ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Admin61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
31/12/2004, 19:45:49
quote:
ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΜΙΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2001 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2001....

Μέχρι τότε έψαχνε με αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία να βρει μέλη, μετά άρχισε η αθρόα προσέλευση.

quote:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΜEST KAI ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΛΤΟ Forums' Debugger ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ???

Γενικά αυτό βαράει, είναι κάτι σαν το ταγματασφαλίτη του Forum !

quote:
ΥΓ: ΔΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ????

Είναι κόλπο αυτό του Admin για να φαίνεται πως το Forum έχει μέλη, μερικά δε από αυτά είναι παρακολουθητές θεμάτων οι οποίοι έχουν σταλεί εδώ από τα τάγματα τους και τις αποκρυφιστικές τους οργανώσεις για να μπορούν να ξέρουν τι γίνεται και τι λέγετε εδώ μέσα.

Πω πω ! Από νωρίς αρχίσαμε τις σαμπάνιες και χάλια γίναμε !!!!!!

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

31/12/2004, 19:49:54
Λοιπόν.. τί θα γίνει με τα γλυκά..
Θα κεράσουν οι νέοι συντονιστές??
31/12/2004, 19:59:25
quote:
Είναι κόλπο αυτό του Admin για να φαίνεται πως το Forum έχει μέλη, μερικά δε από αυτά είναι παρακολουθητές θεμάτων οι οποίοι έχουν σταλεί εδώ από τα τάγματα τους και τις αποκρυφιστικές τους οργανώσεις για να μπορούν να ξέρουν τι γίνεται και τι λέγετε εδώ μέσα.

Ουπς... casus belli

CYBERMASTERΜέλος
31/12/2004, 20:04:26
ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

31/12/2004, 20:10:16
Τί??? μπύρες??? σαμπάνιες??? εγώ δεν πίνω .. γλυκό θέλω
CYBERMASTERΜέλος
31/12/2004, 20:13:33
quote:
εγώ δεν πίνω .. γλυκό θέλω

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

------------------------

31/12/2004, 20:22:22
quote:
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

Σήμερα θα κάνω πρωτοχρονιά.. δουλεύοντας... γκρ#@@@$#$%^^&@#@@ cyber..

31/12/2004, 20:26:42
Mα που είναι βρε παιδιά οι νέες συντονίστριες??

Θέλουμε και φωτογραφία.. οπως ο avatar..

CYBERMASTERΜέλος
31/12/2004, 20:37:52
quote:
Σήμερα θα κάνω πρωτοχρονιά.. δουλεύοντας... γκρ#@@@$#$%^^&@#@@ cyber..

Ε ΡΕ ΑΛΛΖΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!
ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΨΙΛΟΡΟΜΠΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΟΠΛΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!

------------------------

31/12/2004, 20:54:00
quote:
ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΨΙΛΟΡΟΜΠΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΟΠΛΥ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Bρέ cyber?? φαίνεται οτι κολλάει το πληκτρολόγιο σου αλλά εδώ τρώει και λέξεις...κάνε κανένα edit να καταλάβω τι λές..

31/12/2004, 20:57:27
quote:
Πω πω ! Από νωρίς αρχίσαμε τις σαμπάνιες και χάλια γίναμε !!!!!!

quote:
Mα που είναι βρε παιδιά οι νέες συντονίστριες??

Συντονίστριες

Συντονίστρια ο Jejeje;

Καλή χρονιά σε όλους!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 31/12/2004 21:01:59

