απο τα 40 μετρα λασπης.........
Οι κατοικοι προκειμενου να συνεχιστει η ανασκαφη δωριζουν στο κρατος τα κτήματά τους χωρις να ζητουν αποζημιωση για απαλοτριωσεις......
Καθε εργασια εχει ομως διακοπει χωρις το "υπουργειο μας" πολιτισμου να εχει δωσει καποια λογική εξηγηση ουτε τα 30 εκ. δραχμες ετησίως που χρειαζετε ο καθηγητης-εφορος Λακωνιας Σπυρόπουλος και αρα αρμόδιο οργανο του κρατους για να συνεχιστουν οι ανασκαφες......
Η Λακεδαιμόνα βρίσκεται κοντά στην Σπάρτη... λυπάμαι αλλά δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία του πότε ακριβώς σαμποτάρανε τις ανασκαφικές εργασίες, πάντως το αυτό περιστατικό έγινε το τελευταίο εξάμηνο του 2003.... Παραβρέθηκα σε μια ομιλία του καθηγητή Σπυρόπουλου, με θέμα την Λακεδαιμόνα την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν τον ρώτησα... δεν θέλω να "ρίχνω αλάτι στις πληγές του κόσμου"....
Αν θέλεις να ενημερωθείς περισσότερο για το θέμα, διάβασε το άρθρο και περίμενε εξελίξεις...
Πάντως, υπάρχουν πολλές πυραμίδες στην Ελλάδα και είναι σκάνδαλο το ότι οι Έλληνες δεν γνωρίζουν γι' αυτές!
Έτσι αφήνουμε τον δρόμο ανοιχτό σε αυτούς που θέλουν να τις καταστρέψουν... και δυστυχώς το έχουν καταφέρει σε αρκετά μεγάλο βαθμό θα έλεγα...
Με εκτίμηση,
Mantis.
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
I am no human now
because I choose to know..

τοιχογραφία της Θήρας, ύστερη εποχή του χαλκού (20ος - 17ος αι. π.Χ.)

Τοιχογραφία των Μάγια (λίγες και σπάνιες) στη Γουατεμάλα, προκλασσική περίοδος (2500 π.Χ. - 250 μ. Χ.)
Μοιάζουν λίγο ή έχω μεγάλη φαντασία;

quote:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΑΥΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Η ανασκαφή ξεκινά με ενδείξεις και όχι με αυτά που θέλουμε να βρούμε... ξεκινα με μελέτη αρχαίων πηγών, με αεροφωτογραφίες απο τις οποίες παρατηρείται η μορφολογιά το εδάφους, με γεωλόγους με σόναρ και παλμογράφους και άλλα πολλά... οι υποθέσεις έρχονται μετά τα ευρήματα, ανάλογα με την σημαντικότητα αυτών....
Σας παρακαλώ να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο αν σας ενδιαφέρει το θέμα και όχι να βγάζεται αυθαίρετα συμπεράσματα από αυτα που γράφω εγώ...
Μιλάμε για σοβαρή επιστημονική έρευνα και όχι για φρούδες ελπίδες ένος "wanna be"... όμως, ακόμα κι αν το πάρουμε και από αυτή την οπτική, και ο Σλήμαν που δεν ήταν κάν αρχαιολόγος παρά ένας τυχοδιώκτης με αγάπη πρός τα αρχαιά Ελληνικά συγράμματα, ανακάλυψε την Τροία και μάλιστα προχώρησε σε τέτοιο επίδεδο βάθους την ανασκαφή του, που έφτασε στην Ομηρική Τροία (ερείπια της αρχαίας Τροίας σώζονταν άλλα η Τροία που αναφερόταν από τον Όμηρο ήταν πολύ βαθια μέσα στο χώμα και αυτό είναι ενδεικτικό της παλαιότητας των Τρωικών).
quote:
I am no human now
Φίλε Ένας, όταν έχεις αυτή την υπογραφή θα πρέπει να την πιστεύεις κιόλας... ψάχνοντας....
quote:
Μοιάζουν λίγο ή έχω μεγάλη φαντασία;
NOMIMON... δεν είναι της φαντασίας σου....έχεις απόλυτο δίκιο....![]()
![]()
Με εκτίμηση,
Mantis.
Mark Twain
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
I am no human now
Η απόφαση δηλαδή για το πως θα γραφτεί η ιστορία δεν παίρνεται αποκλειστικά και μόνο με βάση τα ευρήματα αλλά με βάση το ΠΟΙΟΥΣ βολέυουν αυτά τα ευρήματα.
Δεν ξέρω γιατί , αλλά βαθιά μέσα μου ελπίζω να έχει δίκιο ο Πουλιανός και κάποια μέρα να αποδειχτεί και στην πράξη...
είναι η Ιστορική δεοντολογία.
