ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πισω απο τις λεξεις.....κρυβεται ο Αλεξης !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- πισω απο τις λεξεις.....κρυβεται ο Αλεξης !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Deghar Adhark31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Deghar AdharkΜέλος
10/12/2005, 13:36:14
την καλησπερα μου σε ολα τα μελη.

και μετα ανακαλυψα οτι ειναι αληθεια !!!!!!!!!!!!
εχετε σκεφτει ποτε πως φαινομαστε μεσα στο φορουμ ?
ειναι το nick μας οπως και εμεις στην πραγματηικοτητα ?
το μελος ****** ειναι οπως και αυτος που κρυβεται πισω απο το nickname ?

πλακα πλακα χωρις να το θελουμε περναμε μια διαφορετικη εικονα απο την αληθινη μας στο φορουμ ?
και νομιζω οτι ειναι και πολυ χειροτερη

λοιπον νομιζω οτι πισω απο τις λεξεις του καθε nick,κρυβεται ο αλεξης της πραγματικοτητας.
τελικα ομως τι απο τα 2 θα υπεριχυσει ?....
ο αλεξης ?
η οι λεξεις ?

santaclaws is coming....to town!

10/12/2005, 14:21:01
quote:
ο αλεξης ?
η οι λεξεις ?

ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

quote:
πλακα πλακα χωρις να το θελουμε περναμε μια διαφορετικη εικονα απο την αληθινη μας στο φορουμ ?
και νομιζω οτι ειναι και πολυ χειροτερη

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ;
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ...Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ...ΟΧΙ ΕΓΩ...Ο PIXELDREAM.
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ...ΜΙΑ ΨΥΧΗ (;)

ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ...

ΤΟ NICKNAME ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ TO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
ΕΝΑ NICKNAME ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ.
ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ...ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.
ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ.

PIXEL...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

..

10/12/2005, 16:01:41
Χμμμ!
Κάπου είχα δεί ένα παλιότερο παρόμοιο topic μια μέρα που κοίταζα κάποια παλιά θέματα.
Εν πάσει περιπτώσει...
Νομίζω, αγαπητέ Deghar, πως αυτό έγκειται στην αντίληψη του κάθε ατόμου κι εν γένει στην ψυχοσύνθεση του.
Τι εννοώ?
Εννοώ στο πως αντιλαμβάνεται εκείνο τα πράγματα.
Αν θέλει να εντυπωσιάσει κάποια άτομα ή να απογοητεύσει κάποια άτομα με το forum-ιακό προφίλ του κι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Το πιο σημαντικό για μένα είναι να ανακαλύψει την αιτία που το κάνει αυτό και στο τι θέλει να πετύχει.
Εγώ δε νομίζω πως πετυχαίνει κάτι πάντως.
Πιστεύω πως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φυσικοί κι αληθινοί.
Αν και δε νομίζω αυτό να γίνεται τόσο εύκολα αντιληπτό την στιγμή που ο γραπτός λόγος και μόνο μπορεί να επιφέρει παρανοήσεις...

In anticipation of my resurrection...

10/12/2005, 16:02:52

quote:

λοιπον νομιζω οτι πισω απο τις λεξεις του καθε nick,κρυβεται ο αλεξης της πραγματικοτητας.

καθοσον με αφορα φιλε μου, δεν μπαινω ανωνυμα στο φορουμ και διατηρω για αυτο τον λογο το ιδιο νικ παντου

αυτο σημαινει οτι εκφραζω με τη γραφη μου κατι απο εμενα

δεν σημαινει ομως οτι γινεται να εκφραστει ποτε το συνολο της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου μεσω γραφης

νασαι καλα!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

angiΜέλος
10/12/2005, 16:12:52
Συμφωνω με τους 2 προλαλησαντες
D.I. και J.B.G.
Για τα τρολ, σου απαντησε κανεις;
Εχω μεινει με την απορια...
Deghar AdharkΜέλος
10/12/2005, 16:46:55
μμμμ
νομιζω δεν καταλαβατε καλα το θεμα...
η εγω δεν το διατυπωσα σωστα.
μονο ο pixelddream μεσα.

