- Ε, αυτό δεν είναι επιστήμη!!! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Και ένα δωράκι χε χε χε!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
κι αυτό τώρα είναι επιστημονική σκέψη...
η γενίκευση
η διαστρέβλωση απόψεων και εκφράσεων
και οι κατηγορίες βάσει προσωπικών "αντιπαθειών"
μάλιστα.... μάλιστα...
λοιπόν, μήπως να βλέπαμε και τις αποδείξεις και τον ορθολογικό τρόπο σκέψης που οδηγούν σε όλα αυτά τα συμπεράσματα?
γιατί δεν είμαι αθυρόστομη medttech, αλλά μπορώ να γίνω! ![]()
![]()
δεν ψαρεύω πελάτες επίσης, αλλά φαίνεται θα έπρεπε να το είχα κάνει![]()
![]()
![]()
και δεν πρόσβαλα τίποτα παραπάνω από τις παρωπίδες που επιμένεις να φοράς... κάνοντας χιούμορ... ![]()
![]()
![]()
και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές προτίμησα να μην γράψω για να μην οξυνθούν τα πνεύματα... αλλά και γι'αυτό πήρα πίσω μία διαστρεβλωμένη εικόνα...![]()
![]()
![]()
χμ... εύχομαι τα καλύτερα medttech (αν και δεν τα "προβλέπω")![]()
![]()
![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:
Υπαρχουν ομως και 4-5 ατομα που στεκονται πανω στη φωτια
για χρονο ικανο να ψησεις μια μπριζολα (πυροστεσια).Εγω σε ενα τετοιο γεγονος αναφερομουν.
Αυτούς τους 4-5 που λες αγαπητέ zagrea θα έπρεπε να βρουν οι επιστήμονες, να τους εξετάσουν και να δουν τι συμβαίνει λίγο πριν, κατά την διάρκεια και αμέσως μετά την πυροβασία. Δεν ξέρω αν το έχουν κάνει, αν το έχουν ζητήσει και αν οι 4-5 έχουν δεχθεί ή υπάρχει περίπτωση να δεχτούν να εξεταστούν επιστημονικά. Πάντως στο εξωτερικό απ όσο διάβασα έχουν γίνει τέτοιες έρευνες και δεν έχει βρεθεί κάτι το "υπερφυσικό".
Ελπίζω να χαλαρώσουμε λίγο και να ξαναγυρίσουμε στην συζήτηση. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιό μεταφυσικό ή παραψυχολογικό φαινόμενο θεωρείτε το πιό πιθανό να ισχύει και ποιά είναι τα σχετικά στοιχεία που θεωρείτε έστω ενδεικτικά αν όχι αποδεικτικά.
Ισως έτσι μπορέσουμε να βάλουμε μια πιό συγκεκριμένη βάση στην συζήτηση.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Συνάντησα έναν άνθρωπο πέρυσι τέτοια εποχή στον Πειραιά, όταν με είδε άρχισε να μιλά, και αυτά που έλεγε αφορούσαν ότι πιο βαθύ έκρυβα στη ψυχή μου. Μιλήσαμε για 7 ώρες συνεχώς σε ένα καφέ. Μου μίλησε για ορατά και αόρατα. Μου μιλούσε, και μιλώντας προλάβαινε τις ερωτήσεις που σχηματιζόταν στο μυαλό μου. Μου μιλούσε, και ένιωθα τη δονητική ενέργεια των λόγων του να πάλουν ολόκληρο το κορμί μου.
Συνειδητοποιούσα ένα απίστευτο πεδίο αγάπης γύρο του, συνειδητοποιούσα πως δεν έβλεπε μόνο εμένα, αλλά έβλεπε τα Πάντα!!!
Αλήθεια σου λέω Medtech, εσύ ψάχνεις για αποδείξεις, εγώ όμως συνάντησα Αγγελική υπόσταση και μίλησα μαζί της για 7 ολόκληρες ώρες. Αλήθεια σου λέω, δεν διάβαζε μόνο το μυαλό μου, έβλεπε τα τρίσβαθα της ψυχής μου, και μου τα φανέρωσε όλα μπροστά στα μάτια της λογικής μου.
Αν σκέφτεσαι πως είναι να σου διαβάζουν το μυαλό, σκέψου λίγο πως είναι όταν σου ανοίγουν και τα 113 επίπεδα της ψυχής. Τώρα θα μου πεις σιγά μην ήταν και 213 τα επίπεδα της μπαρούφας που μας είπες.
