ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το έθνος ΚΙΝΕΙΤΑΙ - τα μεγάλα ψέμματα των Τουρκικής καταγωγής, 'ελληναράδων' - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το έθνος ΚΙΝΕΙΤΑΙ - τα μεγάλα ψέμματα των Τουρκικής καταγωγής, 'ελληναράδων' - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/06/2014, 15:12:34
quote:
Maradona kicks heads
Σοβαρά δεν έχεις υπόψη σου τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας και τον Ιώσηπο;

Έχω τόσο τα του “Ιουδαϊκού Πολέμου” όσο και τα της "Ιουδαϊκής Ιστορίας” του Φλάβιου Ιώσηπου. Τι θέλεις να πης μ' αυτό? Επάνω σε ποιο από τα δύο αναφέρεσαι και σε ποιο βιβλίο? Εκτός κι αν αναφέρεσαι στην πλαστογραφία του Ευσέβιου και το testimonium flavianum.
quote:
Maradona kicks heads
Είμαι Έλληνας αλλά ως Χριστιανός δεν μπορώ να είμαι εθνικιστής και να διακατέχομαι από ελληνοφρένεια. Αλλιώς κοροιδεύω το Ευαγγέλιο.

Σωστός!! Γιατί τα ευαγγέλια διακατέχονται από εβραιοφρένεια. Μη ξεχνάς ότι ο Ιησούς αναφέρεται στο σώσιμο των τέκνων του Ισραήλ, οι άλλοι είναι “κυνάρια”.
quote:
Maradona kicks heads
Βέβαια αυτό δεν έχει σχέση με πρόθεση ψήφου. Μπορεί ο καθένας να ψηφίσει ένα κόμμα ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή όχι με την ιδεολογία του.

Ε..! 'Οπως και να το κάνουμε εδώ εισάγεις πρωτοτυπίες.

*

Edited by - Sesostris on 30/06/2014 15:13:42

30/06/2014, 15:16:24
quote:
....Γιατί τα ευαγγέλια διακατέχονται από εβραιοφρένεια. Μη ξεχνάς ότι ο Ιησούς αναφέρεται στο σώσιμο των τέκνων του Ισραήλ, οι άλλοι είναι “κυνάρια”....
Αν έτσι νοιώθεις σίγουρα δεν είναι από κάτι που διάβασες σε ευαγγέλιο.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

30/06/2014, 15:51:59
quote:

quote:
....Γιατί τα ευαγγέλια διακατέχονται από εβραιοφρένεια. Μη ξεχνάς ότι ο Ιησούς αναφέρεται στο σώσιμο των τέκνων του Ισραήλ, οι άλλοι είναι “κυνάρια”....

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

30/06/2014, 16:49:48
quote:

quote:

quote:

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

μεγάλο καημό με τις γυναίκες έχεις... έχει τοπικ για τέτοιες περιπτώσεις... http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11927 & http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11940

30/06/2014, 17:13:41
Ναι ναι πες με και φαλοκρατη τωρα
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
δΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

.

30/06/2014, 17:17:19
quote:

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
δΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

.

Πάντως δείχνεις να κολλάς στο θέμα "γυναίκα"

30/06/2014, 17:26:08
quote:

quote:

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
δΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

.

Πάντως δείχνεις να κολλάς στο θέμα "γυναίκα"

ρε πας καλα
Εδω Ο "ΑΓΙΟΣ" σου σε βριζει ως πορνη και σιχαμα και κολλαω εγω
Καθολου δε κολλαω εγω κοπελια μου
Εσυ εχεις κολλησει στις ξερες και δε λες να ξεκολλησεις.
Εσυ εχεις απαξιωσει και καταξεσκίσει το φύλο σου οχι εγω
Αντε καλη φώτηση αν και δεν το βλεπω , με τον υπνο που κοιμασαι

.

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 30/06/2014 17:26:41

30/06/2014, 17:32:04
Ελπίζω μονο να μην καταλήξεις έτσι και σε βλεπει ο κόσμος και σε λυπαται

30/06/2014, 17:36:33
quote:

Ελπίζω μονο να μην καταλήξεις έτσι και σε βλεπει ο κόσμος και σε λυπαται

...

Η λύπη του κόσμου δεν μπορεί να με βλάψει - ούτε και μια όπως αυτή της φωτό μπορεί να σε βλάψει - έλα μου όμως που την φοβάσαι... αλλιώς δεν θα ξεσκιζόσουν στη λασπολογία και τα ψέματα.