δεν εννοω την υποκρισια.ειχα ανοιξει κα τετοιο θεμα παλαιοτερα.
εννοω υποσυνειδητα ειμαστε αλλο ατομο.το nick μας νομιζω δεν μας ακφραζει απολυτα,η εκφραζει μια διαφορετικη πλευρα του εαυτου μας.
παντως οπως και αν εχει....δεν εννοω την υποκρισια.
πιστευετε πως ενα ατομο οπως μιλαει μεσα στο φορουμ,ετσι θα μιλαει και εκτος ?
Dying Incubus μου αρεσε περισσοτερο η προηγουμενη σου υπογραφη.και αυτη καλη ειναι δηλαδη,αλλα η προηγουμενη ειχε κατι το....μυστηριο.
angi

quote:
Συμφωνω με τους 2 προλαλησαντες
D.I. και J.B.G.
Για τα τρολ, σου απαντησε κανεις;
Εχω μεινει με την απορια...

απαντα μου εσυ για να σου φυγει....

10/12/2005, 17:02:41
Φίλε μου, κατάλαβα πως το λές και το topic σου και νομίζω πως σου είπα τη γνώμη μου.
Έφερα την υποκρισία απλά ως ένα παράδειγμα που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό που θα μπορούσε να μας αποτρέψει από το να είμαστε διαφορετικοί στην πραγματικότητα απ' ό,τι είμαστε στο forum.
Είπα πως το ιδανικό είναι να είμαστε το ίδιο και το αυτό και να είμαστε ο εαυτός μας όπως πραγματικά είναι.
Κι αυτό καλό είναι να μεταφέρεται και μέσα στο forum όπως είναι καλό να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός και στην καθημερινή μας ζωή.
Κι ανέφερα επίσης πως δεν είναι εύκολο να είμαστε το ίδιο και το αυτό λόγω του οτι ο γραπτός λόγος είναι απλά ένα δείγμα από εμάς κι όχι η απεικόνιση του εαυτού μας και του χαρακτήρα μας.
Για παράδειγμα, εγώ από εδώ μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα για σένα από τον τρόπο που γράφεις, από αυτά που γράφεις κι από τον τρόπο που αντιδράς στα διάφορα τεκταινόμενα εδώ κατά καιρούς.
Δε μπορώ όμως να είμαι σίγουρος για σένα από την στιγμή που δεν σε έχω δεί στην κανονική σου ζωή, που τα δείγματα που θα λάμβανα από εσένα θα ήταν πολύ περισσότερα και πολύ πιο άμεσα.

Σε ευχαριστώ για την Υπογραφή μου, αλλά λέω να κρατήσω αυτήν πρός το παρόν....
Έχουμε καιρό για νέες αλαγές!

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 10/12/2005 17:08:11

angiΜέλος
10/12/2005, 18:04:40
quote:
απαντα μου εσυ για να σου φυγει....

Αν ηξερα... θα σου απαντουσα, να εισαι σιγουρος

Ως προς το θεμα σου τωρα:
Μπηκα με το πραγματικο μου ονομα, εντελως αυθορμητη και
καθολου καχυποπτη.
Ηταν η πρωτη επαφη μου με την διαδικτυακη επικοινωνια και
ενιωσα πραγματικα ενθουσιασμενη!
Θελησα να προσφερω οτι ηξερα πανω στην Αστρολογια,
στη συνεχεια σας γνωρισα , και κολλησα.
Ο,τι λεω, ο,τι παραθετω, το κανω αυθορμητα.
Εμενα μ΄ενδιαφερει η επικοινωνια.
Δεν μπηκα για να αποκαλυψω ή να διαδωσω τις αρετες μου...
Ειμαι αληθινη, γι΄αυτο και θα με δεις αλλες φορες να ειμαι
θυμωμενη, αλλες φορες να συμφωνω με πολλους, να χιουμοριζω,
να χλευαζω κ.λπ.
Δεν μου αρεσει ο χαμαιλεοντισμος...
Ο,τι ειμαι, ειμαι.
Δεν μπορω να αρεσω σε ολους.
Δεν θα καθησω να κατεβασω ολη τη βιβλιοθηκη μου ή να ψαξω
στο διαδυκτιο, για να απαντησω σ΄ενα θεμα.
Πρωτιστως, μου αρεσει να παρακολουθω τις αντιδρασεις
και να βγαζω συμπερασματα για τους ανθρωπους.

