ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/02/2010, 20:26:38
ώπα κάτσε
υπάρχουν δεινόσαυροι;
αφού η αγία γραφή δε λέει ότι υπάρχουν ζώα που εξαφανίστηκαν
ούτε λέει ότι υπάρχουν δεινοσαυροι
με μπερδεύεις
04/02/2010, 20:34:39
Γι αυτο σου λέω, φίλε μου IndustrialAngel...Άστα να πανε....
Μιζέρια σκέτη...
04/02/2010, 20:49:27
ξέρεις τι γίνεται
αυτά που λέτε οι δημιουργιστές είναι αντιεπιστημονικά
μια επιστήμη έχει κάποιες απλές προϋποθέσεις για να είναι επιστήμη
1.Να μην έχει αντιφάσεις
2.Να μην αντιβαίνει αλλά αντίθετα να επιβεβαιώνει άλλες επιστήμες
3.Να στηρίζεται από εμπειρικά και πειραματικά στοιχεία
4.Να μπορεί να καταλήξει ο οποιοσδήποτε στα ίδια συμπεράσματα
5.Να επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές

Δεν ξέρω αν παρατηρείτε αλλά αυτοί που υποστηρίζουμε την εξελικτική θεωρία παρουσιάζουμε μια στιοχειώδη συνάφεια,λέμε πάνω κάτω ίδια πράγματα ενώ ο κάθε δημιουργιστής λέει τα δικά του βασιζόμενος στην εξής μια πήγη: την Αγία γραφή.

Οι δημιουργιστική θεώρηση ΔΕΝ εξηγεί τα φαινόμενα και αντιφάσκει

Edited by - IndustrialAngel on 04/02/2010 20:50:25

04/02/2010, 21:03:46
Αυτό λέμε καλέ μου IndustrialAngel, η επιστήμη, αυτοαναιρείται συνεχώς, τι να πιστέψουμε, απο όσα λέει;Πως δε έχει αντιφάσεις;Γεμάτη είναι,δεν το βλέπεις..;
Άλλα έλεγε πριν 100 χρόνια, άλλα πριν 50, άλλα πριν 5 και άλλα τώρα...Ειδικα τώρα με την επιστήμη του χάους, βράσε όρυζα...
Απο διαψευσεις πάντως των δημιουργιστών, ακόμη περιμένω να μου πεις, ποιές και ποιός διέψευσε, τι απο την παράδοση του χριστιανισμού;...
04/02/2010, 22:06:41
Τελικά μια είναι η επιστήμη , που στην θεωρία της έχει δώσει 'ολες και μάλιστα ολοκληρωμένες απαντήσεις...ο χριστιανισμός..!

Τελεία και Παύλε...

soul

04/02/2010, 22:47:32
απλά φαιδροί
διάλογος δε γίνεται, απαντήσεις δεν ακούμε, ο καθένας ρίχνει την αποψάρα του και είναι σίγουρος για αυτή

Edited by - IndustrialAngel on 04/02/2010 22:51:14

04/02/2010, 23:12:20
Αυτό που λές αγαπητέ IndustrialAngel, προφανώς σε εκφράζει,γιατί εγώ σε ρώτησα κάτι και δεν απαντάς....Έχεις καμιά διάψευση, του χριστιανισμού, ή όσων λέει ο χριστιανισμός, απο την επιστήμη; Ή απλά, εκφράζεις την .....άποψη σου;
Καλώς τον φίλο μου Εαρινό...
Think_MathΜέλος
04/02/2010, 23:53:31

Ευρωπαίος :
quote:
Γιατί τότε δε χρησιμοποιούμε βαλβίδες καρδιάς χιμπατζή, αλλά γουρουνιού?

Οταν γράφεις κάτι που θεωρείς μαλιστά οτι είναι και μεγάλη εξυπνάδα , θα πρέπει πρώτα να το έχεις ψάξει καλά για να μην προκαλέις πάλι το γέλιο σε όλους .

1)Οι βαλβίδες της καρδιάς των πιθηκοειδών δεν χρησιμοποιούνται στους ανθρώπους , πολυ απλά γιατί η εκμετάλευση των μεγάλων πιθήκων ( χιμπατζή ,Γοριλλά , Ουρακοτάγκο ) οδηγούνται απο την επιστημονική κοινότητα σε πλήρη απαγόρευση .