Αλλά θα το πω και πάλλι, ό,τι κι αν πείτε, αυτά που θα πείτε αφορούν εσάς, δεν αφορούν με κανένα τρόπο εμένα. Αυτά που λέω ΕΓΩ αφορούν εμένα και μόνο εμένα, και με κανένα απολύτως τρόπο όλους εσάς.
Ostria, μόλις έθεσα το θέμα της τηλεπάθειας γι αρχή, από εμπειρία κι αυτό προσωπική και άκρως υποκειμενική.
Ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος οταν του λενε
"να βγαλει τις τσιμπλες απο τα μάτια" (Avallon,θεμα "εναλακτικη ιατρικη",οταν δεν μπορει να απαντησει στα επιχειρηματα που καταριπτουν την ομοιοπαθητική).
"ρομποτ" (galadriel,χαριεστατη ξωτικινα στο θεμα του 12κλωνου DNA)
Και αλλες εμμεσες προσβολες (να πάρεις ηρεμηστικα) στο παρον θεμα.Εγω σου ειπα να πας σε ψυχιατρο για να απαλλαγεις απο παραισθησεις?Ε?).
"Εισαι κλειστο μυαλο" (μονιμη επωδος ολων των εσωτεριστων που μαλλον δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι είναι τα κλειστα μυαλά που μονιμως αγνοουν τις αποδειξεις που φερει η επιστημη και καταρριπτει τις ουφολογιες,τις σαυρολογιες,την τηλεπαθεια,την μαντικη,τις δηθεν προφητειες...).
GRETEL με την θαυμασια γελοιογραφια "και αυτη το βιολι της".(τι αλλο να δημοσιευσει αφου δεν εχει απαντηση στην ερωτηση?
ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΓΚΡΕΤΕΛ ΟΤΑΝ Η ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΡΟΜΠΟΤ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ>Ε?ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕΣ????????
Και βεβαια υπαρχουν ανθρωποι που αλιευουν αφελεις απο δω μέσα.Ως και σαιεντολογοι μπήκαν εδω μέσα προς αλιευση οπαδων.Και αστρολογοι,και φασιστοειδη τυπου οπαδος Φουρακη που στρατολογουν ατομα για τις ναζιστικες τους οργανωσεις κτλ.
Ξερεις τι θελω εγω να δω?Να το τον ερημο τον Ελληνα που πρωτος κατεδειξε την σημασια της κριτικης σκεψης,να γινει περισσοτερο σκεπτικιστης και λιγοτερο τυφλος οπαδος.
ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ GRETEL?Και την θεωρεις αξιολογο κριτηριο για να βλεπεις τι ειναι ορθο και τι οχι?Δεν θα ηθελα ποτε να πεταξω σε αεροπλανο που πιλοταρεις εσυ. (η διαισθηση μου μου λεει οτι πρεπει να κατεβω με ταχυτητα 600 χλμ/ωρα και σε γωνια 180 μοιρων με τον αεροδιαδρομο).
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ GALADRIEL ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ?ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ?
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΡΟΜΠΟΤ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ!
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΗ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΡΙΑ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΥΡFIELD ME TA 113 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ,ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΟΝ,ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕ!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΔΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ.
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Γιατι κανεις δεν επεπληξε την Γκαλαντριελ για την επανηλειμενα προσβλητικη συμπεριφορα της εναντιον μου στο θεμα 12κλωνο DNA?
Η τον Πλατωνα που ηθελε να με "χαιδεψει" επειδη ειμαι "γυναικα και θελω ισα δικαιωματα"?
Ελπιζω οι συνανθρωποι μου να διαβασαν το θαυμασιο αρθρο που καταρριπτει την καραμελα των αποκρυφιστων οτι η κβαντικη μηχανικη δικαιολογει την υπαρξη μεταφυσικων φαινομένων.
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ:
1.ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ,ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ?
2.ΕΑΝ Ο ΟΠΑΔΟΣ/ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ/ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΨΥΧΗ,Ο ΘΕΟΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΤΛ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ?
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝ.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ,ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ.
ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΑΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ OFF ΣΕ dt.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΕΣ?BRING IT ON!
