ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/07/2010, 11:25:41
Το ότι κάποιοι σπουδάζουν κάτι, δεν πάει να πει, οτι το καταλάβανε κι όλας, Βιομηχανικούλη μου....Το ίδιο και ότι η επιστήμη, είναι κοινή για όλους..Φτάνει να έχεις μυαλό, όχι παπαγάλο...Και το βασικό στο μυαλό,παιδι μου, είναι να καταλαβαίνεις,ό τι έχουν κι οι άλλοι...
Αλλά, εσύ...Βιομηχανικούλα, τεχνογιατρέ,ακόμη κορίτσι μου, δεν μπορείς να ξεφύγεις απο τις εξεταστικές; Ή είναι ο Ιούλιος που σε συνεπαίρνει;..
Βάλε κι άλλα, τη βρίσκω!!!!
Η επιδημία της γρίπης, θα ξανάρθει, τι λετε;
Αν δεν έχει θύματα, πάλι θα είναι σωστοί όσοι θα ξεσηκώσουν τον κόσμο;Εσείς, θα σκίσετε τα πτυχια σας, σαν αποτυχημένοι,για όσα λέτε,αφού απλά δεν ξέρετε τι γινεται και γι αυτο προβάρετε τα πτυχία μόστρα, για παραπλάνηση;
Ακόμη, παίζετε...
10/07/2010, 14:48:44
quote:
Το ότι κάποιοι σπουδάζουν κάτι, δεν πάει να πει, οτι το καταλάβανε κι όλας, Βιομηχανικούλη μου.

Ενώ αν δεν έχουν σπουδάσει ΤΙΠΟΤΑ τα καταλαβαίνουν όλα...Ας πούμε τι διαφορά έχει ο πλανήτης από το δορυφόρο, το κλίμα από τον καιρό, την ορθογραφία του κοινότοπος, τη θέση των σημείων στίξης κτλ....

quote:
Το ίδιο και ότι η επιστήμη, είναι κοινή για όλους.

Τι λες ρε φίλε...

quote:
Φτάνει να έχεις μυαλό, όχι παπαγάλο

Μα εσύ ούτε μυαλό έχεις, ούτε γνώσεις... Αντιγράφεις πληροφορία... Δεν ξέρεις να σκέφτεσαι, παρά μόνο να αραδιάζεις πληροφορίες οι οποίες συμφωνούν με τα έτοιμα συμπεράσματα που έχεις...

quote:
Και το βασικό στο μυαλό,παιδι μου, είναι να καταλαβαίνεις,ό τι έχουν κι οι άλλοι...

Έχουν γνωρίσει πολλούς ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ ανθρώπους στη ζωή μου... Δεν έχω αυταπάτες ότι είμαι μεγαλοφυΐα ή σοφός...Απλώς ΕΣΥ προσωπικά είσαι ΒΛΑΚΑΣ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ....

10/07/2010, 15:04:39
Δεν ξέρω βρε Βιομηχανικούλη μου, αλλα, θα το ξαναπώ,έτσι για πλάκα, γιατι, δεν πιστεύω, ότι μπορείς να παραλογίζεσαι τόσο..
Θα ήσουν πραγματικά επικίνδυνος...
Λέμε λοιπόν,το κλίμα και ο καιρός έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση με το ζητούμενο του θέματος, που ακόμη δεν κατάλαβες, ότι γράφεις αλλού, απο τις κλιματολογικές αλλαγές...
Ρε αγόρι μου, άλλα αντι άλλων, γράφεις, το παίρνεις καμιά φορά χαμπάρι;
Άλλο κοινοτόπος κι άλλο ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΣ που σημαίνει κοινού τύπου άνθρωπος..Το λες και ξαναγίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά...΄Ανοιξε κανένα λεξικό, για αλλαγή !!!!
Εφόσον γράφω κι ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα,με τέτοιο τρόπο, είναι θέμα λογικής αν είμαι έξυπνος, απλά, πρέπει να την έχει κι όλας κανείς....
10/07/2010, 15:24:14
quote:
Άλλο κοινοτόπος κι άλλο ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΣ που σημαίνει κοινού τύπου άνθρωπος..Το λες και ξαναγίνεσαι ρεζίλι κάθε φορά...΄Ανοιξε κανένα λεξικό, για αλλαγή !!!!

