ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/05/2012, 09:56:15
Με μια Ελλάδα να βιώνει την δυσκολότερη εποχή μετά την μεταπολίτευση και μια από τις δυσκολότερες εποχές στην σύγχρονη ισοτρία της, ο Ελληνικός λαός παρουσο'αζεται ΚΑΙ ΠΑΛΙ διχασμένος και προετοιμασμένος να χύσει αδελφικό αίμα.

Σε μια Ελλάδα που αριστερίστικες αντιλήψεις και νοοτροπίες επιβλήθηκαν με έμμεσο και άμεσο τρόπο σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ (εκπαίδευση, ΜΜΕ κα) για δεκαετίες, η αναμενόμενη άνοδος ακροδεξιών κομμάτων ΚΑΙ στην Ελλάδα (ενώ σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν και σε κυβερνητικούς συνασπισμούς) αντιμετωπίζεται με έκπληξη (και καλά) και ΜΙΣΟΣ !

Καλλιτέχνες στην προσπάθεια να κερδίσουν τα 15 λεπτά της δημοσιότητάς τους καταφεύγουν σε δηλώσεις του τύπου "να πεθάνετε όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή" για να ειπράξουν την αποδοχή του κοινού τους ή μυνήματα μίσους και απειλών από τους απέναντι....

Άνθρωποι υπεράνω υποψίας βγάζουν όλη τη μισαλοδοξία τους με δηλώσεις "να πάμε να τους κάψουμε ζωντανούς" !!! Και μιλάμε για απλά ανθρωπάκια που συναντάς μέσα στον χώρο της εργασίας σου....

Διαβάστε αυτό :http://bostopel.blogspot.com/2012/05/6.html

Τελικά μήπως όλα αυτά είναι μέρος ενός σχεδίου προκειμένου να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο πόλεμο ???

ΙαπετόςΜέλος
13/05/2012, 11:20:03
Aγαπητέ Kerry King,το αν θα γίνει κάποιος εμφύλιος θα είναι μεταξύ πλουσίων & φτωχών δεν νομίζω να είναι κατα την αποψή μου μεταξύ κομματικών παρατάξεων.. Αλλά μην νομίζεις και εμφύλιος να γίνει φτωχοί-πλούσιοι, του εφοπλιστή φεριπήν μόνο τη βίλα μπορείς να του πάρεις τα λεφτά του τα έχει έξω....

13/05/2012, 11:26:01
Δεν νομίζω φίλε μου πως είναι τόσο απλουστευμένα τα πράγματα.
Διακρίνω τυφλό μίσος πλέον, μίσος που έχει μεν οικονομικά αίτια αλλά στρέφει την οργή του σε λάθος κατεύθηνση...
ΙαπετόςΜέλος
13/05/2012, 15:25:49
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές ιδεολογίες... Με ενδιαφέρει η φτώχεια η ακρίβεια, η ανεργία το αβέβαιο μέλλον...

Με απασχολεί το γεγονός το ότι ο πλούτος έχει συσσωρευτεί στο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού(αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν τα λεφτά τους!!)

Για αυτούς τους λόγους για μένα πρέπει να γίνονται διαμαρτυρίες-πορείες-εξεγέρσεις...!!!

13/05/2012, 22:52:05
quote:

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές ιδεολογίες... Με ενδιαφέρει η φτώχεια η ακρίβεια, η ανεργία το αβέβαιο μέλλον

Δεν νομιζω καποιον να τον νοιαζειπερισσοτερο οι πολιτικες ιδεολογιες ,σσο η φτωχεια-ανεχεια-ανεργεια-ακριβεια και το τι ξυμερωνει αυριο

14/05/2012, 00:05:44
Οι πολιτικές ιδεολογίες (και κατ' επέκταση οι εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων συμφερόντων και αφεντικών που οι ιδεολογίες αυτές εκφράζουν) καθορίζουν και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

macedon

ΙαπετόςΜέλος
14/05/2012, 00:48:05
quote:
Οι πολιτικές ιδεολογίες (και κατ' επέκταση οι εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων συμφερόντων και αφεντικών που οι ιδεολογίες αυτές εκφράζουν) καθορίζουν και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Nαι..!! Δεν έχει καταλάβει ο κοσμάκης δηλαδή ότι οι περισσότεροι για να μην πώ όλοι, πολιτέυονται για να εξασφαλιστούν οικονομικά (να πλουτίσουν δηλαδή με λίγα λόγια!)

