- Οι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΕΠΤΙΛΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
Πρέπει ο κύκλος να κάνει το ταξίδι του φίλε μου...
Για κάμποσα ακόμα χρόνια θα επικρατεί η περίοδος του "σκότους"...
Ώστε να φανεί έκδηλα η υπεροχή της περιόδου του Φωτώς που για ακόμη μια φορά θα κλείσει τον κύκλο και θα αποδώσει τους ρόλους...
...Οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για μας...
Και δεν είμαι καθόλου εθνικόφρων...
Είμαι πιστός στο ρητό...όπου γης, πατρίς
Από την άλλη, όταν βλέπεις οτι η Ελλάδα και ο πολιτισμός της υπήρξε παντού, τότε σίγουρα δε μπορεί να χαρακτηριστείς για απατρία.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Σας παρακαλώ ας προσθέσει έκαστος ότι γνωρίζει δια, Ιστορικές κλοπές που έγιναν εις βάρος των Ελλήνων και τις σφαιτερίσθησαν.
Θέτω μια εκ των Ιστορικών Κλοπών που ο Χρήστος Λάζος δημοσίευσε στο Περιοδικό Αινίγματα του Σύμπαντος τον Σεπτέμβριο του 1979 τεύχος 52
”Ο Χριστόφορος Κολόμβος και οι Ελληνικοί χάρτες του Πιρι Ρεις “
http://groups.yahoo.com/group/NOUS_GREECE/
ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΣΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΑΪΝΗ. ΑΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ.
I am no human now
because I choose to know..
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ...
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ? ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ.
ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΦΩΣ?
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ? ΥΠΗΡΧΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ!
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
http://www.touregypt.net/alexhis1.htm
http://ancienthistory.about.com/cs/biowomen/
http://www.archaeology.org/online/features/pelusium/
http://www.crystalinks.com/ptolemaic.html
http://www.theoi.com/Cult/AphroditeCult.html
ostria,προσωπικα δεν εχω μελετησει την ιστορια των φοινικων ,το γεγονος ομως πως η γραμμικη α και β ειναι ελληνικης προελευσης και επινοησης,καταριπτει καθε ισχυρισμο περι προελευσης της αλφαβητου απο τους φοινικες.δευτερον οπω θα διαπιστωσεις ο πτολεμαιος ο πρωτος μεχρι την κλεοπατρα την εβδομη ειχαν ελληνικη καταγωγη.
το οτι ενας λαος που η ονομασια του εχει ελληνικη προελευση και εμεινε με αυτην ,(φοινιξ),μου λεει ,οπως και εσενα φανταζομαι ,πως οι φοινικες ,πρεπει να ηταν ενα ακομη ελληνικο φυλο,σα τους φιλισταιους,η τους ιεσσαι η εσσαιους(οι οποιοι ασπαστηκαν την ιουδαικη θρησκεια και εμεναν στην περιοχη της νεκρας θαλασσας.
αν κανω λαθος καπου συγχωρεσε με.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,ο μανος σας
iamblixos
Αναρωτιεμαι,αφου η γραμμικη Α δεν εχει αποκρυπτογραφηθει,πως ειμαστε σιγουροι πως προκειται
για ελληνικη γραφη;
Θα ηθελα να πω οτι οι Έλληνες κατα πασα πιθανοτητα εφτασαν και στην Αμερικη αλλα και απ’την αλλη πλευρα της γης. Ειχα γραψει και σ’αλλο topic οτι οι Έλληνες ειχαν φτασει και στην Ιαπωνία που αυτο τον καιρο γινεται κι εκθεση αρχαιοελληνικων ευρηματων βεβαια απ’την Έλλαδα αλλα και απ’την Ιαπωνία. Το οτι υπαρχουν ευρηματα στην Ιαπωνία είναι αληθεια. Ο πατερας μου εχει δει επιγραφες. Εχω και καποιες φωτο απο αμερικη που θα ηθελα να μου πει καποιος πως να τις ανεβασω στο φορουμ.
