- Το έθνος ΚΙΝΕΙΤΑΙ - τα μεγάλα ψέμματα των Τουρκικής καταγωγής, 'ελληναράδων' - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Παραμιλάς - ούτε για τη θρησκεία σου μίλησα ούτε τίποτα. Για τη δική σου αισχρή συμοπεριφορά εγώ δεν χρειάζομαι - μιλούνε τα ποστ σου και των φίλων σου, και η άγνοια που δείχνεις. Για πες ποιοι αναθεμάτισαν τα χειρόγραφα της νεκρής θάλασσας και πότε; (clue: κανείς και ποτέ)
Δυστυχώς για σενα τη λασπολογια τη κανεις εσυ......ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Eγω απλώς παρουσιάζω τα μαργαριτάρια της θρησκείας σου
Αρα αυτη να κατηγορήσεις για αισχρή συμπεριφορά , όχι εμένα
Εσένα δε σε πειράζει να σε κατονομάζουν ως πόρνη και δούλα και υπάνθρωπο και σε πείραξε η "αισχρή" αυμπεριφορά η δική μου ;;;
Εχεις μεγάλο πρόβλημα !!!!!!!!!!!!!!
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:Λάθος τα καταλαβαίνεις - ακόμα δεν έδειξς που και αν έγραψε ο Χρυσόστομος αυτά που είπες.quote:quote:Παραμιλάς - ούτε για τη θρησκεία σου μίλησα ούτε τίποτα. Για τη δική σου αισχρή συμοπεριφορά εγώ δεν χρειάζομαι - μιλούνε τα ποστ σου και των φίλων σου, και η άγνοια που δείχνεις. Για πες ποιοι αναθεμάτισαν τα χειρόγραφα της νεκρής θάλασσας και πότε; (clue: κανείς και ποτέ)
Δυστυχώς για σενα τη λασπολογια τη κανεις εσυ...
,,,,Eγω απλώς παρουσιάζω τα μαργαριτάρια της θρησκείας σου
Αρα αυτη να κατηγορήσεις για αισχρή συμπεριφορά , όχι εμένα
Εσένα δε σε πειράζει να σε κατονομάζουν ως πόρνη και δούλα και υπάνθρωπο και σε πείραξε η "αισχρή" αυμπεριφορά η δική μου ;;;
....
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Εχεις απολυτο δικιο.Δεν εχουμε την παραμικρη σχεση με τους αρχαιους...
Να φανταστεις οτι πριν ακομα ερθουν οι τουρκοι στην ελλαδα,εδω υπηρχαν μονο τσοπαναραιοι πολλων διαφορετικων εθνικοτητων.Απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα ο ελληνικος λαος εχει αναμειχθει με Ρωμαιους,Χριστιανους ιουδαιους,Ενετους,Τουρκους,Αλβανους,Σερβους,Βουλγαρους.Ασχημα τα πραγματα για τους αμορφωτους εθνικιστες....Για περεταιρω σχολια γυρω απο την καταντια των νεοεελληνων σε παραπεμπω στο κειμενο΄Για τους ελληνες'στην κατηγορια μυθος και θρησκεια,αν δεν το εχεις διαβασει....
quote:
killuminati
Να φανταστεις οτι πριν ακομα ερθουν οι τουρκοι στην ελλαδα,εδω υπηρχαν μονο τσοπαναραιοι πολλων διαφορετικων εθνικοτητων.Απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα ο ελληνικος λαος εχει αναμειχθει με Ρωμαιους,Χριστιανους ιουδαιους,Ενετους,Τουρκους,Αλβανους,Σερβους,Βουλγαρους.Ασχημα τα πραγματα για τους αμορφωτους εθνικιστες....Για περεταιρω σχολια γυρω απο την καταντια των νεοεελληνων σε παραπεμπω στο κειμενο΄Για τους ελληνες'στην κατηγορια μυθος και θρησκεια,αν δεν το εχεις διαβασει....
Εγώ είμαι ο killuminati.
Διάβασα το κείμενό σου. Σε μερικά συμφωνώ, σε άλλα όχι.
Για παράδειγμα η αιμομιξία υπάρχει και από τους αρχαίους χρόνους, δεν άρχισε την χριστιανική περίοδο.
Έχω περάσει και εγώ από την εθνικιστική φάση και περνάω τώρα δύσκολη περίοδο. Κάποιοι με έχουν κάνει να σιχαθώ την αρχαία Ελλάδα. Γιατί αναρωτιέμαι μήπως οι αρχαίοι έλληνες σοφοί θέλανε, όπως και αυτοί από τον καναπέ, να κοροϊδεύουν και να υποτιμούν τους άλλους.
