- ΘΕΩΡΙΑ ΧΟΡΔΩΝ-ΜΠΟΖΟΝΙΟ Ζ-ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
μαζι σου επιστημονικα.
Οχι Μποζοπικο το λεξιλογιο σου δεν συναδει με την
ιδιοτητα σου.
Ο τροπος σου ειναι αντιεπιστημονικος.
Πηγαινε σε καμμια φοιτητικη εστια που μπορει να εχεις
περαση.Μαζι μου δεν εχεις.
Καταλαβες να ουμ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Λοιπόν, κ. Αϊνστανίδη, καληνύχτα για την ώρα [γιατί νύσταξα] και αύριο θα σου 'χω κι άλλες εκπλήξεις ...
------------------------------------------------
Μου τρεχουν τα σαλια...!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΜου τρεχουν τα σαλια...!!
Πρόσεχε μην λερωθείς. ![]()
quote:
από το http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10933Σ' αυτό το θέμα, ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ κάπου γράφει :
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ - Ξαφνικα,ηξερα πολλα. Ειχα απαντησεις για τα πλειστα των ερωτηματων.
Τον ρωτάω λοιπόν (όπως δηλ. θα τον ρωτούσε ο οποιοσδήποτε δικαιολογημένα ) :
zip - Δηλ. τι εννοείς "ήξερα πολλά" ; Πάνω σε ποιο θέμα δηλ. ακριβώς ; Ήξερες π.χ να κάνεις μια μεταμόσχευση καρδιάς ; Όχι βέβαια. Αόριστα πράγματα λες, αερολογίες. Συνεπώς ... τι να λέμε ; Έπειτα, λες "Ειχα απαντησεις για τα πλειστα των ερωτηματων.". Δηλ. ; Για ποια ερωτήματα είχες απαντήσεις ;
και μου απαντάει :
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ - Ειλικρινα θα σου πω οτι,αν οποιοσδηποτε αλλος εκανε αυτα τα σχολια για το ποστ, δεν θα εδινα καμμια απαντηση.Δεν το περιμενα ομως απο συναδελφο επιστημονα φυσικο! Πολυ υλιστης εισαι φιλε για φυσικος!
δηλ. ότι εγώ είμαι υλιστής, πολύ υλιστής και δεν μπορώ τάχαμ να καταλάβω την "πνευματικότητα" που είχε το camping στο Βέρμοντ. Όμως, παρά το γεγονός πως εγώ είμαι υλιστής, ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ έρχεται στο παρόν θέμα και λέει ως συμπέρασμα :
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ - το 100% του συμπαντος ειναι υλη καθως και οτι αυτο περικλειει.
Δηλ. (αφού λέει το 100%) όλο το σύμπαν είναι ύλη, τα πάντα είναι ύλη γι' αυτόν ! Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ο υλιστής.
quote:
Παρακάτω, βλέπουμε κι αυτό (από trelantonis)trelantonis - Φίλε Zip, πολλοί απο εδώ μέσα έχουμε φάει με τα κουτάλια φυσικομαθηματικά ανωτάτου επιπέδου όπως εσείς, αλλά και θεωρητική πληροφορική και επεξεργασία σήματος και επικοινωνίες και γενικώς πληροφορική πανεπιστημιακού επιπέδου. Συγνώμη κιόλας δε σε γνωρίζω ούτε συνδικτυακά, αλλά αν κρίνω απ' τα λεγόμενα του Νικόμαχου δεν είσαι ο μόνος θετικός επιστήμων εδώ μέσα.
Άρα για να σου λένε κάτι δυο επιστήμονες... [ ωπ! κι άλλος Επιστήμονας στο φόρουμ! Εννοεί τον εαυτό του βέβαια ο trelantonis και τον NIKOMAXO, ε, και επειδή, δύο Επιστήμονες είναι περισσότεροι από έναν :] μήπως χρειάζεται να μην έχεις κατηγορηματικά αρνητική στάση και να τα δείς τα πράγματα με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό?... [ Μάλιστα, δηλ. στο esoterica.gr μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 αστροφυσικοί, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ & NASAROYTAKI και ένας computerίστας Πανεπιστημιακού επιπέδου, αυτός μάλλον την έχει δει χάκερ. Πολύ Α.Ε.Ι ρε παιδί μου στο φόρουμ ... ]