30/06/2014, 17:47:02
Δυστυχώς για σενα τη λασπολογια τη κανεις εσυ
Οσο για τα ψέμματα και παλι δυστυχως για σενα ειναι η απόλυτη αληθεια
Απλα εσυ εχεις κρυψει το κεφαλι σου στην αμμο και θεωρεις οτιδηποτε σου λενε ως λασπολογια και ψεμα ΕΝΩ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

.

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 30/06/2014 17:47:25

30/06/2014, 22:20:06
quote:

Έχω τόσο τα του “Ιουδαϊκού Πολέμου” όσο και τα της "Ιουδαϊκής Ιστορίας” του Φλάβιου Ιώσηπου. Τι θέλεις να πης μ' αυτό? Επάνω σε ποιο από τα δύο αναφέρεσαι και σε ποιο βιβλίο? Εκτός κι αν αναφέρεσαι στην πλαστογραφία του Ευσέβιου και το testimonium flavianum.

Τον αναφέρουν ως προφήτη τον Δανιήλ οι Εβραίοι της Νεκράς Θάλασσας και ο Ιώσηπος. Επομένως έχεις 2 εβραϊκές πηγές που προηγούνται χρονολογικά των Ταλμουδιστών, οι οποίοι ήταν φυσικά φανατικοί αντίχριστοι και είχαν κάθε λόγο να διαστρεβλώσουν τον Δανιήλ.

quote:

Σωστός!! Γιατί τα ευαγγέλια διακατέχονται από εβραιοφρένεια. Μη ξεχνάς ότι ο Ιησούς αναφέρεται στο σώσιμο των τέκνων του Ισραήλ, οι άλλοι είναι “κυνάρια”.

Όχι, ο Χριστιανός δεν πρέπει να πάσχει ούτε από εβραιοφρένεια. Δεν διαβάζεις την Βίβλο με καθαρό πνεύμα αλλά θέλεις να βρίσκεις φράσεις να σε πωρώσουν κατά των Εβραίων. Τέτοιοι Εβραίοι που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι, υπάρχουν. Αλλά δεν λέει κάτι αυτό, απλώς είναι ανόητοι.

Τί λέει τελικά ο Χριστός στην γυναίκα; Και τί λέει επίσης στους Εβραίους; Πως ο Θεός μπορεί να αναστήσει τέκνα στον Αβραάμ από αυτές τις πέτρες. Πνευματικά.

Ο Χριστιανός πρέπει να παλέψει να αρνηθεί την ελληνοφρένεια και την εβραιοφρένεια. Είναι πολύ εύκολο κάποιος να ξεσπάσει σε εθνικιστικούς λυγμούς και επίσης πολύ εύκολο να νομίσει πως επειδή οι Εβραίοι έχουν μια διαθήκη και σχέση με τον Θεό, ότι ο Θεός τους ανακηρύσσει ανώτερους.

Edited by - Maradona kicks heads on 30/06/2014 22:21:14

30/06/2014, 22:29:24
Και νομίζω πως θα ήταν έντιμο να παραδεχθεί κάποιος εθνικιστή(Χρυσαυγίτης ή "ήπιος") ότι το ελληνικό έθνος, όπως όλα τα άλλα, υπόκειται σε μεταβολές στο χρόνο.

Εντάξει, το ελληνικό έθνος υπάρχει από την αρχαιότητα. Όμως έχει υποστεί μεταβολές γιατί δεν είναι απομονωμένο.

Δεν μπορώ να κατανοήσω πως οι διάφοροι εξελικτές που επιτίθενται στον Χριστιανισμό μιλούν για αγνή θρησκεία και αγνό έθνος. Να μην παραδεχθούμε πως έχουμε αλλοιωθεί; Να μην παραδεχθούμε πως η "ελληνική" θρησκεία παρουσιάζει ποικιλία τοπικά και χρονικά;

Ευτυχώς ή δυστυχώς το κακό έχει ήδη γίνει. Ακόμη και αν η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση και απαγορεύσει τους γάμους Ελλήνων με ξένους, η πολυετής σκλαβιά στον Τουρκικό ζυγό έχει αποφέρει σημαντικές αλλαγές στην βιολογία και τον πολιτισμό των Ελλήνων. Μπορεί το έθνος να επιβίωσε, αλλά όχι αλώβητο.

30/06/2014, 22:39:19
Το συγκλονιστικό είναι πως κάποιοι μιλούν για αλλοίωση του έθνους από τον Χριστιανισμό(!) και από πάνω πανηγυρίζουν για την άλωση της Κωνσταντίπουλης από τους Τούρκους! Καλύτερα λένε οι Τούρκοι παρά οι Ρωμιοί.

