- Ιησούς Χριστός είναι...... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ετσι διαλεγοτανε για να ειναι ο βασιλιας του Ισραηλ απο Εμενα Τον Αιωνιο Θεο. Τους Βοηθουσα, τους Αγαπουσα πολυ, ηταν ο εκλεκτος Λαος Μου."
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ..
quote:
Πανω απο τα κεφαλια των παιδιων Μου βρισκωταν μια φωτεινη νεφελη που τους οδηγουσε την ημερα και τους φωτιζε τη νυχτα."
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΗΤΑΝ ΜΟΥΛΙΚΑ..
quote:
"Οταν Το Αγιο Πνευμα Του Θεου σας μιλαει, δινει Δοξα Στον Θεο, Τον Θεο του Ισραηλ, του Αβρααμ, στον Αιωνιο Θεο Γιαχβε και σας λεει πως ο Ιησους Ειναι ο Χριστος, Χρισμενος, Του Θεου."
ΩΡΕ,ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Ο ΘΕΟΣ...
Δεν μπορώ να πώ οτι εχεις άδικο.
Δεν ξέρω αν στη θέση του Ισραήλ ήταν η Ελλάδα πάλι δεν θα το δεχόμουνα.
Χαραυγή λυπάμαι αλλά...θα τα ακούσεις και από εμένα. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο beyond. Κάνεις μεγάλο κακό στην χριστιανική θρησκεία με τέτοια κείμενα.
Φυσικά δεν υπάρχει "απόλυτο" σε τίποτα αλλά αυτός ο "θεός" δεν μου φαίνεται και τόσο Θεός! Μάλλον το αντίθετο!
Πες μας σε παρακαλώ που βρήκες το κείμενο και εάν έχει εκφέρει γνώμη η εκκλησία γι' αυτό...αν και...κάτι μου λέει...ότι ΑΝ έχει εκφέρει γνώμη (που δεν νομίζω) μάλλον θα συγκλίνουν οι απόψεις μας...
Αναμένω...
quote:
Φίλε tyanea πλαγιοδρομείς.
quote:
Σταμάτα λοιπόν να καλλιμπράρεις τον ΝΙΤΣΕ και ασε κατά μέρους τους τσαγκάρηδες και τους ξυλουργούς.
quote:
Πές καθαρά τη γνώμη σου λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που λέμε και μην πλαγιοδρομείς.
Ας πουμε λοιπον οτι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως μου λες,μηπως σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις??
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
Ο Allzaro με καλυψε πληρως με το οσα σου γραφει αν και σου ειπα οτι με την πρωτη ματια το ΕΓΩ δεν ταιριαζει σε θεους παρα μονο σε ανθρωπους.
Ακομη αυτη η εμμονη στο Ισραηλ επιβαιβεωνει πολλα απο τα λογια μου αλλα περιμενω και εγω οπως και ο Hrismig το ποια ητανε η απαντηση της Εκκλησιας σε αυτα.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
εχεις κι αλλο? μου τελειωσαν τα ανεκδοτα και δεν ξερω με τι να γελω φιλη χαραυγη.
Όλοι αυτοί οι μικροί και πρόσκαιροι, ξεκινούν απο το σκοτάδι να κατανοήσουν το Φώς...
Αυτά δε γίνονται...αυτός που βαπτίστηκε στο σκοτάδι, θα πεθάνει με το βάρος του...
Και αυτός που κλείθηκε απο το Φως, θα ελευθερωθεί απο τα δεσμά του...
Αυτός που ξέρει να σιωπά, βλέπει το χρόνο να μετρά και ξέρει...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
lolololololololollolololol
Λαϊκιστί:
ΟΥΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΚΙΝΕ
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
quote:
Ας πουμε λοιπον οτι εγω δεν καταλαβα τι ακριβως μου λες,μηπως σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις??
Φυσικά καλέ μου φίλε.
Κατ αρχην συμφωνούν κατά κάποιο τρόπο οι απόψεις μας.
Θέλω να σου εξηγήσω οτι οι απόψεις σου κινούνται χρησιμοποιώντας μόνο να είδος ανέμου. Για αυτό σου είπα οτι πλαγιοδρομείς. Ελπίζω να γνωρίζεις ιστιοπλοία.![]()
Δεν μας διασαφηνίζεις ακριβώς τις απόψεις σου και καλιμπράρεις τη συζήτηση.
