- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τον επι 20ετίας φίλο ή τον διευθυντή σου.
Αν δεν κοιτάξεις το συμφέρον σου θα καταστραφείς.
Ο φίλος θα μπεί στο περιθώριο.
Αν δεν το κάνεις ολοι οι αλλοι θα ρίξουν τις ευθύνες επάνω σου , στην φιλία και στο φίλο.
Ολοι αυτό κάνουν ..να το συμφέρον ...και μάλιστα είναι κατά πολύ πιο αδιάφθορο και διαχρονικό απο τη φιλία...
Μία διευκρίνηση .. οπως σας είπα οι φίλίες είναι δύο ειδών.
Στις φιλίες και στις αρρωστημένες , παθιασμένες φιλίες.
edorama
quote:
αποκαλουμε φιλους (οπως εκανα και εγω πριν με τον φιλτατο 1900) ατομα που δεν εχουμε γνωρισει και ομως τους εξομολογουμαστε πραγματα τα οποια δεν θα τα λεγαμε ποτε στους κανονικους μας φιλους
edorama
Κατ αρχην σε χαιρετώ,
Είχα σκοπό να το συμπλρώσω και εγώ, αλλά είναι τόσα αυτά πού λέω που θα ήθελα να το σχολιάσουμε με τη σειρά του.
Οι δικτυακοί φίλοι είναι μία πολύ μοντέρνα αναπτυξιακή φιλία χωρίς δεσμεύσεις.
Αν κάποιος απο εμάς στο δίκτυο βρεθεί σε μία δύσκολη θέση, εδω θα βρεί περισσότερους φίλους απο οτι στο φυσικό περβάλλον του.
allzzaro
Μέχρι πριν λίγα χρόνια αν κάποιος με ρωτούσε πόσες φίλες έχω θα απαντούσα: «Φίλες; Τί είναι αυτο; Αυτές που σου χώνουν το μαχαίρι στην πλάτη μόλις τους την γυρίσεις;»
Απλα δεν έτυχε να γνωρίσω μέχρι τότε κοπέλες που να ταιριάζουμε στην ιδέες και τον χαρακτήρα μας. Η φιλία όπως και η αγάπη δεν βιάζονται... Έρχονται αν και όταν είναι η ώρα τους.
Δεν χρειάστηκε πολύ για να συμπαθήσουμε η μια την άλλη με την μια ξεχωριστή φίλη, την αδελφή μου... Μετά από λίγα λεπτά ταιριάζαμε. Και σιγά σιγά στα επόμενα χρόνια δυνάμωσε αυτή η φιλία σε κάτι ξεχωριστό. Όταν έφυγα από την Ελλάδα αντί να εξασθενήσει η φιλία μας δυνάμωσε. Από την άλλη άκρη της ευρώπης νιώθουμε η μια τον πόνο της άλλης στις δύσκολες στιγμές όσο κι αν προσπαθούμε να το κρύψουμε για να μην ανησυχήσουμε η μια την άλλη... Δεν ξέρω πόσο συνηθισμένες είναι τέτοιες φιλίες ανάμεσα σε γυναίκες... ή γενικά ανάμεσα σε ανθρώπους... απλά είμαι ευτυχισμένη που μου έτυχε.
quote:
Οπότε αν κάποιος σε ολες αυτές τις περιπτώσεις θελήσει να μείναι φανατικός οπαδός της φιλίας στο βωμό της θα πρέπει να θυσιάσει ολους τους αλλους φίλους , την οικογένεια, και πολλά αλλα.Συνήθως ολες οι φιλίες θυσιάζονται , όλες. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι διαχρονικές αδελφικές φιλίες που γνωρίζω. Και αυτές μακρυά απο οικογενειακές καταστάσεις.
Θα μου πείτε κάτσε ρε allzzaro εγώ ξέρω πολλούς που είναι αγαπημένοι και φίλοι για χρόνια.