Edited by - medtech on 09/04/2006 09:53:05
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ TOPIC
AMAΛΙΑ:
quote:
Το θέμα αυτό, το άνοιξα για να συνεχίσουμε συζητήσεις περί επιστήμης, ψευδοεπιστήμης και γενικά του τρόπου με τον οποίο επιλέγει κάποιος να εξερευνήσει το άγνωστο. Συζητήσεις, που μας γοητεύουν σε άλλα θέματα και συχνά, μας βγάζουν εκτός θέματος - εάν μπορούσε κανείς να το πει αυτό. Πρώτη είμαι ένοχη σ' αυτό, στο να βγαίνω κι εγώ εκτός του κύριου θέματος σε ένα τόπικ, συζητώντας περί επιστήμης.
Ας το συζητήσουμε λοιπόν εδώ.
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
quote:
συνάντησα Αγγελική υπόσταση
AGAPITE FILE Tryfield KATALAVENW APOLYTA TI ENOEIS KAI MPORW NA SOY EXHGEISW TI HTAN TO ON POY GNWRISES.
KATARXEIN H SYNANTHSH SOY DEN HTAN TYXAIA KAI EGINE GIA KAPIO LOGO POY AKOMA DEN EXEIS SYNHDHTOPHEISH.SOY PERASE KAPIA MYNHMATA KAI AN SKEFTEIS KALA 8A 8YMH8EIS.
PI8ANOTATA GNWRISES INDIGO TYPO 1 H'2 ME FULL ENERGOPHIMENOYS 1-6 DNA ELIKES,EXEI ENSWMATOSEI THN "SOUL IDENTITY" ,KATEXEI "The Angelic (or Celestial) Mind" KAI EXEI SYNHDEISH APO 6 DIASTASEIS TAFTOXRONA.MHLAME FILE MOY GIA TERASTEIES GNWSEIS KAI IKANOTHTES.
EAN PROSEKSES H AVRA TOY HTAN POLY ENTONH , FENOTAN POLY YGIEIS KAI TO PROSWPO TOY ELAMPE LIGO PARAPANW APO TO KANONIKO.
THLEPA8EIA EINAI AIS8HSH-IKANOTHTA POY EXOUME OLOI MHDENOS EKSEROYMENOY APO THN GENHSH MAS APLA PREPEI NA EXEIS ENEROPHISEI FULL 1-4 DNA ELIKES (AYTHN THN STIGMH EXEIS ENEROPHIMENOUS 3.5) KAI NA KSEREIS THN TEXNHKH PWS NA TO KANEIS.
TO SYNKEKRHMENO ON EXEI THN IKANOTHTA KAI ME TO PARAPANW MALISTA ALLA YPARXEI SYMPANTIKOS NOMOS PERI AYTOY KAI GIA NA TO KANEI 8A PREPEI NA PAREI ADEIA APO TON YPSHLOTERO ESWTERIKO EAYTO SOY THN PSYXH SOY DHLADH, POY AYTH THN STIGMH ESY EPHKINWNEIS MONO MESW TOY ENSTIKTOY-DIAIS8HSEIS.
DEN HTAN THLEPA8EIA OMWS AYTO POY SYNEVEI, HTAN SE AMESH EPIKHNONIA ME TON YPSHLOTERO ESWTERIKO EAYTO SOY KAI YPHRXE KA8ODHGISH TWN PLHROFORIWN APO EKEINON .
O YPSHLOTEROS ESWTERIKOS EAYTO SOY PANTA PSAXNEI NA BREI KALYTERO KAI PIO APOTELESMATIKO TROPO GIA NA EPHKINWNHSEI MAZI SOY KAI NA SE KANEI NA KSHPNHSEIS WSTE NA FEREIS SYNHDITA YPSHLOTERES SYXNOTITES(KA8ODIGOYMENH ENERGIA) MESA STO SWMA SOY KAI NA KANEIS TIS ENERGOPHISEIS TOY DNA.
ENAS TETOIOS TROPOS HTAN KAI H SYNANTHSH SOY KAI AN KALOSKEFTEIS TA LEGOMENA 8A ME DIKAIWSEIS.
ME THN EYKAIRIA 8A H8ELA EPISHS NA SOY ANAFERW GIA NA KSEREIS OTI EAN KAPOIOS EXEI ENERGOPHISEI FULL 1-9 DNA ELIKES EXEI ENSWMATOSEI THN "OVERSOUL IDENTITY" KATEXEI The "Keriatric Mind" KAI EXEI SYNHDEISH APO 9 DIASTASEIS TAFTOXRONA.