Θέσε ευθέως τις απόψεις σου και ας εχουν και πολιτικό περιχόμενο φτάνει να είναι ευνόητες.
Η Χρυσαυγή εχει ορισμένες απόψεις. Είναι σεβαστές.
Προσπαθώ να φέρω τη συζήτηση στο αν ο Ιησούς ήταν μυημένος ή είχε αίμα του Δημιουργου.
Ο Ιησούς σίγουρα θα ήταν γνώστης των Ερμητικών κειμένων του Ερμή το Τρισμέγιστου.
Ας δώσουμε την ευκαιρία σε οσους δε γνωρίζουν να δουν σε βάθος, να κοιτάξουν με τη δύναμη της ψυχής τους εκεί που εψαξαν οι αρχαίοι Ελληνες φιλόσοφοι, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, εστω και οι αρχαίοι Ισραηλίτες βαθειά πίσω στο χρόνο.
Τότε μόνο θα μπορέσουμε να συζητήσουμε στο κατά πόσο μυημένος ήταν ο Ιησούς δίνοντας πολύ περισσότερες πιθανότητες να ήταν έτσι.
Τώρα ανοίξαμε μια συζήτηση μπερδεύοντας την Παπαρήγα το ΚΚΕ το μπακάλη της γειτονιάς.
Για αυτό σας λέω να προσπαθήσουμε να κάνουμε μία συζήτηση επιπέδου.
Ολοι μαζί.
Φιλικά
allzzaro
Σε ενδιαφερουνε οι πολιτκες μου αποψεις?
Παντως δεν ανηκω στο Κ.Κ.Ε ειμαι στην ακριβως απεναντι οχθη και ακομα παραπερα.
Σε ενδιαφερουνε οι αποψεις μου περι θεου και λες οτι δεν τις εχω εκφρασει ανοιχτα?
Μα εχω πει δεκαδες φορες οτι δεν πιστευω σε καμμια θρησκεια και απεχθανομαι τα ιερατεια και οτι ερευνω ακομα εαν υπαρχει θεος.
Δεν με καλυπτουνε οι θεοι που εχουνε δημιουργηθει μεχρι στιγμης γιατι ειναι ολοι τους ημιτελεις και με προβληματα.
Νομιζω οτι ειμαι σαφεστατος στο τι πιστευω.
quote:
Προσπαθώ να φέρω τη συζήτηση στο αν ο Ιησούς ήταν μυημένος ή είχε αίμα του Δημιουργου.
Ο Ιησούς σίγουρα θα ήταν γνώστης των Ερμητικών κειμένων του Ερμή το Τρισμέγιστου.
Πολυ καλο το θεμα σου αλλα ειλικρινα δεν γνωριζω για να εκ φερω αποψη.
Δεν εχω διαβασει τα Ερμητικα κειμενα και δεν ξερω,θα μου αρεσει ομως η ιδεα να ακουσω αποψεις ανθρωπων που γνωριζουν.
quote:
πολυ ωραιο κειμενακι! αψογα τα σχολια που ακολουθησαν...
εχεις κι αλλο? μου τελειωσαν τα ανεκδοτα και δεν ξερω με τι να γελω φιλη χαραυγη
Aς μην γελούμε με τις απόψεις αλλων. Οποιες και αν είναι αυτές.
Δεν είναι ανέκδοτο το πιστεύω αλλων ωστε να μας κάνει να γελούμε.
Μην με κάνετε να ντρέπομαι αν καμμία φορά σχολιάζω απόψεις αλλων.
Το οτι η Καινή Διαθήκη αποτελεί μία εμπεριστατωμένη ιστορικοθρησκευτική τοποθέτηση του λαού του Ισραήλ αυτό δεν σημαίνει οτι γίνεται σαφώς δεκτή και για τον υπόλοιπο κόσμο.
Φαίνεται λοιπόν οτι το φαινόμενο το μονοθεισμού δεν ήταν προνόμιο των Ισραηλιτών.
Η αρχή της δημιουργίας του κόσμου απο εναν Δημιουργό άυλο έχει βαθιά τις ρίζες του ίσως εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πρίν.
