ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Admin60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
13/07/2010, 12:55:04
Έλα που έχεις δίκιο ρε zipo, γιατι, δεν σε ρώτησε, σε ρώτησε;
Πόσα θες να μας τρελάνεις; Μήπως έχεις τις ...μέρες σου;...
13/07/2010, 13:05:27
Ωχ, ο τρόμπας ... Μπήκε κι εδώ ... Τι είναι η Νέα Ακρόπολη ρε Τουρναβίτικε καρνάβαλε, ξέ' ς ;;;

Edited by - zip on 13/07/2010 13:09:30

ΆνθρωποςΝέο Μέλος
13/07/2010, 13:35:45
quote:

Μετά από 6 χρόνια, που κάνει αυτό το σχόλιο το μέλος Labolas Glasya, έρχεται η απάντηση από το μέλος Άνθρωπος και ανασύρεται ένα θέμα ξεχασμένο ... μάλιστα. Λίγο αργά δεν θυμήθηκες να απαντήσεις άνθρωπα ;;; Λέω τώρα εγώ ...

Ε τι να κάνουμε ρε φίλε, τώρα το είδα το σχόλιο. :)

13/07/2010, 13:40:40
Δεν πειράζει, δεν πειράζει ... κάλλιο αργά παρά ποτέ. Λοιπόν, Νέα Ακρόπολη ε ; Για πες ... πως τα περνάτε εκεί ; Τάβλι, ζάρια, εικοσιμία, κουλοχέρηδες, ρουλέτα, πινακοτή - πινακοτή, πόκα, ζεμεντεφέρ, μπιρίμπα ... "παρ' τα όλα" και τέτοια, ε ; Εκείνο το test με το δάσος και τον λαγό, το κάνετε ακόμη ή εξελίχθηκε η τεχνολογία ;

Edited by - zip on 13/07/2010 13:48:54

13/07/2010, 14:24:04
Καλά ,ρε μπόζο zip,. απο πότε νομίζεις υπάρχει η Νέα Ακρόπολη;
Ή νομίζεις ότι όλα γεννήθηκαν μαζί σου;..
Όταν πήγαινα εγώ σε εκδηλώσεις και συμμετείχα σε ομιλίες της Νέας Ακρόπολις,...μικρέ, εσύ, δεν ήξερες το όνομα σου.....
13/07/2010, 20:59:31
Άρθρον 7ον

Τά μέλη του σωματείου καταβάλλουν υποχρεωτικώς την 1 έως 5 εκάστου μηνός εις το ταμείον του σωματείου α}την κατά τα άνω μηνιαίαν εισφοράν και β) τας υπο της Γενικής Συνελεύσεως αυτού καθοριζομένας εκάστοτε ειδικάς υποχρεωτικάς εισφοράς των μελών προς προώθησιν και προαγωγήν των υπο του σωματείου επιδιωκομένων σκοπών. Πάν μέλος δικαιούται να αποχωρήσει, οποτεδήποτε, εκθέτον τους λόγους της αποχωρήσεώς του, μη έχον ουδέν δικαίωμα επί της περιουσίας του σωματείου, κατά τον νόμον.

Άρθρον 8ον

Μελος, του οποίου η συμπεριφορά αντίκειται εις τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου, όπως ακριβώς αναφέρονται ανωτέρω εις την επιτυχία των στόχων και των σκοπών του, διαγράφεται εκ του σωματείου.

αρκετά ενδιαφέρον κάθε μήνα ακουμπάει το θύμα το ποσό που έχουν ορίσει και όποτε γουστάρουν του λένε ότι πρέπει να ακουμπήσει και μερικά ακόμη γιατί έχουν έκτακτα έξοδα

είναι πολλά τα λεφτά άρη και πολύ περισσότερα τα κορόιδα

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

13/07/2010, 21:34:56
Για να μην πούμε για τον απολυτο προσηλυτισμό, που ασκούσαν,
παλιά, τουλάχιστον, όπως και την γραμμή που τηρούσαν....Δεν
ήξεραν λέξη περα απο ότι έγραφε το μάθημα τους....Κάτι απο απολυταρχισμός...
Τώρα, θέλω να πιστεύω, ότι έγιναν πιο ανοιχτοί...
peter1969panΝέο Μέλος
27/08/2010, 16:14:49
Δείτε και εδώ: http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=135291

13/11/2011, 13:46:35
Για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το νεκρό αυτό θέμα, σας χαιρετώ και σας προσκαλώ σε ένα ειλικρινή διάλογο….