KAI TELOS H ANWTERH ONTOTHTA POY MPOREI NA YPARKSEI MESA SE FYSIKO SWMA STHN 3 DIASTASH (SE AYTHN BRISKOMASTE)EINAI
ENERGOPHISH 1-12 DNA ELIKES ,ENSWMATWSH "AVATAR IDENTITY" KATEXEI "The Nirvanic Mind" KAI EXEI SYNHDHSH TAYTOXRONA APO 12 DIASTASEIS.KATEXEI 12 AIS8HSEIS OPOS, MPOREI NA KANEI MANIFEST STIGMIAIA OTI EPH8HMEI (OTIDHPOTE,ARKEI NA TO ORAMATISTEI GIA 1 DEFTEROLEPTO), THLEMETAFORA MESA STHN IDIA DIASTASH (MESW TOY MERKABA FIELD), BILOCATION,
ALAZWNTAS THN GWNIAKH PERISTROFH TOY ATOMOY "the angular rotation of particle spin" MPOREI NA ALAXEI STIGMIAIA DIASTASEIS METAFERONTAS TO FYSIKO TOY SWMA,GIATI OLES OI DIASTASEIS YPARXOUN STON IDIO XWRO SE DIAFORETIKOYS "TIME VECTORS" APLA H GWNIA PERISTROFHS TIS KA8E DIASTASEIS EINAI DIAFOTETIKH KAI DEN TIS ANTILANVANOMASTE GIATI DEN EXOYME AKOMA TOYS KODIKOYS ENERGOPHIMENOYS.
EPISHS OSO ANAIVENOYME TIS DIASTASEIS TO SWMA GINETE OLO KAI PIO E8ERIO (VLEPE ANGELOYS) KAI STHN 12TH DIASTASH TO SWMA EINAI APO YGRO FWS.TO DIATYPWNO AYTO GIA NA KATALAVEIS OTI AN H ONTOTHTA POY GNWRISES HTAN APO ALLH DIASTASH 8A EIXE E8ERIO SWMA.
AYTO POY PREPEI NA KANEIS FILE MOY EINAI NA ARXHSEIS NA KOITAS PROS TA MESA GIATI EKEI VRISKETAI H DIANOIA POY APOKALOYME 8EO KAI ESY EISAI KOMATI TOY ,ALWSTE TO EIPE KAI O XRISTOS "O 8EOS EINAI MESA SE ESAS". KAI EKEI VRISKONTAI OI APANTHSEIS GIA TA PANTA APLA DEN TO 8YMASAI.OTAN KANEIS LOIPON ERWTHSEIS APO EDW KAI PERA RWTA PROS TA MESA KAI PERIMENE GIA THN APANTHSH!
H FLOGA EXEI ANAPSEI FILE MOY DEN EXEIS PARA NA THN DYNAMWSEIS.
LOVE AND LIGHT
PaNo
Edited by - PaNo on 09/04/2006 11:14:14
quote:
GRETEL με την θαυμασια γελοιογραφια "και αυτη το βιολι της".(τι αλλο να δημοσιευσει αφου δεν εχει απαντηση στην ερωτηση?
ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΓΚΡΕΤΕΛ ΟΤΑΝ Η ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΡΟΜΠΟΤ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ>Ε?ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕΣ????????

Συγνώμη medtech αν ενοχλήθηκες από το χιούμορ μου.
Όσο για το πού είμουν όταν σε αποκάλεσε ρομποτ, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι παρεμβάσεις γίνονται όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τα όρια. Δεν είμαστε στο σχολείο να φωνάξουμε τη δασκάλα "μαμά αυτός με είπε χαζό". Και όταν λέμε "παρακαλώ ψυχραιμία" και στις δύο πλευρές εννοείται ότι η προειδοποίηση απευθύνεται και στις δύο πλευρές.
Και να προσθέσω ότι μπορεί κάτι να ξεφύγει από την συντονιστική ομάδα. Μπορείς άνετα να στείλεις ένα e-mail σε έναν συντονιστή και να αναφέρεις το γεγονός.
quote:Και βεβαια υπαρχουν ανθρωποι που αλιευουν αφελεις απο δω μέσα.Ως και σαιεντολογοι μπήκαν εδω μέσα προς αλιευση οπαδων.Και αστρολογοι,και φασιστοειδη τυπου οπαδος Φουρακη που στρατολογουν ατομα για τις ναζιστικες τους οργανωσεις κτλ.
Ξερεις τι θελω εγω να δω?Να το τον ερημο τον Ελληνα που πρωτος κατεδειξε την σημασια της κριτικης σκεψης,να γινει περισσοτερο σκεπτικιστης και λιγοτερο τυφλος οπαδος.

Eδώ αγαπητή -πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων- θα σε παρακαλούσα να είσαι πολύ προσεκτική. Τα μέλη του Εσωτέρικα δεν είναι αφελείς να μην μπορούν να ξεχωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα.
Σου εφιστώ την προσοχή, όταν λες κάτι να το ΛΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
quote:
ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ GRETEL?Και την θεωρεις αξιολογο κριτηριο για να βλεπεις τι ειναι ορθο και τι οχι?Δεν θα ηθελα ποτε να πεταξω σε αεροπλανο που πιλοταρεις εσυ. (η διαισθηση μου μου λεει οτι πρεπει να κατεβω με ταχυτητα 600 χλμ/ωρα και σε γωνια 180 μοιρων με τον αεροδιαδρομο).
ΝΑΙ το θεωρώ αξιόλογο κριτίριο. Αλλά επειδή, ως συνήθως, βλέπεις τα πράγματα ισοπεδωμένα τη διαίσθηση τη θεωρώ αξιόλογο κριτίριο ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΩ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ αλλά για να ΔΙΑΚΡΙΝΩ μέσα στην πληθώρα των κυκλοφορούντων θεωριών και ατόμων στο χώρο του εσωτερισμού, των προσωπικών εμπειριών, πού βρίσκεται η ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Απο αφελεις ειναι γεμάτος ο κόσμος.
Αυτο βλεπω εγω.
Και πως κρινεις εσυ την βαρυτητα των προσβολων?
Το ρομποτ ειναι λιγοτερο βαρεια προσβολη απο το πατατα?
Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι συντονιστες σπευδουν να επαναφερουν στην ταξη τους σκεπτικιστες αλλα αφηνουν ξαμολητους τους εσωτεριστες να καθυβριζουν.Και οταν ο σκεπτικιστης χανει την υπομονη του τοτε παρεμβαινουν με σκοπο οχι να αποκαταστησουν την ταξη αλλα να τον φιμωσουν.
Μια παγια τακτικη οσων δεν εχουν επιχειρηματα ειναι να επιτιθονται στον ιδιο τον κριτη.Με στοχο να τον εκνευρισουν και να απροσανατολισουν την συζητηση.Αντιπερισπασμος.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα
ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΤΗΣ:Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ
ΜΑΡΥ LEWKOVITZ: MA H ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ?
ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΤΗΣ:ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!
Δεν θα σας αφησω να κανετε το ιδιο και με εμενα.
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ:
1.ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗΣ,ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ,ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
2.ΕΑΝ Ο ΟΠΑΔΟΣ/ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ/ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΨΥΧΗ,Ο ΘΕΟΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΤΛ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ?
Edited by - medtech on 09/04/2006 12:11:39
Διάβαζα το θέμα πριν μερικές μέρες, αλλά φαίνεται ότι έχω
χάσει επισόδια, αφού μετά την τελευταία φορά που μπήκα ξαφνικά
πολλαπλασιάστηκαν οι σελίδες.
Πολύ θα ήθελα να σε παρακαλέσω Medteck, επειδή θέλω να απαντήσω
στις ερωτήσεις σου, γιατί βρίσκω ενδιαφέρον το θέμα, αλλά δεν έχω
χρόνο να διαβάσω όλο το άρθρο που παραθέτεις, αν μπορούσες να
έκανες μια περίληψη σε αυτό, σε ένα εύλογο μήκος, για να είναι πιό
εύκολη η τοποθέτηση στις ερωτήσεις σου σχετικά με αυτό.
quote:
Ελπιζω οι συνανθρωποι μου να διαβασαν το θαυμασιο αρθρο που καταρριπτει την καραμελα των αποκρυφιστων οτι η κβαντικη μηχανικη δικαιολογει την υπαρξη μεταφυσικων φαινομένων.