Ο Ερμητισμός κάνει την εμφανισή του απο τους αρχαίους Ελληνες φιλόσοφους προσπαθώντας να ερμηνεύσουν φιλοσοφικές απόψεις οι οποίες πηγάζουν σχεδόν απο τις ιδιες πηγές που πηγάζουν οι αρχές της Βιβλικής της Ζωροαστρικής φιλοσοφίας καθώς και των κειμένων του Ερμή του Τρισμέστου.
Οι αρχές της φιλοσοφίας αυτής ίσως να πηγάζουν όλες απο την ιδια πηγή.
Οσα χρόνια και αν πέρασαν , όσες χιλιάδες χρόνια και να πέρασαν οσο και η τεχνολογία και να προχώρησε οι αρχές αυτές παραμένουν ίδιες.
Τι είναι αυτό που μπορεί να συζητούσε ο Ιησούς σε ηλικία 10 ετών με τους Ιερείς ωστε να τους αφήσει κατάπληκτους για τις γνώσεις που κατείχε.
Απο που απέκτησε αυτές τις γνώσεις και μάλιστα σε μία τόσο μικρή ηλικία.
``Στην αρχή υπήρχε ο θεός και η ύλη . Το πνεύμα βρισκόταν μαζί με την ύλη, ή καλύτερα μέσα στην ύλη αλλά δεν ήταν το ίδιο με εκείνο που βρισκόταν στο θεό, δηλαδή δεν ήταν η αρχή με την οποία δημιουργήθηκε ο κόσμος``.....
«Ο Κύριος και δημιουργός όλων των αιώνιων σωμάτων, αφού μία φορά δημιούργησε, δεν ξαναδημιούργησε ούτε δημιουργεί Όσο για το δικό μας δημιουργό επειδή είναι σε σώμα, αφού μας δημιούργησε, δημιουργεί πάντα και θα δημιουργεί σώματα, θνητά και διαλυτά. Διότι δεν είναι θεμιτό σε αυτόν να μιμείται το δημιουργό του, πράγμα εξάλλου αδύνατο. Διότι εκείνος έκανε τα πλάσματά του από την πρωταρχική ουσία, που είναι ασώματη, ο άλλος έπλασε εμάς από την σωματοποίηση που ακολούθησε.»
Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά που μπορει ο Ιησούς να ειπε στους Ιερείς με τη διαφορά οτι τα λόγια αυτά εχουν ειπωθεί αρκετές χιλιάδες χρόνια πρίν απο τον Ιησού. Λόγια σοφά αλλά και γνωστά στους ιερείς της εποχής αφού και στους ίδιους τα είχε μεταφέρει ο Μωυσής.
Ο Μωυσής είχε γεννηθεί και είχε ζήσει στην Αιγυπτο πατρίδα των ερμητικών κειμένων.
Η διαφορετική διαδρομή ομως του Ιησού είναι οτι αν και υπεργνώστης της αρχής της Δημιουργίας δημιούργησε νέες θεωρίες περί Δημιουργού καθώς και νέους τρόπους προσέγγισης προς Αυτόν.
allzzaro
quote:quote:
πολυ ωραιο κειμενακι! αψογα τα σχολια που ακολουθησαν...
εχεις κι αλλο? μου τελειωσαν τα ανεκδοτα και δεν ξερω με τι να γελω φιλη χαραυγηAς μην γελούμε με τις απόψεις αλλων. Οποιες και αν είναι αυτές.
Δεν είναι ανέκδοτο το πιστεύω αλλων ωστε να μας κάνει να γελούμε.
Μην με κάνετε να ντρέπομαι αν καμμία φορά σχολιάζω απόψεις αλλων.
δεν γελουμε με το πιστευω των αλλων αλλα με τα παραδειγματα που φερνουν!!!
ειδικα η χαραυγη το εχει παρακανει!!!
quote:
Σε ενδιαφερουνε οι πολιτκες μου αποψεις?
Παντως δεν ανηκω στο Κ.Κ.Ε ειμαι στην ακριβως απεναντι οχθη και ακομα παραπερα.
Σε ενδιαφερουνε οι αποψεις μου περι θεου και λες οτι δεν τις εχω εκφρασει ανοιχτα?
Μα εχω πει δεκαδες φορες οτι δεν πιστευω σε καμμια θρησκεια και απεχθανομαι τα ιερατεια και οτι ερευνω ακομα εαν υπαρχει θεος.
Δεν με καλυπτουνε οι θεοι που εχουνε δημιουργηθει μεχρι στιγμης γιατι ειναι ολοι τους ημιτελεις και με προβληματα.
