- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Στάση = 709 = Αρχή
605 = Τέλος = Σκοτάδι = Νοσοκομείο
Του ΔΙΑ το τέλος-σκοτάδι στην κάθε του στάση-αρχή είναι νοσοκομείο της ασθένειας, της ένδειας, της ατέλειας.
Μακροκοσμικη Δια-στάση του 2011 αν είναι τέτοια, θα είναι ΖΕΥτικης φύσης όπως ορθά τονίζεις, το αποτέλεσμα της όμως δεν εξαρτάτε από τον νόμο αλλά από την τήρηση του νόμου.
Και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό το υποτιθέμενο σημείο στάση και τα όρια είναι πολύ στενά για να υποθέσει κάποιος ότι το σύμπαν είναι τόσο ηλίθιο ώστε να δεχθεί τον δικό μας συλλογικό θεό, νοοσφαιρα στο ΠΑΝΘΕΟ=ΔΙΑΣ=215
Άρα μάλλον οι καταστροφολογίες είναι αυτές που προσέγγισαν το θέμα ορθός, αν όντως αυτή η χρονολογία είναι ο μακροκοσμικος εξελικτικός σταθμός αυτού του ηλίθιου πλανήτη.
Άρα μάλλον ο εγκλεισμός μας στα τάρταρα συνεχίζεται μέχρι τον επόμενο σταθμό μετά από κάποιες χιλιετηρίδες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να υπολογίσουμε το σύμπαν όμοιο της δικής μας καταστροφικής ηλιθιότητας.
ΤΑΡΤΑΡΑ = 803 = ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΙΣ (επανερχόμενη υποστροφή και διαιώνιση του κύκλου).
Δεν διάβασα όλο το θέμα και απολογούμαι για αυτό απλά μου προκάλεσε το ενδιαφέρων o mind-in-peace γιατί επί το πλείστον συμφωνώ μαζί του αν και δεν έχω τόσες πολλές γνώσεις.
Ο Χάνκοκ εξηγεί ότι η καταστροφική μετατόπιση των πόλων συμβαίνει ανά περίπου 12.000 χρόνια. Τα σημαντικότερα μεγαλιθικά μνημεία, από τις Πυραμίδες και το Stonehedge μέχρι τα αστρικά ημερολόγια των Μάγιας, περιέχουν κωδικοποιημένα μηνύματα που άφησαν οι προηγούμενοι πολιτισμοί για να προειδοποιήσουν τους επόμενους για την επερχόμενη καταστροφή. Και κλειδί για την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων, είναι οι υπολογισμοί της μετάπτωσης των ισημεριών.
Ο Χάνκοκ καταλήγει ότι οι προηγούμενοι πολιτισμοί μας έχουν αφήσει πολλά μηνύματα που λένε ότι η επόμενη κατακλυσμιαία μετατόπιση του πλανήτη είναι κοντά μας, και η πιο πιθανή ημερομηνία για να συμβεί είναι η 23η Δεκεμβρίου τού 2012 – η ίδια ημερομηνία που σύμφωνα με το αστρικό ημερολόγιο των Μάγιας, είναι το τέλος του σημερινού κόσμου!...
Σύμφωνα όμως με άλλους το συγκεκριμένο ημερολόγιο, δεν έχει απαντηθεί, που βρίσκεται τώρα, διότι καμία έρευνα δεν το έχει εντοπίσει.
Τον 16ο αιώνα οι Ισπανοί κατακτητές κατέστρεψαν σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα. Επιπλέον, την συγκεκριμένη ημερομηνία αστρονομικώς δεν υπάρχει κανένα περίεργο φαινόμενο στον ουρανό, αν και οι συζυγίες είναι συνηθισμένο φαινόμενο ακόμα κι αν ήταν έτσι. Υπάρχουν συζυγίες σε ζευγάρια πλανητών και σε τριάδα το 2012 αλλά όλων των πλανητών δεν έχουμε αυτήν την ημερομηνία.
Οι Μάγια με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν με ακρίβεια ένα τέτοιο γεγονός δεδομένου, ότι ο υπολογισμός της μεταβολής της τροχιάς του ήλιου σε πλήρη κύκλο στον γαλαξία μετά από 26.000 χρόνια με αναφορά τα άστρα δεν θα μπορούσε να γίνει από τους Μάγια.
