- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Επίσης δώσε ένα κείμενο από όλη την αρχαία Ελληνική γραμματία που αν αναφέρει την λέξη ΑΓΑΠΗ. Αντι να κατηγορείς το Χριστιανισμό για όλα τα κακά, διάβασε πρώτα την διδασκαλία του. Επειδή κάποια ανεγκέφαλοι πιστοί, οι άνθρωποι δηλαδή και όχι ο Χριστός, έκαναν όσα κακά έκαναν δεν φταίει για αυτό ο Χριστιανισμός. Εγκληματίες έχουν όλες οι θρησκείες ή μήπως δεν είναι έτσι?
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΣΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ. ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΙΟΝ ΣΟΥ, ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΙΤΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΙΣΤΕΥΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"...ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ Η ΙΔΑΝΙΚΟ...ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΕΧΝΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ [ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...]. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ....
ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ......
"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ......"

Φίλε CM,
χαίρομαι αφάνταστα που επέστρεψες στη συζήτηση και ας έχεις διαφορετικές απόψεις. Εξ' άλλου αυτό είναι που κάνει μια συζήτηση ενδιαφέρουσα.
Ας μπούμε όμως στο θέμα.
quote:
Τελικά τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει η αλήθεια μέσα από στοιχεία ή η χυδαία αντιπαράθεση?
Φυσικά η αλήθεια μέσα από στοιχεία. Απλά με εκνευρίζουν οι τύποι που παραθέτουν κατεβατά κειμένων χωρίς ούτε ένα προσωπικό σχόλιο. Είναι σαν να στέλνεις αντιπρόσωπο σε μια συζήτηση. Υποτιμάς τους συνομηλητές σου έτσι. Θα μπορούσες απλά να μας δώσεις το link ή τουλάχιστον να πείς ότι το πήρες από εκεί. Γιατι από τη στιγμή που δε το λές δίνεις στους άλλους το δικαίωμα να σε κατηγορήσουν για αντιγραφή. Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.
quote:
Βλέπω να βρίζεις των Χριστιανισμό, χρησιμοποιώντας ανεπίτρεπτες εκφράσεις που προσβάλουν την πίστη πολλών.
Πιθανότατα αναφέρεσε σε παλαιότερο μήνυμά μου. Αν θυμάσαι καλά αναφερόμουν συγκεκριμένα στο κίνημα που κατέληξε ως χριστιανισμός (πρωτοχριστιανοί) και όχι στο χριστιανισμό στη σημερινή του μορφή, με τον οποίο και πάλι δεν συμφωνώ αλλά τουλάχιστον τον σέβομαι ως θρησκεία.
quote:
Θα έπρεπε να σέβεσαι την πίστη των άλλων και μόνο μέσω στοιχείων και τεκμηριωμένων επιχειρημάτων να προσπαθείς να καταρρίψεις τα διάφορα δόγματα που δεν σε εκφράζουν.
Φίλε μου τί πράγματα είναι αυτά που γράφεις; Είναι ποτέ δυνατόν να καταρρίψεις ένα δόγμα και μάλιστα όταν αυτό αποτελεί θρησκεία; Οσα στοιχεία και να έχεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κρίνεις και όχι να το καταρρίψεις. Μήπως ξεχνάς κάποιες έννοιες όπως "ελευθερία σκέψης και επιλογής" και "ανεξιθρησκεία"; Εδώ μας παραπέμπεις σε εποχές στυλ "Ιεράς Εξέτασης". Μήπως θα έπρεπε να κάψουμε και τους άπιστους; Μάλλον εσύ προσπαθείς να καταρρίψεις τα δόγματα που δεν σε εκφράζουν. Τώρα θα γυρίσεις και θα μου πείς οτι παίζω με τις λέξεις. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι από μικρές αυθόρμητες προτάσεις καταλαβαίνεις τα πιστεύω του συνομιλητή σου.
quote:
Τέλος η Αμερική έχει κάτι παλιοόπλα εκεί και είναι η παγκόσμια δύναμη αυτή την στιγμή. Εμείς που έχουμε τα σούπερ-ντούπερ όπλα και μάλιστα με σχέδια μυστικά που μας εξασφαλίζουν την αποκλειστικότητα γιατί είμαστε ουραγοί?
Ποίος πέφτει στο τίποτα αν είχε την τεχνολογία να ελέγχει τα πάντα? Πως να πιστέψω όταν βλέπω την σημαία να κατεβαίνει στα Ίμια κάποιοι να λένε "καλά σου θα σε κάνω ντα εγώ" το 2011? Πως να πιστέψει κανείς ότι η ρώμη, πολύ πριν το Χριστό, μας έκανε κόσκινο και ήμασταν αποικία της και αυτοί που είχαν τα σούπερ όπλα δεν έκανα τίποτα να την σβήσουν από το χαρτη? ή μήπως περίμεναν και αυτοί το 2011 να τους δείξουν?
Λίγο σοβαρότητα παρακαλώ. Δώσε στοιχεία όχι κουτά αλλά σοβαρά. Μη μου λες εμένα για πολέμους θεών, ατλάντων και τέτοια. Όλες οι μυθολογίες και μάλιστα από χώρες αρχαιότερες, έχουν τέτοια κείμενα. είχαν και αυτοί υπεροπλία? Δώσε κείμενα των αρχαίων που μιλούν σαφώς για αυτά και θα τα πιστέψω.