Νομιζω οτι ειμαι σαφεστατος στο τι πιστευω.
Οι πολιτικές τοποθετήσεις είναι κοινές tyanea.
Σε οποια παράταξη και να ανήκει κάποιος είναι ακριβώς το ιδιο πράγμα
Η ιδεολογική τοποθέτηση παίζει ρόλο.
Φυσικά και δεν με ενδιαφέρουν.
Τώρα οι απόψεις σου περί Θεού είναι μάλλον ίδιες με τις πολιτικές σου πεποιθήσεις. Δηλαδή κοινές. Πάλι δεν εκφράζεσαι.
Εδώ εμείς δεν μιλάμε για κάποιον Θεό ... Μιλάμε για τον Δημιουργό.
Θεός=πολιτική Δημιουργός=Σοφία
Καλό θα ήταν λοιπόν να εκφραστείς εγκάθετα ..
allzzaro
quote:
δεν γελουμε με το πιστευω των αλλων αλλα με τα παραδειγματα που φερνουν!!!
ειδικα η χαραυγη το εχει παρακανει!!!
Κοίταξε cylight ξέρεις πόσοι γελούν με αυτά που τους λέω.
Πολλοί . Πρέπει να κάνουμε το ιδιο και εμείς.
Ξέρω μας φαίνεται τραβηγμένο. Εντάξει ας μην το παρακάνουμε ομως.
Και πάλι σου ξαναλέω οτι πολλές φορές τολμούμε να εκφραστούμε ελεύθερα και μας περιγελούν. Φαντάσου να θέλεις και εσύ να εκφραστείς και να γελούν μαζί σου. Δεν κάνει....
quote:
Ιησούς Χριστός είναι......
...είναι ένας απο τους λίγους που αντιλήφθηκε την κοσμική Αγάπη και θέλησε να τη δείξει και σε όσους είχαν διάθεση να φτάσουν κάπου εσωτερικότερα...
Αυτοί όχι μόνο ήτανε βαθιά νυχτωμένοι αλλά τον σταύρωσαν κιόλας...
Το ίδιο θα κάνατε και σήμερα...
Όλοι εσείς που καταπιάνεστε με τον Ιησού γιατί δεν ασχολείστε λίγο με τον εαυτό σας?
Μπορεί και να τον ξεπεράσετε και μετά να σταυρώσουνε εσάς...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 11/11/2003 02:06:33
Η δικαιοσυνη σας ηταν αρκετα κατανοητη για το δικο μου φτωχο μυαλο.
Τον δρομο τον εγραπσε καποιος που με αποκαλεσε Καρκινο, καλη διαδρομη λοιπον για να γελασετε και εσεις μεσα στην αναιδεια σας!!! (Εκτος μερικων)
Αλλα ειτε σας αρεσει ειτε δεν σας αρεσει, δυο εκλογες θα εχεται, υπομονη λοιπον και το μελλον θα διξει!
Κουβεντα δεν θα πω παραπανω, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΚΡΙΝΑΤΕ.
Αυτα για τωρα, θα επανελθω να ειστε βεβαιοι γι’αυτο, και θα πρεπει να γνωριζετε εγω ειμαι ενας μηδαμινος και πολυ κατωτερος απο τους περισσοτερους απο εσας, (τουλαχιστον ετσι εγω αισθανομαι και αδιαφορω για τις δικες σας κρισεις) συνεπως απο μενα δεν θα δειτε κριση με την σημασια της λεξις αλλα απο αλλου. Σας το βεβαιωνω αυτο!
άχ, αυτή η εσχατολογική σας αγάπη! Παντού "κρίσεις", "ξεκαθαρίσματα" και "δύο" επιλογές!
Δέν το βλέπετε μωρέ ότι καταντήσατε ΦΕΡΕΦΩΝΑ της ιουδαϊκης εσχατολογικής μεσσιανικούρας περί ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ?
Σοβαρευτείτε..............
quote:
Schwabe ετσι εχουν τα πραγματα!Δυο πορτες εχει η ζωη που λεει και το αθανατο λαικο ασμα!Η επιλογη ειναι δικη σου.Γιατι χτυπιεσαι και οδυρεσαι;Θα μου βγεις και αναρχικος τωρα;
ναι φιλε Schwabe, 2 πορτες εχει! δεν το καταλαβες ακομα? ή εισαι χριστιανος και ολα ειναι μια χαρα ή δεν εισαι χριστιανος και θα καεις στη "κολαση". τοσο απλα (το αλλο με τον τοτο το ξερεις?)!!!