Καλή σας μέρα ...
Ειλικρινά θα περίμενα μια πιο αξιοπρεπή αντιπαράθεση, αλλα και την ύπαρξη κάποιου θέματος ουσίας.
Ίσως βέβαια η μη πανεπιστημιακή μου μόρφωση δεν είναι ικανή να αντιληφθεί το αξιόμαχο της αντιπαράθεσης σας , οπότε κρατώ μια πισινή
(που λέμε εμείς οι λαϊκοι)
επομένως , μήπως , λεω μήπως
είναι καιρός να αφήστε και οι δυο
(τρεις? τέσσερις? πέντε? είστε και πολλοί πανάθεμα με
)
καμιά κουβέντα να "πέσει" κάτω ?
με πρώτη τη δική μου !
ΥΓ
δεν παίρνω το μέρος κανενός , πως θα μπορούσα άλλωστε,
απλά διατυπώνω την εντύπωση του μέσου αναγνώστη του φόρουμ μας,
και είμαι σίγουρος οτι και οι δυο σας είσαστε σε θέση να αντιληφθείτε τι εννοώ

quote:
AitheroVamonδεν παίρνω το μέρος κανενός , πως θα μπορούσα άλλωστε, απλά διατυπώνω την εντύπωση του μέσου αναγνώστη του φόρουμ μας, και είμαι σίγουρος οτι και οι δυο σας είσαστε σε θέση να αντιληφθείτε τι εννοώ
Όχι, σε παρακαλώ AitheroVamon να πάρεις το μέρος των "Αστροφυσικών" του φόρουμ. Plz δηλ. ![]()
Για να δούμε…

Καλυτερα να μην δουμε αλλη συνεχεια.
Επειδη το θεμα εγινε σουπα,κοκορομαχια,
αχταρμας και δεν ξερω τι αλλο,εγω σαν
θεματοθετης το σταματω.
Δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω και γραμματα γνωριζω...![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ακόμη:
- Συνιστούμε με έμφαση να σταματήσουν εδώ οι υποτιμητικές αναφορές σε πρόσωπα τρίτα που δεν αφορούν αυτή τη διαμάχη μεταξύ zip και NIKOMAXOY -πράγμα που έχει κάνει τουλάχιστον δύο φορές ο zip. Πέρα από την οποιαδήποτε πιθανή συμφωνία μας με τμήμα της συλλογιστικής του zip, μία τέτοια στάση "τα παίρνω όλα παραμάζωμα" την θεωρούμε παντελώς απαράδεκτη και θα πρέπει να σταματήσει.
- Προτείνουμε τέλος, τη συνέχεια της όποιας συζήτησης στη βάση δομημένων επιχειρημάτων και αντεπιχειρημάτων και τεκμηριωμένων απαντήσεων. Υπάρχουν πράγματα που έχουν παραμείνει από την προϋπάρχουσα ροή της συζήτησης τα οποία απαιτούν κάποια διευκρίνηση. Για παράδειγμα: ΝΙΚΟΜΑΧΕ έχεις κάνει μία αναφορά, εδώ, στον Seth Lloyd, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ο ιδιος και η ομαδα του συνδυαζουν τα φαινομενα του κβαντικου εναγκαλισμου και της κβαντικης μετα-επιλογης και διατεινονται οτι ειναι δυνατη η μεταφορα ΣΚΕΨΕΩΝ και υλης δια μεσου του χρονου και του χωρου.". Σου έχει ζητηθεί το ακριβές Link για τη συνέντευξη, άρθρο, paper, βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο περιέχει αυτή τη δήλωση και επιμένεις να μην το παρέχεις. Νομίζω πως οφείλεις να το κάνεις...
(υπάρχει, τέλος, μία αναφορά του zip στην ίδια σελίδα που λόγω ευρύτερης δικαιοσύνης θα πρέπει να την πραγματευτούμε κάποια στιγμή. Απλά το αναφέρω εδώ για να μην ξεχαστεί, αναβάλλοντάς το για αργότερα. Εννοώ την αρκετά απαξιωτική αναφορά στον γνωστό φυσικό Michio Kaku για την οποία οφείλουμε θεωρώ κάποια διορθωτική επέμβαση...)

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------