Ναί υπάρχουν τους εχω δεί και εγώ αλλά ανάμεσα τους κρύβετε κάτι πολύ σπουδαίο. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Ίσως η ζωή να έχει πολλά πικρά μαθήματα να μου διδάξει για την φιλία... Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσω...
Μπορεί τότε να καταλάβω καλύτερα και τα λόγια σου φίλε Allzaro γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι αυτήν την στιγμή μου ακούγονται υπερβολικά κυνικά. Μην με παρεξηγήσεις φίλε μου δεν το εννοώ σαν κριτική. Απλά κάποια πράγματα πρέπει να τα βιώσεις για τα καταλάβεις.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Μέχρι στιγμής απ'ολα αυτά που έχουμε ανταλλάξει, (υποθέτω) oτι στις νεότερες ηλικίες υπερασπιζόμαστε με πάθος τους φίλους που τους αποκαλούμε πραγματικούς φίλους.
Ένας πιο ώριμος άνθρωπος στην ηλικία των 35 και ύστερα, καταλαβαίνει οτι όλα όσα έχει πιστέψει για τους φίλους του ήταν αποτέλεσμα της νεανικής του δίψα για ζωή και εμπειρίες;
Αυτό που ρωτάω είναι, γιατί βλέπω εκτός και αν κάνω λάθος οτι όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει και αποκτάει εμπειρίες, βλέπει την φιλία με διαφορετική σκοπιά?
Ο λόγος είναι οτι ο άνθρωπος μεγαλώνει και βάζει το συμφέρον ίσο με μια φιλία;
Ένας 20χρονος μπορεί να σκεφτεί έτσι;
Εσύ allzzaro υποστηρίζεις οτι το συμφέρον μπορεί να υποβόσκει πίσω απο μια φιλία. Είχες βρεθεί ποτέ σε μια ανάλογη κατάσταση είτε το ήθελες είτε όχι;
Σίγουρα το'χω δει και εγω να γίνονται διάφορες κουμπαριές και να προτιμούν κάποιον ο οποίος θαχει την καλύτερη δουλειά για εμάς, π.χ θέλουμε να κτίσουμε ενα σπίτι και προτιμούμε να κάνουμε κουμπάρο έναν πολιτικό μηχανικό, αλλά όμως αυτό δεν σημαίνει οτι είμαστε ή νιώθουμε φίλοι. Εδω μιλάμε για υποκρισία...
Καλησπέρα silverwolf (το έγραψα σωστά, δεν θυμάμαι),
Κατάλαβα καλά...Μιλούσες για ενα πολύ ξεχωριστό άτομο, για μια φίλη που την θεωρείς αδελφή σου ή για την αδελφή σου που τυγχάνει η καλύτερη σου φίλη;
quote:
Καλησπέρα silverwolf (το έγραψα σωστά, δεν θυμάμαι),
Κατάλαβα καλά...Μιλούσες για ενα πολύ ξεχωριστό άτομο, για μια φίλη που την θεωρείς αδελφή σου ή για την αδελφή σου που τυγχάνει η καλύτερη σου φίλη;
Καλησπέρα scorpio_x.
[:-)] Δεν εκφράστηκα σωστά συγνώμη.
Μιλάω για μια φίλη μου με την όποια είμαστε σαν αδελφές. Ήταν και η πρώτη μου φίλη. Μέχρι τότε είχα μόνο φίλους.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Αυτό που ρωτάω είναι, γιατί βλέπω εκτός και αν κάνω λάθος οτι όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει και αποκτάει εμπειρίες, βλέπει την φιλία με διαφορετική σκοπιά?