ρε σκορπινα, ξερεις κι αλλα τετοια?
Schwabe ετσι εχουν τα πραγματα!Δυο πορτες εχει η ζωη που λεει και το αθανατο λαικο ασμα!Η επιλογη ειναι δικη σου.Γιατι χτυπιεσαι και οδυρεσαι;Θα μου βγεις και αναρχικος τωρα;
--------------------------------------------------------------------------------
ναι φιλε Schwabe, 2 πορτες εχει! δεν το καταλαβες ακομα? ή εισαι χριστιανος και ολα ειναι μια χαρα ή δεν εισαι χριστιανος και θα καεις στη "κολαση". τοσο απλα (το αλλο με τον τοτο το ξερεις?)!!!
ρε σκορπινα, ξερεις κι αλλα τετοια?
Να σου πω εγω ενα που το βρηκα ετσι πσαχνωνταs εδω και κει!
Πολλα υπαρχουν βεβαια που εσυ τα θεωρειs ανεκδοτα αλλα πρεπει να ψαχτειs και εσυ, μην τα θελειs ολα ετσι ευκολα.
Ευχομαι ολοι σαs να ειστε καλα, αλλα προs το παρον σαs χαιρετω γιατι ετσι πρεπει.
Σκορπινα σε ευχαριστω για ολα, και ο Θεος να ειναι παντα η σκεπη σου.
ΤΗΝ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2002
ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ.
(Το ονομα μου ειναι Νουλα και για οσους δεν ξερουνε τιποτα προς το ατομο μου, μεσα στο Ιντερνετ http : //www.noula.com, μπορουνε να διαβασουνε το Ανοιχτο Βιβλιο της 6ης σαλπιγγας της Αποκαλυψεως, και οτι σχετιζεται προς το εργο μου και οτι ο Κυριος μου ζητησε να κανω μεχρι σημερα.)
Το αμαιλ για να επικοινωνισετε μαζι μου ειναι noula@noula.com, και ηδη σας ευχαριστω εαν δεχτειτε να μου γραψετε ενα μικρο σημειωμα για το τι σκεφτοσαστε επανω σε τουτο το εργο μου, διοτι ετουτο το εργο ειναι για τους ανθρωπους Του Θεου.
Και αυτοι οι ανθρωποι εισαστε εσεις, εμεις και οι αλλοι.
ΤΟ 1995, ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002
- Η ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΣ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΟΦΕΛΙΜΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΕΨΙΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΟΡΘΙΟΙ;
ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.
ΠΡΩΤΟΝ Η ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Γ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.
ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ.
ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ @ ΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΕΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΑΝ
Απαντησις της Ορθοδοξου Εκκλησιας την 21 μαρτιου 2002 οπως την ελαβα :
O Makariotatos den exei xrono gia synantiseis me thema ta oramata. Afta einai themata tou pnevmatikou sas, ston opoio kai prepei na apotantheite.
O Kyrios na sas stekei.
Pan Drakopoulos
Την 21 μαρτιου 2002
Χαρηκα ειλικρινα που δεχτηκατε να μου απαντησετε εστω και με αυτο το μικρο σημειωμα, διοτι ειναι σχεδον σημερα 12 χρονια που ο Κυριος ειναι κοντα μου και μου καθοδηγει τα βηματα μου.
Μου γραφετε οτι ο Μακαριοτατος δεν εχει χρονο για να ασχολειται με ονειρα και οτι πρεπει να παω να βρω τον πνευματικο μου για αυτο το ζητημα.
Πριν 12 χρονια οταν αρχισα να ομιλω στους ανθρωπους τριγυρω μου για τις προφητειες που ο Κυριος μου ειχε εξηγησει και που εκπληρωνοντουσαν στα παγκοσμια γεγονοτα, οσοι πιστεψανε η ζητησανε απο Τον Κυριο ενα σημειο για να πιστουνε με παιδικη καρδια ελαβαν οραματα με την Παναγια, με τον Χριστο, με τον Αγιο Ραφαηλ, την Αγια Ελενη και τον Αγιο Νικολα, κλπ.