όχι βλάκα... υπάρχει κοινός τόπος και κοινός σκέτος.Το κοινότυπος είναι ΑΔΟΚΙΜΟΣ όρος της καθομιλουμένης... Άνοιξε κανά λεξικό εσύ αμόρφωτε...

Άνοιξε όποιο λεξικό θες και βρες μου τι λέει για τον κοινότυπο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ,

quote:
Εφόσον γράφω κι ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα,με τέτοιο τρόπο, είναι θέμα λογικής αν είμαι έξυπνος, απλά, πρέπει να την έχει κι όλας κανείς

Θεωρείς τον εαυτό σου σοφό και έξυπνο; Τότε είσαι ο μεγαλύτερος βλάκας

10/07/2010, 17:54:46
quote:
Το ότι κάποιοι σπουδάζουν κάτι, δεν πάει να πει, οτι το καταλάβανε κι όλας, Βιομηχανικούλη μου....

Υπάρχει όμως και μια μεγάλη πιθανότητα να το έχουν κατανοήσει και να διαπρέπουν κι όλας!

Αν όμως ΔΕΝ έχεις σπουδάσει ενα αντικειμενο ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι δεν το κατέχεις!

Το θλιβερό trexagireve είναι οτι αν δεν είχες τόσο τεράστιο εγωισμό,θα μπορούσες να βρείς όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έθεσα (τι ειναι ιός,απο ποια μέρη αποτελείται κτλ.) στο internet που έχει τεράστιο όγκο πληροφοριων γιαυτά τα θέματα,ταχύτατα και χωρίς να ξυλωθείς να αγοράσεις κάποιο πανακριβο επιστημονικό βιβλίο (απο αυτά που εμείς οι... φύτακλες διαθετουμε για να μελετάμε).Θα άνοιγαν τα ματάκια σου για να στο θέσω λαικά και ίσως κατάφερνες να δραπετεύσεις απο αυτο τον εφιαλτικό κόσμο που σε έχουν εγκλωβίσει οι πεποιθήσεις σου!

quote:
Αλλά, εσύ...Βιομηχανικούλα, τεχνογιατρέ,ακόμη κορίτσι μου, δεν μπορείς να ξεφύγεις απο τις εξεταστικές; Ή είναι ο Ιούλιος που σε συνεπαίρνει;..

Βάλε κι άλλα, τη βρίσκω!!!!

Βρε βίτσια που έχει ο ανθρωπος...

quote:
Η επιδημία της γρίπης, θα ξανάρθει, τι λετε;

Και επιδημίες θα ξανάρθουν ΚΑΙ πανδημίες!(ξέρεις την διαφορά επιδημίας-πανδημίας dr trexagireve; ).Ο ιός της γρίπης ανήκει όπως είπαμε σε εκείνους τους ιούς που μεταλλάσονται εύκολα.Δεν ειναι σαν τον ιό της ευλογίας που δεν κυκλοφορεί πια ελευθερος στην γη,μετά απο συστηματικούς εμβολιασμούς σε παγκόσμια κλίμακα.

quote:
Αν δεν έχει θύματα, πάλι θα είναι σωστοί όσοι θα ξεσηκώσουν τον κόσμο;

Και ΝΑ ένα μεγάλο λογικό σφάλμα.Για πες μου trexagireve ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ θα μπορέσουν να ξέρουν εκ των προτέρων αν το νέο στέλεχος του ιού θα είναι επικίνδυνο ή οχι;Δεν καταλαβαίνεις οτι όταν υπάρχει μια μεγαλη μετάλλαξη στον ιό,τα μέτρα παίρνονται γιατί υπάρχει φόβος (αλλά όχι βεβαιότητα) οτι μπορεί να κάνει ζημια;Οτι οι επιστήμονες δεν είναι μάντεις αλλά βασίζονται σε εκτιμήσεις;Oτι όλα αυτα τα μέτρα που παρθηκαν ήταν για να περιορίσουν μια ΠΙΘΑΝΗ μεγάλη πανδημια;

quote:
σείς, θα σκίσετε τα πτυχια σας, σαν αποτυχημένοι,για όσα λέτε,αφού απλά δεν ξέρετε τι γινεται και γι αυτο προβάρετε τα πτυχία μόστρα, για παραπλάνηση;
Ακόμη, παίζετε...

Eγώ δεν ξέρω και νομίζεις οτι ξέρεις εσυ που δεν ξέρεις καν τι πάει να πει ιός...χααχαχχαχαχα!