Το κρατάω και παραθέτω και το επόμενο:
quote:
Αντι να κατηγορείς το Χριστιανισμό για όλα τα κακά, διάβασε πρώτα την διδασκαλία του.
για να απαντήσω και στα δύο και να σου πω το εξής. Ακριβώς το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις και εσύ. Εδώ βεβαίως θα κατηγορηθώ για υπεκφυγή, αλλά θα τεκμηριώσω την απάντησή μου αυτή όσο μπορώ. Οταν λές πως είσαι έτοιμος να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου και τις απόψεις σου, τότε σε καμία περίπτωση μη ζητάς από άλλους να σου δώσουν τις αποδείξεις που χρειάζεσαι. Είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Αν όπως λες είσαι έτοιμος να αναθεωρήσεις, τότε έχεις τις καλύτερες προοπτικές για να πράξεις έρευνα συγκροτημένη με πηγές που εσύ θα επιλέξεις και όχι με πηγές που θα σου υποδείξουν άλλοι. Εχε το μυαλό σου ανοιχτό, αλλά και την κριτική σου ικανότητα στο μέγιστο. Να είσαι δεκτικός στα πάντα αφού πρώτα απορρίψεις τα πάντα. Ετσι θα μπορείς να είσαι πιο αντικειμενικός. Μη με παρεξηγείς, δεν προσπαθώ να κάνω κανενός είδους διδασκαλία ούτε κατήχηση. Απλά αυτά έκανα εγώ.
quote:
Επειδή κάποια ανεγκέφαλοι πιστοί, οι άνθρωποι δηλαδή και όχι ο Χριστός, έκαναν όσα κακά έκαναν δεν φταίει για αυτό ο Χριστιανισμός. Εγκληματίες έχουν όλες οι θρησκείες ή μήπως δεν είναι έτσι?
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα επαυξήσω: Συνήθως τα προβλήματα σε μια θρησκεία προέρχονται από τους εφαρμοστές - πιστούς της αλλά και από τους δημιουργούς της.
--
σιωνιστές εβραίοι και διάφοροι άλλοι πρωκτοί το τέλος σας πλησιάζει. Το μεγαλείο της Ελλάς θα ξανα-αναδυθεί. Ουαί και αλίμονο διότι ο Φόβος και ο Δείμος θα είναι αμείλικτοι.
quote:
Αν θελεις περνα απο το σαιτ που εχω στην υπογραφη μου και βοηθησε μας να ανακαλυψουμε και να καταγραψουμε την πραγματικη Ελληνικη ιστορια.http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Αγαπητέ CyLight,
Είναι πραγματικά τιμή μου να συμμετάσχω σε μία τόσο ευγενή όσο και θαραλλέα προσπάθεια. Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά υπόσχομαι ότι η συνδρομή μου θα είναι η μέγιστη επιτρεπτή. Θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσω e-mail την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε περαιτέρω.
Φιλικά
--
Έσται Ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν Ελεύσεται και ες Αεί Έσται
Edited by - Ellas Megisth on 09/01/2004 23:00:59
osiris_myth, Στους Φαρισαίους ο Χριστός είπε: Ερευνάτε τας γραφάς (Ιωάν. ε΄ 39). Αυτό σαν αρχή μια και το πίστευε και μη ερεύνα είναι άγνωστο πως και από ποιους κυκλοφόρησε και μάλλον ύποπτο θα έλεγα. Μην το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα γιατί θα εκτεθείς.
Ellas Megisth, λες "Είναι ποτέ δυνατόν να καταρρίψεις ένα δόγμα και μάλιστα όταν αυτό αποτελεί θρησκεία; Όσα στοιχεία και να έχεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κρίνεις και όχι να το καταρρίψεις". Αυτό περίπου εννοούσα και εγώ.
Ακόμη περιμένω την απάντηση για τα υπερόπλα που έχουμε καλά κριμένα και αχρησιμοποίητα :-)
Αυτό το σαββατοκύριακο θα λείπω, αλλά από δευτέρα σας θέλω ζωηρούς γιατί έχω μεγάλη όρεξη.
Να ξεκινήσω διευκρινίζοντας ότι αυτό που έγραψα παραπάνω περί Νέο-Ελλήνων ασφαλώς και δεν αναφέρεται στο σύνολο των Ελλήνων άλλα σε αυτούς που καπηλεύονται την αρχαία Ελλάδα, γιατί με το παράδειγμά τους στο παρών δείχνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους προγόνους τους. Το αν πείραξε η λέξη κώλος…ζητάω συγγνώμη…. Αλλά ποιο είναι το πρόβλημα με την ανθρώπινη ανατομία???
Για να επανέλθω λοιπόν στη συζήτηση.
Να συμφωνήσω κατ’ αρχάς ότι κανένας δεν διαθέτει το σύνολο της γνώσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα της κριτικής σκέψης για να καταρρίψουμε το αυταπόδεικτα ηλίθιο, ανιστόρητο και άνευ αποδείξεων πιάτο που μας σερβίρει ο καθένας. Ζούμε σε μία εποχή που πραγματικά η επιστήμη έχει κάνει (και θα συνεχίσει) τρομακτικά άλματα. Έχουμε πηγές πληροφοριών και μέσα που πριν από μερικές δεκαετίες δεν υπήρχαν. Παρόλα αυτά όμως ο σκοταδισμός του παραφυσικού αντί να πνέει τα λοίσθια φουντώνει. Κι αυτό γιατί ελάχιστοι χρησιμοποιούν τη κριτική σκέψη.
Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Σε κάποιο άλλο σημείο του forum, κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Γη μας είναι κούφια. Ασχέτως του πόσες αποδείξεις τους έχουμε δώσει (αλλά και πόσες θα μπορούσαν να βρουν, αν ήθελαν πραγματικά να ψάξουν) αυτοί συνεχίζουν να θεωρούν (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ) ότι εμείς που δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο είμαστε μηδενιστές και όργανα σκοτεινών δυνάμεων (άραγε εννοούν τους κακούς επιστήμονες…αμάν πια αυτό το αρχέτυπο του κακού – τρελού επιστήμονα με τη ρόμπα). Από αποδείξεις όμως μηδέν.
Το παράδειγμα του αόρατου και μη ανιχνεύσιμου δράκου που έδωσα πριν, αυτό ακριβώς δείχνει. Πόσο δύσκολο είναι κάποιος να σε κάνει να πιστέψεις χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία.
Ας δεχτώ ότι όντως το Γοργόνειο ή όλα αυτά τα υπέρ-όπλα κάποτε υπήρξαν. Πέραν κάποιων αναφορών στη μυθολογία (που όπως είπε και ο paiktis) υπάρχουν και σε άλλες μυθολογίες άλλων λαών, που βρίσκονται αλλού και ποιες είναι οι αποδείξεις περί υπάρξεως τους?? Αν μπούμε στη λογική φίλε osiris_myth της αποδοχής αναπόδεικτων πραγμάτων, τότε τι διαφορά έχει ο δικός μου μή ανιχνεύσιμος δράκος από το δικό σας Γοργόνειο???
Δυστυχώς όμως, η τέχνη της ανίχνευσης της ανοησίας είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη και δύσκολο από τον ασυνήθιστο να την εφαρμόσει.
Θέλετε να δούμε μερικά εργαλεία σκεπτικισμού. Και ασχέτως του τι πιστεύει ο καθένας, να αναρωτηθούμε εάν τα χρησιμοποιούμε όταν μας σερβίρουν πιάτα αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας??
• Πρέπει να υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες πηγές που να επιβεβαιώνουν τα «γεγονότα».
• Ουσιαστικός διάλογος με λογικά επιχειρήματα.
• Επιχειρήματα από «αυθεντίες» έχουν ελάχιστη βαρύτητα. Πολλές φορές «αυθεντίες» έχουν κάνει και θα ξανακάνουν λάθος εκτιμήσεις. Κλασσικό παράδειγμα ο Αϊνστάιν που δεν αποδεχόταν τη κβαντομηχανική και μάλιστα ήταν πολέμιος της.
• Να εξετάζουμε περισσότερες από μία υποθέσεις. Να βάζουμε σε δοκιμασία τις υποθέσεις αυτές και να απορρίπτουμε αυτές που «μπάζουν» νερά. Η υπόθεση που αντιστέκεται στις δοκιμασίες έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι η σωστή. Ας μην κολλάμε στην πρώτη υπόθεση.
• Αν υπάρχει μία αλυσίδα επιχειρημάτων, τότε κάθε κρίκος από την αλυσίδα αυτή θα πρέπει να είναι πραγματικά στέρεος και όχι σαθρός. Αν ένας κρίκος έχει πρόβλημα τότε η αλυσίδα μας σε μία αντιπαράθεση θα σπάσει.
• Η εμπειρική μέθοδος του ξυραφιού του Όκαμ. Όταν έχω πολλές εναλλακτικές απαντήσεις στο ίδιο ερώτημα, τότε πιθανότατα η απλούστερη είναι και η σωστή. Αν δείτε το πόσους φυσικούς νόμους πρέπει να στρεβλώσουμε για να αποδειχθεί π.χ. η κούφια Γη τότε το ξυράφι μας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.
Πέραν αυτών μπορούμε με προσεκτική μελέτη να βρούμε και ένα σύνολο λαθών που οι σερβιτόροι των πιάτων που ανέφερα παραπάνω κάνουν ώστε να είναι ευκολότερο να τους βάζουμε στη θέση τους.
Έρευνα για το πώς προκύπτουν αριθμητικά δεδομένα που δίνουν. Πώς έγινε η έρευνα. Με ποιες συνθήκες. Πόσο ανεπηρέαστα ήταν τα αρχικά δεδομένα και οι αρχικές συνθήκες. Μήπως επικαλούνται την άγνοια και το ότι ο ισχυρός που δεν έχει αποδειχθεί λανθασμένος είναι ντε και καλά σωστός …και…και….και….
Μην θεωρείται λοιπόν εμάς τους «άπιστους» ως άξεστους, αγράμματους, ανιστόρητους και κακεντρεχείς. Η δική μου μύτη τουλάχιστον είναι άκρως κριτική και δεν πιστεύει χωρίς αποδείξεις τίποτε….και μάλιστα με ολόκληρες αποδείξεις και όχι μισές…..
Φιλικά
Tomcat
Αν στεναχώρησα κάποιους στο προηγούμενο γραπτό μου ζητώ συγγνώμη. Ίσως να μπήκα λίγο επιθετικά….![]()
quote:
Θέλετε να δούμε μερικά εργαλεία σκεπτικισμού. Και ασχέτως του τι πιστεύει ο καθένας, να αναρωτηθούμε εάν τα χρησιμοποιούμε όταν μας σερβίρουν πιάτα αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας??• Πρέπει να υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες πηγές που να επιβεβαιώνουν τα «γεγονότα».