Οταν εμαθε ετουτα τα γεγονοτα απο τον Παπα της περιοχης μου
ο Δεσποτας της περιοχης, ειρθε στην Εκκλησια και ανεβηκε στην θεση του στα δεξια της Εκκλησιας επανω, και ειπε οτι οσοι ακουνε πνευματα, και εχουνε οραματα με την Παναγια, με τον Χριστο, και με Αγιους ολα ειναι του σατανα.
Μου ειπε ο Κυριος που ειτανε κοντα μου, σηκω και πεσ΄του οτι και τον Ιησου Χριστο τον ειπανε δαιμονισμενο, και τοτες ο Δεσποτας μπρος σε ολο τον κοσμο μου φωναξε εξω- εξω εμπρος σε ολο τον κοσμο που βρισκοτανε στην Εκκλησια.
Προσπαθησα πολλες φορες να του μιλησω, αλλα μου ειπε δεν χρειαζεται διοτι ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο σατανας που σου ομιλει.
Και απο τοτες ο Κυριος μου ζητησε να ειμαι στην ερημο, δηλαδη μακρια απο τετοιες αρνητικες επεμβασεις και κοροιδιες.
Μονον οταν ερχομαι στην Ελλαδα, παω εξομολογιεμαι και παιρνω την Θεια Κοινωνια για οσες Κυριακες ειμαι στην Ελλαδα.
Αυτα σας τα γραφω για να ξερετε για ποιον λογο δεν ειναι δυνατον να κανω αυτο που μου λετε.
Αλλα χαρηκα ιδιαιτερως που επιτελους ελαβα μια σχετικη απαντηση απο τον Ορθοδοξο Υπευθυνο, που δειχνει ξεκαθαρα την θεση του απεναντι στο αιτημα Του Κυριου και φυσικα θα τοποθετηθει η απαντησις του στο ιντερνετ οπου βρισκεται το Ανοιχτο Βιβλιο της 6ης σαλπιγγας για να ξερει ο καθενας που διαβαζει τις επιστολες ποια ειναι η σχετικη απαντησις του.
Δεν θα προσπαθησω να σας πω τιποτα αλλο διοτι εαν ειχατε παρει την σοφη αποφαση να διαβασετε πρωτα ολο το Ανοιχτο Βιβλιο ως το τελος,
θα ειχατε την απαντηση σας εαν ειναι πραγματι ο Κυριος η οχι.
Αλλα εφ΄οσον απαντησατε χωρις να μελετησετε πρωτα το περιεχομενο, τοτες η απαντησις σας ειναι κατανοητη.
Ειναι σχεδον 2 χρονια που το Ανοιχτο Βιβλιο βρισκεται μεσα στο Ιντερνετ, στα ελληνικα, στα γαλλικα, στα αγγλικα και στα ισπανικα.
Αλλα, εφ΄οσον ο Κυριος μου υποδειξε οσα γραφτηκανε, ο Κυριος θα δειξη και την σφραγιδα οτι ολα ειναι πραγματικα αληθεια.
Διοτι πρεπει να σφραγισει με θεικη δυναμη το Ανοιχτο Βιβλιο και το εργο μου, γι΄αυτο μου ειπε οτι σε λιγο θα χτυπηθει η Ελλαδα με διαφορες πληγες ωσπου να ελευθερωθουνε οι τηλεορασεις για να ακουστει το Καλο Νεο.
Διοτι για τον εσχατο καιρο θα δωσει μεγαλη δυναμη στους μαρτυρες του για να ακουστει ο Λογος Του, διοτι με την αγαπη και την συζητηση και με τα οραματα και με θαυματα, ο ανθρωπος γενικα και σε ολες τις εποχες δεν δεχοτανε τον Λογο του Θεου, γι΄αυτο προβλεψε προ πολλου ο Κυριος οτι
η δυναμις των μαρτυρων του θα ειτανε να χτυπανε τα κρατη με πληγες.
Οχι οτι οι ιδιοι ειναι ικανοι να κανουνε το παραμικρο απο μονοι τους.
Τιποτα απο μονοι τους δεν ειναι ικανοι να κανουνε, αλλα ο Θεος που τους δινει αυτη την δυναμη.
