- Την Κατάρα μου ν' έχεις! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
-Θυμάμαι καθαρά τα χαρακτηριστικά τόσο του φοιτητή όσο και της κοπελιάς του.
-Αυτό όμως που θα σου δώσει το στίγμα μου, είναι το ότι στην ουσία δεν φιλοξενούσαν εμένα αλλά την κοπελιά μου που είχε κακή εγκυμοσύνη. Την είχα εμπιστευτεί σαυτούς τους καλούς φοιτητές γιατί είχαν πρόσβαση στο νοσοκομείο και εγώ πηγαινοερχόμουν στην Γένοβα. Σου λένε κάτι αυτά;
Στις αρχές του 80 έφυγα για μεγαλύτερη πόλη.
Αν θυμάσαι κάποιο (για να μην καρφωνομαστε κιόλας) που δίπλα τού ήταν όμορφες γυναίκες, πάντα!
ε αυτός ήταν ο Πλατωνας που τα ματια
είδαν και γνώρισαν πολλα, πριν τα βαρεθούν, και στραφούν προς τη φιλοσοφία!
Δεν έχεις ακούσει, ο μεγαλύτερος Άγιος (πριν γίνει Αγιος) ηταν ο μεγαλύτερος αμαρτωλος?
Ε κάπως έτσι. ![]()
Νομίζω πως καλώς υπερίσχυσαν για σένα[τζάμπα κόπος,ταλαιπωρία και έξοδα].
Καλύτερα να έρθει ο πατέρας σου εκεί να χαλαρώσει και λίγο ο άνθρωπος απ'την εδώ πλύση εγκεφάλου απ'τα μμε και τις καφενειοπολυκατοικιογειτονιές. Μιας και του αρέσουν τα εκεί μέρη σου, χαλαρώστε μαζί, περάστε χρόνο μαζί κάνοντας τις γονδολιές σας, τις βόλτες σας, τους περιπάτους σας και στις όμορφες[απ'όσο μου χουν πεί] πλατείες της Ρώμης. Παίξτε΄κάνα παιχνίδι ρίχνοντας και κάνα νόμισμα στα συντριβάνια κάνοντας ευχές για εμάς εδώ στα πάτρια εδάφη.
Ξανανοιώστε ένα μήνα καλύτερα σα δυό καλά παλιά φιλαράκια και μετά[όπως λες] ελάτε μαζί για καλοκαίρι στην πατρίδα κάνοντας μπάνια,βουτιές,εκδρομές.
Κάνοντας περιπάτους σε ελατοδάση είναι καλύτερο απο συστοιχίες με δωδεκάρια κλιματιστικά χώρια που ξεχειλίζουν κι απο ενέργεια.
Να ξερες αυτά που λες πόσο μ'απασχολούν. Εδώ και καιρό έχω την αίσθηση ότι ίσως κάτι δε πάει καλά, αλλά δε ξέρω αν αυτά που διαισθάνομαι θα ταν καλό να τα πώ. Ξέρεις στο σημείο που φαίνεται να έρχονται τα πράγματα εδώ και καιρό, κάποιες καταστάσεις ίσως αν συμβούν πραγματικά να βόλευαν πολύ κόσμο[πολιτικούς, παρατρεχάμενους, ίσως και μεγάλη μερίδα απλού κόσμου] χωρίς να χρεωθεί κανείς την ευθύνη όσων μπορεί να συμβούν. Ίσως να βόλευαν όλους τους πολιτικούς που φαίνονται είτε να αντιμάχονται ή να υποστηρίζουν τη σημερινή κατάσταση χωρίς να χρεωθούν καμία ευθύνη παρά λέγοντας το γενικόλογο "ένεκα των εξελίξεων, έτσι έχουν τα πράγματα, τι να κάνουμε, τώρα θα πορευτούμε αναλόγως". Ξέρεις κάποιες φορές δε ξέρω αν ψάχνουμε τον απο μηχανής θεό ή τον αποδιοπομπαίο τράγο ή τον καταλύτη για το αναπόφευκτο χωρίς να το χρεωθεί κανείς. Δε ξέρω αν έχει νόημα να πώ αυτές τις σκέψεις που με προβληματίζουν μήνες τώρα.