30/01/2004, 18:06:55
Kαλέ μου allzzaro...
χμ.. δεν ξέρω/δεν μπορώ να ξέρω αν σε 10 χρόνια που πχ. θα έχω κάνει οικογένεια κ θα'χω τρεχάματα κτλ κτλ. οι φιλίες μου θα εξασθενήσουν... Σήμερα, με τα μυαλά που έχω κ έτσι όπως νιώθω, σου λέω AΠOKΛEIETAI. Aλλά πάλι όπως προείπα..δεν μπορώ να ξέρω.
Aυτό που ξέρω είναι πως μετράω 5 φίλους για τους οποίους είμαι σίγουρη (για τη φιλία τους, για την αγάπη τους κ για την υποστήριξή τους). Eίναι φίλοι μου από τα 6 μου, κ μέχρι σήμερα, παρόλο που έχουμε περάσει από ένα σωρό δύσκολες καταστάσεις, παρόλο που κάποια στιγμή νιώσαμε πως δεν ταιριάζαμε πια σε ένα σωρό πράγματα (σαν παιδί, μπορείς πολύ εύκολα να μοιραστείς τη χαρά του παιχνιδιού, σαν ενήλικας όμως είναι αρκετά δύσκολο να μοιραστείς τις ίδιες ιδέες κ τα ίδια ιδανικά..) ποτέ μα ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την ειλικρίνεια κ την αξία αυτής της σχέσης. Παρόλο που μπορεί να χαθήκαμε κάποιες στιγμές, η φιλία δεν εξασθένησε, δεν θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με κάποιον για να τον νιώθεις κ να σε νιώθει κοντά του. Eίναι θέμα αγάπης πιστεύω. K όχι φύλου.
Oι γυναίκες είναι πιο "πολύπλοκες" σαν όντα, ίσως..(ίσως κ να κάνω λάθος πάλι) απ'τη μεριά σου να χρειάζεσαι "χειροπιαστά" πράγματα για να πειστείς για την ύπαρξη μιας φιλίας. Γιατί μου φαίνεται λίγο παράξενο σ'αυτά τα χρόνια που έχεις ζήσει να μην έχεις συναντήσει ούτε μια φορά φιλία μεταξύ γυναικών...Ίσως πάλι όντως να μην σου έτυχε. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι..
Διαβάζω κ ξαναδιαβάζω τις απαντήσεις σου κ βρίσκω αλήθειες-ναι, έχω συναντήσει τέτοιες συμπεριφορές. K ναι, συμφωνώ ότι αυτό δεν είναι φιλία. Aπό τους 5 φίλους μου, οι 2 είναι άντρες. Ήταν πάντα φίλοι μου, ήταν πάντα δίπλα μου, ήμουν πάντα δίπλα τους, είχα δεν είχα σχέση. K έχουν τύχει κ φορές που ο εκάστοτε "αγαπημένος" στράβωνε. Όμως.. καλός ο έρωτας, ακόμα καλύτερη η αγάπη, αλλά δεν μπορείς να πουλήσεις τους ανθρώπους που ήταν δίπλα σου μια ζωή. Στην περίπτωσή μου οι φίλοι μου "καταλαβαίναν", εγώ ΔEN καταλάβαινα, οπότε.. adios amore!!!
Aυτά! είχα να πω, πολλά είπα το ξέρω, χμ...μια από τις βασικότερες αρετές των φίλων μου EINAI TO OTI M'ANEXONTAI!!!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

*Kανείς δεν βρέθηκε να μ'ενημερώσει για το ακαταλαβίστικο του κειμένου κ τις διπλές παραγράφους??....

Edited by - Valnta on 31/01/2004 12:30:37

30/01/2004, 18:29:03
Valda .. Δυστυχώς στη ζωή οπως πάντα υπάρχει μία αρχή έτσι πάντα υπάρχει και ενα τέλος.. αυτό ισχύει παντού...ακόμα και στη φιλία.

Ετσι λοιπόν στο εγγύς μέλλον θα διαπιστώσεις πως η φιλία πάει περίπατο.. Πρέπει να καταβάλεις τεράστια δύναμη , υπεράνθρωπη δύναμη για να διατηρήσεις τη φιλία.. πρέπει να κάνεις πράγματα που θα σου χαλάσουν γενικά την οικογενειακή σου ζωή, ίσως και να σε καταστρέψουν.

Οταν ομως φθάσεις με το καλό στη στιγμή εκείνη μετά απο 10 χρόνια...
θα θυμηθείς τα λόγια του allzzaro.
Mέχρι τότε ομως ζήσε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές.

30/01/2004, 19:10:34
Όπως προείπα και συμφωνόντας με τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ θα ξαναπώ,
ο καθένας μπορεί να βιώνει τη φιλία διαφορετικά.
Το πώς εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

endoramaΜέλος
30/01/2004, 19:11:53
εμενα οι φιλοι μου ειναι μαυρα πουλια.

quote:
Και οι φίλοι πειραχτούν μεταξύ τους τίνος τό μέρος θα πάρεις???
ισως δεν πρεπει να παιρνουμε το μερος κανενος σε τετοιες διαμαχες ας τα βρουνε μονοι τους

και τι σοι φιλοι ειναι αυτοι που σε βαζουν να διαλεξεις? εκτος και αν θελει καποιος να μπει στον καυγα οποτε μην παραξενευτει αν οι αντιπαλες ομαδες τα βαλουν μαζι του