Η υπέροχη, ρομαντική παρέα των δυο τους και των This Mortal Coil θα συνέχιζε να δημιουργεί. Οι Deadd Can Dance για αρκετό καιρό ακόμα, οι This Mortal Coil δυστυχώς, όχι. Στο Aion, οι Deadd Can Dance κατηφορίζουν προς τη Μεσόγειο και παίρνουν θρησκευτικούς ύμνους και παραδοσιακά καταλάνικα και ιταλικά τραγούδια για να τα μετατρέψουν σε ήχους τόσο σύγχρονους που σε έκαναν να αμφισβητείς ακόμα και τη γνησιότητα των πρωτότυπων.
Εξώκοσμες, βαριές ενορχηστρώσεις και η μυρωδιά του θανάτου να πλανιέται ακόμα μέσα σε κάθε στίχο και κάθε νότα. Ο θάνατος που μέσα από τα δάχτυλά τους και το υπέροχο λαρύγγι της Lisa βγαίνει Σα γιορτή, όπως και το όνομά τους.
Το Aion, όπως και κάθε δίσκος των Deadd Can Dance, είναι μία ελεγεία, μία θρησκευτική τελετή και μία από τις μεγαλύτερες ηχητικές απολαύσεις που μπορεί να γευτεί το ανθρώπινο αυτί.
ΑΙΟΝ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
DEAD CAN DANCE απλα υπεροχοι μοναδικοι καπου στα συνορα του ονειρου και της φαντασιας...τους λατρευω.
ΟΜ
dsm
Καλημερα λουκουλε!
DEAD CAN DANCE απλα υπεροχοι μοναδικοι καπου στα συνορα του ονειρου και της φαντασιας...τους λατρευω.
ΟΜ
ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΓΟ.Εγώ για να ζήσω αυτή τη χώρα φεύγω πολλές φορές σε παραθαλάσσια κάστρα και καθώς αγναντεύω το πέλαγος διαβάζω ακούγοντας DEAD CAN DANCE μέχρι να έρθει το σούρουπο που λατρεύω.Mετά ανοίγω ένα μπουκάλι κρασί και κάτω από τους ήχους του SALTARELLO,THE END OF WORDS,YALUNGA κάνω ευχές στο σύμπαν .Eτσι μυσταγωγικά περνώ και έχω βρει την ευτυχία μέσα από τι σιωπή.Eδώ στο φόρουμ μου αρέσει να τους πάω κόντρα αλλά αν με γνωρίσεις θα εκπλαγείς.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ VAS,CORVUS CORAX ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ,DAIMONIA NYMFIΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ CD KAI PES MOY TI GNVMH SOY
The carnival is over...
The garden of Zephirus...
The writing of my father's hand...
![]()
Sub rosa
Έχω όλα τα albums τους...αυτά που υπήρξαν μικρές και μεγάλες επαναστάσεις στα πνευματικά μουσικά δρώμενα απ' αρχής είναι τα albums:
-Dead Can Dance (ομώνυμο)1984
-Splean and Ideal 1986
-Within The Realm of a Dying Sun 1987
-Aion 1990
-Duality 1998
Έχω Corvus Corax, είναι περισσότερο εκστασιακοί...
Η μουσική τους είναι ένα συνεχές ταξίδι στην έκσταση των αισθήσεων...
Προφανώς δεν είναι για όλα τα απαίδευτα αυτιά και για όλες τις ώρες...
Ακούστε και Cocteau Twins...Sheila Chantra...θα εκπλαγείτε...μερικοί παλαιότεροι θα θυμηθούν τις μουσικές των Cocteau Twins...
Κάτι σε σκοτεινότερο αλλά εξισου πνευματώδες είναι και οι Dargaard.
Αναφορικά με το όνομα των DCD, σημαίνει τον ψυχολογικό και όχι σωματικό θάνατο.
Να μπορείς να χορεύεις επειδή έχεις πεθάνει για όλα όσα γνωρίζεις και σου ήταν βάρος τόσο καιρό.
Έχοντας κατά νου τον θάνατο όπως τον γνωρίζουμε και ακούγοντας DCD, χάνεις τα περισσότερα των στοιχείων που προσπαθούν να σου μεταφέρουν...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 06/10/2003 03:04:16
Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι μουσικοκριτικοί και όλοι οι τζιτζιφιόγκοι της μουσικής βιομηχανίας που πέρασαν "ντούκου" ένα τέτοιο συγκρότημα...
....για εμένα και για πολλούς άλλους oi DCD είναι ίσως το πιο σημαντικό μουσικό γεγονός του 20ου αιώνα.
Είναι απο τις λίγες φορές που μουσική,φωνές,στίχοι μπορούν και δονούν ακατάπαυστα ψυχή και πνεύμα.
Το πιο αγαπημένο κομμάτι "The writing of my father's hand"... η απόλυτη μουσική και στιχουργική έκφραση της ανθρώπινης οδύσσειας.
