- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Zip, δεν θα απαντήσω σε καμιά σου ερώτηση. Το θέμα δεν είμαι εγώ. Δεν βρίσκεσαι μέσα σε ένα ριάλιτι. Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο θέμα, έχει καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σε ακολουθήσω. Αν δεν το κατάλαβες, η συζήτηση έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Έχεις τίποτα να συνεισφέρεις στην έρευνά μας για τα χαρακτηριστικά του φασισμού ή όχι ?
Ανέβα επίπεδο. Σε παρακαλώ.πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Aγαπητέ Γαραντζώτη , επειδή δεν είμαι απο δώ και ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνομαι στο επίπεδο απο το και για το οποίο ομιλείτε..θα θέλατε ακριβώς να μας πείτε ποιός καλός άνεμος σας φέρνει απο δώ και ποιός είναι ο σκοπός σας???
Λέτε για πιΘΑνά μέλη του Ν.Α εντός του φόρουμ και γώ αναρρωτιέμαι το εξής.." Άντε και υπάρχουν και τί μ'αυτό"???
Μπορεί να υπάρχουν και εξωγήϊνοι ενδεχομένως ... ε και???
Είναι αυτό θέμα συζητήσεως??
Όπου θέλει ο καθένας εντάσσεται και καλά κάνει και το όποιο καλό ή κακό το καρπώνεται ο ίδιος...το θέμα είναι να μην ενοχλεί τον διπλανό του και τέτοια ενόχληση ουδέποτε συνέβη στο φόρουμ αυτό...!!!
όταν δε κάνετε έμεσσες αναφορές σε πιθανά μέλη της Ν.Α εντός του φόρουμ .... τότε δικαίως ερωτάσθε απο συνδίκτυο και έχετε υποχρέωση να απαντήσετε...στα κάτωθι και τα οποία έκανα αυτουσια copy...
1) Γνωρίζεις τους υπεύθυνους των forums του www.esoterica.gr ; Και αν ναι, ποιους ; [ τα nick's τους θέλω να μου πεις, έτσι ; όχι τα ονοματεπώνυμά τους ]
2) Έχεις "πρoηγούμενα" μαζί τους ; [ Με τους υπεύθυνους του esoterica.gr εννοώ. Ένα "ναι" ή ένα "όχι" μου αρκεί, δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη περίπτωση ]
3) Τι σου έκανε εσένα η Ν.Α ; Σου έκανε κάτι "κακό" ; Σε πείραξε ; Σου δημιούργησε κατάθλιψη ; Σου σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα σου ; Τι ;
4) Με το ζόρι ήσουν εκεί 8 χρόνια ; Σε κρατούσαν αιχμάλωτο δηλ. ; Δεν μπορούσες να φύγεις ;
5) Γιατί αγαπητέ μου ήσουν 8 χρόνια σε ένα σπίτι που ήταν [ κατ' εσένα ] βρώμικο ; Δηλ. μετά από 8 χρόνια είδες την βρωμιά του ; Και αφού την είδες που την είδες την βρωμιά του, έστω και μετά από 8 χρόνια, γιατί δεν την καθάρισες ; Γιατί δηλ. δεν έκανες κάτι να το διορθώσεις αυτό ; [ εννοώ όσο ήσουν ακόμη αρχηγός, έτσι ; ]
Aπαντήστε σε αυτά και μετά θα ανέβουμε και επίπεδο...δώστε μας την ώθηση να ανέβουμε!!!
Όσο δεν απαντάτε , τόσο δεν έχετε δικαίωμα να ερωτάτε απολύτως τίποτα...πολύ δε περισσότερο να αφήνετε υπονοιες και μομφές...αυτό είναι ανήθικο!!!
Φαντάζομαι θα συμφωνείτε!!!
Μήπως -παρεπιμπτόντως- θα θέλατε να μιλήσουμε την συλλογική ψυχή των ομάδων και τα χαρακτηριστικά των μελών τα οποία εντάσσονται σε αυτές???
Μήπως θα θέλατε να μιλήσουμε για την προσωπικότητα και την δυναμική αυτών των ανθρώπων και τους λόγους που τους ωθούν στην ένταξή τους σε οποιαδήποτε ομάδα και ειδικότερα ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ???
Είναι θέμα I.Q ή E.Q???
Θέλετε να μιλήσουμε για τους λόγους -εσωτερικους- που ώθησαν ορισμένα μέλη να "αποσκιρτήσουν" απο αυτά τα κλάμπ???
Θέλετε να μιλήσουμε για το γηραιό λιοντάρι που εκδιώχθηκε απο τους νομάδες απο την αγέλη???
Την ψυχολογία του εκδιωχθέντα ηττημένου???