ειναι κλασσικη σκηνη πλεον

quote:
όντως έχω διαπιστώσει πως οι γυναικείες φιλίες σε σύγκριση με αυτές των ανδρών είναι λιγότερες. Μπορεί και να πέφτω έξω.
το εχω παρατηρησει και εγω αυτο το φαινομενο ξερω και κοπελες που δεν εχουν ουτε μια φιλη δεν ειναι κατι το απιστευτο

quote:
Το έθιμο θέλει να κόβουμε ψηλά στον καρπό. Και έτσι γίνετε..
εχω και εγω ενα σημαδι στον αριστερο μου καρπο αλλα δεν ειναι εθιμοτυπικο ειναι ατυχηματικο

quote:
Οταν ανάμεσα στους φίλους μπαίνει κάτι αλλο.. η τρίτη..
Εκεί αρχίζουν τα παρατράγουδα...
που να δεις οταν μπαινει και παει να κανει προσπεραση απο δεξια μια τριτη που παριστανει την μοναδικη φιλη

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

scorpio_xΜέλος
30/01/2004, 22:37:51
Πρέπει να καταβάλεις τεράστια δύναμη , υπεράνθρωπη δύναμη για να διατηρήσεις τη φιλία.. πρέπει να κάνεις πράγματα που θα σου χαλάσουν γενικά την οικογενειακή σου ζωή, ίσως και να σε καταστρέψουν.

Αν έχεις την καλοσύνη να μας το εξηγήσεις καλύτερα; Γιατί απο πρώτης άποψης διαφωνώ, αλλά περιμένω μια καλύτερη ερμηνεία της άποψης σου για να εκφέρω γνώμη..
scorpio_x

31/01/2004, 08:36:16
quote:
εμενα οι φιλοι μου ειναι μαυρα πουλια.
"Ολο ταξιδεύουν οι φίλοι μου
γιατί δεν τους αφήσατε σπιθαμή για σπιθαμή.
Ολοι οι φίλοι μου ζωγραφίζουνε με μαύρο χρώμα
γιατί τους ρημάξατε τo κόκκινο
γράφουνε σε συνθηματική γλώσσα
γιατί η δική σας μόνο για γλύψιμο κάνει.
Οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά και σύρματα
στα χέρια σας. Στο λαιμό σας.
Οι φίλοι μου."
Κατερίνα Γώγου
-----------------------------------------

Γεια σου endorama

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

31/01/2004, 14:02:27
quote:
Όμως.. καλός ο έρωτας, ακόμα καλύτερη η αγάπη, αλλά δεν μπορείς να πουλήσεις τους ανθρώπους που ήταν δίπλα σου μια ζωή.

Χμ.. valda ολα εχουν μία τιμή. Ειδικά οι φίλοι..
Θα το συζητήσουμε εκτενέστερα αν θέλεις αυτό.... εχω πολλά να πώ...

Δές τα παρακάτω....

====

Βεβαίως scorpio να σου εξηγήσω.

Υπάρχουν δύο ειδών φίλοι.
Εξαρτάται τι φίλο εννοούμαι.
Οι φίλοι , γενικά οι φίλοι. Οικογενειακοί φίλοι, φίλοι απο το σχολείο, φίλοι απο τη δουλειά, φίλοι απο τα forum. Ολοι αυτοί είναι φίλοι , μας δείχνουν λίγο πολύ την αγάπη τους , μας σέβονται , πονούν για μας και εμείς γι αυτούς και πολλές φορές μας συμπαραστέκονται σε δύσκολες στιγμές. Οι φίλοι αυτοί βέβαια είναι αναλώσιμοι . Αλλοι περνούν στο περιθώριο και νέοι παίρνουν την θέση τους.

Σε κάποια στιγμή της ζωής μας ιδίως στη νεανική ηλικία για κάποιον ή για κάποια απο αυτούς τους φίλους μας κάνει να νοιώθουμε κάπως περίεργα. Αρχίζουμε να νοιώθουμε κάτι ξεχωριστό για το άτομο αυτό.
Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία.
Εκεί λοιπόν αρχίζουν ολα. Μία τέτοια φιλία σίγουρα θα παρεξηγηθεί. Απο ολους.
Πρώτα απο ολα απο το ιδιο το φίλο. Θα ζηλεύει τις αλλες φιλίες. Θα ζηλεύει τις ερωτικές σχέσεις.
Αργότερα βέβαια σε περίπτωση που κάποιος φίλος θελήσει να δεσμευτεί
....... θα υπάρχουν αντιδράσεις....
Οπότε αν κάποιος σε ολες αυτές τις περιπτώσεις θελήσει να μείναι φανατικός οπαδός της φιλίας στο βωμό της θα πρέπει να θυσιάσει ολους τους αλλους φίλους , την οικογένεια, και πολλά αλλα.

Συνήθως ολες οι φιλίες θυσιάζονται , όλες. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι διαχρονικές αδελφικές φιλίες που γνωρίζω. Και αυτές μακρυά απο οικογενειακές καταστάσεις.

