- Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών Νο.2 (Ας πλακωθούμε λιγάκι!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το ότι δεν έχεις γνωριστεί με κανέναν δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζονται οι άλλοι μεταξύ τους...

Edited by - killuminati on 28/04/2014 21:00:32
Ο μόνοι λόγοι που δεν σε έχουν μαζέψει τα άσπρα ή τα βαθυμπλέ ανθρωπάκια, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός των μελών προς τη Δ.Ο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Εσύ καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις. Πολύ όμως.Ο μόνοι λόγοι που δεν σε έχουν μαζέψει τα άσπρα ή τα βαθυμπλέ ανθρωπάκια, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός των μελών προς τη Δ.Ο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Κλάσε μου ρε συ. Φτάνει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Την ιδέα που έριξες να βρεθούμε , να γνωριστούμε από κοντά , την δέχομαι με ευχαρίστηση.
Όχι πως είμαι μάγκας , αλλά γιατί πιστεύω ότι θα γεμίσει κάποιο κενό.
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????????????ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ...!!!εσυ killy τολμας να βγαλεις την μασκα και την κουκουλα της ανωνυμιας και αδιορασιας ...εε ..????????? ποιος τολμαει εδω μεσα ...εγω ειμαι ετοιμη να ξεμασκαρευτω .. αλλος υπαρχει ????????
ΝΙΚΟΜΑΧΕ , DMC,Sesotris, Notrik ,Atherobamona , amalia ,αιολος ,italos, panpam,
xristosxatz , AMEINIA,Kηφεα , ΚΥΩΝ , Πυρινος , Μaria ,κτλ κτλ τολματε ??????????εδω σας θελω μαγκες μου !!!!!!!!οποτε καθε συζητηση γα επικοινωνια οταν εχετε τετοια ατολμια κι απροθυμια για φυσικη γνωριμια παραμενει μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!!
Αν μπεις τον κόπο ΜΥΘΗΡΑ να κάνης ένα κλικ στο nickname μου, θα δης ότι είμαι επώνυμος και με διεύθυνση, και αυτά που σκέφτομαι και πιστεύω τα γράφω ευθαρσώς δίχως να κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα, σαν μερικούς επαναστάτες της φακής και χριστιανούς της ταραμοσαλάτας.
Κερνάω και ουζάκι άμα λάχει.![]()
*
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????????????ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ
Μια συνάντηση, προϋποθέτει τη συναίνεση και τον δυο πλευρών...
Όπως είπε και ο Αίολος όσοι θέλησαν να συναντηθούν, έχουν συναντηθεί.
Εγω για παράδειγμα, ως μέλος και οχι ο "τίτλος" που βλέπεις εσυ,
και μου ψελνεις τα εξ αμάξης κατα καιρούς,
δεν θα με ενδιέφερε μια συνάντηση, με συγκεκριμένα πρόσωπα.
Περισσότερο θα το θεωρούσα χάσιμο χρόνου
ή στην καλύτερη, δεν έχω να "κερδίσω" τίποτα, μόνο προβλήματα.
Τώρα αν του χρόνου, (πρώτα ο Θεός, Δίας, Αλλάχ κτλ κτλ)
κόψουμε καμία πίτα... ως esoterica.gr ε το κουβεντιάζουμε.
quote:
DSM
Ο μόνοι λόγοι που δεν σε έχουν μαζέψει τα άσπρα ή τα βαθυμπλέ ανθρωπάκια, είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός των μελών προς τη Δ.Ο
παμε για καμιά μπύρα ? (χρωστάει καφάσια ο ακατονόμαστος)
κι άστα αυτά...
τα troll τα αποφεύγεις, οι άλλες περιπτώσεις είναι ικανές να σου διαλύσουν το "μαγαζί",
έναν θα απενεργοποιείς, 10 θα φτιάχνει.
Αυτά ως AitheroVamon, με αφορμή τα τελευταία τεκταινόμενα,
για πρώτη και τελευταία φορά.
Στο χωρίο μου λένε:
Στα γαϊδούρια το λένε πολλές φορές, στους ανθρώπους μια.

quote:
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ?????????????
Εγώ, εγώ τολμάω!!!! Αρκεί να έχει και γυναίκες το παρεάκι, μύθηρες, πανπάμελες, lliamnes, τα πάντα όλα![]()
![]()
Όχι μόνο αρσενικοί...να'χει και λίγο ίντριγκα βρε αδερφέ...
quote:
παμε για καμιά μπύρα ? (χρωστάει καφάσια ο ακατονόμαστος)
Λάθος πληροφόρηση σενιόρ.
Εχω λαμβάνειν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
μάλλον πρέπει να ανοίξουμε ειδικό θέμα, για να κρατάμε το score
Προτεινόμενος τίτλος: "Τα μαργαριτάρια των forums" ![]()
Ο έχων το μεγαλύτερο score... το καλοκαίρι, στο νησί... για τιμωρία