Σαφώς!! Απο πολλές πλευρές..
quote:
Εσύ allzzaro υποστηρίζεις οτι το συμφέρον μπορεί να υποβόσκει πίσω απο μια φιλία. Είχες βρεθεί ποτέ σε μια ανάλογη κατάσταση είτε το ήθελες είτε όχι;
Ναί scorpio εχω βρεθεί. Σε πολλές...
quote:
Μπορεί τότε να καταλάβω καλύτερα και τα λόγια σου φίλε Allzaro γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι αυτήν την στιγμή μου ακούγονται υπερβολικά κυνικά.
Φίλη silverwolf ... σου εύχομαι να μην καταλάβεις ποτέ τα λόγια μου και να βγώ ανακριβής...
quote:
Ίσως η ζωή να έχει πολλά πικρά μαθήματα να μου διδάξει για την φιλία... Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσω...
Η πρόληψη είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
``Οι μεγαλύτεροι εχθροί κάποτε ήταν φίλοι``.
allzzaro
Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο. Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο : > >ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ. > >
Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όαση όπου αποφάσισαν να
κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκι παραλίγο να πνιγεί και ο φίλος του τον έσωσε. Όταν συνήλθε, έγραψε πάνω σε μια πέτρα : >ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ. >Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια του έσωσε τη ζωή, τον ρώτησε : όταν σε χτύπησα, έγραψες πάνω στην άμμο, και τώρα έγραψες πάνω στην πέτρα.
Γιατί? Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μας πληγώνει,
πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει». >ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ Τις ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.
++++
Eλαβα αυτό το email απο κάποιο μέλος του esoterica .Είναι αξιο σχολιασμού..
O φίλος λοιπόν αυτός που θα πράξει τα ανωτέρω ,θα πρέπει να είναι προικισμένος με μεγάλες αρετές.
Το ``αγάπα το φίλο σου με τα ελλατώματα του`` θα σου στοιχίσει τόσο ακριβά οσο δεν φαντάζεσε αν σε περίπτωση τα ελλατώματα του φίλου είναι πικάντικα.
allzzaro
Kαταρχήν βλέπω ότι "ξεφύγαμε" λίγο από το "υπάρχει γυναικεία φιλία;" κ περάσαμε στο "υπάρχει φιλία;" κ με κάποια θλίψη διαπιστώνω αγαπητέ allzzaro ότι ούτε κ σ'αυτό μπορείς να πεις "ναι" με την καρδιά σου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια αλήθεια που θα μου παρουσιαστεί αργότερα στη ζωή μου ή αν είσαι εσύ που το βλέπεις έτσι..Aς τα πάρω όμως από την αρχή τα πράγματα.
quote:Δεν είναι απαραίτητο να πάρω το μέρος κάποιου! Aν δημιουργηθεί μια κατάσταση κ νιώσω ότι κάποιος είναι άδικος, θα τον πιάσω κ θα του μιλήσω όταν θα βρεθούμε μόνοι, σε ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ 2 φίλων μου κ σε θέμα που δεν με αφορά, απλά δεν θα πάρω θέση..Eίμαι φίλη τους, δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας!
Μια ερώτηση valta ... αν κάποιος πειράξει τους φίλους σου?
Και οι φίλοι πειραχτούν μεταξύ τους τίνος τό μέρος θα πάρεις???
Δεύτερον..δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε κ καλά να "θυσιάσω" την οικογένειά μου για να κρατήσω μια φιλία. Έχω "θυσιάσει" ερωτικούς δεσμούς για τη φιλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας άνθρωπος που γκρινιάζει όλη την ώρα για τους φίλους μου δεν μου κάνει ούτως ή άλλως, οπότε μάλλον "σώθηκα" παρά "θυσίασα"! Θα μου πεις "δεν είναι το ίδιο άμα έχεις οικογένεια" κ θα συμφωνήσω, αλλά για μένα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ λέξεις όπως "θυσία" προτιμώ λέξεις του στυλ "ισορροπία".
Άμα υπάρχει αγάπη κ στοιχειώδης ωριμότητα τα πράγματα είναι απλά...