Μην μου πεις, οτι βγηκα off topic, παλι!

karmaΜέλος
10/12/2005, 19:17:10
Αγαπητέ Deghar Adhark

Ωραίο το θέμα σου και... έξυπνο !

Το ψευδώνυμό μου με εκφράζει, μια και έχω λόξα με τις προηγούμενες ζωές !

Άσχετα από αυτό, είμαι ο εαυτός μου 100%. Εκτός από την Αστρολογία, το χόμπι μου είναι η πνευματική αναζήτηση, το αλατοπίπερο, που λέω, της ζωής. Να ξεφεύγουμε λίγο από την άχαρη, πεζή πραγματικότητα και να κάνουμε ταξίδια νοερά σε κόσμους μαγικούς...

Υ.Γ. Εσύ γιατί διάλεξες αυτό το ψευδώνυμο ;

Φιλικά

10/12/2005, 20:22:19
quote:

Eδώ φίλη μου.. ή βιάστηκες να απαντήσεις.. ή εκφράστηκες λανθασμένα...

Ολα αυτά που αναφέρεις οτι είσαι.. και που τα ανέφερες ώστε να δώσεις μια εικόνα του εαυτού σου.. χαρακτηρίζουν άνθρωπο με αρετές και πιστεύω... δεν συμβαδίζουν ομως με κάποια οπου μπορεί να βγάλει υποκειμενικά συμπεράσματα και μάλιστα για τους ανθρώπους..

lorenzoΜέλος
10/12/2005, 21:34:55

quote:
ο αλεξης ?
η οι λεξεις ?

θα υπεριχυσει ??????????

Υποθέτω ότι ήθελες να γράψεις «υπερισχύσει»?...
Αλλά και το υπέρ - ηχήσει .. δεν αλλάζει και τίποτα… όπως και το υπέρ – χύσει χμμ.. καλό μου φαίνεται…

Εν προκειμένω κι επί του θέματος μήπως ο {Χ} Αλέξης δεν εμπεριέχει 1000 λέξεις???
Πώς να ορίσεις τον Αλέξη με μια λέξη???
Τι είναι τι και τι δεν είναι τι???

Μήπως πίσω από τις λέξεις κρύβεται κι ένας Αλέξης Μας που κάθε τόσο ανακαλύπτουμε και που μας εκπλήσσει κάθε φορά άλλοτε ευχάριστα κι άλλοτε δυσάρεστα???

Άλλωστε τι κάνουμε εδώ μέσα, δεν ψάχνουμε τους Αλέκους μας????
Η μήπως δεν το ξέρεται???

Τα ‘κουσες Αλέκο???!!!!

Φιλάκια σύντροφοι Αλέξανδροι

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius

10/12/2005, 23:27:39
Deghar Adhark απ' οτι βλέπω το θέμα αυτό βρίσκεται κάτω απο όλα τα θέματα που ανοίγεις και σε πολλά απο αυτά που συμμετέχεις.
Γιατί άραγε σε απασχολούν οι άλλοι και όχι η έκφραση του εαυτού σου?
Ας απαντήσω.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την τοποθέτηση του αγαπητού Pixeldream.
Προσωπικά φέρω μόνο ένα nick στο παρόν φόρουμ και δεν βλέπω κανένα λόγο ούτε να έχω και άλλο, ούτε και να παραπλανήσω μέσω του γραπτού λογου.
Οτι γράφω το πιστεύω και το ανακοινώνω και εδώ και έξω με την ίδια ευθύτητα.