Ωστόσο, όταν πήγαν το αστρονομικό πρόγραμμα στον ουρανό την ημερομηνία αυτή, διαπίστωσαν ότι ο ήλιος ήταν κοντά στο κέντρο του γαλαξία με τον Πλούτωνα πολύ κοντά του και τέσσερις πλανήτες να είναι σχεδόν ευθυγραμμισμένοι και από αυτήν την άποψη δικαιώνεται ο ισχυρισμός αυτός του ημερολογίου των Μάγια, αν υπάρχει και δεν προκύπτει από σύγχρονες μελέτες, το πιθανότερο, που αποδίδονται στους Μάγια.
Σε κάθε περίπτωση η ώρα 0.0.0.0.0 δεν είναι το 2012 και καμία ανησυχία δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα και αν όλοι πλανήτες ήταν σε συζυγία. Ας σκεφτούμε τι έγινε το έτος 1000, όταν οι άνθρωποι στην Ευρώπη υπέφεραν από αρρώστιες και απέραντη φτώχεια, η χειρότερη περίοδος ιστορικά της ευρώπης, όπου η χιλιαστική θεωρία είχε τρομάξει τους ανθρώπους.
Αυτά τα ολίγα και τα συμπεράσματα δικά σας .
Ανυπόμονα πλάσματα που θέλουμε να τα ξέρουμε όλα χωρίς κανένα κόπο..Απλά κοιτώντας στην κρυστάλλινη σφαίρα μας..Τι θα γίνει το 2012 ρε παιδια? ΠΟΙΟΣ έχει αποδείξεις για το τι πρόκειται να γίνει για να το μάθουμε κι εμείς??? Υποθέσεις, εικασίες, παραθέσεις, συμπεράσματα..Σίγουρα πάντως κανείς δεν ξέρει.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής αν είναι πράγματι κάτι κακό και εξολοθρευτικό για τον Άνθρωπο να συμβεί τότε ΔΕΝ θα ήθελα να το ξέρω. Αν κάποιοι γνωρίζουν και μπορούν να ξεφύγουν είναι λογικό να μην το πουν σε κανέναν άλλο αν πρόκειται να σωθεί το δικό τους τομάρι και μόνο. Εγώ δεν θα είμαι από αυτούς που θα γλυτώσουν αν είναι κάτι τέτοιο προγραμματισμένο για το μέλλον.
Το μόνο που θεωρώ πιθανό εκτός κι αν προκαλέσουμε οι ίδιοι κάτι ανεπανόρθωτο στον πλανήτη μας, είναι να έχουμε κάποια σύγκρουση με κάποιο αστρικό σώμα αλλά και πάλι αν είχε κάποια σίγουρη ημερομηνία αυτό δεν νομίζω να έμενε κρυφό. Πολλά ελεύθερα πνεύματα επιθεωρούν το σύμπαν και από κάπου θα διέρεε...
Τέλος πάντων υποθέσεις κάνω κι εγω. Ακόμα κι αν ήξερα ότι κάποιος μπορούσε να μου πεί τη μέρα του θανάτου μου δεν θα τον ρωτούσα ποτέ. Δεν θέλω να ξέρω. Ας έρθει η ώρα..και βλέπω τι θα κανω...![]()
Raphael
quote:
Τέλος πάντων υποθέσεις κάνω κι εγω. Ακόμα κι αν ήξερα ότι κάποιος μπορούσε να μου πεί τη μέρα του θανάτου μου δεν θα τον ρωτούσα ποτέ. Δεν θέλω να ξέρω. Ας έρθει η ώρα..και βλέπω τι θα κανω...
Αυτό το γνωρίζει μόνο ο καλλιτέχνης που στο άσμα του δηλώνει:
και του θανάτου μου γενέθλια να κάνω..."
![]()

In anticipation of my resurrection...
Τώρα βγαίνει ένα κάθε δεκαετία.
Με τον ρυθμό αυτό σε μερικά χρόνια θα βγαίνουν και τηλεπαιχνίδια τύπου "προβλέψτε σωστά την καταστροφή του κόσμου" με έπαθλα μια θέση σε αντι-πυρηνικό καταφύγιο ή σε πειραματική αποικία στον Άρη, κλπ κλπ.