Σου λέει τίποτα η φράση Great Ape Project ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Ape_Project

Για να μαθαίνεις λοιπόν , και σύ και ο Ψηλός , στα μεγάλα πιθηκοειδή αναγνωρίζονται τα ίδια δικαιώματα στην ζωή και στην ελευθερία , που αναγνωρίζονται και στους ανθρώπους .
Ο οργανισμός Great Ape Project δημιουργήθηκε απο επιστήμονες , είναι επίσημα αναγνωρισμένος απο τα τα Ηνωμένα έθνη , και αγωνίζεται να επιβληθούν παγκοσμίως νόμοι που προστατεύουν την ζωή και την ελευθερία των κοντινότερων συγγενών μας .
(Ηδη η Ισπανία έχει ψηφίσει σχετικό νόμο .)

2)Θα ήταν αδύνατον οι πιθηκοι , ακόμα και αν επιτρέποταν η θανατωσή τους , να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπινου πληθυσμού σε καρδιακές βαλβίδες , λόγω του μικρού πληθυσμού τους , και του χαμηλού ρυθμού του πολλαπλασιασμού τους .

3)Και τέλος όπως σωστά σου είπε ο IndustrialAngel , δεν σου κάνει εντύπωση οτι ακόμα και οι βαλβίδες του γουρουνιου μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους και να μην απορριφθούν απο τον ανθρώπινο οργανισμό ?
Δεν είναι αυτό άλλη μία απόδειξη το οτι ο άνθρωπος έχει στενή συγγένεια με άλλους οργανισμούς ?
ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?

Φουκαρά και άσχετε Ευρωπαίε , πεφτεις ό ιδιος στους λάκους που ανοίγεις , γιατί δεν έχεις ούτε τις γνώσεις να συζητήσεις ένα τέτοιο θέμα , ούτε την διάθεση να μάθεις .
Συνέχισε απλά να μας διασκεδάζεις . Δεν είναι κακό .

Και για να μήν ξεχνιόμαστε :

1) Πως εξηγείται θεολογικώς οτι 2 χρωμοσώμτα του DNA των πιθήκων που έχουν συνολικά 48 , βρίσκονται ενωμένα μαζί στο Χρωμόσωμα 2 του ανθρώπου έχοντας αποτέλεσμα να έχει ο άνθρωπος 46 χρωμοσώματα .
Δεν μπορούσε ο Θεός να φτιάξει τον άνθρωπο απο το μηδέν , και χρειάζοταν να ενώσει 2 χρωμοσώματα των πιθηκοειδών για να τον φτιάξει ?
Η μήπως ήθελε να μπερδέψει τους κακους επιστήμονες ?

2)Πως εξηγείται θεολόγικώς οτι το RNA των πιθήκων και των ανθρωπων περιέχει στις ίδιες ακριβώς θέσεις μολυσματικό RNA , απο ρετροιούς ?
Ετυχε οι ίδιοι ιοί να μολύνουν δύο διαφορετικά είδη στο ίδιο σημείο του RNA που αποτελείται απο δισεκατομμυρια βάσεις ?
Ποια άλλη εξήγηση υπάρχει, εκτός απο το γεγονός οτι αυτός που μολύνθηκε είναι ο κοινός πρόγονος και το θέμα έληξε ?

Αφού λοιπόν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτά τα δύο ερωτήματα , χωρίς κολοτούμπες , και την τακτική του "δεν ακούω δεν βλέπω " , και χωρίς να το ρίξεις στην τρελίτσα , μπορεί να γίνει κουβέντα . Αλλιώς εκτίθεσαι αλλή μια φορά στα μάτια αυτών που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν , και τι βλέπουν .

04/02/2010, 23:53:41
quote:
IndustrialAngel:
τι σχέση έχει η σοφία του Θεού με το γεγονός ότι είναι αυθύπαρκτος;;;;;; και ο Einstein είναι έξυπνος αλλά τον γέννησε μάνα. Η επιστήμη λέει για αυθύπαρκτη ενέργεια, η θρησκεία για αυθύπαρκτο Θεό. Σε ρωτάω κάτι απλό ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΘΕΟ; και ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ;

Λες να ήταν αυθύπαρκτος κάποιος χωρίς σοφία?
Σου απάντησα, αλλά αδυνατείς να διαβάσεις! πρέπει κάθε φορά να γράφω τα αυτονόητα λες και έχω απέναντί μου μωρά παιδιά!