Ευχαριστω
http://www.krassanakis.gr/linear.htm
http://www.ancientgr.com/Unknown_Hellenic_History/Krhtikes_grafes.htm
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=893&ARCHIVE=
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γραμμικη Α & Β
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 23/09/2003 07:44:48
Edited by - manos on 23/09/2003 07:47:13
μην ξεχναμε οτι οταν πηγαν οι ισπανοι στην νοτια αμερικη και σφαξανε τους αμοιρους ιθαγενεις στην αρχη πιστευαν οτι οι ισπανοι ηταν μια ξανθια φυλη που τους ειχε επισκεφτει πολυ παλιοτερα και ειχαν φιλικες σχεσεις (τους θεωρουσαν και θεους μαλιστα) και τους υποδεχτηκαν αλλα αυτο ηταν και το λαθος τους
αυτη η ξανθια εστω ανοιχτοχρωμη φυλη δεν νομιζω να ταιριαζει στην ελληνικη για βγειτε στο μπαλκονι να δειτε ποσοστο ξανθων και μαυρων μαλλιων για κοιταξτε διαφορες αρχαιες αναπαραστησεις εχετε δει κανεναν ξανθο τυπο σε καποιον αμφορεα?.
οι ελληνες πηγαν σχεδον παντου αλλα τους βοηθησε και η θεση κλειδι που εχει η πατριδα μας και οι γνωσεις της ναυπηγικης που ειχαν ετσι και αλλιως διπλα στην θαλασσα ηταν τι θα γινοντουσαν βουνισιοι? ναυτικοι θα γινοντουσαν και το ναυτικο σημαινει εμποριο και αυτο σημαινει οτι πρεπει να βρεθουν καινουργιες αγορες οπου και αν ειναι αυτες.
το ξερω οτι εχουμε εναν απο τον μεγαλυτερο πολιτισμο σε αυτον τον πλανητη η τεχνη του πολεμου και της ναυπηγησης πλοιων ηταν στο αιμα μας (μην ξεχναμε οτι τον χημικο πολεμο τον ανακαλυψαμε εμεις οπως και την πρωτη υποβρυχια επιθεση) αλλα μην τα κανουμε ολα ελλαδα και αλλοι λαοι εβαλαν το λιθαρακι τους στο χτισιμο την γνωσης
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
A! Να πω και κάτι άλλο για τους Φοίνικες, βρε παιδιά.Πώς γίνεται ένας τέτοιος λαός, ικανότατων ταξειδευτών και εμπόρων, αλλά και εφευρετών, να έχει μείνει στην Ιστορία με το Ελληνικό του όνομα;!
Δηλαδή φαντάζεστε ότι θα μπορούσε ποτέ οι αρχαίοι Ελληνες να είχαν μείνει στην Ιστορία με το όνομα που τους είχαν δώσει είτε οι Αιγύπτιοι είτε οποιοσδήποτε άλλος πολιτισμός και όχι με το δικό τους όνομα;! (δηλαδή χωρίς την ταυτότητα λαού-πολιτισμού;)... και ταυτόχρονα ο αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός να θεωρείτο τότε και να θεωρείται ακόμα "μεγάλος ή σπουδαίος";!!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αν δε με απατά η μνήμη μου και η γνώσεις μου κανείς στο παγκόσμιο στερέωμα δε μας αποκαλεί ΕΛΛΗΝΕΣ ( Hellin ή Ellin ) αλλά ΓΡΕΚΟΥΣ ( Greekman ή Greek ) .
Η δε χώρα μας αποκαλείται Greece και όχι Hellas ή Ellas όπως και θα ήταν ποιο σωστό στο εξωτερικό .
Θεωρώ βέβαια θετική την προσπάθεια του κράτους να επικρατήσει η αλλαγή αυτή του ονόματος με το Hellas αντί του Greece .
Όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες του ΕΟΤ αναγράφουν το Hellas όπως και όλες οι Εθνικές ομάδες αθλητισμού , δείχνοντας αυτή την αλλαγή στην πράξη .
Μακάρι να δούμε να συντελείται αυτή η αλλαγή αλλά μέχρι τότε μας ξέρουν ως Γραικούς ή Greek και όχι με το κανονικό μας όνομα .
Ο κακός λύκος
συμπερασμα το μεγαλυτερο μερος του πλυθησμου της γης εχει αποβλακωθει τελειως και με το να τους λεμε Hellas αντι για greece αυτοι μπορει να το παιρνουν οτι εγινε επανασταση και αλλαξε ονομα η χωρα μας.
οι γερμανοι αποκαλουν την ελλαδα γραικοχωρα ετσι εμαθαν στο σχολειο ετσι μας αποκαλουν τωρα οτι αφισα και να βαλουμε αυτοι θα μας αποκαλουν γραικοχωρα.