Ε είναι αστείο. Δυστυχώς αυτή η εμμονή με τον Χριστιανισμό είναι σκέτη αρρώστεια. Τόσο μίσος πια, ο Χριστιανισμός να φταίει για όλα τα κακά του κόσμου;

30/06/2014, 23:28:15
Ρε μαλακισμένο panpam, σταμάτα να κουοτάρεις ολόκληρα κείμενα και φωτό, για να πείς δύο λέξεις!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/06/2014, 23:29:04
quote:
panpam

Αντιθέτως! Ακριβώς απ' εκεί είναι....
Πάρε μερικά δείγματα έτσι στα πρόχειρα γιατί σήμερα έχω σπαρίλα και βαριέμαι να ψάχνω.

Ιω. 4,22 ὑμεῖς προσκυνεῖτε ὃ οὐκ οἴδατε, ἡμεῖς προσκυνοῦμεν ὃ οἴδαμεν· ὅτι ἡ σωτηρία ἐκ τῶν Ἰουδαίων ἐστίν.

Ματθ. 15, 22-26 καὶ ἰδοὺ γυνὴ Χαναναία ἀπὸ τῶν ὁρίων ἐκείνων ἐξελθοῦσα ἐκραύγασεν αὐτῷ λέγουσα· ἐλέησόν με, Κύριε, υἱὲ Δαυΐδ· ἡ θυγάτηρ μου κακῶς δαιμονίζεται. ὁ δὲ οὐκ ἀπεκρίθη αὐτῇ λόγον. καὶ προσελθόντες οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ἠρώτων αὐτὸν λέγοντες· ἀπόλυσον αὐτήν, ὅτι κράζει ὄπισθεν ἡμῶν. ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· οὐκ ἀπεστάλην εἰ μὴ εἰς τὰ πρόβατα τὰ ἀπολωλότα οἴκου Ἰσραήλ. ἡ δὲ ἐλθοῦσα προσεκύνησεν αὐτῷ λέγουσα· Κύριε, βοήθει μοι. ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· οὐκ ἔστι καλὸν λαβεῖν τὸν ἄρτον τῶν τέκνων καὶ βαλεῖν τοῖς κυναρίοις.

Μαρκ. 12, 28-29 Καὶ προσελθὼν εἷς τῶν γραμματέων ἀκούσας αὐτῶν συζητούντων, ἰδὼν ὅτι καλῶς αὐτοῖς ἀπεκρίθη, ἐπηρώτησεν αὐτόν· ποία ἐστὶ πρώτη πάντων ἐντολή; ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀπεκρίθη αὐτῷ ὅτι πρώτη πάντων ἐντολή· ἄκουε, Ἰσραήλ, Κύριος ὁ Θεὸς ἡμῶν Κύριος εἷς ἐστι·

Μα καλά εκείνη την καινή διαθήκη που έχεις στα εικονίσματα, δεν την έχεις ανοίξει ποτέ για να την διαβάσης???

*

01/07/2014, 00:02:23
quote:
Maradona kicks heads
Τον αναφέρουν ως προφήτη τον Δανιήλ οι Εβραίοι της Νεκράς Θάλασσας και ο Ιώσηπος. Επομένως έχεις 2 εβραϊκές πηγές που προηγούνται χρονολογικά των Ταλμουδιστών, οι οποίοι ήταν φυσικά φανατικοί αντίχριστοι και είχαν κάθε λόγο να διαστρεβλώσουν τον Δανιήλ.

Επειδή τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας δεν τα έχω αυτή τη στιγμή πρόχειρα για να το διασταυρώσω, μπορείς να μου υπενθυμίσης το βιβλίο και την παράγραφο που ο Φλάβιος Ιώσηπος αναφέρει τον Δανιήλ ως προφήτη?
quote:
Maradona kicks heads
Όχι, ο Χριστιανός δεν πρέπει να πάσχει ούτε από εβραιοφρένεια. Δεν διαβάζεις την Βίβλο με καθαρό πνεύμα αλλά θέλεις να βρίσκεις φράσεις να σε πωρώσουν κατά των Εβραίων. Τέτοιοι Εβραίοι που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι, υπάρχουν. Αλλά δεν λέει κάτι αυτό, απλώς είναι ανόητοι.