Ο Θεός είναι ΕΝΑΣ!, εγώ πιστεύω ότι ο αληθινός Θεός είναι αυτός των χριστιανών, ποσώς όμως θα με πείραζε, εάν ήταν αυτός των μουσουλμάνων για παράδειγμα.
Και το λέω αυτό γιατί ο Θεός αυτό που θέλει είναι ο άνθρωπος να είναι καλός, δίκαιος και τίμιος απέναντι στον συνάνθρωπό του προσφέροντάς του την αγάπη.
Όποιος λοιπόν Θεός τα διδάσκει αυτά! τότε αυτός είναι και ο αληθινός Θεός.
Αν αυτό το λέει και ο Θεός των Μάο Μάο τότε και αυτός είναι ο αληθινός Θεός.
Δεν είναι όμως πολλοί, είναι Ένας!
Τώρα το γιατί εγώ πιστεύω ότι ο αληθινός είναι ο δικός μας, αυτό το έχω εξηγήσει μέσα από τα μηνύματά μου.
Έχω διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη και την Καινή Διαθήκη και βρίσκω και τα δύο αυτά έργα θεόπνευστα και θεσπέσια για την εποχή τους την οποία γράφτηκαν, ειδικά αυτό της Καινής Διαθήκης δεν έχει όμοιό του πουθενά στον κόσμο.
Οι εξηγήσει που δίνει ο Ιησούς, η σοφία των Λόγων Του, η αρετή Του και η ετυμολογία Του, σε μία εποχή όπου η ελευθερία έκφρασής βρισκόταν σε καραντίτα, τον κατατάσσουν από φιλοσοφικής απόψεως στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Πέρα από αυτό έχουν επαληθευτεί οι προφητείες στο πρόσωπο του Ιησού, και είναι όχι μία! αλλά πολλές.
Έχουν επαληθευτεί οι προφητείες που ο ίδιος ο Μεσσίας έκανε.
Έχω διαβάσει αρκετά Πατερικά κείμενα τα οποία με έχουν μαγέψει από την μεστότητα και τη σοφία των λόγων τους.
Ακούω τους Βυζαντινούς ψαλμούς και προσευχές και βλέπω μέσα τους διάχυτη τη σοφία των λόγων που βεβαιώνουν για τη θεοπνευστία τους.
Αυτά δεν τα έχω συναντήσει κάπου αλλού.
Το ότι εσύ δεν μπορείς και δε θα μπορέσεις ποτέ σου να τα συναντήσεις ούτε εκεί, είναι απόρροια υποκειμενική, ιδιοσυγκρασίας και στροφών.
Δε θα πω άλλα γιατί δεν έχει νόημα. Απλά ελπίζω να σε βοήθησα τώρα και να ξεκόλλησε η βελόνα σου.

quote:
IndustrialAngel:
Το συγκυριακό γεγονός της γεννήσης και βάφτισης μας ως χριστιανοί μας καθιστά γνώστες της αλήθειας;

Απλά μας δίνει το πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Είναι σαν τον παίκτη παραπάνω στο πόλο. Είτε εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία,είτε όχι.

quote:
IndustrialAngel:
Σκέψου αν ήταν οι γονείς σου Ζουλού ή Μουσουλμάνοι και σε γαλουχούσαν σε άλλη θρησκεία δε θα πίστευες καθόλου στα περί Αδάμ και Εύας και αλλά σε μια εντελώς διαφορετική κοσμογονία. Έτυχε και γεννήθηκες χριστιανός και έμαθες την απόλυτη αλήθεια;

Ναι. Εάν είχα γεννηθεί από Ζουλού ή Μουσουλμάνους ενδεχομένως να πίστευα σε μία διαφορετική κοσμογονία.....και το λέω αυτό γιατί γεννήθηκα και από γονείς Πασόκους, αλλά δεν είμαι ΠΑΣΟΚ.

quote:
IndustrialAngel:
Και οι άλλοι λαοί της γης είναι άτυχοι και βυθισμένοι στο ψέμμα;

Σε σχέση με εμάς, ναι είναι άτυχοι γιατί δεν ξεκινούν τον αγώνα για την ολοκλήρωση με το ίδιο με εμάς πλεονέκτημα, αυτό όμως δε σημαίνει και πολλά πράγματα.

quote:
IndustrialAngel:
Αν η απάντηση στις 2 ερωτήσεις είναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ τότε είσαι στο ίδιο καζάνι της άγνοιας με όλους μας.