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

13/11/2011, 16:04:07
Καλημέρα φίλε!
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι εσύ γνωρίζεις τη Νέα Ακρόπολη από τα μέσα και από τα έξω. Είσαι ακόμα μέλος σωστά; Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω αν είσαι διαθέσιμος.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/11/2011 17:03:59

ELLHNASΜέλος
12/05/2008, 21:25:14
Διαβάστε και διαλέξτε.....

http://www.oodegr.com/oode/istoria/o8wmanoi/mwameth_porthitis1.htm

stavros77Μέλος
12/05/2008, 21:33:03
Παιδιά ας το πάρουμε χαμπάρι....οι ΗΠΑ αμολήσαν τα σκυλάκια τους μετά τις διαδοχικές "αταξίες" της Ελλάδας. Τα πράγματα πίσω δεν γυρνάνε.

Όπως το είχαμε πει εδώ και 2 μήνες μετά το βέτο, οι Τούρκοι θα κλιμακώνουν τις προκλήσεις με τις πλάτες ΗΠΑ οπότε και κάποια στιγμή ετοιμάζεται (να είστε σίγουροι) θερμό επεισόδιο.

Μόνο που λογαριάσανε χωρίς τον ξενοδόχο γιατί αυτή τη φορά θα φάνε τα μούτρα τους (δυστυχώς για αυτούς).
Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι δύσκολα θα περάσει όπως όλα τα άλλα. Άλλωστε και γύρω μας τα πράγματα το καταδεικνύουν. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση σε λίγο θα πεινάσει όλος ο πλανήτης, θα μολυνθεί όλος ο πλανήτης, τα συστήματα έχουν καταρρεύσει και ο κόσμος βρίσκεται σε μια απίστευτη σύγχυση.

Σε 2 εβδομάδες ας φωτίσει ο Θεός τον Γράψα να πάει εκεί και να τιμήσει την ένδοξη μας ιστορία με ένα νέο ηρωϊκό ΟΧΙ απέναντι στις σουλτανικές αντιλήψεις και απαιτήσεις των στρατηγών της "φίλης" μας Τουρκίας. Έχω την αίσθηση ότι θα πράξει κατα συνείδηση και όχι αυτό που θα του υπαγορεύσουν ενδεχομένως οι ηττοπαθείς μας πολιτικοί.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

Dimitris213Μέλος
12/05/2008, 21:56:16
Όπως τα λες είναι Στάυρο.
Οπότε είμαστε εν αναμονή.Ελπίζω να μην μας ντροπιάσει και ο Γράψας και να υψώσει άφοβα το ανάστημα του (μας).

Ελληνα ,
διάβασα ,βιαστικά ομολογουμενως, το λινκ που παραθέτεις.
Περαν του οτι δεν τους ξέρω τους συγκεκριμένους ΟΟΔΕ (αν ξέρει κάποιος για την ομάδα αυτη ας πει , γιατί σε τέτοιες οργανώσεις είμαι κάπως καχύποπτος).
Πρόσεξε λοιπόν στο σημείο που λέει οτι ενας Τραπεζούντιος του πρότεινε να ενώσει τις θρησκείες επειδή δήθεν είχαν πόλλά κοινά.
Πόσα κοινά μπορεί να έχει ο Χριστιανισμός με μια θρησκεία που χρησιμοποιεί τα Jihad για να κάνει επεκτατικούς πολέμους;Γιατί και την κατάληψη της Πόλης ως Ιερό Πόλεμο την παρουσίασαν.Una faccia Una razza με τους Σταυροφόρους δηλαδή...

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

stavros77Μέλος
12/05/2008, 22:12:30
Η ομάδα ΟΟΔΕ είναι ορθόδοξη. Μάλιστα στο site τους επισυνάπτουν

1) Μια επιστολή του πατέρα Μεταλληνού

και

2) Μια αναφορά από την Πειραϊκή εκκλησία

που αναφέρουν ότι η σελίδα εκφράζει γνήσιες ορθόδοξες θέσεις. Άλλωστε οι πιο πολλοί που γράφουν είναι θεολόγοι. Οπότε μη φοβάσαι.

ELLHNASΜέλος
12/05/2008, 22:37:54
Φίλε Δημήτρη δεν ξέρω αν έχεις ακουστά τους αλεβίδες που θεωρούνται κρυπτοχριστιανοί και τους σηίτες που είναι οι κεμαλιστές.....

Πάντως ο Σουλτάνος Μωάμεθ Β΄ήταν αλεβής.....

Όσο για την ΟΟΔΕ ισχύουν τα όσα είπε ο φίλος Σταύρος....

ELLHNASΜέλος
12/05/2008, 22:55:11
http://www.mikrasiates.gr/print.php?sid=22

Για τον Πληθυσμό της Τουρκίας.....

12/05/2008, 22:58:17
quote:
Βυζαντινός
Χυδαίος είναι αυτός που παρεμβαίνει σε ένα forum το οποίο ασχολείται με προφητείες αγίων της χριστιανικής πίστης και με αλαζονικό και υπεροπτικό ύφος απορρίπτει όλα όσα λέγονται,προσβάλωντας τα πιστεύω του 97% του Ελληνικού Έθνους.