Αν ομως η ερώτηση σου είναι αν η εικόνα που εσύ αντιλαμβάνεσαι διαβάζοντας μια απάντηση ενός μέλους αντιπροσωπεύει την φαντασία σου [ όπως και κάθε άλλου] εκει η άποψη μου είναι οτι αυτό που ''φαίνεται '' αγγίζει κάποιες πτυχές μας κυρίως στο ψυχικό επίπεδο, δεν είναι όμως το όλον.

Και βέβαια όταν μιλάμε δεν εκφραζόμαστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε. Οταν γράφεις είσαι προετοιμασμένος να γράψεις και έχεις μια συγκεκριμένη κάθε φορά ψυχική διάθεση.Οταν όμως συναναστρέφεσαι με κάποιον και έχεις και οπτική επαφή η διάθεση σου επηρεάζεται απο πολλά ερεθίσματα και εκτός αυτού δεν έχεις και τον χρόνο να '' συντάξεις'' απάντηση.

Και επειδή αυτή η απορία που έχεις με έκανε να έρθω σε οπτική και λεκτική επαφή με κάποιους για να ''δω'' πιστεύω οτι υπερισχύει ως επι το πλείστον ο Αλέξης και όχι οι λέξεις.
΄
Σχετικά με το χειρότερο που αναφέρεις κατ' εμέ μπορεί να συμβούν και τα δυό. Αλλος να σου φανεί καλύτερος και άλλος χειρότερος απο αυτό που περίμενες...
Εχει πάντως ενδιαφέρον.

φιλικά

Deghar AdharkΜέλος
10/12/2005, 23:40:03
την καλησπερα μου στο φορουμ,και στους αγαπητους συνομιλητες.

karma το ψευδονυμο μου ειναι μεγαλη ιστορια.
βασικα το "ψευδονυμο" του χρησιμοποιω σε chat και οτιδηποτε αλλο ειναι αλλο.
επειδη ομως δεν ηθελα να το βαλλω με την μια σκεφτηκα να το διασπασω σε κομματακια.ετσι εχω 3 nicks{στο παρον φορουμ μονο ενα} τα οποια μαζι φτιαχνουν το τελικο.
το καθε nick περιεχει καποια γραμματα κλειδια.για παραδειγμα.
αν το κανονικο μου nick ειναι radament τοτε θα μπορουσα να φτιαξω ενα nick που θα λεγοταν damed,αυτο το nick αρχιζει απο τα γραμματα dam που ειναι και τα μεσαια γραμματα στο κανονικο nick.
ειναι λιγο μπερδεμενο,ελπιζω να καταλαβες.

lorenzo ο αλεξης ειναι ο original εαυτος μας,αυτο δηλαδη που ειμαστε στην κανονικη μας ζωη.
ο αλεξης μιλαει καποιες φορες,τις περισσοτερες ομως μιλαει το nick.
τουλαχιστον σε εμενα αυτο συμβαινει.πιστευω επισης οτι σε ολους συμβαινει απλως δεν το εχετε καταλαβει η δεν το παραδεχεστε....! εκτος απο τον Dying Incubus στο τελευταιο του κειμενο.

angi

quote:

μα εδω ειναι το λαθος!
δεν βγαζεις συμπερασματα για τον αλεξη,αλλα για τις λεξεις!

quote:
Αν ηξερα... θα σου απαντουσα, να εισαι σιγουρος

do i look like a troll ?

angiΜέλος
11/12/2005, 01:21:06
quote:
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2470 Μηνύματα Απεστάλη: 10/12/2005, 20:22:19
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Eδώ φίλη μου.. ή βιάστηκες να απαντήσεις.. ή εκφράστηκες λανθασμένα...