Του πρώην "φαντασιακά κραταιού" Λιονταριού και καταρρακωμένου πλέον???
....ότι θέλετε κύριε Γαραντζώτη και επι της ουσίας σας μιλάω!!!
Προσωπικά δεν είμαι ενταγμένος σε καμμιά ομάδα και θεωρώ τον εαυτό μου ως νομάδα...δεν θέλω να υπερασπισθώ οτιδήποτε , μόνο αυτό που έχω...την ελευθερία μου Κε Γαραντζώτη και την αξιοπρέπειά μου , κάτι που έχω διότι δεν είχα στην ζωή μου δεκανίκα , τα οποία εκ των πραγμάτων απαιτούν το αντίτιμο τους!!!
Υ.Γ...Νομάς , πάντως δεν είστε..αυτό είναι σίγουρο!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 01/12/2011 23:57:34
quote:(Ο τονισμός με bold, δικός μου)
Λυπάμαι Stiv, αλλά δεν πρέπει να μπερδεύεις τις ερωτήσεις που γίνονται για αυτά που έζησα και τα συναισθήματά μου, με το αντικείμενο του θέματός μας, που δεν είναι άλλο παρά η ΝΑ. Όταν κάποιος σου δείχνει κάτι, εσύ μη σχολιάζεις το δάχτυλο !
Κοίταξε να δεις γαραντζώτης γιάννης:
Αν εσύ δείχνεις με το δάχτυλό σου π.χ. μια φράση σε ένα βιβλίο και το δάχτυλό σου σκεπάζει τη φράση ώστε αυτή δεν φαίνεται καν, είτε δεν έχεις καταλάβει ότι το δάχτυλό σου είναι αυτό που εμποδίζει την θέα, είτε αυτό που θες πραγματικά να παρουσιάσεις είναι το δάχτυλό σου και όχι τη φράση ![]()
(Το παραπάνω εξέλαβέ το ως γενικό σχόλιο, στο γράφω γιατι παρατήρησα ότι έχεις μάλλον κάποια αδυναμία με την συγκεκριμένη παρομοίωση με το δάχτυλο)

quote:
Λυπάμαι Stiv, αλλά δεν πρέπει να μπερδεύεις τις ερωτήσεις που γίνονται για αυτά που έζησα και τα συναισθήματά μου, με το αντικείμενο του θέματός μας, που δεν είναι άλλο παρά η ΝΑ. Όταν κάποιος σου δείχνει κάτι, εσύ μη σχολιάζεις το δάχτυλο !πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Σταύρο κατάλαβες τώρα για πόσο βλάκες μας περνάνε?
Περισσότερο απο τα ενεργά τους μέλη!
Αλλά αν πάρουμε όλα μαζί τα μέλη της ΝΑ και μετρήσουμε το IQ τους,το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.
Μιλάμε για όντα ανώτερης εφυϊας.Εξωγήϊνα!
Τώρα γιατι καταδέχονται να προβαίνουν σε προσυλητισμό, απο ενα τόσο "φτωχό" πνευματικά φόρουμ, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Σταύρο τι λές?
Κάνουμε αίτηση για θέση πραιτωριανών στην...Αυτοκρατορία?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
γαραντζώτης γιάννηςΌχι Zip, δεν είναι <<αυτό που κάνω >>, όπως λες..., αλλά αυτό που με ρώτησε ο gianipseftis ,αν δεν το έχεις καταλάβει.
Θα φανεί τι κάνεις αγαπητέ, αργά ή γρήγορα, θα φανεί ...
Edited by - stiv on 02/12/2011 00:02:32
quote:
Νικόμαχε καλησπέρα...τι κάνει ο Ποιμενικός??
Μια χαρά σε ευχαριστεί που...ρωτάς!!![]()
![]()
Κοιμάται δίπλα στο τζάκι.
Σταυρο
Δεν έχω...θα έχει ο γαρατζώτης!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
amaliaΑν εσύ δείχνεις με το δάχτυλό σου π.χ. μια φράση σε ένα βιβλίο και το δάχτυλό σου σκεπάζει τη φράση ώστε αυτή δεν φαίνεται καν, είτε δεν έχεις καταλάβει ότι το δάχτυλό σου είναι αυτό που εμποδίζει την θέα, είτε αυτό που θες πραγματικά να παρουσιάσεις είναι το δάχτυλό σου και όχι τη φράση
Τόσα μέλη της ΝΑ,που υπάρχουν στο φόρουμ![]()
,δεν βγαίνει κανένα να υποστηρίξει τους "εισβολείς" ?
Τι είδους στρατηγική εισβολής είναι αυτή,που δεν φρόντισε να εξασφαλίσει την δράση της 5ης φάλαγγας στα μετώπισθεν του "εχθρού"?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.