Καλά στην Ιταλία δεν έχεις κι άδικο, ιταλίδες ξειταλίδες, καβαλιέρε ξεκαβαλιέρε, πάντως κάτι πάει κι έρχεται κουτσά στραβά, κάτι κινείται.
Είδωμεν...κρατάμε πισινή γιατί εκτός απ'το τι θα βγεί απ'τη κάλπη μεμονωμένα, ίσως να χει σημασία και συνολικά το σχήμα των εκλογικών αποτελεσμάτων. Φαντάζεσαι να χρειάζεται να πάμε ξανά σε επαναληπτικές εκλογές; Τι θα μπορούσε να φέρει μια τέτοια περίπτωση τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή και τον Σεπτέμβριο; Τι θα γίνει τότε με τους ξένους; Ποιούς μπορεί να βολεύει κάτι τέτοιο; Κάποιους; Όλους; Μπορεί να δίνεται πάλι μια ψευδαίσθηση αφήστε στο κόσμο αυτό που θέλει αλλά μετά με συνέπειες που δεν θα ήθελε; Χρειάζεται μεγάλη μαεστρία να φαίνεται ότι αποδυναμώνεται μια κατάσταση, ενώ στην ουσία συμβαίνει το αντίθετο ενδυναμώνεται. Ποιός ξέρει, θα δούμε. Έτσι ερωτήματα και προβληματισμοί να πλανώνται στον αέρα...

Edited by - YUGI-OH on 11/06/2012 21:40:43
Edited by - stiv on 11/06/2012 22:03:00
Θα έχουμε εκείνη την ενότητα, να πούμε έξω κουμασια και χαραμοφαιδες, να σηκώσουμε τα μπρατσα και να περάσουμε με λίγα, η θα μας παρει η μπόρα των σφετεριστων και τυχανθρωπων?
Αν βγει κάτι ενωμένο,είναι ευχής έργο, μετα με 0 χρεει, ξεκινάμε!
Μήπως ρε γιουγκι, μετα απο πόλεμο, όλοι με - δεν ξεκινάνε?
Εδω εμένα αυτο που μου τι δίνει, είναι πως δεν στερουμεθα εξυπνάδας, πάραυτα μας πανε.γ@@ντας...οικονομικα, πολιτικά,...και σαν ανθρώπους. Άκουγαν παλιά έλληνας, και μας θαύμαζαν, Τώρα οπου φυγει φύγει...
ι
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/06/2012 21:58:58
quote:
Έχω καταλάβει Υογκι, πως τους χαλάει τη σούπα η Ελλάδα, αν βγει απο το ευρο. Μα της ελλαδας, τι χαλάει?
Θα έχουμε εκείνη την ενότητα, να πούμε έξω κουμασια και χαραμοφαιδες, να σηκώσουμε τα μπρατσα και να περάσουμε με λίγα, η θα μας παρει η μπόρα των σφετεριστων και τυχανθρωπων?Αν βγει κάτι ενωμένο,είναι ευχής έργο, μετα με 0 χρεει, ξεκινάμε!
Μήπως ρε γιουγκι, μετα απο πόλεμο, όλοι με - δεν ξεκινάνε?
Εδω εμένα αυτο που μου τι δίνει, είναι πως δεν στερουμεθα εξυπνάδας, πάραυτα μας πανε.γ@@ντας...οικονομικα, πολιτικά,...και σαν ανθρώπους. Άκουγαν παλιά έλληνας, και μας θαύμαζαν, Τώρα οπου φυγει φύγει...
ι
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/06/2012 21:58:58
Mα ρε Πλατων ,οταν εβγαινε εξω οΓΑΠ στην ευρωπη και ελεγε οτι ολα ειναι σαπια ,διεφθαρμενοι ελληνες και χιλια δυο αλλα ..............λογικο δεν ειναι να ακουνε ελληνα και να σε κοιταν περιεργα
Και δεν είναι αυτοι το πρόβλημα αφού λένε, τώρα έρχεται η σειρά μας.