Ουτε θελω να γραψω αν ειναι Του Θεου, θα φανει. Διοτι σημερα μετα απο 12 χρονια, δεν ειμαι πια στο σταδιο να ψαχνω εαν ειναι απο Τον Θεο, διοτι μετα απο τοση παιδαγωγηση και σοφια που μοιραστικε μαζι μας, θα ειτανε λυπητερο και πολυ προσβλητικο για Τον Θεο, να τολμησω να ξεστομισω σημερα τετοια φραση.
Μην στενοχωριεστε, ολοι επανω στην γη περιμενουνε μια θεικη ενδειξη σχετικα με το εργο των δυο μαρτυρων, τα δυο ελαιοδεντρα Του Κυριου.
Ειρθε η ωρα να δωθει στην γη ετουτη η μεγαλη ενδειξις.
Ποιες ειναι οι πληγες με τις οποιες μπορουνε να χτυπηθουνε τα κρατη
ωσοτου ακουστει η 6η σαλπιγγα:
Πλημμυρες, σεισμοι, ανεμοι δυνατοι, διαφορες πληγες με εντομα, ξηρασια, και επιδημιες, κλπ. Οπως ο Μωυσης στην εποχη που πηγε να δει τον Φαραω. Οπως ειναι εξ΄αλλου γραμμενο προ πολλου.
Απο την ωριμοτητα και την υπευθυνοτητα των ανθρωπων μπορουνε να αποφευχθουνε να χτυπουνε την γη ετουτες οι διαφορες πληγες.
Σημερα ομως που ειναι η αρχη, το ξεκινημα και αυτο θα γινει απο την Ελλαδα, δεν εχουνε την ιδια σημασια οι πληγες. Οι πρωτες πληγες στην Ελλαδα θα ειναι για ολη την ανθρωποτητα η σφραγιδα Του Θεου οτι το Ανοιχτο Βιβλιο και το εργο ειναι οδηγημενο απο τις επτα βροντες, δηλαδη απο Τον Ιδιο Τον Θεο.
Γι΄αυτο ολη η ανθρωποτητα θα χαρει οταν τις δει να εκπληρωνονται στην Ελλαδα.
Οι τρεις πρωτες θεικες πληγες σε σχεση με το εργο των δυο μαρτυρων αρχιζουνε απο την Ελλαδα και θα πεσουνε σε παρα πολυ λιγο καιρο, πρωτον πλημμυρες, δευτερον σεισμος, τριτον ακριδες.
Και μετα βλεπουμε, μονον ο Θεος ξερει και πως θα καθοδηγησει τα παντα, και τις διαφορες εξελιξεις που θα συνεχισουνε.
Με αυτα τα θρησκευτικα νεα που απο την μια μας γεμιζουνε χαρα διοτι αρχιζει συγκεκριμενα το εργο των δυο μαρτυρων, και με την λυπη που θα υποδεχτει ο λαος της Ελλαδος πληγες, σας χαιρετουμε με χριστιανικη αγαπη.
Εχετε την δυναμη να σταματησετε οποτε το αποφασισετε για την εξακολουθηση απο οτι ξερετε, ειναι στο δικο σας χερι, ξερετε την ηλεκτρονικη μας διευθυνση.
Ο Τριαδικος μας Πατερας να καθοδηγησει τα βηματα σας με πνευματικο ζηλο και πνευματικη ωριμοτητα και υπευθυνοτητα.
Με χριστιανικη αγαπη
Νουλα και Χουαν.
Πριν γαλασειs ξανα βλεπε ημερομηνειεs!
Το παρακανα λοιπον εγω? Γιατι μηπωs επειδη εσειs δινετε ξιδι και εγω προσπαθω να σαs δοσω πνοη?
Ο καθεναs λοιπον μην περιμενει μονον απο τον αλλον βοηθεια, για να του ειναι μονον τοσο ευκολα απο τον καναπε να βριζει τα πιστευω των αλλων, αλλα θα πρεπει να θελει και αυτοs να προσπαθησει για τον ιδιο του τον εαυτο.
Αυτη ειναι και η ελευθερια του καθενοs. Γιατι αυτην την λεξη πολλοι απο εσαs την πατε οπου βαδιζει ο ανεμοs.
Ο καθεναs για μενα παντωs ειναι σεβαστο προσωπο γιατι ειναι παιδι Του Θεου.
Σαs χαιρετω με αγαπη ολουs.
<<Η Αληθεια Ζει και κατοικει αναμεσα μαs>>.