• Ουσιαστικός διάλογος με λογικά επιχειρήματα.
• Επιχειρήματα από «αυθεντίες» έχουν ελάχιστη βαρύτητα. Πολλές φορές «αυθεντίες» έχουν κάνει και θα ξανακάνουν λάθος εκτιμήσεις. Κλασσικό παράδειγμα ο Αϊνστάιν που δεν αποδεχόταν τη κβαντομηχανική και μάλιστα ήταν πολέμιος της.
• Να εξετάζουμε περισσότερες από μία υποθέσεις. Να βάζουμε σε δοκιμασία τις υποθέσεις αυτές και να απορρίπτουμε αυτές που «μπάζουν» νερά. Η υπόθεση που αντιστέκεται στις δοκιμασίες έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι η σωστή. Ας μην κολλάμε στην πρώτη υπόθεση.
• Αν υπάρχει μία αλυσίδα επιχειρημάτων, τότε κάθε κρίκος από την αλυσίδα αυτή θα πρέπει να είναι πραγματικά στέρεος και όχι σαθρός. Αν ένας κρίκος έχει πρόβλημα τότε η αλυσίδα μας σε μία αντιπαράθεση θα σπάσει.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ tOMCAT. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ
quote:
Δυστυχώς όμως, η τέχνη της ανίχνευσης της ανοησίας είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη και δύσκολο από τον ασυνήθιστο να την εφαρμόσει.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ tOPIC, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....

quote:
osiris_myth, Στους Φαρισαίους ο Χριστός είπε: Ερευνάτε τας γραφάς (Ιωάν. ε΄ 39). Αυτό σαν αρχή μια και το πίστευε και μη ερεύνα είναι άγνωστο πως και από ποιους κυκλοφόρησε και μάλλον ύποπτο θα έλεγα. Μην το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα γιατί θα εκτεθείς.
ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ. ΕΓΩ ΠΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΔ ΑΚΟΜΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ , ΤΩΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ. ΕΝΝΟΟΥΣΕ "ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΡΞΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΜΗΝ ΥΠΗΣΕΛΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΤΩΠΕΙΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ [ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΦΥΣΙΚΑ]. Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ / ΘΕΟΣΟΦΙΑ [ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ] ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΙΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ , ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΧΙ......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Αυτό που απλά λέω είναι ότι η τέχνη του να ανιχνεύουμε ανοησίες στις θέσεις κάποιου είναι μία λεπτή τέχνη που χρήζει εξάσκησης και παράλληλα έχει ως αναγκαία συνθήκη την χρήση των εργαλείων του σκεπτικισμού και της ανάλυσης.
Φιλικά
Tomcat
quote:
Ξανακαλωσορισες καταρχας!
Τωρα παμε για σχολιο. Ερευνατε ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, δηλαδη ερευνατε αυτο που ΕΓΩ σας ειπα (καινη και παλια διαθηκη) αν αυτο ειναι ερευνα τοτε τι να πω, ποσο μαλλον αν ειναι ελευθερια!!!
Τι εχεις να μας πεις για τον φρουρο της Μινωικης Κρητης? Γνωριζεις για ποιον αναφερεομαι φυσικα... Οι περιγραφες ειναι πολυ καθαρες νομιζω. Αν δεν εχεις ασχοληθει ευχαριστως να σου παραθεσω μερικα αποσπασματα...
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
quote:quote:
Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που πιστεύει φανατικά σε κάποια πράγματαΦίλε παίκτη,
Από πότε θεωρείται φανατισμός το να πιστεύει κάποιος ακράδαντα στην ιστορία του Εθνους του;
Το να επιμένεις σε οποιαδήποτε άποψη όταν μάλιστα υπάρχουν
συντριπτικά στοιχεία εναντίον της είναι φανατισμός.
quote:
Από πότε θεωρείται φανατισμός το να υποστηρίζει κάποιος τις απόψεις του περί θρησκείας, έστω και αν είναι διαφορετικές από αυτές του συνόλου; Από πότε λέμε φανατικούς εκείνους που στην προσπάθειά τους να αναφερθούν σε 'κάποια πράγματα' - όπως εσύ τα αποκαλείς - χλευάζονται, λέγονται άθεοι, σωβινιστές, φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές, ανιστόρητοι κ.λ.π. κ.λ.π. Μα επιτέλους πια φτάνει. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε μαζί μου ή με τους ομοϊδεάτες μου εαν δεν το θέλετε. Απόλυτα σεβαστό. Αλλά ψαχτείτε τουλάχιστον λίγο ρε παιδιά.Να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας δεν περιέχεται όλος στα σχολικά βιβλία. Είχαμε (και λυπάμαι αφάνταστα για τον αόριστο εδώ) μια λαμπρότατη ιστορία ως έθνος. Ημασταν το λίκνο του πολιτισμού. Δεν σας τρώει η περιέργεια γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι; Θα μου απαντήσετε βέβαια εδώ για εμφυλίους, για την υποδούλωσή μας στους τούρκους κ.α. Πολύ σωστά όλα αυτά, αλλά δεν είναι μόνο αυτά.
