- Psypower Team - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΜΕΛΗ:WICCA,VVVVVV,FLAWLESS,CYBERHOOD,MRMYSTICK,MYSTERYNIGHTMARE,QUEX.
AYTA EINAI ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ,ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ
www.geocities.com/psypowerteam
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ,ΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
-Πρώτον,το ESOTERICA.gr δε φιλοξενεί τέτοιου είδους διαφημίσεις ούτε αγγελίες κλπ κλπ.
-Δεύτερον,κατά πόσο είναι θεμιτό να κατονομάζεις τα μέλη της ομάδας που έφτιαξες,μερικά από τα οποία όλως τυχαίως είναι ΚΑΙ μέλη του ESOTERICA.gr!
Ξανασκέψου το.
Το θέμα θα κλειδωθεί πάραυτα.
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Η ομάδα έγινε μέσω του esoterica και φυσικά τα μέλη της δεν είναι "ολως τυχαίως" μέλη ΚΑΙ του esoterica!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1296
Τόσες σελίδες γέμισαν μέχρι να γίνει η ομάδα, τώρα θα κλειδωθεί???![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
(Μωρέ μπράβο συγχρονισμός!)
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 01/11/2003 22:58:36
quote:
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ,ΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Άλλωστε τα παιδιά ασχολούνται με ΑΣΤΙΚΗ προβολή κλπ... (αν με θέλετε στο διαφημιστικό σας γραφείο, γραφίστας είμαι... πάρτε με καλέ! Να προβάλουμε και κάνα χωριό!)
Τα παιδιά κά-τώ στον κάα-μποο...
sorry παιδες!![]()

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
τα παιδιά δεν έκαναν κάτι, νομίζω, αντιδεοντολογικό!
ίσα-ίσα, που το Esoterica έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους να σχηματίσουν μία ομάδα έρευνας, και αυτό είναι δημιουργικότατο!
από την πλευρά μου τους ευχαριστώ γιά την ανακοίνωση,
φτάνει να μας κρατούν ενήμερους γιά τα αποτελέσματα των ερευνών τους![]()
![]()
![]()
![]()
quote:\
[center]Εϊϊϊϊιι... χαλαρώστε!Η ομάδα έγινε μέσω του esoterica και φυσικά τα μέλη της δεν είναι "ολως τυχαίως" μέλη ΚΑΙ του esoterica!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1296
Τόσες σελίδες γέμισαν μέχρι να γίνει η ομάδα, τώρα θα κλειδωθεί???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...αληθεια! το θεμα:"δημιουργια ομαδας"....σε πιο τοπικ αντιστοιχει...;*
φως!
*http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1296
![]()

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ στα μέλη της ομάδας να κερδίσουν πραγματικά ωφέλιμα για την ψυχή πράγματα μέσα από την προσπάθειά τους! Υποψιάζομαι πως τα περισσότερα από αυτά μπορεί να προέλθουν μόνον και μόνον από την συνδυασμένη και ομόψυχη δράση τους, δηλαδή από την ποιοτική παρέα!
Μέλη της Psypower Team, τα ζητήματα αυτά θέλουν πολλή και, πάνω απ'όλα, σοβαρή δουλειά. Απαιτούν και κάποια άλλα στοιχεία: αγνές προθέσεις, δουλειά πάνω στον εαυτό, σοβαρότητα και πολύ μελέτη για να έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην γενικότερη πορεία, Εσωτερική και Μεταφυσική.
Και χρειάζονται και προσοχή! Πολλή προσοχή!
Σας παρακαλώ επιπλέον να μην καταχραστείτε την συμπάθειά μας προς εσάς και την προσπάθειά σας, σε αυτόν εδώ τον χώρο. Να λαμβάνετε από τα τόσα Μέλη μας(και από τον τόπο του ESOTERICA συνολικά) που επιθυμούν να σας βοηθήσουν, τις συμβουλές και τις πληροφορίες που οπωσδήποτε χρειάζεστε, και να επιστρέφετε ξανά αυτά που θεωρείτε ότι οφείλετε.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΛΕΜΕ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Κρατήστε το ψυχικό δυναμικό σας για να γνωρίσετε όχι την τηλεπάθεια αλλά την αγκαλιά του θεού και της παναγίας … γιατί αυτοί μας κρατάνε τις περισσότερες φορές …για να μην πέσουμε κάπου πολύ χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!
Ελάτε κοντά στην αγάπη του Θεού
Και ζητάω μέσα σε αυτό το forum να σβηστούν όλα τα μηνύματα μου
quote:
. - Και ζητάω μέσα σε αυτό το forum να σβηστούν όλα τα μηνύματα μου
Αυτό που ζητάς .(...![]()
) δεν είναι δυνατόν να γίνει, όπως και δεν έχει γίνει και σε κανένα μέλος εδώ μέσα…!!!

quote:
ζητώ συγνώμη από όλους σας επειδή εγω σας παρακίνησα(ήταν δικια μου ιδέα η δημιουργία μιας ομάδας για τηλεκινηση τηλεπάθεια) κλπ… ελπίζω να μην είναι πια πολύ αργά … δεν θα ήθελα να είμαι αιτία να πέσετε σε πλάνη…
Τι ακριβώς έγινε;
quote:quote:
ζητώ συγνώμη από όλους σας επειδή εγω σας παρακίνησα(ήταν δικια μου ιδέα η δημιουργία μιας ομάδας για τηλεκινηση τηλεπάθεια) κλπ… ελπίζω να μην είναι πια πολύ αργά … δεν θα ήθελα να είμαι αιτία να πέσετε σε πλάνη…Τι ακριβώς έγινε;
http://www.youtube.com/watch?v=imWvxdc4I9U
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Αυτός ο τύπος μου θυμίζει τον Τρεχα, χαχαχα
Ρε καλώς τον Ντοτόρο μας...που χάθηκες εσύ Ντοκτορά μου..???![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Δεν ξέρω αλλά ξαφνικά θυμήθηκα το συγκεκριμένο θέμα... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αυτός ο τύπος μου θυμίζει τον Τρεχα, χαχαχα
-
- σαν Τι αραγε και σε Τι , σου θυμιζει τον Τρεχα και Ετσιευκολοχαχανιζεις ... ;
- Οταν και Αμα βλεπεις τα μουτρα σου στον καθρεφτη της συνειδησης σου , Ετσι κανεις ... ;
- σου περισσευει Τοση Προχειροχαζοαφηρημαδα και Κακοσυνηθεια για να χαχουζαρντιάζεις για τους αλλους , [ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΥΤΩΝ] , ενω η Ορνεοσυνη των αναλογων σου , ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ , ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΗΧΑ ΧΑ ΧΑ ... ;
- και βεβαια συνηγορω υπερ αυτων , που εστω και για πεντε μερες τον χρονο , καταφερνουν να συμμαζευονται και να νοιαζονται με τους οικειους τους ...
- η κοινωνια φιλε μου , αρχιζει και τελειωνει , ή υπαρχει και συνεχιζει , ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...
- ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Vvvvvv ΚΑΙ ΤΟ Psypower , ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ...
- η συμπεριφορα σου γενικα , και η αλαφρουπεροψια σου [και για σενα και για τους αλλους] , [τους αποντες μαλιστα] , με στεναχωρησε ...
- συμπαθα με και καλημερα σου ...
- για το ''θεμα'' , θελω να πω , πως ... ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΙΟΓΑΜΠΡΟΙ , ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΝΥΦΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ... !
-