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 10/07/2010 17:55:54

10/07/2010, 18:06:57
Τελικά, όντως, εσείς οι δυο έχετε πρόβλημα,είστε απο τους φάν......
Θα γρσφτείτε στο φάν κλάμπ μου;..
10/07/2010, 23:31:47
quote:
Τελικά, όντως, εσείς οι δυο έχετε πρόβλημα,είστε απο τους φάν......
Θα γρσφτείτε στο φάν κλάμπ μου;..

Θα γραφτώ (και θα πληρώνω και συνδρόμη κι όλας) αν μου απαντησεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Τι είναι ιός;

Ποια τα βασικά μέρη ενός ιού;

Πως αναπαράγεται ενας ιός;

Τι είναι μετάλλαξη;

Πως μεταλλάσονται οι ιοι;

Τι ειναι ανοσοποιητικό σύστημα;

Ποια τα βασικά μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου;

Τι είναι λεμφοκύτταρο;

Ποια η βασική του λειτουργία;

Τι ειναι αντίσωμα,

Τι ειναι ανοσία;

Ποιες οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηριζεται ο εμβολιασμός ως προληπτικό μέσο κατά των λοιμώξεων;

Ποιά η διαφορά επιδημίας και πανδημίας;

Ποια η διαφορά των ιών της γρίπης που προκαλούν επιδημίες με τους ιούς της γρίπης που προκαλούν πανδημίες;

Πότε ανακαλύφθηκε το DNA;Με βάση την ημερομηνια ανακάλυψης του DNA είναι δυνατόν να ισχυριστούμε οτι οι ιοι που προκάλεσαν πανδημίες πριν την ανακάλυψη του DNA ήταν γενετικά τροποιημένοι απο τον άνθρωπο;Aν δεν υπήρχε περίπτωση να ηταν γενετικά τροποποιημένοι,τι μας εμποδίζει να συμπεράνουμε οτι και οι σημερινοι ιοι δεν είναι αποτέλεσμα της εξελικτικής διαδικασίας αλλά κατασκευασμενοι σε εργαστήρια;

11/07/2010, 11:43:05
Ειδικά στο τελευταίο, πάντως, καλή μου συμφωνούμε....
11/07/2010, 20:14:04
quote:
Ειδικά στο τελευταίο, πάντως, καλή μου συμφωνούμε....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Σε τι συμφωνούμε βρε σαλτιμπάγκε;Εγω λέω οτι τα διαφορετικά στελεχη των ιων της γριπης ειναι αποτέλεσμα της εξελικτικής διαδικασίας,ανέλυσα και όλας 2 μηχανισμους με τους οποίους η εξέλιξη μας δινει νέους ιούς γρίπης εσενα το μυαλό σου ειναι κολημένο στις θλιβερες ιστοριες συνομωσιας που διαβάζεις στις φυλλάδες σου.ΚΑΘΟΛΟΥ δεν συμφωνούμε.

11/07/2010, 23:15:50
H γενετική μηχανική με την έννοια της άμεσης επέμβασης στο DNA απο τους ανθρώπους,είναι μαζί μας απο την δεκαετία του 70.Του 1970 ΟΧΙ του 1870.Μπορείς να μας εξηγήσεις πως μπόρεσαν αυτοι οι πανάθλιοι σατανικοι επιστήμονες να τροποποιήσουν γενετικα τους ιούς της γρίπης ΠΡΙΝ το 1970 εφόσον δεν είχαν τότε την διαθέσιμη τεχνολογία;

Υπάρχει κάτι και το λένε εξέλιξη και εαν είχες αφήσει κατα μέρος τον τεράστιο εγωισμό σου και την μελετούσες θα καταλάβαινες πολυ καλά γιατι οι ιοι της γρίπης δεν παραμένουν αμετάβλητοι αλλά παρουσιάζουν αλλαγές που κοψοχολιάζουν τους επιστήμονες γιατι ΞΕΡΟΥΝ πολυ καλά απο την πρόσφατη ιστορια,τις εκατόμβες θυμάτων που μπορει να προκαλεσει μια πανδημία γρίπης!