Ολα αυτά που αναφέρεις οτι είσαι.. και που τα ανέφερες ώστε να δώσεις μια εικόνα του εαυτού σου.. χαρακτηρίζουν άνθρωπο με αρετές και πιστεύω... δεν συμβαδίζουν ομως με κάποια οπου μπορεί να βγάλει υποκειμενικά συμπεράσματα και μάλιστα για τους ανθρώπους..

Που ειδες την υποκειμενικοτητα, συμφωνα, με τα οσα εχω γραψει;
Αντιθετως, οταν ειδα οτι ημουν λαθος (αφου αντεδρασα πρωτα,σαν ανθρωπος), ζητησα συγνωμη.

11/12/2005, 02:37:48
ΛΕΞΕΙΣ...ΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ;
ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ.
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ;
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΑΝΩΝΥΜΙΑ...ΤΟ ΠΕΠΛΟ.

ΦΑΝΦΑΡΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

..

angiΜέλος
11/12/2005, 02:56:58
quote:

ΛΕΞΕΙΣ...ΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ;
ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ.
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ;
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΑΝΩΝΥΜΙΑ...ΤΟ ΠΕΠΛΟ.

ΦΑΝΦΑΡΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

..

Για πες μας...

11/12/2005, 11:49:19
Νομίζω ότι η εικόνα που πλασάρουμε μέσα από ένα nickname είναι λίγο ως πολύ η ίδια εικόνα που θέλουμε να πλασάρουμε προς τα έξω, σε ανθρώπους που πρωτογνωρίζουμε και θέλουμε κατά κάποιον τρόπο να εντυπωσιάσουμε.
Σίγουρα δεν μπορεί να είναι διαφορετική από την εικόνα που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας (είναι λίγο πιο εξεζητημένη ίσως και με λιγότερες αναστολές όπως πολύ καλά είπε ο pixeldream), άσχετα αν δεν είναι αυτό που πραγματικά είμαστε ή που δείχνουμε στις καθημερινές επαφές μας.

Πάντως νομίζω ότι στο internet ισχύει πολύ καλά η γνωστή παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

11/12/2005, 11:58:07
Μαύρα κοράκια,ανεξιχνίαστες σκέψεις,σκοτεινές πράξεις, αφανέρωτες αδυναμίες,πέπλα...

Πω!!! πω!! Ποιοί είμαστε καλέ μου?

Μήπως τα πράγματα είναι πολύ - πολύ πιο απλά απ' οτι νομίζεις?

11/12/2005, 13:20:49

nst
quote:
Πω!!! πω!! Ποιοί είμαστε καλέ μου?

Μήπως τα πράγματα είναι πολύ - πολύ πιο απλά απ' οτι νομίζεις?

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...ΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑ...ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Ostria
quote:
άσχετα αν δεν είναι αυτό που πραγματικά είμαστε ή που δείχνουμε στις καθημερινές επαφές μας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

..

11/12/2005, 16:01:18
quote:
Πάντως νομίζω ότι στο internet ισχύει πολύ καλά η γνωστή παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".

Και που δεν ισχύει όμως, Ostria;

Το ανούσιο παιχνίδι του εντυπωσιασμού, δε λέω, πολλοί το "τίμησαν"...Μπορεί όμως αυτό να αντικαταστήσει την ουσία; Αυτή φαίνεται!

Τελικά τί είναι αυτό που μετράει, οι εντυπώσεις ή ο λόγος; Το "ίματζ" ή οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις; Εγώ ο Αλέκος λοιπόν χαίρομαι που μπορώ και ανταλλάσω δυο κουβέντες μαζί σας, προσπαθώντας να 'μαι όσο μπορώ αληθινός...Και χαίρομαι επίσης που, όταν έτυχε να γνωρίσω και μερικούς άλλους Αλέκους από κοντά, είδα ότι ήταν κι αυτοί αληθινοί και αυθεντικοί.

Άποψή μου είναι ότι στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού και στην "παράνοια" που το διακρίνει, μόνο χαμένος μπορεί να είναι κανείς...