Το πρόβλημα είναι ο μέσος ιταλος, που δεν σκέφτεται. Αυτός θα στην πει, θα σε ειρωνευθει, και γενικα τιπερισσότερες φορές δεν λεω τίποτα, μα αν βρεθεί κάποιος κρυφοφασιστας (υπάρχον πολλοί και για αυτους, ευθύνονται οι έλληνες που έχασε ο μουσσολινι, (δεν εχουν και άδικο) καταλαβαίνεις πως αν δεν απαντήσω, την πληρώνουν μετα, ορισμένοι φίλο φασιστες του φόρουμ...![]()
Πάντως αν η ΧΑ παρει πάνω απο 10% γιατιι κάνενας δεν γνωρίζει τι τραβά ο έλληνας αυτο τον καιρο....και παρει και ο τσιπρας 30...δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχουμε
Ελπίζω να τα βρουν...διαφορετικα...
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/06/2012 22:22:33
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττώματα τους
Σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ - Πλαφόν στις αναλήψεις μέσω ΑΤΜ στις τράπεζες και κλείσιμο συνόρων
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145160&catid=13
Γραφτε όλοι να δούμε ποιος θα πέσει πιο κοντά...
quote:Το ξέρω Νικόμαχος. Αν και φαίνεται να κάνω χιούμορ κάποιες φορές, συμβαίνει το εντελώς αντίθετο, τα λαμβάνω υπόψη αρκετά σοβαρά δίνοντας προσοχή. Αυτή η αμυντική κίνηση όπως λες είναι μια ύψιστη μορφή αντίδρασης του οργανισμού σ'έντονες και χρόνιες στρεσογόνες και δυσαρμονικές καταστάσεις ενάντια στη ψυχοπνευματική και βιολογική φύση του σώματος.
YUGI-OHΔεν είναι καθόλου χιουμοριστικό αυτο το θέμα.
Είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι πνευματική υγεία,είναι ο μεγαλύτερος εχθρός όλων των ασθενειών,που σχετίζονται με τον καρκίνο.
μια λάθος ερμηνεία να κάνει ο εγκέφαλος σε εξωτερικό ερέθισμα και εξαπολύει τα καρκινικά κύτταρα,ώς αμυντική κίνηση.
Κάπου είδα προ ημερών ολόκληρη έρευνα πάνω σε αυτο.
quote:
Οσο για τις σαύρες φίλε,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Αλλά μη κατηγορείς εμένα.Ο Λιακόπουλος φταίει!!!Και κάτι μαυροφόροι απο τα Τραχώνια του πλανήτη.
κοντα σε αυτούς και κάτι παλαβοί επιστήμονες,που λένε οτι η Σελήνη είναι κούφια και βάση των Σαυροειδών.
Και ακόμη πιο κοντά,οι θεοπάλαβοι αστροφυσικοί,που βλέπουν διαστημικές μάχες στον Ηλιο και στον Κρόνο.
Έλα ντε! Γίνεται καπνός δίχως φωτιά; Το πιθανότερο πως όχι.
Χαχα ο λιακό εδώ και καιρό ξαναχτυπά!..αικογραμμένα μυστικά όλων των εποχών και βάλε,όλα εναντίον θεών και δαιμόνων.
Ναι τους αφιλότιμους, βλέπεις τι τους έρχεται να λένε! Άκου κεί πέρα διαστημικές μάχες σε Ήλιο και Κρόνο! Και σεληνιακές σαύρες!
Μήπως έχουν δίκιο όσοι αστειεύονται λέγοντας για πλάκα "σεληνιασμένος είναι;"
Μέχρι κι οι σαύρες είναι σεληνιασμένες!
quote:
Ασε Γιούγκι,μην την ψάχνεις,τρέξε καλύτερα να κρυφθείς.
οργανώσου όπως ο Αιθεροβάμον,με βάση το σχέδιο Αχιλλέας.
Επιβίωση...Τον Πλάτωνα,θα τον φάνε πρώτο απο όλους,επειδή λέει και καμμιά...μαλακία που και πού!!!Δεν είναι σοβαρός όπως εμείς!
Δεν έχεις κι άδικο για επιβίωση!
Ο Πλάτωνας λες;...νομίζω πως έχει βρεί την άκρη πέρα απ'τις σοβαρότητες!