Το λάθος μας είναι το εξής (κατα την προσωπική μου άποψη πάντα): Μαθαίνουμε πέντε πράγματα στα σχολεία (π.χ. για την ιστορία) και τα θεωρούμε ως δεδομένα. Ο κάθε σωστός ερευνητής όμως πάντα διασταυρώνει τις πληροφορίες του και αυτά που μαθαίνει με όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές. Μέχρι στιγμής αυτά που ξέρουν οι περισσότεροι νέοι για την Αρχαία Ελλάς είναι ότι οι Ελληνες ήταν ομοφυλόφιλοι, κατάγονταν από τους Ινδοευρωπαίους, ο πόλεμος της Τροίας έγινε για την ωραία Ελένη, η Μυθολογία είναι απλά μία σειρά φανταστικών γεγονότων και τόσα άλλα.
Γιατί ποτέ δεν μας έμαθαν για τα αρχαία συγγράματα μεγάλων αρχαίων σοφών όπου υπάρχουν αναφορές για τους πολέμους μεταξύ Πελασγών και Ατλάντων; Γιατί πουθενά δεν αναφέρουν τον Ερμή τον Τρισμέγιστο; Γιατί μας μάθανε ότι ο Ικαρος και ο Δαίδαλος πέταξαν με τη βοήθεια πούπουλων και κεριών; Γιατί δεν γίνονται εκτενείς αναφορές στον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος και της Πύρας, μήπως έτσι τα παιδάκια όταν θα άκουγαν για τον κατακλυσμό του Νώε θα μπαίνανε σε σκέψεις; Γατί δεν αναφέρουν πουθενά τον Απολλώνιο τον Τυανέα αλλά μας λένε ότι υπήρχε μόνο ένας Απόλλωνας; Γιατί δεν μας μάθανε για τα σπήλαια του Πηλίου; Αντιθέτως έτσι όπως έχουν συνταχθεί τα βιβλία της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας θυμίζουν παραμύθια για μικρά παιδιά.
Και δεν είναι μόνο τα ελλειπή σχολικά βιβλία.
Ποτέ βέβαια δεν δίνεται η απαραίτητη βαρύτητα από την κυβέρνηση σε κάποια θέματα. Παράδειγμα: Είχε βρεθεί οστό από κνήμη ανθρώπου στην Τρίλλια το 1977, καθώς και τμήματα σκελετών και διάφορα παλαιολογικά εργαλεία. Η ηλικία τους είναι γύρω στα 11 εκατομύρια χρόνια, πράγμα που καταρίπτει τη θεωρία προέλευσης του πρώτου ανθρώπου από τον αυστραλοπίθηκο της Αφρικής. Συνεχίζω: Ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, σκελετός 1,5μ. λευκός ηλικίας 700.000 χρόνων προ χριστού. Αρα καταρίπτεται και η θεωρία των ινδοευρωπαίων.
Σκεφτείτε να γινόταν αυτό π.χ. στην Αμερική. Θα είχε γίνει σάλος. Ολα τα βιβλία της ιστορίας θα είχαν ξαναγραφεί σε μία εβδομάδα το πολύ. Τι έγινε εδώ; Κάνα δυο ρεπορτάζ, πέντε - έξι άρθα σε εφημερίδες και ένα μουσείο στα Πετράλωνα με έξοδα του ανθρωπολόγου Δρ. Πουλιανού Αρη ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ευρύματα. Και όχι μόνο αυτό αλλά κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος τότε διακόπησαν άμεσα οι ανασκαφές και ο κος. Πουλιανός εξορίστηκε στη Γιάρο (!). Στη συνέχεια τα ευρήματα εστάλεισαν στη Γερμανία για περεταίρω μελέτη απ' όπου δεν επέστρεψαν ποτέ! Μετά το τέλος της δικτατορίας οι ανασκαφές συνεχίζονται μέχρι το 1983, με νέα ευρύματα ίδιας ηλικίας (700.000 ετών π.χ.). Τότε διεκόπησαν από την κυβέρνηση για 15 χρόνια και απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο χώρο από τα μέλη της αρχαιολογικής ομάδος, η οποία επανήλθε στο χώρο μετά από δικαστικό αγώνα που διέρκησε 15 έτη.
Παρ' όλα αυτά όμως κανείς δεν θορυβήθηκε και τα παιδιά μας ακόμα διδάσκονται ότι ο πρώτος άνθρωπος ήταν ο αυστραλοπίθηκος της Αφρικής και ότι οι Ελληνες προήλθαν από τους Ινδωευρωπαίους... Και είναι τόσες άλλες δεκάδες συγκαλείψεις σχετικά με την Αρχαία Ελλάδα... Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες... Για ψαχτείτε λίγο ρε παιδιά. Αξίζει. Από ποιούς και γιατί γίνονται αυτές οι συγκαλείψεις; Αυτά που μας μαθαίνουνε είναι όντως αληθινά;
Ας τους θορυβήσουμε λιγάκι με την έρευνά μας όλους αυτούς που μας κρατάνε στο σκοτάδι. Ολα τα στοιχεία είναι διάσπαρτα γύρω μας. Απλά δεν γράφονται στις εφημερίδες δεν παίζουν στις ειδήσεις. Θέλει ΛΙΓΟ ψάξιμο...
Κλείνοντας θα ήθελα για άλλη μία φορά να πω στο φίλο μου τον παίκτη ότι δεν είμαι φανατισμένος (δεν ξέρω αν αναφερόσουν σε εμένα αλλά το λέω και για όσους το σκέφτονται) απλά αυτά που γνωρίζω είναι τελείως αντίθετα στις απόψεις σου περί θρησκείας, ιστορίας κλπ. Αυτό μόνο.