Tρίτον
quote:Tον φίλο μου αγαπητέ μου!!!! K δεν πιστεύω πως "θα καταστραφώ" που δεν θα κάνω τον διευθυντή μου κουμπάρο! Mη τα ισοπεδώνουμε κ όλα! Bλέπω να επαναλαμβάνεται η λέξη ΣYMΦEPON. Έχω να πω ότι ναι, υπάρχει κάποιο "συμφέρον" μέσα σε μια φιλία. Aλλά το αντιλαμβάνομαι αλλιώς! Συμφέρον εγώ μπορεί να ονομάζω "Eίμαι χάλια στο σπίτι μου, χτυπάει το τηλ. είναι η φίλη μου. Aπό τη φωνή μου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε μισή ώρα χτυπάει το κουδούνι, είναι η φίλη μου. Kρατάει ένα κιλό προφιτερόλ που το τρώμε κατευθείαν από το μεγάλο μπολ, συζητώντας πόσο ηλίθια είμαι κ τι σκατά που είναι η ζωή μου."... (το πρόβλημα μπορεί να παραμένει, αλλά η κίνηση είναι που μετράει-ναι, έχω φίλους κ το βασικό ΣYMΦEPON που υπάρχει αναμεταξύ μας είναι το ποιός θα φέρει το προφιτερόλ!)
Ερώτηση: Σκοπεύεις να παντρευτείς. Ποιόν θα κάνεις κουμπάρο.
Τον επι 20ετίας φίλο ή τον διευθυντή σου.
*όσο για το θέμα "Διευθυντής".... "Ωωω, κύριε Eφοπλιστίδη μου, με τιμάει πάάάρα πολύ η πρότασή σας, αλλά ξέρετε, έχω ένα φίλο καρδιακό που εδώ κ χρόνια του έχω υποσχεθεί την κουμπαριά, αντιμετωπίζει δε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας κ πραγματικά δεν μπορώ να το ρισκάρω, θα είναι σαν να παίζω με τη ζωή του.."
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Μου άρεσε πολύ...!
quote:
*όσο για το θέμα "Διευθυντής".... "Ωωω, κύριε Eφοπλιστίδη μου, με τιμάει πάάάρα πολύ η πρότασή σας, αλλά ξέρετε, έχω ένα φίλο καρδιακό που εδώ κ χρόνια του έχω υποσχεθεί την κουμπαριά, αντιμετωπίζει δε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας κ πραγματικά δεν μπορώ να το ρισκάρω, θα είναι σαν να παίζω με τη ζωή του.."
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
***Τι δινουν οι γυναικες στη φιλια;
___Μονο οτι περισσευει απο τον ερωτα...........
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
quote:
Kαταρχήν βλέπω ότι "ξεφύγαμε" λίγο από το "υπάρχει γυναικεία φιλία;" κ περάσαμε στο "υπάρχει φιλία;" κ με κάποια θλίψη διαπιστώνω αγαπητέ allzzaro ότι ούτε κ σ'αυτό μπορείς να πεις "ναι" με την καρδιά σου.
Πώς να πώ ναί valda .. να πώ ψέματα? Οποιος σε πλησιάζει σήμερα .. κάτι θέλει.. για κάποιο λόγο σε πλησιάζει.
quote:
Έχω "θυσιάσει" ερωτικούς δεσμούς για τη φιλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας άνθρωπος που γκρινιάζει όλη την ώρα για τους φίλους μου δεν μου κάνει ούτως ή άλλως, οπότε μάλλον "σώθηκα" παρά "θυσίασα"!
Αυτό μου αρέσει.. κάτι μου θυμίζει ..![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Tον φίλο μου αγαπητέ μου!!!! K δεν πιστεύω πως "θα καταστραφώ" που δεν θα κάνω τον διευθυντή μου κουμπάρο! Mη τα ισοπεδώνουμε κ όλα!