Είναι να την ψάχνεις; και που να ψάχνεις;...έχει δοθεί πολύ μεγάλη έκταση στον χώρο και τον χρόνο που είναι μάστορας και κλειδοκράτωρας δίχως να αφήνει να ξεγλιστρά τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Κλείνει όλες τις τρύπες και τις διόδους o αφιλότιμος ο χωροχρόνος βρε παιδί μου, μη τυχόν και ξεφύγει τίποτα απ'τα δίχτυα του, δε το αντέχει το ξεγλίστρημα!

Edited by - YUGI-OH on 11/06/2012 22:50:37
Ωραία ιδέα.
λοιπόν:
Ν.Δ 21%
ΠΑΣΟΚ 13%
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝ. 14%
ΣΥΡΙΖΑ 19%
ΧΑ 9%
ΚΚΕ 8%
ΔΗΜΑΡ.6%
τυ υπόλοιπο 10% στούς λοιπούς.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:Αυτό Πλάτωνας είναι ένα σενάριο που διατηρεί πιθανότητες αλλά με άγνωστη κατάληξη...τι μπορεί να προκύψει, τι μπορεί να συμβεί, τι και ποιούς βολεύει, κι αν είναι μια σύντομη μεταβατική κατάσταση χωρίς κατάληξη υπο μορφή διάλειμματος για επαναφορά του μέχρι τώρα γνωστού ως επανεμφανισθείσα αναγκαιότητα. Ποιος ξέρει άραγε τι μέλλει γενέσθαι...
Πάντως αν η ΧΑ παρει πάνω απο 10% γιατιι κάνενας δεν γνωρίζει τι τραβά ο έλληνας αυτο τον καιρο....και παρει και ο τσιπρας 30...δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχουμεΕλπίζω να τα βρουν...διαφορετικα...

Edited by - YUGI-OH on 11/06/2012 23:12:50
quote:
YUGI-OH,η αλθεια ειναι πως με αυτα ολα γενικα που γινονται ,κατα καποιο τροπο εχουμε <χασει> την μπαλα κοινος
Έτσι ακριβώς stiv...μήπως ενώ εμείς φαίνεται να <<χάνουμε>> τη μπάλα, για κάποιους άλλους δεν έχει <<χαθεί>> γνωρίζοντας που είναι και προς τα που κινείται;

Θα πονέσει πραγματικά πολύ, αλλά…
…..είναι προτιμότερο αυτό, παρά η επαναφορά στην τραβεστί πραγματικότητα την οποία δεν έχουμε δικαίωμα να κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.
quote:
Ξέρεις τι φοβάμαι Πλάτωνας; Ότι με ενδεχόμενα πλήν[-] στη σημερινή εποχή,στις μέρες μας δηλαδή,ένα εκ νέου ξεκίνημα δεν είναι τόσο εύκολο όπως παλαιότερα πριν σαράντα και εξήντα και ογδόντα χρόνια. Φοβάμαι ότι οι βαθμοί ελευθερίας να κάνει επανεκκινήσεις ένας λαός όσο περνάνε οι δεκαετίες γίνεται όλο και λιγότερο συμβατός με την σούπα που λες. Χαλάει πολύ τη σούπα που δεν είναι όπως παλιά, συγχωνεύονται πολλά τσουκάλια και είναι λίγο ασύμβατο ένα μόνο του να έχει έτσι άνετα μεγάλους βαθμούς ελευθερίας ξαναμαγειρέματος εκ νέου του φαγητού.
Μιλάμε συνεχώς σε πολιτική βάση, και νομίζω πως πρέπει να επανεξετάσουμε το γεγονός πως κανονίζουν οι άλλοι (πολιτεία, νόμοι, καθοσπρεπισμος κλπ ) τις ζωές μας.
Μέσα μου γιουγκι είμαι Αναρχος, παρώτι έξω τηρώ τους νομούς και δρώ σύμφωνα με αυτους.