8odwrisΜέλος
27/09/2003, 17:15:36
Η ηρωινη οπως και αλλες ψυχοτροπες ουσιες Ξεκηνονταs τρως την ψευδεσθηση... οτι εισαι μια χαρα, οτι "διασκεδαζεις¨" οτι εισαι θεος οτι ...ομως η Πραγματικοτιτα ειναι η αντιθετη , μαλιστα αυτο φενεται στην πορεια... εφοσον καπια στηγμη οδηγει στην πληρη δυστηχια,μιζερια,στην πιο ακραια μοναξια συμπερασμα λoiπον οτι σου διχνει αργα η γρηγορα οτι δεν ελησες κανενα προβλημα μπενοντας στον κοσμο των ναρκοτικων ,,αλλα τα εκανες πιο πολλα....]

Edited by - 8odwris on 21/02/2004 15:16:19

27/09/2003, 17:50:55
...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

8odwrisΜέλος
27/09/2003, 18:32:48

ΦΩΝΑΖΑ!!!! ΟΤΙ ΔΕΝ εχω παπουτσια!! ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΠΙΟΝ χωρις πΟΔΙΑ............

Edited by - 8odwris on 29/10/2003 09:55:14

8odwrisΜέλος
27/09/2003, 20:26:35
ΞΑΝΑ επανερχομε και συνεχιζω αναλυτικοτερα να πω για της αιτιες (οπου ξεκηνησα να λεω στην πρωτη σελιδα)Ηθελα λοιπον να Ξε- φυγω απο ολη αυτη την Δισφορια, την πιεση,την Καταπιεση,Πνιγομουνα ΜΕς στο ιδιο μου το ΣΠΙΤΙ (για τους λογους που καπου πιο πανω...σας εχω πει. Ημουνα παντα ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ κρητης του εαυτου μου...εφοσον αυτο εκανε και Ο πατερας μου σε μενα...σπανια εως καΘολου μπορουσα να βρω κατι θετικο πανω μου ..ειχα πλεον πιστεψει οτι δεν αξιζω...οτι ειμαι ασημαντος οτι δεν θα καταφερω και πολλα...και ειχα πιστεψει οτι και οι αλλοι με Βλεπουνε ετσι,με επακολουΘο να εχω μεγαλη ανασφαλεια με τον κοσμο,,και μολιs καπιος ελεγε κατι αρνητικο για μενα οτιδηποτε, αυτοματα(κλεινομουνα ,γινομουνα χαλια διοτι οπιος με προσβελνε η με κοροιδευε μου επιβεβαιωνε αυτο που εγω ειχα ειδη πυστεψει για μενα(δηλαδη αυτα που Μου ειχε μεταδωσει ο πατερας μου...)Η οικογένεια να ξερετε οτι επηρεάζει και διαμορφώνει την προσωπικότητα του ατόμου και το χαρακτήρα του . Καπου παρακατω λοιπον αρχησανε σιγα σιγα και οι μελανχολιες.. οι καταθλιψεις και η αποξενωση- απομονοση, Πυστευα πια πως και οι αλλοι με βλεπανε ετσι (δηλαδη με υποτημιτικο τροπο και ετσι ολο και πιο πολυ κλεινομουνα στον εαυτο μου .Ειχα γινει πλεον ΕΥΕΣΘΗΤΟΣ ΔΕΚΤΗΣ απο παντου....(Είναι γεγονός ότι ιδιαιτερα το στάδιο της εφηβείας μέσα στις δυσκολίες της ψυχοσωματικής Ανάπτυξης, Εξέληξης της ολοκλήρωσης της ταυτότητας και της αποδοχής του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος, βιώνουν κατά τον πιο έντονο τρόπο τον σκληρό ανταγωνισμό της σύγχρονης κοινωνίας, την μοναξιά που ο Ανθρωπος της μεγαλούπολης αισθάνεται, τον βομβαρδισμό που δέχεται ανελέητα από τα Μέσα ενημέρωσης, την ασυνέπεια λόγων και έργων των μεγάλων και από τους ίδιους τους γονείς του, ΑΠΟ την έλλειψη συναισθηματικών δεσμών στην ίδια την οικογένεια και τέλος την ανεργία..........)
Η ηρωινη δεν ηταν τιποτα αλλο λοιπον απο μια φυγη στο αδιεξοδο που ζουσα βοηθοντας με να κρυβομε (με τον τροπο της) και ετσι να ξεχναω για λιγες ωρες......Ομως το θεμα δεν ειναι ΞΕΧΑΣΕΙΣ η να σκεπασεις ,,καπιο προβλημα,το προγραμμα ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18ανω με βοηθησε παρα πολυ στο να γνωρισω τον εαυτο μοθ να μαθω να τον σεβομε και να τον αγαπαω.....Εμαθα κυριως οτι εχουμε τιν δυνατοτιτα εμεις οι ανθρωποι Να δημιουργησουμε φως,ηχο,και ταξη μεσα μας Ασχετος με της συμφορες που μπορει να μας βρουν στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!!_____Η ηρωινη και o τροπος ζωης αυτης δεν ειναι τιποτα αλλο απο την ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ στην πιο ακραια της ΜΟΡΦΗ..... Το μονο θετικο που εκανα εκανα μπενοντας στον κοσμο της ΗΡΩΙΝΗΣ (χωρις ομως τοτε να το κανω αυτο συνηδιτα ) ειναι το οτι μη αντεχοντας την δυσκολη αυτη Κοινονικη και προσωπικη πραγματικοτιτα που ζουσα, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ...Εκανα την επανασταση μου κατα καπιο τροπο οχι βεβαια με υγιεσ τροπο αλλα κρυμενος με μια φυγη ,την φυγη μου στην ηρωινη, που σημενει οτι δε γουσταρα αυτην την πραγματικοτιτα ..και ολοι εκεινοι λοιπον που στρεφονται στης ναρκωτικες ουσιες Στην ηρωινη στο χασις,στιν κοκαινη,στο αλκοολ αλλα και σε οπιαδιποτε ψυχοτροπεα Ουσια το κανουνε διοτι δεν αντεχουνε την ζωη που ζουνε και σαν πολυ ΕΥΕΣΘΗΤΟΙ ΔΕΚΤΕΣ....Καταληγουνε στην πιο ακραια ΦΥΓΗ απο την πραγματικοτιτα....