Ολα αυτά που λές μου θυμίζουν
Εμένα ![]()
Ολα αυτά που λές ... τα εχω πεί και τα έχω πράξει πρίν απο πολλααααά χρόνια.
Με τον καιρό valda η καρδιά του ανθρώπου σκληραίνει.
Δεν εχει την ελαστικότητα που είχε.
Δύσκολα πονάει. Δεν τρυπιέται πιά.
Η δική σου είναι ακόμα μαλακή , εχει ευαισθησίες, πρόσεξε ομως γιατί αν στην τρυπήσουν θα πονέσεις πολύ.
Αν είναι συμφέρον ποια απο τις δυο θα φέρει το προφιτερόλ τότε ναι έχω εκμεταλλευτεί και εγω έτσι....
Λέτε οι απόψεις του allzaro να τις βρούμε ποτέ μπροστά μας σε...φίλους?
Κακά τα ψέματα, μπορεί να θεωρούμε παράλογα τα λόγια του allzzaro, αλλά καλό είναι να τα βάζουμε που κ που στο μυαλό μας, μπορεί εμεις
να μην σκεφτόμαστε έτσι, κάποιοι άλλοι όμως?
Η valda θυσίασε (φλέρτ) για χάρη της φίλης της.
Η ίδια δεν ξέρει τί αλλο θα θυσιάσει ακόμα.
Ισως για την φίλη της να θυσιάσει την ευκαιρία την μία και μοναδική της ζωής της.
Και ξαφνικά μία μέρα να της πεί... ``και τί έκανες εσύ για μένα``
``ήταν το λάθος τόσο καιρό που κάναμε παρέα`` , ``η φιλία σου με κατέστρεψε`` , ``σε παρακαλώ μείνε μακρυά απο την νέα μου ζωή``...
Το ακούς και δεν το πιστεύεις.. δεν ξέρεις τι να υποθέσεις..
δεν σε χωρά ο τόπος , θέλεις να φύγεις μακρυά.. φυσικά εσύ δεν το μετανοιώνεις αλλά αναρρωτιέσαι ΓΙΑΤΊΙΙΙΙ????
quote:
Ολα αυτά που λές ... τα εχω πεί και τα έχω πράξει πρίν απο πολλααααά χρόνια.
Kαι; Πως κατέληξε; Πραγματικά αναρωτιέμαι.. Στο λέω σε κάθε απάντηση, ότι δεν γνωρίζω, μπορεί κ να έχεις δίκιο, να είναι κάτι που θα βρω μπροστά μου, αλλά συγχρόνως δεν μπορώ κ να μην αμφιβάλλω. Γιατί ίσως να έτυχε σ'εσένα allzzaro, κ αυτός να μην είναι ο κανόνας. Mπορεί να βρέθηκες δίπλα σε ανθρώπους που από κάποια στιγμή κ μετά να μην είχαν την όρεξη, τον καιρό, το κουράγιο, να προσπαθήσουν για μια σχέση, σχέση ειλικρινής κ αμοιβαίας φιλίας. Mπορεί να ήταν οι συγκυρίες, η κακιά η ώρα, ή δεν ξέρω τι...
quote:Συμφωνώ με τα παραπάνω. Όμως... έτσι πρέπει να'ναι τελικά; Nα αφήνουμε την καρδιά μας να σκληραίνει για να μην πονέσουμε; K ο πόνος είναι μέρος της ζωής. O πόνος είναι μάθημα, ο πόνος σε οδηγεί στο να κατανοήσεις την χαρά -όταν έρθει κ αυτή με τη σειρά της. Πως άραγε πρέπει να ζούμε τη ζωή μας; Προστατευμένοι πίσω από τα κάστρα μας; Ή τρέχοντας μια στο πεδίο της μάχης κ μια σε ήρεμα λιβάδια;
Με τον καιρό valda η καρδιά του ανθρώπου σκληραίνει.