τι να κανουμε ρε παιδια εχουμε τιγκαρει στα βλαμενα που τρωνε οτι τους δινουν δεν κοιτανε πιο διπλα να δουν τι γινεται
παντως καλα κανει και επιμενει ο ΕΟΤ αλλα και το ελλας ρε φιλε θυμιζει αλλες εποχες σκοτεινες προτιμω το elada
.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Λοιπόν,
"Αν δε με απατά η μνήμη μου και η γνώσεις μου κανείς στο παγκόσμιο στερέωμα δε μας αποκαλεί ΕΛΛΗΝΕΣ ( Hellin ή Ellin ) αλλά ΓΡΕΚΟΥΣ ( Greekman ή Greek ) .
Η δε χώρα μας αποκαλείται Greece και όχι Hellas ή Ellas όπως και θα ήταν ποιο σωστό στο εξωτερικό ."
Το greek-greece βγαίνει από το Γραικός, ελληνικότατο όνομα, όπου ο Γραικός είναι υιός του Διός και της Πανδώρας, γενάρχης της φυλής των Γραικών.
Στο αρχαιολογικό λεξικό μου βρήκα ότι έτσι ονομαζόντουσαν οι Ελληνες την παλαιά εποχή, μετά περιήλθε σε αχρηστία και αναβίωσε στους μετέπειτα χρόνους. Καθιερώθηκε από τους Ρωμαίους και από κει μέσω του Λατινικού αλφαβήτου στις νεότερες ευρωπαϊκές γλώσσες.
ETYMOLOGY: Middle English Grek, from Old English Grecas, the Greeks, from Latin Graecus, Greek, from Greek Graikos, tribal name.
Πιθανόν λοιπόν οι Γραικοί να ήταν αυτοί που σήμερα ονομάζουμε
"Πελασγοί";
Πάντως σίγουρα δεν είναι το ίδιο! Για ψάξτε λίγο για τους Φοίνικες... τα στοιχεία υπάρχουν για όποιον θέλει να δει! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
DSM
Μου θυμίζεις όλο και πιό έντονα, τον τσιριχτρούλη τον Μπουμπούκο...There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Θα είμαι όποιος φαντασιώνεσαι κάθε φορά, αρκεί να ξερνάς εμετικές συκοφαντίες κατά των συνομιλητών σου και να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα που βλέπουν όλοι εδώ μέσα!
Το'πιασες Λυράτε (ή Ανδρομέδιε)???
Άντε μπράβο...
DSM
Όξος, Μπουμπούκο. Όξος.
Έλα όπως είσαι!!!
Έχει και πιο κάτω...η γκλίτσα μου, τρελλό αγόρι που σου αρέσουν τα ξινά!
χυδαία προσβλητικής και εμπρηστικής έκφρασης που
βάλλεται επί προσωπικού.
23/11/2013
και οχι χαρακτηρισμών επί προσωπικού!
Είναι λυπηρό να χρειάζονται τέτοιου είδους παρεμβάσεις!

quote:
Ιμάμης
το φιλαράκι σου ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ είχε στριμωχτει στα σχοινιά καθώς έγραφε τη μια παπάτζα πίσω από την άλλη για τη ΓΘΣ
Εχεις το αποκλειστικό προνόμιο της παπατζολογίας, εδώ μέσα!!
Εχεις κερδίσει, τον απόλυτο σεβασμό μου, στην εφηρμοσμένη παπαρολογία, υπεκφυγή, διαστρέβλωση και κομπασμό, ιδιότητες οι οποίες σε εκφράζουν σε κάθε σου ανάρτηση.
Αλλά, απο την άλλη, κόμπλεξ είναι αυτά.Πάσχουν πολλοί, δεν είσαι μόνος σου, αν αυτο σε παρηγορεί!
Υπάρχει όμως θεραπεία....ξέρεις....!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αιθήρ
Είναι λυπηρό να χρειάζονται τέτοιου είδους παρεμβάσεις!
Είναι.
Πάντα ήταν.
Προσωπικά έδωσα αρκετές ευκαιρίες στον κ.Αλέξανδρο, για ομαλή διεξαγωγή συζητήσεων.
Θεωρώ εαυτόν αμυνόμενο και ανταποδίδω τα...πυρά.
Με το μαλακό όμως!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Χρίστος Έλ
Σέσοστρι, το ότι υπάρχει ένας νόμος δεν σημαίνει πάντα πως τηρείται.Breaking the Law! Lol!