Μπόρει να με μυνηουν γιατι πάω με 200 η παρκαρα λόγο βιασυνης κάπου, μα αυτα τα πληρώνω αδιαμαρτύρητα. Εκείνο πυ δεν επιτρέπω σε αυτον το εξωτερικό κυκεωνα, με την πολιτικη, τη βία, και τη σύγκρουση, είναι να εισβάλουν σε αυτη την άναρχη ομορφια. Αν το επιτρέψω, τότε διαστρεβλώνεται και αυτο που βλέπω και αυτο που ζω.
Για αυτο Παρα πάνω έγραψα πως οι σχέσεις είναι ότι δυσκολότερο υπάρχει να κατανοηθεί μεταξυ των ανθρώπων, μεταξυ των κοινωνιών. Και μια κοινωνία που λέει εγω έχω ελληνικό πόδι, DNA, και τη βλέπει ανώτερη απο τον πακιστανο η τον φτωχό Ινδό και τον καθε συνάνθρωπο, είναι βαθειά άρρωστη, ως προς τον τροπο που σκέφτεται, και ως προς την ανελευθερια που βιώνει, μιας και εκδηλώνεται κάπως έτσι, εγω είμαι κάποιος γιατι ο άλλος δεν είναι κάτι, είναι κατώτερος, η τέλος πάντων δεν είναι ομόιος με μένα, που είμαι ξεχωριστός!
Ξέρεις τι τραβάνε τώρα που τα διαβάζουν?
Τρόμο, γιατι τα λόγια μου, ανα πάσα στιγμη ρίχνουν τις εικόνες τους, χτισμένες σε άμμο, και στο πουθενά.
Αυτα τα παλληκαρια της φακής, ξέρεις για ποιους μιλω!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 12/06/2012 21:24:56
quote:Έξω πηγαίνουν κι έρχονται μικροί και μεγάλοι <<τυφώνες>> και καλείται καθημερινά κανείς να ζεί τηρώντας νόμους και να δρά σύμφωνα μ'αυτούς.
Μιλάμε συνεχώς σε πολιτική βάση, και νομίζω πως πρέπει να επανεξετάσουμε το γεγονός πως κανονίζουν οι άλλοι (πολιτεία, νόμοι, καθοσπρεπισμος κλπ ) τις ζωές μας.Μέσα μου γιουγκι είμαι Αναρχος, παρώτι έξω τηρώ τους νομούς και δρώ σύμφωνα με αυτους.
Μπόρει να με μυνηουν γιατι πάω με 200 η παρκαρα λόγο βιασυνης κάπου, μα αυτα τα πληρώνω αδιαμαρτύρητα. Εκείνο πυ δεν επιτρέπω σε αυτον το εξωτερικό κυκεωνα, με την πολιτικη, τη βία, και τη σύγκρουση, είναι να εισβάλουν σε αυτη την άναρχη ομορφια. Αν το επιτρέψω, τότε διαστρεβλώνεται και αυτο που βλέπω και αυτο που ζω.
Μέσα σου Πλάτωνας όπως το γράφεις, να το πώ και γώ με δυο λέξεις όπως μου έρχεται κατά νού, είναι το καταφύγιο της κρυστάλλινης σπηλιάς!
quote:Δεν έχεις γράψει μόνο εδώ για τις σχέσεις.
Για αυτο Παρα πάνω έγραψα πως οι σχέσεις είναι ότι δυσκολότερο υπάρχει να κατανοηθεί μεταξυ των ανθρώπων, μεταξυ των κοινωνιών. Και μια κοινωνία που λέει εγω έχω ελληνικό πόδι, DNA, και τη βλέπει ανώτερη απο τον πακιστανο η τον φτωχό Ινδό και τον καθε συνάνθρωπο, είναι βαθειά άρρωστη, ως προς τον τροπο που σκέφτεται, και ως προς την ανελευθερια που βιώνει, μιας και εκδηλώνεται κάπως έτσι, εγω είμαι κάποιος γιατι ο άλλος δεν είναι κάτι, είναι κατώτερος, η τέλος πάντων δεν είναι ομόιος με μένα, που είμαι ξεχωριστός!
Έχεις γράψει κι αλλού,και εκεί και τότε που γράφαμε στο θέμα της "διάλυσης του εγώ".
Και όσα έχεις γράψει και σ'εκείνο το πόστ μπορούν να βάλουν κάποιον να μπεί εσωτερικά σε διαδικασία προχωρημένου στοχασμού.