Δεν εχει την ελαστικότητα που είχε.
Δύσκολα πονάει. Δεν τρυπιέται πιά.
Η δική σου είναι ακόμα μαλακή , εχει ευαισθησίες, πρόσεξε ομως γιατί αν στην τρυπήσουν θα πονέσεις πολύ.
*Πάντως... είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ τόσο πολύ με κάποιον κ όμως απολαμβάνω τη συζήτηση. Thank you allzzaro!!
quote:Yποθέτω για το OΠOIOΔHΠOTE συμφέρον, μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος από κάποιον άλλον...Nομίζω ότι δεν έχει τόση σημασία να βρούμε ΠOIO είναι το συμφέρον, αλλά το AN YΠAPXEI συμφέρον μέσα σε μια φιλία...
Εγω με αυτή την απορία θα μείνω για ποιό συμφέρον μιλάει ο φίλος μας?
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Πάντως... είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ τόσο πολύ με κάποιον κ όμως απολαμβάνω τη συζήτηση. Thank you allzzaro!!
Παρακαλώ!!!! Συνήθως ολοι διαφωνούν μαζί μου..![]()
![]()
quote:
Γιατί ίσως να έτυχε σ'εσένα allzzaro, κ αυτός να μην είναι ο κανόνας.
Ναί μπορεί να είναι και έτσι..΄
Ξέρεις οταν αγαπάς κάποιον-α πολύ.. οοοτι ελλατώματα εχει τα αγνοείς παντελώς.. τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς, σου τα λένε και τα απορρίπτεις μέχρι που κάποτε θα τα ανακαλύψεις και θα απορρήσεις .. γιατί δεν τα λάμβανα υπόψιν..
Απο την στιγή λοιπόν που βλέπεις τα ελλατώματα δεν μπορείς να κάνεις φίλους και το κυριότερο .. δεν μπορείς να αγαπήσεις..
Για αυτό λοιπόν valda οσο είσαι σε αυτή τη ευαίσθητη ηλικία να αξιοποιήσεις οσο περισσότερο μπορείς αυτά που σου προσφέρει ο ``χώρος και ο χρόνος``.
allzzaro
quote:
Λέτε οι απόψεις του allzaro να τις βρούμε ποτέ μπροστά μας σε...φίλους?
Ο χρόνος περνά... για ολους δυστυχώς... Σύντομα ολοι μας σχεδόν ολοι μας αποκτούμε δική μας οικογένεια...
Νέοι άνθρώποι θα έρθουν στον κόσμο. Ανθρωποι φτιαγμένοι απο εσάς τους ίδιους. Ανθρωποι που θα τους δώσετε οτι έχετε και δεν έχετε.
Κάτι θα περισσέψει και για τους φίλους. Αν υπάρχουν. Γιατί ενας νέος φίλος -η θα μπεί στη ζωή σας. Ενας φίλος που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για τη φιλία.
Edited by - allzzaro on 03/02/2004 14:54:26
Για αυτό λοιπόν valda οσο είσαι σε αυτή τη ευαίσθητη ηλικία να αξιοποιήσεις οσο περισσότερο μπορείς αυτά που σου προσφέρει ο ``χώρος και ο χρόνος``.
allzzaro
[/quote]
Απολυτο δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό σε κάποιες πτυχές της ζωής μας,
τόσο πιο πολύ ψάχνεις και περνάς απο "ακτίνες χ" τυχόν υποψήφιους φίλους....
Προσπαθώ να απαλλαγω απο το ελλάτωμα αυτό, αλλα τόσο πιο βαθιά ριζώνει μέσα...
quote:χμ..δεν το είχα δει αυτό! Kακό, πολύ κακό...
Ισως για την φίλη της να θυσιάσει την ευκαιρία την μία και μοναδική της ζωής της.