Αλλά, αν πάρουμε ότι ισχύει το παρόν ημερολόγια, προβληματίζει κάπως ότι όλες σχεδόν οι θρησκείες αναφέρουν μια αναμέτρηση μεγάλη που θα καθορίσει το μέλλον του κόσμου.Αν πάμε τώρα στο ότι πολλές διεργασίες λαμβάνουν χώρα με "μηνύματα" που παίρνουν κάποιοι αρχηγοί κρατών και μεγάλοι μυστικιστές, όντως είναι μια σημαντική χρονιά. Πολλοί,λοιπόν, προετοιμάζονται και το θέμα είναι αν αυτή η προετοιμασία έχει σκοπό να είμαστε έτοιμοι γιά ότι θα γίνει ή αν ( όπως κάποιοι που μαθαίνω ότι δουλεύουν πολύ γι' αυτό) πιστεύουμε πως μπορούμε να το επηρεάσουμε και να το ζορίσουμε...Δηλαδή αφού κάτι θα γίνει, ίσως μπορούμε να το οδηγήσουμε κάπου...
Αλήθεια και Αυτόν που έχει δημιουργήσει αυτά τα όρια ( γιατί το 2012 είναι όριο) τον ρώτησε κανείς; Έ, ρε πλάκες που θα κάνουμε!!!
Φαντάζομαι όλους αυτούς που αποθρασυμμένοι από το σημερινό περιθώριο επιλογών στους επόμενους μήνες θα δουν ότι υπάρχει και ο Μέγας...Ξενοδόχος, αν μου επιτρέπεται ο ελευθεριασμός της έκφρασης...
Αυτός που μετά θα δείχνει πολύ καλά τι θα γίνει και ο εκπωτικός εγωισμός κάποιων(πολλών) δεν θα πτοείται παρά μόνο με το θάνατο τους... Λίγη φρόνηση θέλει και πραγματική ...ομφαλοσκόπηση, γιατί είμαστε δυσυπόστατα όντα, με σάρκα και πνεύμα. Με γήινες και χαμηλές επιθυμίες και κριτήρια ή θεοί που τους ενδιαφέρει η τέλεια κοινωνία όπου όλοι έχουν ικανότητες και δεν υπάρχουν κάποιοι προνομιούχοι, όπως αρκετοί σκοταδιστές πιστεύουν.
Το τέλος λένε όλες οι θρησκείες πλησιάζει,αλλά δεν βλέπω πολλούς να προετοιμάζονται ψυχή και σώματι, όλοι μας βαράμε το βιολί μας, σε μια ηθελλημένη χαοτική κατάσταση....Ναί, ήρθε το τέλος, ήρθε το τέλος,που λέει κι σχετική διαφήμιση.Όποιος θέλει μπορεί να γελάσει, αλλά μετά την απομάκρυνση του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζονται. Και κουβέντεςτου στύλ "δεν το κατάλαβα, συγνώμη" ή μπορούμε να το ξανακάνουμε δεν θα περνάνε...
άποψη, τα προηγούμενα τέσσερα…Δηλαδή, από φέτος
μέχρι τότε, γιατί μην περιμένει κανείς ότι τότε, δηλαδή
σε κείνο το έτος, θα συμβούν πολλά. Απλά σ’ αυτό θα
τελειωθεί η αλλαγή που θα γίνει με τον κόσμο μας και
θα είναι το τέλειο ανθρώπινο έτος επί γης. Ας μην ξεχνάμε
ότι πρέπει να δικαιωθεί κι αυτός ο έρμος πλανήτης που έχουμε
…απαυτώσει (μετά συγχωρήσεως).Πρέπει να δικαιωθεί,
ώστε να είναι έτοιμος κι αυτός κι εμείς για το …σταμάτημα
του χρόνου.
Άρα, μέχρι τότε πρέπει να γίνουν πολλά. Τότε τελειώνει ο
χρόνος κι όποιος πρόλαβε…κυριολεκτικά(!!!) τον Κύριο είδε….
δηλώνω από τις πιστές του Σφακιανάκη και του υποβάλω τα σέβη μου.
Το μόνο τραγούδι που με χαλάει όταν το λέει είναι αυτό γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Επειδή διαφωνώ κάθετα με αυτό που επιθυμεί ο καλλιτέχνης. Πολύ απαισιόδοξο και μελό το νόημα.
Πρέπει ο καλλιτέχνης να ήταν στις απόλυτες μαύρες του όταν το εμπνεόταν (που αν είναι αλήθεια αυτό που έχω ακούσει ήταν, διότι ο αξιαγάπητος Κρητικός συνθέτης και τραγουδιστής Μπικάκης που το συνέγραψε και το πρωτοτραγούδησε είχε υποστεί τις συνέπειες του θανάτου ενός πολυαγαπημένου του ανθρώπου). Στη συνέχεια στην ίδια μαύρη διάθεση και ο αγαπητός Νότης (μετά το χαμό του αδερφού του) το περιέλαβε στο πρόγραμμά του).