Και τότε το είχα προσέξει, αν και δεν είχα γράψει κάτι επ'αυτού αποφεύγοντας να προσθέσω μη χρειαζούμενη διαμόρφωση στον καθαρό και κρυστάλλινο στοχασμό.
Και μεταξύ ανθρώπων εκεί κατανοείται η έσω πάλη και η έσω σύγκρουση βιώνοντας κανείς μέσα του ότι "είναι η πάλη, είναι η σύγκρουση", αλλά όντως είναι το δυσκολότερο πράγμα γιατί η έμπρακτη κατανόηση απαιτεί να είναι κανείς διαρκώς άγρυπνος κάνοντας συνεχή προσωπική έσω έρευνα.
quote:Παραφράζοντας αρχαίο ρητό και κάνοντας και λίγο τον γλωσσοπλάστη, μου έρχεται κάτι που έγραψα κι αλλού σήμερα,
Ξέρεις τι τραβάνε τώρα που τα διαβάζουν?Τρόμο, γιατι τα λόγια μου, ανα πάσα στιγμη ρίχνουν τις εικόνες τους, χτισμένες σε άμμο, και στο πουθενά.
Αυτα τα παλληκαρια της φακής, ξέρεις για ποιους μιλω!
Κάποιοι, ίσως λίγοι,ίσως πολλοί, άνθρωποι αρέσκονται στο να επαναλαμβάνουν το μοτίβο, η διανόηση της επινόησης της διανόησης της επινόησης της διανόησης,και πάει λέγοντας,θεωριών στο μυαλό τους κι αν τους τις <<πειράξει>> κανείς έστω και λίγο, αναφωνούν με ένταση μη μου τους κύκλους τάρατε...!

Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν
Τα συναισθήματα μας καθορίζουν την υγεία μας,μάλιστα.Σημαντικό αυτό που λέει,να τα απελευθερώσουμε!
Edited by - alex22 on 13/06/2012 18:17:54
Και τότε το είχα προσέξει, αν και δεν είχα γράψει κάτι επ'αυτού αποφεύγοντας να προσθέσω μη χρειαζούμενη διαμόρφωση στον καθαρό και κρυστάλλινο στοχασμό.
Και μεταξύ ανθρώπων εκεί κατανοείται η έσω πάλη και η έσω σύγκρουση βιώνοντας κανείς μέσα του ότι "είναι η πάλη, είναι η σύγκρουση", αλλά όντως είναι το δυσκολότερο πράγμα γιατί η έμπρακτη κατανόηση απαιτεί να είναι κανείς διαρκώς άγρυπνος κάνοντας συνεχή προσωπική έσω έρευνα.
............
Δεν ξέρω πως λειτουργει σε σένα Γιογκι, αυτο το (συνεχή) που γράφεις, γιατι απο ένα σημείο και μετα, δεν κανείς ουδεμία προσπάθεια. Είναι σαν να εγκαθίστασαι/ται η προσοχη μέσα σου. Και αυτο είναι μια διπλή perception που έχεις, κατι που συγχρόνως αισθάνεσαι (πως βρισκεσαι) πολυ ψηλα και πολυ βαθειά. Όντως δεν υπάρχει κάτι απο τον αισθητό η διανοητικο στον κόσμο, που μπορει να επηρεάσει αυτη την κατάσταση, και θυμάμαι ένα αρχαίο φιλόσοφο (εμπαιδοκλη) όταν οι άλλοι τον έβριζαν (όταν δεν τον καταλάβαιναν) η για να του πούνε κάτι, (υποτιμητικο) τους κουνούσε το μικρο του δαχτυλακι, για να τους δείξει τι αντίδραση προκαλούσαν τα λόγια τους, στον ίδιο.
Για το θέμα λοιπον των εκλογών, το αφήνω να συμπληρώσει τις ώρες και μέρες που λοιπουν. Μακάρι να υπερ ισχύσει το καλός πραττειν, και οι πολιτικοι μας αφοσιωθουν έξ ολόκληρου στο λειτουργημα τους, το κοινο καλο, και όχι σε προσωπικές και μόνο βλέψεις, χρήματος και δύναμης.