Εδώ κάνεις κάποιο λάθος, γιατί δεν διακατέχομαι από κανενός είδους μίσος κατά των Εβραίων. Δική τους είναι η θρησκεία και οι προφήτες και ας τους κρίνει η ιστορία. Εγώ τα έχω με τους αιρετικούς Εβραίους που λέγονται Χριστιανοί. Και δεν θα με απασχολούσαν ούτε αυτοί αν δεν ήταν στην Ελλάδα κράτος εν κράτει, αν δεν βυσσοδομούσαν μέσω των φασιστικών παραεκκλησιαστικών οργανώσεων τους κατά των προγόνων μου, και αν μέσω της διαπλοκής με τους πολιτικούς και της δικτύωσης τους στον κρατικό μηχανισμό, δεν στερούσαν τα θρησκευτικά δικαιώματα από μια έστω μικρή μερίδα συμπολιτών μας, με την οποία μπορεί να μη συμφωνώ καθ' ότι είμαι άθρησκος, όμως δεν ανέχομαι και την καταπίεσή της κατά παράβαση του συντάγματος και της υποτιθέμενης αγάπης που διδάσκει ο Χριστιανισμός, από τους ρασοφόρους.

*

01/07/2014, 00:09:31
quote:

Εδώ κάνεις κάποιο λάθος, γιατί δεν διακατέχομαι από κανενός είδους μίσος κατά των Εβραίων. Δική τους είναι η θρησκεία και οι προφήτες και ας τους κρίνει η ιστορία. Εγώ τα έχω με τους αιρετικούς Εβραίους που λέγονται Χριστιανοί. Και δεν θα με απασχολούσαν ούτε αυτοί αν δεν ήταν στην Ελλάδα κράτος εν κράτει, αν δεν βυσσοδομούσαν μέσω των φασιστικών παραεκκλησιαστικών οργανώσεων τους κατά των προγόνων μου, και αν μέσω της διαπλοκής με τους πολιτικούς και της δικτύωσης τους στον κρατικό μηχανισμό, δεν στερούσαν τα θρησκευτικά δικαιώματα από μια έστω μικρή μερίδα συμπολιτών μας, με την οποία μπορεί να μη συμφωνώ καθ' ότι είμαι άθρησκος, όμως δεν ανέχομαι και την καταπίεσή της κατά παράβαση του συντάγματος και της υποτιθέμενης αγάπης που διδάσκει ο Χριστιανισμός, από τους ρασοφόρους.

*

Aυτό ακριβώς

.

01/07/2014, 00:56:31
quote:
Maradona kicks heads
Το συγκλονιστικό είναι πως κάποιοι μιλούν για αλλοίωση του έθνους από τον Χριστιανισμό(!) και από πάνω πανηγυρίζουν για την άλωση της Κωνσταντίπουλης από τους Τούρκους! Καλύτερα λένε οι Τούρκοι παρά οι Ρωμιοί.

Αν διάβαζες λιγουλάκι ιστορία δεν θα τα έγραφες αυτά γιατί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που υποστηρίζεις. Εκτός τούτου αυτοί που μιλούν για αλλοίωση του έθνους από τον Χριστιανισμό δεν είπαν το "κρειττότερον εστίν ειδέναι εν μεση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν Λατινικήν" αλλά ο Μέγας Δούκας Λουκάς Νοταράς.

*

01/07/2014, 01:25:54
quote:

quote:
Maradona kicks heads

Αν διάβαζες λιγουλάκι ιστορία δεν θα τα έγραφες αυτά γιατί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που υποστηρίζεις. Εκτός τούτου αυτοί που μιλούν για αλλοίωση του έθνους από τον Χριστιανισμό δεν είπαν το "κρειττότερον εστίν ειδέναι εν μεση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν Λατινικήν" αλλά ο Μέγας Δούκας Λουκάς Νοταράς.

*

Νομίζω ότι ξέχασες να του διευκρινήσεις ότι δεν πρόκειται περί παίκτου της εθνικής ομάδας Βραζιλίας

.

01/07/2014, 10:30:31
quote:

Δυστυχώς για σενα τη λασπολογια τη κανεις εσυ...
Παραμιλάς - ούτε για τη θρησκεία σου μίλησα ούτε τίποτα. Για τη δική σου αισχρή συμοπεριφορά εγώ δεν χρειάζομαι - μιλούνε τα ποστ σου και των φίλων σου, και η άγνοια που δείχνεις. Για πες ποιοι αναθεμάτισαν τα χειρόγραφα της νεκρής θάλασσας και πότε; (clue: κανείς και ποτέ)