Κακό πράγμα να χάνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα..Κάκιστο...
Τέλος πάντων επειδή το έβρασα λίγο το πραγματικό θέμα της συζήτησης επανέρχομαι.
Όσοι γνωρίζουν το θέμα υπάρχει η θεωρία ότι κάποια ουσία θα ενεργοποιηθεί στους Έλληνες (αλά Σούπερ Γκούφη με το φυστίκι ΤΑΝ-ΤΑΧ)
και θα γίνουν Ζούπερμαν το 2012?????
Θέλω να γίνω Ζούπερμαν!!!!! (Για να σκάει και το χειλάκι μας λίγο παιδιά)![]()
![]()
![]()
Raphael
Ο …άλλος του λέει: « Δεν με αναγνωρίζεις;…» «Όχι» λέει ο πόντιος. «Έλα μωρέ του λέει ο ..άλλος, η μάσκα, τα μαύρα ρούχα, το σπαθί….» «Όχι» πάλι ο πόντιος. «Το γράμμα Ζ στην πλάτη του λέει, σου θυμίζει τίποτα, έλα εύκολο είναι…» «Ναι, μωρέ, λέει ο πόντιος είσαι ο …Ζούπερμαν!!!» Αυτό μου θύμισες, να’ σαι καλά φίλη αρχάγγελε, μ’ έκανες και γέλασα, που το θυμήθηκα, εννοώ…
Τώρα για το 2012,που αναφέρεσαι, εγώ λέω ότι είναι το έτος που όλα θα έχουνε την τελική τους μορφή, γι ‘αυτό κι ο άνθρωπος καλείται να επιλέξει. Όσοι το αναφέρουν σαν έτος καταστροφής, είτε επίτηδες, είτε κατά λάθος κι εντολές άλλων, το λένε έτσι για να πανικοβάλλουν τον άνθρωπο και το ζώο που κρύβει μέσα του, ώστε να τον οδηγήσουν με τα λάθη του σε κακές επιλογές και έτσι στην καταστροφή του. Εγώ λέω ότι το 2012, είναι το έτος όπου όλοι θα σταθούμε μπρος στον Θεό, με την μορφή που έχουμε επιλέξει, ανθρώπου ή ζώου και να δεχθούμε και τις ΑΝΑΛΟΓΕΣ για τον καθένα και τις επιλογές του συνέπειες και μοίρα… Καλύτερα, λοιπόν, να ασκήσουμε την αυτοκριτική μας και επειδή όλοι ξέρουμε τις δυο φύσεις μας, την θνητή και την αθάνατη, να αποφασίσουμε αν θέλουμε να χαθούμε, ή να σωθούμε…Συγνώμη αν σε ….ξενέρωσα…
εξακολουθεί να με συγκλονίζει η σιγουριά σου για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Και για να μου εξηγήσεις αυτή την σίγουρη στο μυαλό σου θεωρία σου εγώ ΠΟΤΕ επέλεξα να έχω τη μορφή αυτή που έχω και δεν το κατάλαβα? Θα ήθελα να σταθώ καταρχάς με τη μορφή της Μπριζίτ Μπαρντό στα νιάτα της μπροτά στον Δημιουργό κι όχι με την άχαρη που έχω σήμερα. Ποιό κουμπάκι να πατήσω για να επιλέξω????
Πάντως πέρα από την πλάκα ποτέ δεν υπήρξε προφητευμένη ημερομηνία κι ούτε καν χρονιά για μια επικείμενη μεγάλη καταστροφή ή τόσο τεράστιας κατάσταση σαν κι αυτή που παρουσιάζεις για το 2012 ειδικά.
Εικασίες και γενικότητες πολλές. Υποθέσεις στηριγμένες στα μέχρι τώρα δεδομένα οκ. Αλλά έτσι σίγουρα ότι το 2012 θα σταθούμε μπροστά στο Δημιουργό και θα απολογηθούμε, από που ορμόμενος το καθορίζεις αυτό και με τι συνθήκες θα γίνει αυτό?
Και δεν ξενερώνω ποτέ με συζητήσεις και διαφορετικές απόψεις. Απλά το κουβεντιάζω..
Raphael