Λοιπόν, καληνύχτα σε όσους είναι ακόμα ξύπνιοι και ερευνούν.
Εγώ τα παρατάω.
Μέχρι αύριο.
--σιωνιστές εβραίοι και διάφοροι άλλοι πρωκτοί το τέλος σας πλησιάζει. Το μεγαλείο της Ελλάς θα ξανα-αναδυθεί. Ουαί και αλίμονο διότι ο Φόβος και ο Δείμος θα είναι αμείλικτοι.
Edited by - Ellas Megisth on 09/01/2004 01:57:50
Γιατί δε σκέφτεσαι λίγο πιο λογικά; Έστω ότι οι αρχαίοι Έλληνες
είχαν προχωρημένη τεχνολογία. Τότε γιατί είχαν δουλεία; Όλοι ξέρουμε
ότι παρά τις όποιες κοινωνικές επαγγελίες η δουλεία καταργήθηκε
μόνο με τη βιομηχανική επανάσταση για σαφείς και πρακτικούς λόγους.
Καλοί και άγιοι οι αρχαίοι, αλλά ήταν *αρχαίοι*. Εχουμε εξελιχθεί
πολύ από τότε. Δεν έχουμε δούλους, έχουμε κομπιούτερ, ανακαλύψαμε
ότι δεν πέφτει φωτιά να σε κάψει αν λύσεις μαθηματικό
πρόβλημα χωρίς κανόνα και διαβήτη και τουλάχιστον
θεωρούμε κακό να κάνουμε σε κόσμο αυτά που έκαναν π.χ. οι Αθηναίοι
στους Μήλιους ή οι Σπαρτιάτες στους είλωτες (που πολύ βολικά
όλοι εσείς οι αρχαιολάτρες τα "ξεχνάτε").
Έστω ότι ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων είναι 11,5 εκατομμυρίων
χρόνων ή 700.000 χρόνων ή ξέρω-γω-τι. Σόρυ, αλλά πρόκειται για προ-πίθηκο και
τίποτα απολύτως δε μας λέει ότι από *αυτόν* τον προ-πίθηκο
εξελίχθηκε ο άνθρωπος. Η παλαιοντολογία είναι γεμάτη με αποτυχημένους
κρίκους, είδη που δεν καταλήξανε πουθενά με πιο πρόσφατο τον
άνθρωπο του Νεάντερταλ μόλις 50.000 χρόνια πριν. Και επιπλέον
επειδή βρέθηκε ένα απολίθωμα ενός είδους στην Ελλάδα αυτό δε
σημαίνει ότι μόνο εκεί υπήρχε το είδος, ή ότι από εκεί ξεκίνησε.
Ούτε ένα στα 100.000 άτομα ενός είδους δεν απολιθώνεται. Μπορεί
κάλλιστα ο πληθυσμός του είδους αυτού να υπήρχε κυρίως στην
Αφρική.
Δε σχολιάζω την αδυναμία σου να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα
στη γλωσσική και τη φυλετική συγγένεια και κατά συνέπεια το
όλο θέμα "Ινδοευρωπαίοι". Οι μαύροι της Αμερικής που μιλούν
την ίδια γλώσσα με τους λευκούς είναι και συγγενικοί φυλετικά;
Τέλος ο Ερμής ο Τρισμέγιστος κλπ είναι -μετά συγχωρήσεως-
αστήρικτες μπούρδες για τις οποίες οι συγγραφείς τους δεν
κάνουν *καν* τον κόπο να παραθέσουν μια πηγή. Επειδή σου αρέσουν
αυτός δεν είναι λόγος να τις πάρουμε όλοι εμείς οι άλλοι στα
σοβαρά, πόσο μάλλον να ξαναγράψουμε τα σχολικά βιβλία.
Εγώ θα σταθώ λίγο στο "Ερευνάτε τας γραφάς ", αλλά και μερικές μόνο από τις πολλές αποδείξεις, ότι ο Χριστός που πιστεύουμε δεν είναι εβραίος και Θεός τον εβραίων όπως πολλοί αρχαιόπληκτοι πιστεύουν και διαδίδουν.
Ερευνάτε τας γραφάς - Ιωαν ε':39: Ερευνάτε τας γραφάς, διότι σεις νομίζετε ότι εν αυταίς έχετε ζωήν αιώνιον και εκείναι είναι αι μαρτυρούσαι περί εμού. Εδώ λέει στους Ισραηλίτες ότι ενώ αυτοί ερευνούν τις γραφές γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα έχουν αιώνια ζωή και τελικά μέσα από αυτές ανακαλύπτουν τον αληθινό θεό (όχι αυτόν που εκείνοι πιστεύουν).
όλα να τα εξετάζετε, το καλό να κατέχετε (Α΄ Θεσσαλονικείς 5/21)
Ούτω λέγει Κύριος. Στήτε επί τας οδούς, και ιδέτε, και ερωτήσατε περί των αιωνίων τρίβων, που είναι η αγαθή οδός, και περιπατείτε εν αυτή, και θέλετε ευρεί ανάπαυσιν εις τας ψυχάς σας. (Ιερεμ. ς΄ 16).
εδέχθησαν τον Λόγον μετά πάσης προθυμίας, εξετάζοντες καθ’ημέραν τας γραφάς, αν ούτως έχωσι ταύτα . (Πράξεις ιζ΄ 11). - Εδώ μας λέει ο Λουκάς ότι οι κάτοικοι της Βέροιας δέχτηκαν τον λόγο του Χρηστού εξετάζοντας πρώτα και ερευνώντας τις γραφές.