Γιατί τους λες άσχετους λοιπόν;
Λες Χρίστο ο Καϊάφας να παρέβη τον υπέρτατο θεϊκό νόμο που έλαβε μέσω του Μωυσή, για να κάνη το χατήρι του Μάρκου και του Ματθαίου, και να γίνη διάσημος μέσω των ευαγγελίων τους; Δεν νομίζεις ότι είναι απλοϊκή η δικαιολογία αυτή, όταν από την ιστορία γνωρίζουμε ότι οι Εβραίοι προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να παραβούν τους ιερούς κανόνες;*
Μπα, έχεις δίκιο. Κανείς Εβραίος δεν παρέβει ποτέ τον Μωσαϊκό Νόμο. Δεν υπήρχαν Σαδδουκαίοι, δεν υπήρχαν Ελληνιστές. ΟΛΟΙ έμειναν πιστοί μέχρι θανάτου αρνούμενοι γενναία τον Ελληνισμό και τον Ρωμαϊσμό.
Και ο αθεϊστής αιτιοκράτης λοιπόν πιστεύει σε μια πολύ μακρινή εποχή όπου δεν υπήρχαν οι νόμοι του, αλλά γενικός αναβρασμός. Όπως κατηγορεί κάποιους ότι θέτουν πίστη στο παρά-λογο θαύμα, έτσι και αυτός θέτει πίστη στο πραγματικά παρά-λογο, διότι πιστεύει πως οι νόμοι ξεπήδησαν από το τίποτα, δίχως προ-νοητικότητα, σκοπό και ενέργεια ενός Νομοθέτη. Στην πραγματικότητα, πιστεύει και αυτός πως υπήρχε μια κατάσταση υπερφυσική, παραφυσική, αφύσικη και ουσιαστικά δέχεται εκείνο που κοροϊδεύει ως αδύνατο - την μαγεία.
Κάποιοι άθεοι, απαντούν μιλώντας για μια μετάβαση από έναν κόσμο Χάους σε έναν Τάξης, αλλά αυτό δεν είναι απάντηση στο πως προέκυψαν οι νόμοι. Γιατί το Χάος δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει Χάος, δεν έχει από μόνο του το δυναμικό(potential) να θέσει τον εαυτο του σε τάξη ή να θέσει νόμους, χωρίς την ενέργεια της Νόησης.
Επομένως, τα θαύματα του Ιησού κρίνονται δυσμενώς από μια λογική που ουσιαστικά καταδικάζει τον εαυτό της για πίστη σε έναν κόσμο που προέκυψε χωρίς εξήγηση, εντελώς αφύσικα ως δια μαγείας...
Λύσσα κακιά που λένε....
Sorry βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ αλλά είσαι πολύ χαμηλά στο ranking μου, όμως δεν πρέπει να έχεις παράπονο διότι και στα επιστημονικά και στα θρησκειολογικά και στα εξωγήινα έχουμε καλοπεράσει και εμείς οι δύο (φαίνεται από τα σάλια που πετάς σε κάθε μήνυμά σου προς εμένα αν και δε σου δίνω ιδιαίτερη σημασία πλέον όπως έχεις καταλάβει) αλλά και οι αναγνώστες του esoterica...(είσαι φίρμα ατιμούτσικο, και να το ξέρεις)!!!
Αλήθεια το GPS έμαθες πως λειτουργεί (σου είχα δώσει και links από πανεπιστήμια και κορυφαίους οργανισμούς περί της Φυσικής)???
Καλά άστο δεν πειράζει, έτσι ρώτησα...
quote:
NIKOMAXOΣ
Εχεις το αποκλειστικό προνόμιο της παπατζολογίας, εδώ μέσα!!
Αν θες να δεις ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΟΛΟΓΙΑ κοίτα εδώ (revised edition)!
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Νο 1
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Θεωρώ λοιπόν, πως αυτοί οι διαγαλαξιακοί ταξιδιώτες, ίσως και οι ενδογαλαξιακοί, έχουν κάποια "αγραφη" νομοθεσία, να μην επεμβαίνουν στην φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.θα μπορούσα να εξηγήσω τις αναμίξεις των "θεών" σε ενδοπλανητικές διενέξεις, προς ίδιον όφελος και κατα παράβασιν της ανωτέρω "άγραφης" νομοθεσίας.