Οπως κάποιος θεωρεί τις προφητείες "θεόσταλτες", "θεοφανερωμένες" και τα συναφή, και έχει το δικαίωμα να το εκφράζει αυτό σε ένα δημόσιο φόρουμ, έτσι και κάποιος άλλος έχει το δικαίωμα να τις θεωρεί "ανοησίες", "τροφή για αφελείς", "παραληρήματα" και επίσης να το εκφράζει στο ίδιο φόρουμ.

Εν κατακλείδι

1. Χυδαίος είναι όποιος εκφράζεται χυδαία, όπως έκανες εσύ.

2. Οτιδήποτε γράφεται σε δημόσιο φόρουμ, υπόκειται σε κριτική, αποδοχή, απόρριψη, συμπλήρωση, ανασκευή, διόρθωση, κτλ. ΑΠ'ΟΛΟΥΣ!

3. Η απόρριψη των ιδεών ή των πεποιθήσεων κάποιου δεν συνιστά χυδαιότητα, ούτε προσβολή. Η προσωπική προσβολή με χυδαίες λέξεις και ακόμη περισσότερο χυδαίο πνεύμα άποτελεί χυδαιότητα.

Ο χαρακτηρισμός μιας προφητείας, για παράδειγμα, ως "ανοησία" δεν είναι προσβλητικός. Είναι προσωπική πεποίθηση του γράφοντος. Ο χαρακτηρισμός προς εσένα ή προς όποιο άλλο μέλος ως "ανόητου" είναι προσβλητικός. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Για το "97% του ελληνικού έθνους", προφανώς θα αστειεύεσαι.

Ελπίζω να μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις την μη ανταπόδωση των ύβρεών σου εκ μέρους μου ως ένδειξη αδυναμίας. Θεώρησέ το σαν απαξίωση.

macedon

OmasEpsilonΜέλος
12/05/2008, 23:10:20
Οι Τούρκοι αυτή την στιγμή φανατίζουν τον λαό τους - προετοιμάζουν το έδαφος στο εσωτερικό τους.

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

stavros77Μέλος
12/05/2008, 23:19:05
Ωραία λοιπόν,

Θεωρώ ότι το να πιστεύει κανείς στην ανυπαρξία μετά θάνατον και στη θεοποιημένη λογική και επιστήμη, απορρίπτοντας την έννοια της θρησκείας, είναι κάτι περισσότερο από ανοησία. Είναι μια τύφλωση η οποία απορρέει από τον εγωισμό ο οποίος έχει καλλιεργηθεί από την τραγική ψευδαίσθηση μιας δήθεν υπαρξιακής αυτάρκειας του ανθρώπου.

Δεν νομίζω να προσβάλλα κάποιον Macedon, δεν μίλησα με χυδαίο τρόπο. Απλά έθεσα σε κριτική κάποια από αυτά που ακούγονται εδώ μέσα.

Και επίσης δηλώνω ακόμα μια φορά την απόλυτη πίστη στη πρώτη πρόταση της υπογραφής που έχω βάλει σε κάθε μου post μέσα σε αυτό το φόρουμ.

Σεβαστές οι απόψεις σου, δημοκρατία έχουμε, αλλά κινούνται σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος από το πνεύμα αυτού του topic και ως εκ τούτου μάλλον παρεμποδίζουν τη συζήτηση από το να φέρνουν νέα δεδομένα για συζήτηση.

Θα υπάρχουν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα topics για εσάς. Προσωπικά για παράδειγμα δεν θα έμπαινα ποτέ σε topics για φαντάσματα και μούμιες και πυραμίδες και ούφο. Απορώ γιατί χάνετε το χρόνο σας, πραγματικά....!!!!!!

StvdΜέλος
12/05/2008, 23:37:46
Ρε Σταύρο και στους υπόλοιπους αναφέρομαι, σε μια παρέα έχουν δικαίωμα όλοι να μιλούν, είναι προυπόθεση να δέχονται όλοι την άποψη της πλειοψηφίας?Το ζητούμενο είναι να μην ντρέπονται να μας πουν τη δική τους άποψη...δηλαδή άτομα που χλευάζουν τις δικές μου απόψεις πχ και παράλληλα πιστεύουν στην επιστήμη κ μονο τα θεωρώ πιο ηλίθια αποτι αυτά εμένα...
Αν κάποιος δε συμφωνεί καλό θα ήταν με στοιχεία να θέσει την άποψή του απαντώντας συγκεκριμένα...
Η απάντηση "δεν έχει γίνει τπτ από αυτά που είπατε πριν 4 χρόνια" πχ ειναι ΠlΠ@!Εγω δεν είχα πει κάτι, και κάποια μπορεί να έγιναν...Αν φίλε θες να πεις τη μλκια σου απλά τοτε καλύτερα μην στείλεις, αν απλά έχεις αντίθετη άποψη υπάρχουν ευηκοα ώτα που θα χάρουν να σε ακούσουν!
Αυτά για τώρα...