ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

allzzaro91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
ΧΕΓΓΑΡΟΜΦΕΑΣΝέο Μέλος
18/07/2005, 14:53:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ. ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ Η ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΜΝΗΜΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΥΜΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ.
Lilith N.Μέλος
19/07/2005, 08:59:54
ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
ΧΕΓΓΑΡΟΜΦΕΑΣΝέο Μέλος
19/07/2005, 17:49:45
ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΑΝ ΕΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
20/07/2005, 02:00:25

http://lyrics.rockmagic.net/lyrics/rage/
ghosts_1999.html#ghosts
Φαντάσματα

Μ: Wagner/Wolff/S. Efthimiadis, λ: Wagner)
φίλοι μου, είμαι με σας.
Προσέχω κάθε βήμα που κάνετε
Προσπαθώ να φρουρήσω τον τρόπο σας.

Είναι όλοι γύρω από με,
αυτοί που χάσατε εσείς και λείπουν στη ζωή σας.
δεν φεύγουν ποτέ, με κανένα τρόπο.

Είμαστε όλοι γύρω από σας, όπου.
Ακριβώς πιστέψτε και γνωρίστε.
Όλα τακτοποιούνται για μας αυτόν τον τρόπο.
Αυτός είναι ένας κόσμος, δίπλα στον δικό σας.
Δεν μπορείτε να μας δείτε, μπορούμε να σας δούμε.
Οι ψυχές συνεχίζουν να ζούν, είμαστε φαντάσματα

φίλοι μου, κανένας φόβος τώρα,
Αυτό είναι ένα μέρος του σχεδίου.
Πρέπει να το αφήσουμε να πάει

Είναι προσωρινά,
Η μορφή παρουσιάζει ακριβώς το καθεστώς,
Το επίπεδο της ψυχής.

Είμαστε όλοι γύρω από σας...

αυτό είναι νέο, είναι αυτό που πρέπει να κάνω
Τώρα μου δώστε τη δύναμη για να το αντιμετωπίσετε
Χρόνος -επιτρέψτε μου να μάθω, πηγαίνοντας υψηλότερα, πάρτε τη στροφή.
Φτάνω πιό κοντά σε σας.

Είμαστε όλοι γύρω από σας

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

ΚατερίναΛΝέο Μέλος
20/07/2005, 11:41:08
Γειά σε όλους.
ο Θάνατος είναι ένα θέμα ατελείωτο, που βασανίζει ίσως όλους τους ανθρώπους ανά την υφήλιο...........

Συμφωνώ απόλυτα με την Αφροδίτη, τίποτα δεν χάνεται όλα μεταμορφώνονται. Ο θάνατος είναι μια μετουσίωση. Μια ακόμη ευκαιρία της ψυχής (ουσίας) να φτάσει στην μονάδα της, στο Είναι. Υπάρχουν πολλές μα πολλές μετενσαρκώσεις, οι οποίες σου δίδονται σαν ευκαιρίες για να αυτοπραγματωθείς. Κάποια στιγμή βέβαια τελειώνουν, και αν δεν τα έχεις καταφέρει, απλά επιστρέφεις από εκεί που ξεκίνησες, χωρίς μαεστρία, χωρίς γνώση. όμως μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, κάθε φορά που πεθαίνεις, η ψυχή υποφέρει γιατί γνωρίζει τι έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ζωής της, και μεταφέρεται ανάλογα σε διαστάσεις, για να πληρώνει το κάρμα της. Η μεγαλύτερη κόλαση είναι εδώ στη Γη. Εδώ ερχόμαστε για να πληρώσουμε ή για να αυτοπραγματωθούμε.

ο Θεός, πλάθοντάς μας κατ'εικόνα και ομοίωση, μας έδωσε την δυνατότητα να γίνουμε σαν και Αυτόν. Ο Ιησούς, ήρθε στη Γη για να μας δείξει ουσιαστικά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας εσωτερικά. Αυτός τον περπάτησε στο φυσικο επίπεδο και αυτό τον κατατάσει στις υψηλότερες βαθμίδες της μύησης.

Το τι έχει κάνει η εκκλησία μας, νομίζω ότι όλοι μπορείτε να το καταλάβετε. Εχει οικειοποιηθεί την Διδασκαλία του Ιησού και νομίζει ότι μόνο αυτή είναι ο αρχηγός. Όποιος όμως έχει διαβάσει κι άλλες φιλοσοφίες, θρησκείες, αρχαίες παραδόσεις κλπ. θα δει ότι όλοι μιλάνε για το ίδιο πράγμα αλλά με διαφορετικές λέξεις, προσαρμοσμένες κάθε φορά στην ανάλογη εποχή. Μηδενιστή, μου κάνει εντύπωση, διαβάζεις Ερμή Τρισμέγιστο και είσαι Μηδενιστής????????? Κάπου δεν μας τα λες καλά.................

Το ότι δεν θυμόμαστε τίποτα μετά την κάθε μας γέννηση, είναι δυστυχώς το κάρμα του γήινου κόσμου. όμως, κάποιοι από εμάς, έχουμε μέσα μας μια σπίθα ανησυχίας, έναν προβληματισμό για το ποιοί είμαστε, γιατί είμαστε εδώ, ποιός είναι ο ρόλος μας. Αυτό έρχεται από τις προηγούμενες ζωές μας. Μπορούμε όμως να ψάξουμε, να μελετήσουμε, να δουλέψουμε με τους εαυτούς μας και τότε θα τα ανακαλύψουμε όλα και θα βρούμε τον τρόπο να ξεφύγουμε από αυτό τον Τροχό της Σαμσάρα.

Προσωπικά έχω ασχοληθεί με την Διδασκαλία του Δάσκαλου Σαμαέλ, τη Γνώση, και έχω βρει τις απαντήσεις σε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα θέματα που με απασχολούσαν για την ύπαρξή μου. Δεν ξέρω αν κανείς από εσάς γνωρίζει για το τι μιλάω, προσοχή όμως, την αυθεντική διδασκαλία, από σχολή εγκεκριμένη από την Εδρα του Μεξικού, όχι τις διάφορες άλλες που το "παίζουν" γνωστικές. Επισκεφθείτε την σελίδα www.samael.org.gr εκεί υπάρχει μια πρόσκληση για τον νέο κύκλο μαθημάτων που θα αρχίσει από Οκτώβρη. Αξίζει τον κόπο, όλοι εσείς που έχετε όλες αυτές τις απορίες, να έρθετε σε επαφή με αυτή την διδασκαλία.

Εάν μπορώ να προσφέρω την βοήθειά μου, πολύ ευχαρίστως

φιλικά
κατερίνα

cascabellΝέο Μέλος
20/07/2005, 20:02:19
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΘΑΝΑΤΟΣ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΙΣΩΣ.ΠΟΛΛΕΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ( ΧΡΗΣΤΟΣ-ΒΟΥΔΑΣ ΚΛΠ) Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ..ΕΑΝ ΜΕΝΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΙΣΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ( ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ).ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ...ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.

cascabell

20/07/2005, 20:42:49
quote:

Γειά σε όλους.
ο Θάνατος είναι ένα θέμα ατελείωτο, που βασανίζει ίσως όλους τους ανθρώπους ανά την υφήλιο...........

Συμφωνώ απόλυτα με την Αφροδίτη, τίποτα δεν χάνεται όλα μεταμορφώνονται. Ο θάνατος είναι μια μετουσίωση. Μια ακόμη ευκαιρία της ψυχής (ουσίας) να φτάσει στην μονάδα της, στο Είναι. Υπάρχουν πολλές μα πολλές μετενσαρκώσεις, οι οποίες σου δίδονται σαν ευκαιρίες για να αυτοπραγματωθείς. Κάποια στιγμή βέβαια τελειώνουν, και αν δεν τα έχεις καταφέρει, απλά επιστρέφεις από εκεί που ξεκίνησες, χωρίς μαεστρία, χωρίς γνώση. όμως μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, κάθε φορά που πεθαίνεις, η ψυχή υποφέρει γιατί γνωρίζει τι έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ζωής της, και μεταφέρεται ανάλογα σε διαστάσεις, για να πληρώνει το κάρμα της. Η μεγαλύτερη κόλαση είναι εδώ στη Γη. Εδώ ερχόμαστε για να πληρώσουμε ή για να αυτοπραγματωθούμε.
Επισκεφθείτε την σελίδα www.samael.org.gr εκεί υπάρχει μια πρόσκληση για τον νέο κύκλο μαθημάτων που θα αρχίσει από Οκτώβρη. Αξίζει τον κόπο, όλοι εσείς που έχετε όλες αυτές τις απορίες, να έρθετε σε επαφή με αυτή την διδασκαλία.
φιλικά
κατερίνα

Κρύβει μεγάλη αλήθεια αυτό που αναφέριες πως η μεγαλύτερη κόλαση είναι εδώ στη γη. Χαίρομαι που συμφωνούμε σε αρκετά σημεία. Ευχαριστώ προσωπικά γιά την σελίδα που αναφέρεις. Την έχω ήδη επισκεφθεί.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

25/07/2005, 22:53:00
Ο μεταξοσκώληκας αποτελεί ένα απλό παράδειγμα της μεταμόρφωσης.

Όλοι το γνωρίζουμε και το δεχόμαστε ως αληθινό γεγονός.

Το πρόβλημα με εμάς τους ανθρώπους είναι , ότι δεν έχουμε δει κανέναν συνάνθρωπό μας να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο.
Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε, ότι δεν υπάρχει το φαινόμενο αυτό.

Προσωπικά αδυνατώ να πιστέψω, ότι το πνεύμα που υπάρχει μέσα μας , θα σβήσει μαζί με το σώμα μας.

Αρκετές φορές σκέφτομαι, ότι ο θεός υπάρχει και βιώνει μέσα από εμένα , εσένα και κάθε άνθρωπο ,υπό την μορφή του αόρατου και άυλου πνεύματος, τα πάντα μαζί μας.
Αυτή η σκέψη είναι για εμένα λογική, για τον εξής λόγο.

Όταν ο άνθρωπος δημιουργεί κάτι, συνδέεται συναισθηματικά με το έργο του και δύσκολα το αποχωρίζεται.

Ίσως να το έχουμε κληρονομήσει αυτό το χαρακτηριστικό ,από τον δημιουργό μας.

Αν είναι λογικά αυτά που έγραψα, τότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο της προσωπικής μας μεταμορφώσεως.

Η φαντασία μας , μπορεί να πλάσει έναν κόσμο καθαρά πνευματικό , άυλο και τελειοποιημένο, αυτό σημαίνει, ότι κάτι από όλη αυτήν την φαντασίωση μπορεί να είναι αλήθεια.

Δεν λένε ,ότι κάθε μύθος κρύβει και μια αλήθεια.

Στην ουσία όλα αυτά είναι θεωρεία, υπό την μορφή σκέψεων, που περιμένουνε κάποιους τολμηρούς , να επιδιώξουνε την υλοποίησή τους.

Μακάρι να μπορούσα να πείσω όλον τον κόσμο, ότι υπάρχει μια δεύτερη πραγματικότητα, που είναι κατά πολύ ανώτερη από αυτήν , που βιώνουμε τώρα.

29/07/2005, 11:00:53
Να γνώριζες γιά πόσα απίστευτα έχω πειστεί...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

05/08/2005, 17:23:19
H ατομικοτητα ομως δεν χανεται στην διαδικασια μεταμορφωσης;

Η ψυχη εχει ατομικοτητα;

05/08/2005, 17:31:44
Mημπως τελικα φοβομαστε απλα οτι η προσωπικη μας ιστορια θα χαθει και τιποτα αλλο περα απο αυτο;