Πράγμα που επισύρει την τιμωρία εκ μέρους της όποιας γαλαξιακής ή διαγαλαξιακής συμμαχίας-ομοσπονδίας.
Εξ'ού και οι "πόλεμοι" των θεών, το κυνήγι απο πλανήτη σε πλανήτη και η επιρροή που ασκούν οι "κακοί" σε ηλιθίους γηγενείς, προσφέροντας μέρος της τεχνολογίας τους.Υπάρχει και ο εκβιασμός.
Π.χ., μια ομάδα απο παραβάτες-αποστάτες της "άγραφης" νομοθεσίας, να κρατούν αιχμάλωτο έναν ολόκληρο πλανήτη, εκβιάζοντας τους διώκτες τους, με την καταστροφή του, εκμεταλευόμενοι τον σεβασμό που τρέφουν οι "καλοί", προς κάθε μορφή ζωής και την απόφασή τους να αφήνουν την εξέλιξη, να ακολουθεί την φυσική της πορεία.Απαντάει αυτο στις ερωτήσεις σου Sol-Mix?
Είμαι σίγουρος ότι το έχεις σκεφθεί κι εσυ.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Νο 2
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
οι ανωτέρω, ακριβώς αυτοί της φωτογραφίας, είναι οι "αδιάφθοροι".Είναι η φυλή που παίζει τον ρόλο του αστυνόμου του γαλαξία.Προέρχονται απο κι αυτοί απο την Ανδρομέδα.Ξέρω, ότι φαίνονται γελοία αυτα, αλλά απευθύνονται σε "ειδικό" κοινό, το οποίο ασχολείται λίγο-πολύ με το θέμα και δεν θα κάνει τον κόπο να ρωτήσει << που τα ξέρεις όλα αυτα >>, επειδή το κοινό αυτο διαισθάνεται, την πιθανή εκδοχή των ανωτέρω, καθώς και το τρόπο εξαγωγής συμπερασμάτων, μέσα απο τις διασωθείσες γραφές.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Νο 3
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΜε αυτο το ερώτημα, είχα ασχοληθεί στο παρελθόν και το έθεσα σε κάποιον 'ειδικό".
Πήρα εμπεριστατωμένες απαντήσεις, με λεπτομέρεια και συνάφεια.Εν περιλήψει:
1. Ο πληθυσμός τους, λόγω του χώρου, που χρησιμοποιούν δεν ξεπερνά τα 800.000 άτομα (πριν 15 χρόνια) και ώς εκ τούτου υπερτερούμε στρατιωτικά.2.Η τεχνολογία τους, μπορεί να αντιμετωπισθεί απο μας, πάλι λόγω αριθμών τεχνουργημάτων.
3.Και σημαντικότερον, υπάρχει και για αυτούς...αντίπαλο δέος, απο άλλες φυλές.
Δεν μπορώ να θυμηθώ, που βρήκα προσφατα σε κάποια επιστημονική ανακοίνωση, το "πόρισμα" ενος βιολόγου ή ανθρωπολόγου δεν είμαι σίγουρος, ο οποίος διατείνεται ότι οι δεινόσαυροι ή οι απόγονοί τους, θα μπορούσαν άνετα, να έχουν αποκτήσει νοημοσύνη, μέσω φυσικής εξέλιξης.
Εχουν κι αυτοί εχθρούς, ομοίους τους, τους γνωστούς Reptilians, που είναι κι αυτοί σαυρόμορφοι και προέρχονται απο το σύστημα του Δράκοντα.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Νο 4
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΟι φυλές των Zeta Reticulai, Vampires, Sirians, Reptilians, Phoenicians, Draconians, Ashtar, Anunnaki, Arcturians, Aghartians, Antaries, Anakim, Alpha Centaurians και Aghartians, έχουν ανακατευθεί και πολύ μάλιστα, σύμφωνα με τις γραφές και τους μύθους, στην διάρκεια των 65.000.000 ετών απο την πρώτη δημιουργία εκ των Ashtars.
Το επισημαίνω, επειδη δεν τους έχεις συμπεριλάβει στην ενότητα << Φυλές εξωγήινων που ανακατεύθηκαν στην εξέλιξη της Γης και στην δική μας.>>
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ unlimited edition!!!
Από Ανδρομέδιους είχαμε κανένα νέο ρε συ γιατί έχω μια απίστευτη φαγούρα...
Ειλικρινά σας συμπονώ με αυτό που υποβάλετε τους εαυτούς σας καθημερινά!!!