-------------------------------------
Βασικά ο Χριστός κατέλυσε τον μωσαϊκό νόμο στα σημεία εκείνα που αυτός αποτελούσε έργο ανθρώπων και όχι φυσικά του Θεού. Όταν ο Χριστός αναφέρει ότι θα συμπληρώσει τον νόμο, εννοεί τις δέκα εντολές μια και όλα τα άλλα τα απέρριψε.
Λένε οι εβραίοι: Σάββατα, Κυρίω τω Θεό σου, στον Θεό ανήκουν τα Σάββατα. Λέει ο Χριστός: Ο Υιός του ανθρώπου είναι κύριος του Σαββάτου (Ματθ. ιβ, 8)
Λένε οι εβραίοι ότι ο μεσσίας είναι άνθρωπός, όργανο του Θεού και όχι ενανθρώπηση Του και Υιός Του, όπως δηλαδή εμφανίστηκε ο Ιησούς και για τον λόγο αυτό κατά την διάρκεια της δίκης του προκάλεσε την οργή του Καϊάφα. "Βλασφήμησε, τι χρείαν έχομεν μαρτύρων? Μόλις ακούσατε την βλασφημίαν. Τι κρίνετε?" (Ματθ. κστ' 65). Για αυτό και σταυρώθηκε.
Ο Θεός των εβραίων είναι ένας αυταρχικός, τιμωρός, εκδικητικός, θεός, αντίθετα με τον Χριστό που είναι γεμάτος συμπόνια και στοργή για τους ανθρώπους.
Ο Χριστός εγκωμιάζει τους φτωχούς και αποδοκιμάζει τους πλούσιους λέγοντας πως η είσοδος των πρώτων στην βασιλεία Του Θεού είναι πιο εύκολη από αυτή των δευτέρων. Η άποψη αυτή έρχεται φυσικά σε αντίθεση με των εβραίων που θεωρούν ότι ο πλούτος είναι ανταμοιβή της αρετής και η φτώχια η τιμωρία που στέλνει ο Θεός για τα αδικήματα.
Ο Ιησούς αμφισβητεί και αρνείται την υπόσχεση του Θεού προς τους Ιουδαίους ότι αυτοί είναι ο Περιούσιος Λαός. Αναφέρει ότι θα απευθυνθεί σε άλλους λαούς, γιατί οι εβραίοι είναι ανάξιοι. Λέει στους μαθητές Του: "πορευθέντες μαθητεύσατε τα έθνη" (ματθ. κη' 19) και στον ρωμαίο εκατόνταρχο λέει ότι οι εβραίοι δεν θα μπουν στη βασιλεία των ουρανών ενώ άλλα έθνη θα έχουν αυτή την δυνατότητα.
Χαρακτηρίζει τους εβραίους ως ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τον αληθινό θεό (ιωαν. στ' 32-67, ζ'28-29, η' 14,19).
Στην ερώτηση του Ιωάννη και του Ιακώβου αν θα κάψει τους εχθρούς του με φωτιά εξ ουρανού, όπως ο Ηλίας απάντησε: "ουκ οίδατε ποίου πνεύματος έστε υμείς. Ο Υιός του ανθρώπου ουκ ήλθε ψυχάς ανθρώπων απωλέσαι, αλλά σώσαι" (Λουκ. θ' 54-56).
Και φυσικά ούτε οι εβραίοι δέχονται τον Χριστό ως Ιουδαίο ούτε τον θεωρούν μεσσία αφού όπως λένε δε είναι "εκ σπέρματος Δαυίδ" και επιπλέον "προφήτης εκ Γαλιλαίας ουκ εγήγερται". (ιωάν ζ19-35, 41-43, 52, ζ'41-43, ζ'52, η'48, Ιορδαϊκό ευαγγέλιο λθ 8-11 και 29,2).
Αυτά για να λέγονται όλα όπως έχουν και όχι όπως μερικοί πάνε να τα πλασάρουν. Υπάρχουν και άλλα που θα τα δούμε σιγά σιγά.
quote:
Φίλε παίκτη,Από πότε θεωρείται φανατισμός το να πιστεύει κάποιος ακράδαντα στην ιστορία του Εθνους του;
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΕΙΡΕΣ......
quote:
Καλοί και άγιοι οι αρχαίοι, αλλά ήταν *αρχαίοι*.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΟΥΣ / Ο ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ . ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1] ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ,
2] ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,
3] ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
4] ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ,
5] ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΥΠΟΚΕΙΝΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ [ΩΡΑΡΙΑ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΛΠ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΦΘΕΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ [ΔΟΥΛΟΣ=ΔΟΥΛΕΙΑ=ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ]. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.......
quote:
Δεν έχουμε δούλους, έχουμε κομπιούτερ, ανακαλύψαμε
θεωρούμε κακό να κάνουμε σε κόσμο αυτά που έκαναν
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ [ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΛΠ] ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ pC ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ 1+1=2. ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ [ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ κ BILL GATES].

quote:
Τέλος ο Ερμής ο Τρισμέγιστος κλπ είναι -μετά συγχωρήσεως-
αστήρικτες μπούρδες για τις οποίες οι συγγραφείς τους δεν
κάνουν *καν* τον κόπο να παραθέσουν μια πηγή. Επειδή σου αρέσουν
αυτός δεν είναι λόγος να τις πάρουμε όλοι εμείς οι άλλοι στα
σοβαρά, πόσο μάλλον να ξαναγράψουμε τα σχολικά βιβλία.