Αν πάς σε ένα καφενείο θα ακούσεις:"Και εσύ τα ίδια θα έκανες αν ήσουν εξουσία" Μην μου πείς ότι δεν το έχεις ακούσει αυτό καθόλου;;

07/06/2012, 22:31:34
Διαβάστε σχόλια στα blogs που αναφέρονται στο σκηνικό με τον Κασιδιάρη το πρωί....

"Σκατοφασίστες θα σας κρεμμάσουμε" οι μεν....
"Παλιοκουμούνια τώρα αρχίσαμε" οι δε....

Τόσο μίσος και ειδικά από νεόυς ανθρώπους....

Ο άλλος ο τζιτζιφιόγκος έδω μέσα, μας απαύτωσε τις παναγίες μας επειδή αναπτύσουμε επιχειρηματολογία στο θέμα για την Χ.Α.

Τόσο μίσος......

Τι φταίει άραγε ?????

07/06/2012, 23:59:32
quote:
Τι φταίει άραγε ?????

Μη ρωτάς ρητορικά....

Η συσσωρευμένη κοινωνική οργή φταίει, είναι απλό.

Το θέμα είναι να μην εκτονώνεται στους λάθος στόχους....και την πληρώνουν "παράπλευρες" απώλειες....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

08/06/2012, 01:00:53
Απόσπασμα απο το λινκ του Κερυ Κινγκ

quote:

Σας πλασάρονται για "θεοί". ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΘΗ ΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ "ΤΡΟΦΗ".

Αλήθεια μπορεί να γίνει αυτό,όσο εμείς οι άνθρωποι,εξακολουθούμε να είμαστε διαιρεμένοι και βασιλευόμενοι?[κατα το <<διαίρει και βασίλευε>>]
Οχι δεν μπορεί.
Αρα τι μας απομένει?
να κατορθώσουμε το αδύνατο.Συσπείρωση γύρω απο την έννοια "άνθρωπος"!
Πώς θα γίνει αυτο?

Σε αυτη την ερώτηση έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά εδω και πάρα πολύ καιρό!!!

Εσεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/06/2012, 19:27:28
quote:
Αρα τι μας απομένει?
να κατορθώσουμε το αδύνατο.Συσπείρωση γύρω απο την έννοια "άνθρωπος"!
Πώς θα γίνει αυτο?

Νικόμαχε συμφωνώ, αλλά....
πρίν πάμε στη συσπείρωση γύρω από την έννοια "άνθρωπος"

δεν νομίζεις ότι προαπαιτείται να ΟΡΙΣΟΥΜΕ την έννοια άνθρωπος???
(και όχι μόνο με βιολογικά/μορφολογικά/εμφανισιακά κριτήρια, θα έλεγα περισσότερο με κριτήρια της έννοιας "πολίτης" που είχε ας πούμε στην αρχαιότητα)
και έπειτα φυσικά να ορίσουμε και το "χωρο δράσης" τη σφαίρα επιρροής, τα δικαιώματα του σύγχρονου ανθρώπου, με μια νέα "χάρτα" των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αν μπορούμε να το πούμε έτσι...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

09/06/2012, 20:11:00
Τα παρακάτω βίντεο έχουνε ποσταριστεί στο θέμα για την Χρυσή Αγή.
Θεωρώ πως ταιριάζουν και εδώ...

http://www.youtube.com/watch?v=tLdUsANz1W4

http://www.youtube.com/watch?v=1LNo2I-KKcQ&feature=player_embedded

Στο πρώτο βίντεο, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας δίνει οδηγίες πως θα οργανωθούμε για το αντάρτικο των πόλεων....

Στο δεύτερο βίντεο η γνωστή πλέον Δούρου μας απειλεί με νέο ΕΑΜ....