Και εγώ πριν λίγα χρόνια στο καζάνι της άγνοιας ήμουν! Έκατσα όμως και μελέτησα.
Μελέτησα όμως, δεν είχα ανοιχτό το βιβλίο της Γεωγραφίας και από μέσα το Μπλεκ, όπως κάναμε πιτσιρικάδες!

quote:
IndustrialAngel:
Μα εσύ πιστεύεις στην στατικότητα των ειδών. Και η ίδια η ύπαρξη του αρχαιπτέρυγα ανατρέπει αυτή σου τη θεώρηση. ΔΕ φύτρωσε από τη γη. Προήλθε από τους δεινοσαύρους (από την εξέλιξη δηλαδή) και μας έδωσε τα πουλιά (με την εξέλιξη). Το γεγονός ότι δεν υπήρχε από καταβολή κόσμου αλλά για μια συγκεκριμένη περίοδο δείχνει ότι υπάρχει εξέλιξη.

Ανήκει στην ίδια ομάδα με τους δεινόσαυρους και στην ίδια ομάδα με τον σκύλο και την ακρίδα, σε αυτή των ζώων και μή νοήμων οργανισμών.
Δεν μπορεί όμως να προήλθε από τον ίδιο αρχικό οργανισμό που προήλθε και ο βροντόσαυρος για παράδειγμα. Δε στέκει από άποψης λογικής.....εκτός και εάν αυτό έγινε κατόπιν θείας παρέμβασης.
Οι επιστήμονες δεν μπορούν να το αποδείξουν απλά υποθέτουν ότι ένας δεινόσαυρος κατά τύχη έβγαλε φτερά....κατά τύχη πέταξε, κατά τύχη διασπάστηκε σε άλλα ξεχωριστά πτερωτά πλάσματα και κατά τύχη....κ.ο.κ...έτσι όμως δεν γράφουμε επιστήμη αλλά παραμύθια....μια φορά κι έναν καιρό ήταν μία μαμά δεινόσαυρος και έκανε πέντε παιδάκια δεινοσαυράκια, αλλά το ένα έβγαλε φτερά και τα άλλα το κορόιδευαν και αυτό έφυγε κλαίγοντας από τη φωλιά....κ.ο.κ....

Εμένα η λογική μου λέει ότι, οι αρχικοί οργανισμοί δεν ήσαν ένας, που άρχισε κατά τύχη να διασπάτε!! σαν τα γκρέμλινς!!!.....αλλά χιλιάδες!!! και το καθένα άρχισε να χωρίζεται με την πάροδο των χρόνων σε όμορα είδη όπως για παράδειγμα οι μαϊμούδες!
Την άλλη λοιπόν άποψη, τη μή λογική, θέλω να την υπερασπιστείς με αποδείξεις και όχι με εικασίες.
Βρέθηκε λοιπόν ένας σκελετός αυτός του αρχαιπτέρυγου.....και με αυτόν θα εξηγήσουμε τα χιλιάδες είδη πετούμενων?....δηλαδή η μύγα πως προήλθε? μπήκε στο πλύσιμο ο αρχαιπτέρυγας!

quote:
IndustrialAngel:
Το γεγονός ότι δεν υπήρχε από καταβολή κόσμου αλλά για μια συγκεκριμένη περίοδο δείχνει ότι υπάρχει εξέλιξη.

Όχι! δε δείχνει εξέλιξη, αλλά απότομες αλλαγές στο περιβάλλον του....τουλάχιστον έτσι μας λένε οι γεωλόγοι!
Σκέψου το λίγο διαφορετικά!! ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρξει ο άνθρωπος στην εποχή των δεινοσαύρων?....δε θα υπήρχε ποιο εύκολη λεία!!!
Έπρεπε λοιπόν αυτά τα ζώα να εξαφανιστούν και να έρθουν άλλα στη θέση τους πολύ ποιο βατά για τον άνθρωπο....και αυτό συνέβη.

quote:
IndustrialAngel:
Δηλαδή στην προσθετική στήθους που βάζουν σιλικόνη σημαίνει ότι είμαστε από σιλικόνη;

Λες τα φτερά του αρχαιπτέρυγα να ήσαν από σιλικόνη?

quote:
IndustrialAngel:
Τα γουρούνια είναι πιο βολικά ζώα. Πρώτον είναι πιο εύκολο να φονευθούν χωρίς να εγείρονται ζητήματα προστασίας υπο εξαφάνισιν ειδών κτλ.