Οσο για το όνομα dead can dance σε μια συνέντευξη η Lisa Gerrard είχε πεί οτι διάλεξαν το όνομα αυτό επειδή απο την αρχή είχαν σα στόχο να "αναστήσουν" μουσικές που θεωρήθηκαν "νεκρές" στο πέρασμα του χρόνου.
ΑΙΟΝ aka Τhe Sailorman
Ombra mai fu, di vegetabile
cara ed amabile, soave pi`u.
Within the Realm of a Dying Sunhttp://kabish.com/adrian/dead_can_dance/
Το The writting on my father's hand είναι μια χαλαρη μελωδία σε σχέση με τα υπόλοιπα αριστουργήματα.
Το album Within the Realm of a Dying Sun είναι ένα απο τα καλύτερα.
Φυσικά πρώτα θα πρέπει να ακούσετε το ομώνυμο, το οποίο πρoσωπικά χαρακτηρίζω ώς την επαναστατική εποχή των DCD.
Τι να πώ για το Duality...όποτε ακούω το sacrifice απογειώνομαι στην κυριολεξία.
Δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε συγκτότημα μουσικό που να μπορεί να ανακινείσει τόσο περίτεχνα, τόσο ευαίσθητες χορδές, σε τόσο ευρεία κλίμακα...
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 06/10/2003 15:31:06
Οι Dead Can Dance με οδήγησαν σε μονοπάτια πνευματικής μουσικής πραγματικότητας που μέχρι τότε αδυνατούσα να πιστέψω οτι μπορούσε να αποδοθεί τόσο μεστά όσο απο αυτούς τους "φωτεινούς" καλλιτέχνες...
Έχω όλα τα albums τους...αυτά που υπήρξαν μικρές και μεγάλες επαναστάσεις στα πνευματικά μουσικά δρώμενα απ' αρχής είναι τα albums:
-Dead Can Dance (ομώνυμο)1984
-Splean and Ideal 1986
-Within The Realm of a Dying Sun 1987
-Aion 1990
-Duality 1998
Έχω Corvus Corax, είναι περισσότερο εκστασιακοί...
Η μουσική τους είναι ένα συνεχές ταξίδι στην έκσταση των αισθήσεων...
Προφανώς δεν είναι για όλα τα απαίδευτα αυτιά και για όλες τις ώρες...
Ακούστε και Cocteau Twins...Sheila Chantra...θα εκπλαγείτε...μερικοί παλαιότεροι θα θυμηθούν τις μουσικές των Cocteau Twins...
Κάτι σε σκοτεινότερο αλλά εξισου πνευματώδες είναι και οι Dargaard.
Αναφορικά με το όνομα των DCD, σημαίνει τον ψυχολογικό και όχι σωματικό θάνατο.
Να μπορείς να χορεύεις επειδή έχεις πεθάνει για όλα όσα γνωρίζεις και σου ήταν βάρος τόσο καιρό.
Έχοντας κατά νου τον θάνατο όπως τον γνωρίζουμε και ακούγοντας DCD, χάνεις τα περισσότερα των στοιχείων που προσπαθούν να σου μεταφέρουν...
~Γρηγόρης~
ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΝΙΚΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 3 ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΠΟΥ Η ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ Η ΠΟΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ DCD ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ.ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ MOY ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΕΣΥ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟ .ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Φυσικά και δε θα μπορούσα να μη γράψω (ολόκληρος ΑΙΟΝ γαρ) στο θέμα αυτό....
Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι μουσικοκριτικοί και όλοι οι τζιτζιφιόγκοι της μουσικής βιομηχανίας που πέρασαν "ντούκου" ένα τέτοιο συγκρότημα...
....για εμένα και για πολλούς άλλους oi DCD είναι ίσως το πιο σημαντικό μουσικό γεγονός του 20ου αιώνα.
Είναι απο τις λίγες φορές που μουσική,φωνές,στίχοι μπορούν και δονούν ακατάπαυστα ψυχή και πνεύμα.
Το πιο αγαπημένο κομμάτι "The writing of my father's hand"... η απόλυτη μουσική και στιχουργική έκφραση της ανθρώπινης οδύσσειας.
Οσο για το όνομα dead can dance σε μια συνέντευξη η Lisa Gerrard είχε πεί οτι διάλεξαν το όνομα αυτό επειδή απο την αρχή είχαν σα στόχο να "αναστήσουν" μουσικές που θεωρήθηκαν "νεκρές" στο πέρασμα του χρόνου.
ΑΙΟΝ aka Τhe Sailorman
ΑΙΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΕΝΑ CD ΤΟ ΑΙOΝ .ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 34 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 38 ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥ Η ΖΩΗ. ΑΥΤΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ,ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΒΙΟ.ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΖΩΗ[ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ]ΑΛΛΑΞΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚH ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