- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Γείτονα έχεις παιδιά έτσι; Και μάλιστα κορίτσια; Για αυτό αγριεύεσαι από αυτό;
Ενα γιο έχω τον ``noel`` στην ηλικία σου.
Γιατί αγριεύομαι?
Απο την ηλιθιότητα του συγγραφέα πρώτον και απο την ηλιθιότητα του Λώτ.
Ποιός πατέρας είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο.
Φάγαμε στη μάπα τον Αβραάμ που πήγε να θυσιάσει το παιδί του, τρώμε και στην μάπα τον Λώτ που ξεβγάζει τις κόρες του.
Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά, υποβιβάζεται η νοημοσύνη μας..
κουλάρισε λίγο, τρέχεις μόνος σου και τζάμπα....
Ποιός σου έθιξε τον πλανήτη, που μόνος σου, υπερασπίζεσαι,σαν άλλος Δον Κιχώτης;
Μόνος σου στήνεις πεδία που υπερασπίζεσαι, ενώ είναι όλων,ενώ επί της ουσίας, ουδέν..Ρε φίλε, εδω ο κόσμος καίγεται, ο πλανήτης,σαν φύση μας μάρανε;...
Κοίτα ποιοί τον καταστρέφουν,ποιούς υπερασπίζεσαι και ποιούς πολεμάς...Καλά είναι να εχουμε και συναίσθηση του τι ζητάμε...
Κι επιτέλους, κάποιοι,νομίζετε, ότι ξέρρετε τα πάντα. όπως επι Βαβέλ...Οτι είστε τα πάντα και κάνετε ότι θέλετε...
Δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει τέτοια θέση, μόνοι σας τις κατασκευάζετε...
Υπάρχει ο νόμος του Θεού, που στον χρόνο,όλα τον προσκυνάνε...
Αυτόν πιστεύω, όχι το δημιούργημα,που δεν πρέπει απαραίτητα να το θέλω και κατεστραμένο...
Εσύ προσβάλεις την θρησκεία μου,με τις ρηχές σου αντιλήψεις, ο πλανήτης, είναι όλων...
quote:
Κι επιτέλους, κάποιοι,νομίζετε, ότι ξέρρετε τα πάντα. όπως επι Βαβέλ...Οτι είστε τα πάντα και κάνετε ότι θέλετε...
οχι οχι ρε φίλε.
Εγώ αυτό το υφάκι του πολυξεροπούλου δεν το θέλω γιατί δεν μου πάει.
Εσύ σε εναν καθρέπτη να δείς τη φάτσα σου για να διαπιστώσεις αυτό που με κατηγορείς. Ο πολυξερόπουλος είσαι εσύ και αυτό μας το δείχνεις περίτρανα.
Μου θυμίζεις τον Ρόζ Πάνθηρα. Θα μου πείς τι τρεχαγύρευε και τι επιθεωρητής Κλουζώ..
Παρεπιπτόντως λοιπόν όμορφε δεν ακού ρόκ συγκροτήματα.
Ακόμα και εκεί σε παγίδα έχεις πέσει.
Ακούω ποιοτική μουσική φίλε.
quote:
Εσύ προσβάλεις την θρησκεία μου,με τις ρηχές σου αντιλήψεις, ο πλανήτης, είναι όλων...
Αντε ρε έσβησα. Οποιος το πρόλαβε το είδε..
Εχουν δίκιο οι αλλοι που σε βρίζουν πάντως.
Ούτε ξέρεις τι λές ούτε ξέρεις τι γράφεις.
Ρε σύ μπας και ο σκύλος σε είχε πάρει χαμπάρι..![]()
Edited by - allzzaro on 26/05/2010 23:04:38
Ρε φίλε, αυτο που λέμε, ειναι ότι εγώ δεν προτείνω τιποτε νέο,
δεν καινοτομώ,εσείς έχετε φάει τα ...λυσακά σας με τις παγκόσμιες ημέρες, του περιβάλλοντος, της τρύπας του όζοντος, της γής, της δυσκοιλιότητας, των σκύλων και των πάντα, ενώ, ότι ξέραμε μέχρι τώρα, είναι αλλοιώς και το ανακαλύψατε εσείς, έτσι βολικά....
Διάβασε τι έγραψα, πριν απαντήσεις.....
Δες αν είναι αλήθεια, άσχετα απο το πως το δικαιολογείς..
Γιατί, δεν στέκει...
Ρε σύ. Ποιοί εμείς?
Τι περνάει απο το πονηρό μυαλό σου πονηρέ Λαρισαίε?
Εγώ, ποτε σου είπα κάτι, που δεν ειναι δεδομένο;...
Γιατί νομίζεις; Απο αφέλεια;..Όχι,φίλε μου, απο προσοχή...
Φοβάμαι αυτή την εποχή, για το ρεζιλίκι, που κάνει στον άνθρωπο...Φοβάμαι, ότι θα βλαστημάμε,δίχως λόγο, χωρίς να το καταλαβαινουμε, απο αναισθησία.Κάθε μέρα, με κάθε λόγο...
Και το εννοώ αυτό που γράφω...
Τότε, θα χαθούμε....
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι μασάνε κουτόχορτο οι αλλοι ούτε οτι μασάς εσύ κουτόχορτο. Απλά χάνεις λιγάκι..
Ελα μου ματς μούτς καλή νύκτα..![]()
Γιατί κολλάτε, με το ποιός θα πει την τελευταία λέξη...
Δεν χαλάω εγώ καρδιές φίλε μου...
Αλλά, να ξέρεις, αυτο που λες για μένα, είναι λάθος αντίληψη σου....Προσεχτικός ειμαι, σου γράφω...
quote:
Φοβάμαι αυτή την εποχή, για το ρεζιλίκι, που κάνει στον άνθρωπο...Φοβάμαι, ότι θα βλαστημάμε,δίχως λόγο, χωρίς να το καταλαβαινουμε, απο αναισθησία.Κάθε μέρα, με κάθε λόγο.
Ακριβώς, για αυτό μάζεψε τα λόγια σου και δείξει λίγη ταπεινότητα, κρίμα είναι ο Θεός να τον παρερμηνεύεις και να τον βλαστημάς...
allzzaro
quote:
Εγώ αυτό το υφάκι του πολυξεροπούλου δεν το θέλω γιατί δεν μου πάει.
Εσύ σε εναν καθρέπτη να δείς τη φάτσα σου για να διαπιστώσεις αυτό που με κατηγορείς. Ο πολυξερόπουλος είσαι εσύ και αυτό μας το δείχνεις περίτρανα.
Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο
quote:
Παρεπιπτόντως λοιπόν όμορφε δεν ακού ρόκ συγκροτήματα.
Ακόμα και εκεί σε παγίδα έχεις πέσει.
Ακούω ποιοτική μουσική φίλε.
Κακώς, η ροκ είναι καταπληκτική μουσική γραμμένη από πολύ δυνατούς μουσικούς...Μετά την κλασσική και τη μπαρόκ φτιάξαμε τη ροκ...