Α! …..και τις μαϊμούδες πειραματόζωα που έχουν στα εργαστήρια?.....αυτές δεν είναι είδος προς εξαφάνιση?...δηλαδή η εκτροφή μαϊμούδων για ανταλλακτικά ανθρώπων είναι ανήθικο.....και είναι ηθικό τα ανθρωποειδή που προσπαθούν να φτιάξουν στα εργαστήρια με την δικαιολογία ότι θα τα χρησιμοποιούν ως ανταλλακτικά?

quote:
IndustrialAngel:
Ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το μέγεθος ότι ταιριάζει καλύτερα/

Έχεις δίκιο! ειδικά ο Γορίλας.....δεν ταιριάζει....ταιριάζει το γουρούνι.....περπατάει όρθιο!...σκαρφαλώνει.....έχει 5 δάχτυλα στα χέρια, ......πέντε στα πόδια.....αφού μόλις βλέπω ένα γουρούνι μπερδεύομαι και του λέω καλημέρα....τόσο πολύ....

quote:
IndustrialAngel:
ευρωπαιος , εαν εχεις κατι να πεις πεστο ... εξελιξη ειδων και ανθρωπου , δωσε μου μια θεωρια που εξηγει πως και γιατι εχουμε τοσα ζωα , και πως και γιατι εχουμε τοσους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ανθρωπους ... δεν σου ειπα τιποτα απο οσα λες ... (ποιο απλα ? εξηγησε μας με απλα λογακια την αποψη σου και εσυ μαλλον θα το κανεις δεν αναφερθηκα σε σενα αλλα στον πολυλογα που μιλαει χωρις να λεει κατι ... αποψεις ειναι το ζητουμενο και οποιος εχει την λεει , απολυτα σεβαστη)

παντως οτι μας εκανε διαφορετικους για να μη πλητουμε ... δεν το θεωρω σοβαρη απαντηση ...!!!!
οσο αφορα το τι ειναι η επιστημη , ρωτα τους σφυγμενους - παλαιοημερολογιτες να σου πουν ... ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ στο ΤΙ ΛΕΝΕ ως ποιο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ σε καποιον που ανηκει στην "ιδια ή παρομοια" αιρεση - ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ , εσυ εισαι τετοιος ? εαν δεν εισαι δεν εχει νοημα να απαντας ... εαν εισαι τοτε τραβα στο ορος να μαθεις !!!!

Εξήγησα ποιο πάνω....βάση λογικής, θα πρέπει να δημιουργήθηκαν χιλιάδες!! οργανισμοί από τους οποίους σε βάθος χρόνου προήλθαν οι υπόλοιποι, όχι όμως ένας! αυτό το θεωρώ μή λογικό.
Ο άνθρωπος λοιπόν προήλθε από έναν τέτοιο μοναδικό αρχικό οργανισμό, το ίδιο κάποια είδη πιθήκων, το ίδιο κάποια άλλα!
Δεν μπορεί για παράδειγμα ο Γορίλας να έχει προέλθει από εκεί που προήλθε και η μικρή μαιμού! ...ενδεχομένως να προήλθε από εκεί που προήλθε και ο ουραγκοτάγκος ή ο χιμπατζής! όχι όμως και ο μικροσκοπικός μακάκος.

Όσον αφορά τους παλαιομερολογήτες, δε με απασχολεί καθόλου το ζήτημα, χριστιανοί είναι που έχουν μία διαφορετική θεώρηση για κάποια πράγματα, άνευ όμως σημασίας.
Και ποτέ μου δεν έχω συναντήσει στο κοινωνικό μου περιβάλλον κάποιον παλαιομερολογήτη που να είναι ενάντια στην επιστήμη!

-Όταν λες διαφορετικούς ανθρώπους τι εννοείς? μάλλον το χρώμα, μάτια κ.λ.π...σωστά?
Αυτοί εξελίχτηκαν έτσι βάση του διαφορετικού περιβάλλοντος! η εξέλιξη όμως αυτή δεν επηρέασε καθόλου το είδος.
Δεν αναφέρομαι σε μικροπράγματα! αλλά σε αυτά που βγάζουν μάτι.

quote:
IndustrialAngel:
επίσης αν ο άνθρωπος φτιάχτηκε ώς ξεχωριστό είδος, τότε γιατί είναι τόσο ίδιος με τα υπόλοιπα πρωτεύοντα θηλαστικά;Ποια η σκοπιμότητα;
Γιατί η εξέλιξη να μην ισχύει για τον άνθρωπο