Εγώ είμαι χριστιανός, αλλά είχα σε μεγάλη εκτίμηση την αρχαία θρησκεία. Όπως είπα με κάνουν τώρα κάποιοι νεοπαγανιστές να σιχαίνομαι την αρχαία Ελλάδα. Βλέπω αυτή την αρχαιοπληξία, όμως τους βλέπω όλους να περιορίζονται μόνο στο να κοροιδεύουν και να περηφανεύονται για την καταγωγή τους. Τίποτε άλλο. Μόνο κοροιδίες για τους χριστιανούς, για τους αλλογενείς και περηφάνεια για την Ελλαδάρα.
Ήταν και οι αρχαίοι έτσι ρατσιστές και υπερήφανοι; Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος. Είχα σε εκτίμηση τα αρχαία ελληνικά έργα, αλλά τώρα έχω καιρό να τα διαβάσω γιατί με έχουν απογοητεύσει πολλοί με τον κακό τους χαρακτήρα.
Δεν ξέρω τί ακριβώς είμαι και μάλλον δεν θέλω να ανήκω πουθενά. Παντού απογοήτευση.
quote:quote:
killuminati
Εγώ είμαι ο killuminati.
Διάβασα το κείμενό σου. Σε μερικά συμφωνώ, σε άλλα όχι.
Για παράδειγμα η αιμομιξία υπάρχει και από τους αρχαίους χρόνους, δεν άρχισε την χριστιανική περίοδο.
Έχω περάσει και εγώ από την εθνικιστική φάση και περνάω τώρα δύσκολη περίοδο. Κάποιοι με έχουν κάνει να σιχαθώ την αρχαία Ελλάδα. Γιατί αναρωτιέμαι μήπως οι αρχαίοι έλληνες σοφοί θέλανε, όπως και αυτοί από τον καναπέ, να κοροϊδεύουν και να υποτιμούν τους άλλους.
Εγώ είμαι χριστιανός, αλλά είχα σε μεγάλη εκτίμηση την αρχαία θρησκεία. Όπως είπα με κάνουν τώρα κάποιοι νεοπαγανιστές να σιχαίνομαι την αρχαία Ελλάδα. Βλέπω αυτή την αρχαιοπληξία, όμως τους βλέπω όλους να περιορίζονται μόνο στο να κοροιδεύουν και να περηφανεύονται για την καταγωγή τους. Τίποτε άλλο. Μόνο κοροιδίες για τους χριστιανούς, για τους αλλογενείς και περηφάνεια για την Ελλαδάρα.
Ήταν και οι αρχαίοι έτσι ρατσιστές και υπερήφανοι; Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος. Είχα σε εκτίμηση τα αρχαία ελληνικά έργα, αλλά τώρα έχω καιρό να τα διαβάσω γιατί με έχουν απογοητεύσει πολλοί με τον κακό τους χαρακτήρα.
Δεν ξέρω τί ακριβώς είμαι και μάλλον δεν θέλω να ανήκω πουθενά. Παντού απογοήτευση.
Κρατα την αυτη τη φαση... Θα εκπλαγεις που μπορει να σε οδηγησει.
(και δεν ενννοω στα χειροτερα).
We're a laugh without tear
The hope without the fear
We are coming, home
Φιλε μου σου λεω οτι δεν υπαρχει λογος να σιχαινεσαι τους αρχαιους γιατι οντως ηταν πολλοι σπουδαιοι....Ο προσωπικος μου λογος που σιχαινομαι τους νεοελληνες ειναι επειδη το παιζουν απογονοι των αρχαιων τη στιγμη που ειναι ενα ματσο σκατα....Οι νεοελληνες ειναι αμμορφωτοι,ασχετοι ,ανιστοριτοι,αφιλοσοφιτοι,ρατσιστες,φασιστες και παρολα αυτα το παιζουν αρχαιοι και φωναζουν 'αιμα τιμη χρυση αυγη',φορωντας περικεφαλαια και χλαμιδες.Δεν κοιτανε που μας εχει πηδηξει η τροικα..μας παιρνει τα σπιτια,τα κτηματα,τα μαγαζια....Αντι να πολεμησουν την τροικα φορανε μια περικεφαλαια για να μοιαζουν αρχαιοι ελληνες ηρωες και δερνουν τους κακομοιρους τους πακιστανους..Και παρολα αυτα'ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ','ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ'.....Ουτε μεχρι τη γωνια δεν παμε με τετοια αχυρα που εχουμε για μυαλο....
Αλλά αυτό απαιτεί κόπο, δε βαριέσαι βρε αδερφέ, η κριτική είναι ανώδυνη.

.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Εχεις να προτεινεις κατι διαφωτιστικο?