Θα μου πείτε κάτσε ρε allzzaro εγώ ξέρω πολλούς που είναι αγαπημένοι και φίλοι για χρόνια.
Ναί υπάρχουν τους εχω δεί και εγώ αλλά ανάμεσα τους κρύβετε κάτι πολύ σπουδαίο. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

endoramaΜέλος
31/01/2004, 17:17:58
φιλε μου 1900 επρεπε να το περιμενω οτι θα συμπληρωνες

και πολυ καλα εκανες.

δεν μπορει να μετρησει καποιος τους αληθινους φιλους του δεν γινεται

γιατι?

καποια στιγμη θα σας τραβηξει απο τον βουρκο ενα χερι που ανηκει σε καποιον που το ονομα του το ειχατε στην λιστα με τους γνωστους και ισως και στην λιστα των ανθρωπων που τους λετε μια ξερη καλημερα.

αποκαλουμε φιλους (οπως εκανα και εγω πριν με τον φιλτατο 1900) ατομα που δεν εχουμε γνωρισει και ομως τους εξομολογουμαστε πραγματα τα οποια δεν θα τα λεγαμε ποτε στους κανονικους μας φιλους

και δεν το κανουμε μονο επειδη η δυκτιακη ανωνυμια μας προσφερει μια ψευτοσιγουρια αλλα επειδη ξερουμε οτι αυτος που βρισκεται στην αλλη ακρη του δυκτιου θα μας καταλαβει

μηπως η φιλια ειναι απλα η κατανοηση?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

scorpio_xΜέλος
31/01/2004, 18:04:21

Βεβαίως scorpio να σου εξηγήσω.

Σε κάποια στιγμή της ζωής μας ιδίως στη νεανική ηλικία για κάποιον ή για κάποια απο αυτούς τους φίλους μας κάνει να νοιώθουμε κάπως περίεργα. Αρχίζουμε να νοιώθουμε κάτι ξεχωριστό για το άτομο αυτό.
Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία.
Εκεί λοιπόν αρχίζουν ολα. Μία τέτοια φιλία σίγουρα θα παρεξηγηθεί. Απο ολους.
Πρώτα απο ολα απο το ιδιο το φίλο. Θα ζηλεύει τις αλλες φιλίες. Θα ζηλεύει τις ερωτικές σχέσεις.
Αργότερα βέβαια σε περίπτωση που κάποιος φίλος θελήσει να δεσμευτεί
....... θα υπάρχουν αντιδράσεις....
Οπότε αν κάποιος σε ολες αυτές τις περιπτώσεις θελήσει να μείναι φανατικός οπαδός της φιλίας στο βωμό της θα πρέπει να θυσιάσει ολους τους αλλους φίλους , την οικογένεια, και πολλά αλλα.

Συνήθως ολες οι φιλίες θυσιάζονται , όλες. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι διαχρονικές αδελφικές φιλίες που γνωρίζω. Και αυτές μακρυά απο οικογενειακές καταστάσεις.

Θα μου πείτε κάτσε ρε allzzaro εγώ ξέρω πολλούς που είναι αγαπημένοι και φίλοι για χρόνια.
Ναί υπάρχουν τους εχω δεί και εγώ αλλά ανάμεσα τους κρύβετε κάτι πολύ σπουδαίο. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

[/quote] Κατανοώ ότι όσο μεγαλώνουμε περνάμε απο διάφορα στάδια εμείς οι ίδιοι καθώς και οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, είτε είναι δεσμοί, είτε φίλοι.
Πιστεύω οτι όσοι αντέξουν απο τις παραπάνω κατηγορίες να είναι δίπλα μας και εμείς δίπλα τους τότε υπήρχε αυτό το κάτι το δυνατό που μας ένωσε και διήρκησε.
Αρα πάμε στο σημείο που γνωριζόμαστε με κάποιον π.χ 15 χρόνια, τον αποκαλούμε φίλο ή φίλη, δημιουργεί μια οικογένεια αυτός ή αυτή, το ίδιο και εμείς, παρ'ολα αυτά είμαστε ακόμα μαζί ως φίλοι, ίσως να μην βρισκόμαστε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε λόγω οικογενειακών ή εργασιακών υποχρεώσεων.
Σε ρωτάω λοιπόν, σε αυτή την μικρή υπόθεση που έκανα, που μπορεί να κρύβεται το ΣΥΜΦΕΡΟΝ και αν ναι, πως το εννοείς εσύ?

ENDORAMA, πολύ όμορφα τα λόγια σου σε αντίθεση με τις ανησυχίες και τις σκέψεις που μου εμφυτεύει ο allzzaro, μήπως όμως όντως η ανωνυμία μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα και να είμαστε πιο δεκτικοί μεταξύ μας?