Edited by - 8odwris on 24/02/2004 00:03:54

8odwrisΜέλος
28/09/2003, 02:10:04
ειμαι και εδω!!!!!! επισκεφτιτε το!!!! http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2223

todoR

8odwrisΜέλος
29/09/2003, 17:02:12
ΝΑ ΧΑ....ΧΙΛΙΕς ΣΙΩΠΕς ΝΑ ΑΚΟΥς..........

todoR

Edited by - 8odwris on 16/10/2003 09:03:06

MasvidalΜέλος
29/09/2003, 21:44:33
"I see the man use the needle,see THE NEEDLE USE THE MAN".....

ananasssΜέλος
30/09/2003, 22:29:53
Γεια σου φίλε Θοδωρή.
Θα μου επιτρέψεις λοιπόν και μένα να εκφράσω κάποιες σκέψεις για πολύ ευαίσθητο θέμα που έχεις ανοίξει...

...
Προσωπικά, χωρίς παρεξήγηση και δίχως να θέλω να "κρίνω" και να "κατακρίνω", θεωρώ τελείως μα τελείως ΑΝΟΗΤΟ (κυριολεκτικά) να πέφτει κανείς σε παγίδες οποιουδήποτε εθισμού... από το "απλό κι αθώο" τσιγαράκι, ως την ηρωίνη...

Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλά θεωρώ ότι όσες ευαισθησίες κι ανασφάλειες αν έχει κανείς, όσο χαμηλή αυτοεκτίμηση κι αν νιώθει, όσα κι αν έχει τραβήξει στο παρελθόν από οποιονδήποτε παράγοντα, ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι καθρά πρόβλημα ΔΙΚΟ ΤΟΥ, πρόβλημα που ξεκινάει από τον ίδιο τον... υποπέσαντα (!), όσα ελαφρυντικά κι αν θέλει να δώσει στον εαυτό του για να νιώσει πιθανόν καλύτερα... Τα λοιπά είναι απλά δικαιολογίες...

Μπορεί να δημιουργηθούν αντιρρήσεις κι αντιδράσεις, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ.

Υ.Γ. Με πολλά απ' όσα έχω ακούσει ως δικαιολογίες από ανθρώπους που "έπεσαν στη λούμπα", προσωπικά θα έπρεπε να είχα γίνει ένα ρεμάλι και να σέρνομαι σαν ζωντανός νεκρός... Και οι ευκαιρίες -εδώ που ζω- είναι πολλές, πιστέψτε με...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

8odwrisΜέλος
01/10/2003, 00:02:19
quote:

Γεια σου φίλε Θοδωρή.
Θα μου επιτρέψεις λοιπόν και μένα να εκφράσω κάποιες σκέψεις για πολύ ευαίσθητο θέμα που έχεις ανοίξει...