εξηγήστε μου αυτά ευρήματα, τα οποία δεν είναι φότοσοπ αλλά πραγματικά
http://www.boneclones.com/images/bh-kro-01_web-lg.jpg
http://www.talkorigins.org/faqs/homs/compare.html

Για ποιο λόγο να μην είναι τόσο ίδιος?
Καμία σκοπιμότητα δεν υπάρχει, πλην αυτήν του προορισμού του ανθρώπου για μία νέα μετά το θάνατο ζωή.
Τα κρανία που φέρνεις άλλα ανήκουν σε ανθρωποειδή και άλλα σε πιθηκοειδή....και τι μ' αυτό?

quote:
IndustrialAngel:
εξηγήστε μου γιατί δε χωράνε οι φρονιμίτες στο στόμα μας αφού ο Θεός μας έφτιαξε τέλειους.

- Και? χωράνε τα άλλα δόντια…..εγώ είχα σε ένα σημείο ένα δόντι παραπάνω που καβάλησε τα άλλα και αναγκάστηκα να το βγάλω! ….θα κατηγορήσω το Θεό?
- Και ο Πανθρακικός στο κόκκυς της βαθμολογίας βρίσκεται.
- Μπορεί να είναι για μελλοντική χρήση.....για πες μας όμως αφού έφυγε η ουρά!! αυτό γιατί περίσσεψε? γιατί να μην έφευγε και αυτό? Ξεχάστηκε?
Για πες μου όμως γιατί να έφυγε η ουρά?....γιατί και ο σκύλος έχει αλλά δεν του χρειάζεται....
- Έχεις δει σκαντζόχοιρα να κλαίει?....γιατί λοιπόν να μην κλαίει όπως ο άνθρωπος?.....τη δική σου λογική παίρνω!!
- Η τρέλα έχει να κάνει με τις λειτουργίες του εγκεφάλου και όχι της ψυχής.
- Η Αγία Γραφή πραγματεύεται τη σχέση ανθρώπου-Θεού....δεν είναι ούτε βοτανολογία! ούτε ζωολογία.
- Γιατί πάνω από τους νόμους βρίσκεται μόνο ο Θεός! και κανένας άλλος! ακόμη και ο Ιησούς! ως άνθρωπος κάτω από τους νόμους του Θεού βρισκόταν!...πόνεσε! και πέθανε!
-Το τελευταίο κάντο ποιο λιανά!

Ακόμη ποιο απλές απαντήσεις...εκτός από την τελευταία που δεν την πολυκατάλαβα.

ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Think_MathΜέλος
05/02/2010, 00:32:51

trexagireve :
quote:
Αυτό λέμε καλέ μου IndustrialAngel, η επιστήμη, αυτοαναιρείται συνεχώς, τι να πιστέψουμε, απο όσα λέει;Πως δε έχει αντιφάσεις;Γεμάτη είναι,δεν το βλέπεις..;
Άλλα έλεγε πριν 100 χρόνια, άλλα πριν 50, άλλα πριν 5 και άλλα τώρα...Ειδικα τώρα με την επιστήμη του χάους, βράσε όρυζα...
Απο διαψευσεις πάντως των δημιουργιστών, ακόμη περιμένω να μου πεις, ποιές και ποιός διέψευσε, τι απο την παράδοση του χριστιανισμού;...

Το μόνα πράγματα που αυτοαναιρούνται συνεχώς είναι οι αστειότητες που γράφεις εσύ και ο Ευρωπαίος .

Οντας εντελώς άσχετος επιστημονικά , δεν μπορεις να κρίνεις αν η επιστήμη περιέχει αντιφάσεις η όχι .
Είναι γελοίο .
Είναι σαν να σου λέω εγώ ο άσχετος απο μαγειρική , οτι οι απόψεις 2 σέφ για τα μανιτάρια αλα κρέμ είναι αντιφατικές .

Η επιστήμη είναι Αυταποδεικτο οτι δεν αυτοαναιρείται γιατί απλά ΔΟΥΛΕΥΕΙ .
Αποδειξη είναι οτι βλέπω το κείμενο που γράφεις , και σύ βλέπεις το δικό μου .

Σταμάτα λοιπόν να γράφεις Βλακείες (ακόμα και για την θεωρία του χάους τρομάρα σου) για πράγματα που δεν γνωρίζεις , γιατί ετσι αποδεικνύεις συνεχώς οτι το ΧΑΟΣ είναι μέσα στο κεφάλι σου .