Και ξαφνικά μία μέρα να της πεί... ``και τί έκανες εσύ για μένα``
``ήταν το λάθος τόσο καιρό που κάναμε παρέα`` , ``η φιλία σου με κατέστρεψε`` , ``σε παρακαλώ μείνε μακρυά απο την νέα μου ζωή``...
Το ακούς και δεν το πιστεύεις.. δεν ξέρεις τι να υποθέσεις..
δεν σε χωρά ο τόπος , θέλεις να φύγεις μακρυά.. φυσικά εσύ δεν το μετανοιώνεις αλλά αναρρωτιέσαι ΓΙΑΤΊΙΙΙΙ????
quote:Συγγνώμη, αλλά αν τα βλέπεις κ τα αγνοείς, θελέστα κ παθέστα! Γιατί δεν λειτουργεί έτσι.. Eίτε τα βλέπεις κ τα αποδέχεσαι ως μέρος του όλου του άλλου, είτε του τα επισημαίνεις, του λες ότι σε ενοχλούν κ αν μπορεί κ θέλει θα κάνει κάτι γι'αυτό. Aν όχι, ε, καταλαβαίνεις κάτι κ από αυτό.
Ξέρεις οταν αγαπάς κάποιον-α πολύ.. οοοτι ελλατώματα εχει τα αγνοείς παντελώς.. τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς, σου τα λένε και τα απορρίπτεις μέχρι που κάποτε θα τα ανακαλύψεις και θα απορρήσεις .. γιατί δεν τα λάμβανα υπόψιν..
*Θα ήθελες ίσως να μου πεις τι έγινε με τον φίλο-κουμπάρο; Δεν είστε φίλοι πια;
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Θα ήθελες ίσως να μου πεις τι έγινε με τον φίλο-κουμπάρο; Δεν είστε φίλοι πια;
Η φιλία valda δεν σβήνει ποτέ. Αφήνει σημάδια ανεξίτιλα. Μπορεί δύο φίλοι να μην βλέπονται αλλά η φιλία υπάρχει. Μπορεί ενα βέλος να σου έχει αφήσει τέτοιο σημάδι, τέτοιο κουσούρι , αλλά η φιλία δεν σβήνει ποτέ. Τον βλέπω φυσικά . Για μένα δεν εχει αλλάξει τίποτα.
Θα ήθελα πολύ να την εξιστορίσω αλλά δεν νομίζω οτι ειναι ιδιαίτερα σωστό στον κυβερνοχώρο να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να δώσω στο τόπικ της scorpio προσωπικές εμπειρίες. Πάντως είναι μία ωραία ιστορία.![]()
![]()
quote:
Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό σε κάποιες πτυχές της ζωής μας,
τόσο πιο πολύ ψάχνεις και περνάς απο "ακτίνες χ" τυχόν υποψήφιους φίλους....
Προσπαθώ να απαλλαγω απο το ελλάτωμα αυτό, αλλα τόσο πιο βαθιά ριζώνει μέσα...
Μία συμβουλή.. προσπάθησε να βλέπεις τα πάντα και να ακούς τα πάντα.
Ζύγιζε σωστά. Ποτέ μην απορρίψεις κάτι αν δεν το ζυγίσεις σωστά.
Κάθε φίλος ανάλογα με το πόσο ζυγίζουν τα ελλατώματα του να τοποθετείτε ακριβώς στην κατάλληλη θέση. Ακριβώς.
allzzaro
Edited by - allzzaro on 03/02/2004 15:25:10
quote:Tελικά..συμφωνούμε ή μου φαίνεται;;;
Η φιλία valda δεν σβήνει ποτέ. Αφήνει σημάδια ανεξίτιλα. Μπορεί δύο φίλοι να μην βλέπονται αλλά η φιλία υπάρχει. Μπορεί ενα βέλος να σου έχει αφήσει τέτοιο σημάδι, τέτοιο κουσούρι , αλλά η φιλία δεν σβήνει ποτέ.
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου