ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Nεοεθνικοι και Αθεια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Nεοεθνικοι και Αθεια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
31/07/2010, 12:22:38
....Ως ο άλλος ...συνδίκτυος, αισθάνομαι το ίδιο λάθος και
πιστεύω, ότι με διάλογο ,επι θέσεων και επιχειρήματα, είναι
μια καλύτερη απάντηση, απο τις βρισιές...
Βασικά, εδώ κάνουμε διάλογο για να θέσουμε απόψεις και θέσεις, όχι για να βριστούμε με κάποιον που δεν ξέρουμε...
Ας μείνουμε στην αναζήτηση της αλήθεια...
Το παρόν θέμα, διαπραγματεύεται ,μια αλήθεια...Νεοεθνικοί και άθεοι,έχουν ύποπτα πολλά κοινά σημεία...
Μιλάμε για μια παγκόσμια θρησκεία του αύριο, της παγκοσμιοποίησης
που θα βολεύει όλους..Απλά, ζητα να καταργθεί ο χριστιανισμός...
Γιατι άραγε;...
31/07/2010, 15:34:29
quote:

....Ως ο άλλος ...συνδίκτυος, αισθάνομαι το ίδιο λάθος και
πιστεύω, ότι με διάλογο ,επι θέσεων και επιχειρήματα, είναι
μια καλύτερη απάντηση, απο τις βρισιές...
Βασικά, εδώ κάνουμε διάλογο για να θέσουμε απόψεις και θέσεις, όχι για να βριστούμε με κάποιον που δεν ξέρουμε...
Ας μείνουμε στην αναζήτηση της αλήθεια...

Το παρόν θέμα, διαπραγματεύεται ,μια αλήθεια...Νεοεθνικοί και άθεοι,έχουν ύποπτα πολλά κοινά σημεία...

Μιλάμε για μια παγκόσμια θρησκεία του αύριο, της παγκοσμιοποίησης
που θα βολεύει όλους..Απλά, ζητα να καταργθεί ο χριστιανισμός...
Γιατι άραγε;...

Και γώ βρίσκω πάρα πολλά ύποπτα στοιχεία στον Χριστιανισμό φίλε μου...πάρα πολλά αλλα αποφεύγω -όπως γνωρίζεις- να χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις και πιστεύω ότι απο κεί ξεκινουν οι συναισθηματικές φορτίσεις και καταλήγουν σε άσχημα αποτελέσματα...

Ας λείπουν λοιπόν οι χαρακτηρισμοί , δεν είναι ωραίο πράμα..και δεν βοηθάει..ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.!

Αν όλοι υιοθετήσουμε τέτοιες λέξεις και όρους , τότε δεν θα γίνει διάλογος...αλλα μπουρλότο...!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
31/07/2010, 18:10:18
Ρε Δήμο,θα με σκάσεις...Το θέμα διαπραγματεύομαι αγόρι μου....
Να μην συζητάμε, το θέμα;...
31/07/2010, 18:18:51
quote:

Ρε Δήμο,θα με σκάσεις...Το θέμα διαπραγματεύομαι αγόρι μου....
Να μην συζητάμε, το θέμα;...

Πόσο μου αρέσει , ενώ ξέρω ότι σε έχω σκάσει...παρ'ολ'αυτά δείχνεις υπομονή και σεβασμό απέναντί μου...πόσο το χαίρομαι ρε Βαγγέλη.....δεν φαντάζεσαι πόσο...!!!

Εγώ δεν είπα ωστόσο να μην συζητάμε το θέμα αλλα και καμμιά παρένθεση για επιμέρους επεξηγήσεις -έχω την αίσθηση- ότι δεν κάνουν κακό...ίσα-ίσα που μπορεί να βοηθούν και αυτό καθ'εαυτό το θέμα...έτσι δεν είναι..???

31/07/2010, 19:09:06
Έλα μωρέ Δήμο, κουβεντα κάνουμε....Μην μασάς..
Κάνε παιχνίδι..Για ολοκλήρωσε τη σκέψη που ανέπτυσσες...
31/07/2010, 19:47:48
quote:

Έλα μωρέ Δήμο, κουβεντα κάνουμε....Μην μασάς..
Κάνε παιχνίδι..Για ολοκλήρωσε τη σκέψη που ανέπτυσσες...

Τώρα που με μάλλωσες , μου έκοψες τη φόρα...

31/07/2010, 20:20:36
Αυτό που όλοι λέμε, με διαφορετικό ίσως, τρόπο, φίλε μου Εαρινέ,
είναι ότι κάτι δεν πάει καλά..Κάτι τρέχει..Κάτι έχει κολλήσει και μοιάζει σαν βούρκος,σαν έλος....
Είναι το τέλος της εποχής,ένας νέος κόσμος έρχεται....Το τέλος του
προηγούμενου, αφορά, σε κοντρα των δυο πλευρών της παλιάς εποχής...
Το τέλος, μιας αντίφασης....
01/08/2010, 20:57:09
Νεο-Εθνικοί και Αθεϊστές...Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι...Ινδιάνοι και Εσκιμώοι...Λευκοί και Μαύροι...όλοι με ένα κοινό που τους ενώνει..."άνθρωποι"...και πολλά που τους χωρίζουν .... ένα απο αυτά???

-Οι Θεοί...!

Θεός εδώ...Θεός εκεί...Θεός παραπέρα...Θεοί...Θεοί...Θεοί και "καλό"...και ξεχνώντας για λίγο -έστω- τους "Θεούς" έρχονται κοντά και συναντιούνται και σαν οι "Θεοί" ξανά-ρχονται χωρίζουν και μισούνται...!

Σαν απλοί άνθρωποι τα "βρίσκουμε" και σαν οι "θεοί" εμφανισθούν .... οι άνθρωποι χάνουν την ανθρωπιά τους...!!!

"Καλοί Θεοί"...

02/08/2010, 02:23:29
Εαρινε δεν ειναι ακριβως ετσι...

oι Χριστιανοι, οι Ινδουιστες, οι Βουδιστες, οι Ταοιστες ειναι σημερα αρκετα ανεκτικοι...

το προβλημα της οξυνσης προερχεται απο το Ισλαμ (στην Αιγυπτο και την Αλγερια εξτρεμιστικες σεκτες σκοτωνουν Χριστιανους), απο ενα μεγαλο κομματι των Νεοπαγανιστων και των Νεοεποχιτων με αντιχριστιανικα συνδρομα (που τους τα εχουν καλλιεργησει με πλυση εγκεφαλου) και στην ιδια ροτα και ενα κομματι ριζοσπαστων αθεων..

απο την αλλη η πλειοψηφια των αθεων, οι αγνωστικιστες και οι οριτζιναλ Παγανιστες (Σαμανοι της Μογγολιας και Σιβηριας, αφρικανικες φυλες, ιθαγενεις του Αμαζονιου και του Ειρηνικου) δεν τραβανε κανενα ζορι με κανενα θρησκευτικο δογμα αρκει να μην τους ενοχλει...

το προβλημα λοιπον της οξυνσης προερχεται απο συγκεκριμενα κομματια θρησκειων και σεκτων και δεν αφορα την πλειοψηφια του θρησκευομενου κοσμου και των αθεων...

οσοι λοιπον ταλιμπανιζουν εναντιον αλλων δογματων πρεπει παση θυσια και για οφελος της παγκοσμιας και κοινωνικης ειρηνης να αφοπλιστουν...

οποιος βριζει αλλα δογματα η προσπαθει να εμποδισει τη θρησκευτικη ελευθερια του αλλου πρεπει να υφισταται κυρωσεις...

στην αμερικανικη αγορα κυκλοφορουν ας πουμε βιβλια που προτρυνουν σε σφαγες κατα των Χριστιανων...μια καλη ιδεα θα ηταν να κλειστουν στη φυλακη οι συγγραφεις και οι εκδοτες τους για παρακινηση σε εγκληματικες πραξεις μεγαλης κλιμακας...

απο την αλλη διαφοροι αμφιβολης ηθικης τηλεευαγγελιστες στις ΗΠΑ που διαρκως αμολανε διαφορα πυροτεχνηματα και υστεριες πρεπει να μη βρισκουν ευκολα καναλια να σερβιρουν το φονταμενταλιστικο Χριστιανισμο τους στο μεσο θρησκευομενο Αμερικανο...καλο θα ηταν να δημιουργουντουσαν επιτροπες που να τους επεβαλαν τσουχτερα προστιμα αν εντοπιζαν στους λογους τους σπερματα μισους εναντιον αλλων θρησκειων η εναντιον των αθεων...

Αλγερια και Τυνησια που δεν πολεμουν την ισλαμικη τρομοκρατια κατα Χριστιανων στο εδαφος τους πρεπει να δεχτουν οικονομικες κυρωσεις απο τον ΟΗΕ...τα χριστιανικα κρατη πρεπει να τις μπουκοταρουν μεχρι να υπαρξουν συλληψεις και εξαρθρωση δικτυων...

τελος η Ελλαδα πρεπει να δεχτει να κτισει καποια τζαμια αλλα με την προυποθεση να μην ελεγχονται και χρηματοδοτουνται απο ξενα κεντρα αλλα να λογοδοτουν οι υπευθυνοι τους στο ελληνικο κρατος...

αμα θελει η διεθνης κοινοτητα να βρει λυσεις ωστε να συνυπαρξουν οι θρησκειες και να καταπολεμηθουν οι σεκτες που προτεινουν βια και μισος μπορει μεσα σε εξη μονο μηνες να αλλαξει το τοπιο...

αλλα δυστυχως δεν θελει γιατι οι θρησκευτικες οξυνσεις διευκολυνουν την πολιτικη των μεγαλων δυναμεων σε διαφορες καυτες γεωπολιτικες ζωνες του πλανητη...

δεν φταιει λοιπον η πλειοψηφια των θρησκευομενων αλλα οι ελαχιστοι Ταλιμπαν καθε τυπου (ακομη και μεταξυ των αθεων) και τα διεθνη συμφεροντα που υποδαυλιζουν τετοιες προστριβες...

02/08/2010, 03:19:24
Ο ορισμός και το περιεχόμενο του παρανοϊκού ψευδαισθητικού συνδρόμου...

macedon

Deghar AdharkΜέλος
14/09/2005, 15:10:42
quote:
Ας σταθούμε λοιπόν σε στάση προσοχής εις ένδειξη σεβασμού στόν αρχηγό.

Deghar πιάστηκα, μου επιτρέπεις να κάνω ανάπαυση?

χα,αρχισαμε και την ειρωνια τωρα.
δεν ειπα οτι ειμαι τυρανος για να σας εχω σε σταση προσοχης.ο αρχηγος εχει ενα προνομιο,λεει στους αλλους τι θα κανουν και οι αλλοι πρεπει να τον υπακουσουν.δε πανα'σαι οπως θες,εγω δουλέια θελω.

quote:

αυτό είναι! τώρα μιλάμε σωστά!

λοιπόν, να σας εξηγήσω πως γίνεται...

ήταν λοιπόν κάποτε ένας χριστιανός ορθόδοξος παπάς, ένας καθολικός και ένας εβραίος....

στο δρόμο βρίσκουν κάτω ένα πακέτο 500εύρα....

τα παίρνει ο ορθόδοξος κάνει στο έδαφος έναν κύκλο διαμέτρου ενός μέτρου, στέκεται στο κέντρο πετάει τα λεφτά στον αέρα και λέει " Οσα πέσουν έξω δικά μου, όσα πέσουν μέσα του Θεού"...

τα παίρνει κι ο καθολικός μπαίνει στον κύκλο και λέει : "Οσα πέσουν μέσα δικά μου, όσα πέσουν έξω του Θεού"...

τα παίρνει κι ο εβραίος και λέει : "Οσα πέσουν κάτω δικά μου, όσα μείνουν επάνω του Θεού"....

όπως καταλαβαίνετε ως Θεός προτιμώ την τρίτη λύση

Galadriel

χαχα μα'ρεσε.ισως να το χρησιμοποιησω και αλλου αυτη την εξυπνη παραβολη.μονο μια ερωτηση και για 1 φορα ειλικρινα.
εσυ το σκεφτηκες αυτο η το διαβασες πουθενα?

santaclaws is coming tonight
14/09/2005, 15:28:18
Δεν το πιασα αυτό!

quote:
μονο μια ερωτηση και για 1 φορα ειλικρινα.

πως ακριβώς το εννοείς!!!!!!!!????????????????

και από που κι ως που είσαι σε θέση να κρίνεις το αν λέω αλήθεια ή όχι!!!!

απάντησε σε αυτό, και για μια φορά συγκροτημένα και βλέπουμε!

Galadriel

Υ.Γ. εγώ δεν γελάω καθόλου!

in God we trust

14/09/2005, 18:40:49
Θα σας παρακαλούσα να βλέπατε και εμένα τον έρμο.. σας ζητώ τόσο καιρό να με βάλετε στο κόλπο και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μου απαντήσει..

Deghar Adhark

14/09/2005, 19:06:46
Deghar Adhark

quote:
χα,αρχισαμε και την ειρωνια τωρα.

Αν ήξερα οτι θα το έβλεπες σοβαρά το όλο θέμα θα απαντούσα αλλιώς ή μάλλον δεν θα το έκανα καθόλου.

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κανείς εδώ που απαντάει χωρίς χιούμορ και το πήρε σοβαρά.

Ετσι έγινε και με μένα, τώρα αν θύμωσες ...
Ελπίζω να αντελήφθεις το πνεύμα

Φιλικά

14/09/2005, 19:12:57
quote:
Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κανείς εδώ που απαντάει χωρίς χιούμορ και το πήρε σοβαρά.

Eγώ..

14/09/2005, 19:15:57
quote:
μπα μπα... καλώς τον...!

άκουσε για μοιρασιά και ήρθε!

κακιά...

Τι θα γίνει θα ασχοληθεί κανείς μαζί μου...
θέλω να μπώ στο κόλπο..

14/09/2005, 23:54:10
allzzaro φραγκοφονια!

quote:

μαλλον παρανοησες nst... φυσικα και μιλαμε σοβαρα...

και μετα [ζντουπ] κομοδινο... ωχ το κεφαλι μου....

15/09/2005, 11:26:43
Εγώ θα κάνω σωστή μοιρασιά.
Εμπιστευτείτε με...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φως αναβλύζεις,και με στηρίζεις,μη με σαστίζεις
μεθώ στη θεική σου γαλήνη,το ίσως είναι μιά φυγή,μην μου ξεφεύγεις λοιπόν γιατί είναι άδικο.Αντίκρυσέ με.Το θέλω είναι μιά αρχή.Εσύ μιλάς γιά το παρόν,κι εγώ γιά αύριο.

15/09/2005, 14:28:00
νατα μας!

όλοι έχουν άποψη για την μοιρασιά! κι εσείς κυρία μου τι θα προσφέρετε στον
απελευθερωτικό από τα "βάρη" του μαγαζακίου αγώνα???

Galadriel

in God we trust

15/09/2005, 14:47:30
θα ντηθει προκλητικα και θα απασχολησει τους γκρουπιερηδες, οσο εμεις θα το σηκωνουμε!