Αυτοί οι τύποι, ζητάνε να μας κυβερνήσουνε....

Η πλάκα είναι τους ψηφίζουνε και δεξίοι, γιατί έχουνε χάψει το παραμύθι ότι θα τους επιστρέψει τα χαράτσια......

09/06/2012, 23:31:20
quote:
Πυθαγορας
δεν νομίζεις ότι προαπαιτείται να ΟΡΙΣΟΥΜΕ την έννοια άνθρωπος???

Πυθαγόρα,φυσικά απαιτείται ένας τέτοιος ορισμός.
Και εδω αρχίζουν τα δύσκολα...

Πώς θα γίνει?Με τι κριτήρια?
να μην υπάρχουν κριτήρια είναι μια καλή λύση,αλλά μάλλον αδύνατη.
Κάποιος πρέπει να κάνει "κουμάντο".Μιλώ για όλη την ανθρωπότητα ενωμένη.

Να μην υπάρχουν σύνορα,στρατοί,έθνη,μαύροι,άσπροι,κίτρινοι.
Ολοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Υγεία για όλους,καθώς και τροφή,ενέργεια,κατάλυμα κ.λ.π.
κατάργηση του χρήματος,όχι ώς μέσου συναλλαγών,αλλά ώς μέσου πλουτισμού.

Ασε φίλε,η κοινωνία που οραματίζομαι,είναι σκέτη ουτοπία!!

μόνο ένας...εξωγήϊνος κίνδυνος θα μας ενώσει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/06/2012, 23:44:26
ειναι καθ'οδον οι ανδρομεδειοι Νικ,για να μας ενωσουν

10/06/2012, 00:22:23
quote:
KERRY KING
Διαβάστε σχόλια στα blogs που αναφέρονται στο σκηνικό με τον Κασιδιάρη το πρωί....

"Σκατοφασίστες θα σας κρεμμάσουμε" οι μεν....
"Παλιοκουμούνια τώρα αρχίσαμε" οι δε....

Τόσο μίσος και ειδικά από νεόυς ανθρώπους....

Ο άλλος ο τζιτζιφιόγκος έδω μέσα, μας απαύτωσε τις παναγίες μας επειδή αναπτύσουμε επιχειρηματολογία στο θέμα για την Χ.Α.

Τόσο μίσος......

Τι φταίει άραγε ?????

Η πιθανότερη αιτία κατά τη γνώμη μου φίλε KERRY KING είναι να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια μεταξύ ΚΚΕ και ΧΑ . Αφορμή γι αυτό μπορεί να είναι επίθεση Κνιτών στον Κασιδιάρη σε αντίποινα για τις σφαλιάρες που έριξε στην Κανέλλη , και η ΧΑ να ανταπαντήση . Οπότε όπως καταλαβαίνεις υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθή σε γενικότερη σύρραξη μεταξύ των δύο κομμάτων , με όποια αρνητικά επακόλουθα για την κοινωνία μας .

*

10/06/2012, 00:35:12
δεν νομιζω θα υπαρξει εξομαλυνση της καταστασης

10/06/2012, 01:29:24
σημερα πολυ κολλημα τρωει ρε παιδια ο server!!!!!!!!!!!!!!

10/06/2012, 01:29:30
σημερα πολυ κολλημα τρωει ρε παιδια ο server!!!!!!!!!!!!!!

10/06/2012, 02:15:30
stiv διάβασε το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα ΕΔΩ

10/06/2012, 02:32:45
quote:
KERRY KING:

Στο πρώτο βίντεο, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας δίνει οδηγίες πως θα οργανωθούμε για το αντάρτικο των πόλεων....

Καλά, αυτός έχει ξεφύγει!!

Αλλά, η όλη υπόθεση φέρνει περισσότερο σε ψηφοθηρικό εμφύλιο, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Ιφικράτη Αμυρά και εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τη ΝΔ ότι λασπολογεί επειδή φοβάται ότι θα χάσει τις εκλογές. Μια σύντομη έκθεση του περιστατικού από το tvxs.gr, ΕΔΩ