ΤΟ ΑΝ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ , ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΡΑΣΕΩΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΤΟΣΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΝΑΙΤΕΣ, ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΑΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. Η ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑ. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 10,000 πΧ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ [ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ].
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ....ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΟΣ" ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ CyLight [Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Ή ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.......
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Φίλε παίκτη,Από πότε θεωρείται φανατισμός το να πιστεύει κάποιος ακράδαντα στην ιστορία του Εθνους του;
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΕΙΡΕΣ......
quote:
Καλοί και άγιοι οι αρχαίοι, αλλά ήταν *αρχαίοι*.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΟΥΣ / Ο ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ . ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1] ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ,
2] ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,
3] ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
4] ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ,
5] ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΥΠΟΚΕΙΝΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ [ΩΡΑΡΙΑ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΛΠ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΦΘΕΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ [ΔΟΥΛΟΣ=ΔΟΥΛΕΙΑ=ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ]. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.......
quote:
Δεν έχουμε δούλους, έχουμε κομπιούτερ, ανακαλύψαμε
θεωρούμε κακό να κάνουμε σε κόσμο αυτά που έκαναν
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ [ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΛΠ] ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ pC ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ 1+1=2. ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ [ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ κ BILL GATES].
Είμαι μηχανικός Η/Υ και τα περί αρχαίας ελληνικής είναι
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που αναπαράγει το κύκλωμα των αρχαιολατρών,
πιθανότατα επηρεασμένο από κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο που
κλασσικά θεωρήθηκε ατράνταχτη απόδειξη. Έχω γράψει 100.000 γραμμές
κώδικα στη ζωή μου και ούτε ένα αρχαιοελληνικό άρθρο.
Επίσης επειδή έχω ασχοληθεί και λιγάκι με Ανώτερα Μαθηματικά,
όλα τα άλυτα προβλήματα της αρχαιότητας οφείλονται αποκλειστικά
στη θρησκευτική μανία να χρησιμοποιείται μόνο κανόνας και διαβήτης.
Μόνο ο Αρχιμήδης ξέφυγε λίγο από αυτά.
Για το φανατισμό μιλούσα γενικά και δεν είχα διάθεση να
προσβάλλω. Ή μήπως διαφωνείς ότι όποιος επιμένει σε μία λανθασμένη
άποψη λόγω πατρίδας ή οτιδήποτε είναι φανατικός;
Τα περί δούλων είναι επίσης ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Υπήρχαν οι ραβδούχοι δούλοι
που ήταν μπάτσοι στην αρχαιότητα, υπήρχαν οι σπιτικοί δούλοι
που γενικά καλοπερνούσαν (αν εξαιρέσεις ότι προκειμένου να
ανακριθεί ένας ιδιοκτήτης στο δικαστήριο οι "πολιτισμένοι"
αρχαίοι ημών πρόγονοι ΒΑΣΑΝΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ γιατί
"τα βασανιστήρια δεν αρμόζουν σε ελεύθερους ανθρώπους" -τέτοια
δήθεν ανωτερότητα είχαν τα σκουλήκια!) και
υπήρχαν π.χ. και οι δούλοι στα μεταλλεία του Λαυρίου με προσδόκιμο
επιβίωσης 5-10 χρόνια. Το θέμα είναι ότι για να υπήρχαν δούλοι
δεν υπήρχε τεχνολογία. Δε μ' απασχολεί πως τους φέρονταν.
quote:
ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΗ προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε) , γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή,είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον.Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια’(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ‘Μπέβατρο’. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό ,αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)!Με λίγα λόγια ,οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!
Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες!Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.
Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι- λένε- ήταν μέλη της Ε’.
Και ρωτάω τώρα "μα καλά είμαστε σοβαροί"? Το κείμενο μιλάει από μόνο του, αναφέρει και κάτι ενδιαφέροντα ονόματα στα οποία είχα τοποθετηθεί σε άλλο χρόνο. Αυτά είναι τα αδιάσειστα στοιχεία που εμείς οι κολλημένοι δεν δεχόμαστε? Αν όχι δείξτε μου παρακαλώ ποια είναι τα σοβαρά εκείνα στοιχεία, που βάση αυτών προκύπτουν τα ανωτέρω.
Πάντως το πιο πάνω κειμενάκι, μαζί με κάτι για παρκαρισμένα διαστημόπλοια στο Όλυμπο (ειπώθηκαν σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή), είναι ένα σίγουρο διαβατήριο για το Δαφνί. Αν έχετε κάποιο λόγο να μπείτε εκεί μέσα, απλά αποστηθίστε το κείμενο αυτό και πηγαίνετε εκεί να το πείτε. Η διαμονή θα είναι εξασφαλισμένη.
ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.Μήπως αυτοί οι κρύσταλλοι είναι υπαίτιοι για το φαινόμενο της απουσίας πουλιών στην Ακρόπολη? Μήπως αισθάνονται αυτή την δύναμη και αποφεύγουν την περιοχή? Θα μπορούσαν οι κρύσταλλοι αυτοί να δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που να αποπροσανατολίζει τα πουλιά?
Πολλές οι ερωτήσεις...
ToliS
Υπάρχει βέβαια η λεπτομέρεια ότι τα πουλιά δεν αποφεύγουν την
Ακρόπολη:
http://www.birdtours.co.uk/tripreports/Greece/athens/athens2001.htm