...
Προσωπικά, χωρίς παρεξήγηση και δίχως να θέλω να "κρίνω" και να "κατακρίνω", θεωρώ τελείως μα τελείως ΑΝΟΗΤΟ (κυριολεκτικά) να πέφτει κανείς σε παγίδες οποιουδήποτε εθισμού... από το "απλό κι αθώο" τσιγαράκι, ως την ηρωίνη...

Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλά θεωρώ ότι όσες ευαισθησίες κι ανασφάλειες αν έχει κανείς, όσο χαμηλή αυτοεκτίμηση κι αν νιώθει, όσα κι αν έχει τραβήξει στο παρελθόν από οποιονδήποτε παράγοντα, ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι καθρά πρόβλημα ΔΙΚΟ ΤΟΥ, πρόβλημα που ξεκινάει από τον ίδιο τον... υποπέσαντα (!), όσα ελαφρυντικά κι αν θέλει να δώσει στον εαυτό του για να νιώσει πιθανόν καλύτερα... Τα λοιπά είναι απλά δικαιολογίες...

Μπορεί να δημιουργηθούν αντιρρήσεις κι αντιδράσεις, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ.

Υ.Γ. Με πολλά απ' όσα έχω ακούσει ως δικαιολογίες από ανθρώπους που "έπεσαν στη λούμπα", προσωπικά θα έπρεπε να είχα γίνει ένα ρεμάλι και να σέρνομαι σαν ζωντανός νεκρός... Και οι ευκαιρίες -εδώ που ζω- είναι πολλές, πιστέψτε με...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

ΝΑ ξεκινισω λεγοντας σου φιλε ANANAS πρωτον οτι ειμαι λιγο θυμομενος!!Πρωτον εγω! εσυ!ο αλλος! ο καθενας μας..αναπτυσεται σαν ΑΝθΡΩΠΟΣ μεσα απο το οικογενιακο του περιβαλον!(ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΕΞΕΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥς )).. δεν πηγα και πειρα ναρκωτικα λεγοντας ααααααα! αφου εχω αυτο και αυτο, και αυτο και αυτο.......παω να παρω ναρκωτικα!! ΟΧΙ !αν νομιζες ετσι ΛΑθΟς καταλαβες. Στην πορεια ανακαλιψα τους λογους και τα βαθια αιτια οπου οδηγηθηκα στην χρηση και στην εξαρτηση...Και τα εμαθα τωρα πριν λιγο καιρο πριν μηνες ....στο προγραμμα απεξαρτησης το οπιο δε μπορει να μου το αμφισβιτησει κανεις.Αυτο που ενιωΘα οταν ξεκηνισα τα ναρκωτικα ητανε ενα μεγαλο κενο μεσα μου ενιωθα μονος,(ΜΟΝΑΞΙΑ)τα υπολοιπα ποθ διαβασες , περι πατερα και ολα τα αλλα τα αμακαλυψα στην πορεια οπως σου ειπα.Σιγουρα εγω επελεξα να παρω ναρκωτικα( ΤΡΟΠΟς ΦΥΓΗς)!!! αλλα η ουσια ειναι τι κριβοτανε απο κατω, πισω απο ολο αυτο και πιστεψε με το 95% στους τοξικομανεις εφΘηνη εχει το οικογενειακο περιβαλον ................
........ Δυστιχος και κατι το οπιο με στεναχορει ειναι οτι συμφονα με χρονιες μελετες ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΜΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ !! ΤΡΕΙΣ στους εκατο μενουνε καθαροι.. ΓΙΑ τιν υπολιπη ζωι τους.

Edited by - 8odwris on 21/02/2004 15:41:51

MasvidalΜέλος
01/10/2003, 08:10:37
ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ......
ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ "ΚΛΑΙΕΙ" ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.....
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ.ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΗΔΕΝ.ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΤΟΥ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ "ΔΙΕΞΟΔΟ".
ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ (ΣΤΑ 18 ΤΟΥ) ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ ΗΤΑΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΟΜΟ (ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ).ΩΣΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΗΜΑ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ,ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ? ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ? ΕΛΑ ΜΩΡΕ..ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ! (ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο "Ευυπόληπτος ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑ !!!!
ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ? ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ ? Α ΠΑ ΠΑ.

"Βλεπω τον ανθρωπο να χρησιμοποιει τη βελονα,βλεπω ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"......

Edited by - Masvidal on 01/10/2003 08:11:43