ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
23/12/2006, 19:14:02
Γιατι κολλατε στα ξενοφερτα?? Ακους εκει Γαλοπουλα???

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑΚΙ (ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ??

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

angiΜέλος
23/12/2006, 21:08:15
Γιατι, το κοτοπουλακι (αντι για γαλοπουλα), μας πεφτει ασχημα;
Ειναι και πιο νοστιμο!
Το χοιρινο εννοειται οτι ειναι το κυριως πιατο των ημερων...
Αχ!! 1 κι αποψε για να φαμε την μπάμπου!!!

angiΜέλος
23/12/2006, 21:11:01
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ!!!!

23/12/2006, 23:21:36

Χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία σε όλους σας.

Ότι αγαπάτε είθε να το έχετε
και ότι έχετε να το αγαπάτε.

24/12/2006, 11:45:45
Kαι για αυτες τις μερες να κοψουμε λιγο την γκρινια...γιατι θα γκρινιαζουμε και τον επομενο χρονο...

NIGHTHAWK

...and the Predators wll prevail...

profilΜέλος
24/12/2006, 14:14:27
Aυτές οι μέρες είναι πάντα οι χειρότερες του χρόνου.
Αμφιβάλω άν πολλοί που το παίζουν τόσο ευτυχισμένοι είναι πραγματικά.
Εγώ δέν θέλω ούτε να πώ χρόνια πολλά ούτε να μου πούνε δέν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει. Οι γιορτές πρέπει να είναι στην ουσία και όχι στα χαρτιά.
Γεννήθηκε ο χριστός σου λένε μα και να γεννήθηκε αποκλείεται αυτό να έγινε στις 25/12 έτους μηδέν έχει αμφισβητηθεί απο τους πάντες αυτή η ημερομηνία οι επιστήμονες την πηγαινοφέρνουν 4 - 5 χρόνια μπρός -πίσω. Δέν υπάρχει κανένας λόγος να γιορτάζουμε μιά επέτειο φούσκα.

24/12/2006, 16:17:39
Μα δεν εχουν σημασια οι ημερομηνιες-μερες... Σημασια εχει ο συμβολισμος ... μιλαμε γενικα για την Γεννηση του Χρισοτυ

NIGHTHAWK

...and the Predators wll prevail...

24/12/2006, 16:36:04

εμενα μου αρεσουν τα φωτακια, ακομη και τα κιτς!

τα απολαμβανω!!!

δεν μου αρεσει η γαλοπουλα, ειναι σκληρη και ανοστη

μου αρεσει ομως να παιζω με τα αλλα παιδακια, οπως ο Τζεντλυ - γιατι να μην παιζουμε κυριε ινκουμπε?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

VIKINGΜέλος
24/12/2006, 22:22:39
εμενα μου αρεσουν τα μελομακαρονα

MarteΜέλος
24/12/2006, 23:01:25
Μελομακάρονα και τσιγάρα. Και για νερό whisky!!!
Η τροφή των Χριστουγέννων!!!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα εις συντονιστάς και μέλη!!!

Edited by - Marte on 24/12/2006 23:02:32

HfaistosΜέλος
13/02/2005, 15:33:46
Γεια σας.

Εχω ακουσει για δηθεν μια επιστολη που δημοσιευθηκε στην εφημερισα Haaretz του Ισραηλ για εναν αυτοαποκαλουμενο ΜΕΣΙΑ.

ΑΥτος εστειλε επιστολες σε μεγαλους ηγετες του Κοσμου μεταξυ αλλων
Παπας, Μπους, Σαρον κλπ.
Εκει ζητουσε αμεσα να χτιστει ο Ναος του Σολωμοντα και να δωθουν πισω στην Ιεροσαλημ κειμηλια και χρυσα που κλαπηκαν απο τους Ρωμαιους.

Νομιζω οτι αυτη η επιστολη σταλθηκε το 2001 2002.

Αν καποιος γνωριζει κατι ας μας πει.

Με εκτιμηση

ΗΦΑΙΣΤΟΣ

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

13/02/2005, 22:17:42
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Hfaistos ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΒΔΑ.....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ...
ΑΣ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ...

ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ..
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Grom HellscreamΜέλος
12/03/2005, 16:00:50
Ήφαιστε, ο Maitreya κάθε άλλο παρά τυχάρπαστος είναι.Έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος καθώς οι ακόλουθοί του ανέρχονται σε χιλιάδες και αυξάνονται συνεχώς.Έχω ψάξει αρκετά σχετικά με αυτό το άτομο και έχω βρει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.Έτσι λοιπόν έχουμε:

Άγνωστη ημερομηνία γέννησης, πρωτοεμφανίστηκε το 1988 στην Κένυα αλλα και σε πολλούς ηγέτες και ως μορφή και ως όνειρο.Στις 11/6/88 στο Ναιρόμπι εμφανίστηκε σε υπαίθρια συγκέντρωση προσκυνητών να βγαίνει μέσα απο τον ουρανό.Πολύ τον αναγνώρισαν αμέσως ώς τον Χριστό.

Το 1991 και το 2000 εμφανίζεται ώς θαυμα μπροστα σε τεράστιο πλήθος πολιτών στην Tlacote του
Μεξικού,στο Νοrdenau της Γερμανίας και στην Nadana της Ινδίας θεραπεύοντας πολλούς.Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πιστών του,με τα θαύματά του θέλει να δημουργήσει ένα κλίμα ελπίδας
ώστε να γίνει παγκόσμια αποδεκτώς ως ο Διδάδκαλος της Ανθρωπότητας.

Ο Benjamin Creme,εκδότης περιοδικού, έχει ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία απο το 1959 για να διαδώσει τον ερχομό του "Μεσσία" και δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τσιράκι του.Απο το 1982 ο Creme είχε πει ότι ο Maitreya ζει σε μια ασιατική κοινότητα στο Λονδίνο.
Όπως λέγεται έχει κάνει ουκ ολίγες προφητείες όπως την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα,την παύση πυρών Ιρακ-Ιραν,τον σεισμό στην Αρμενία το 1988,τον σεισμό σε Κίνα και Καλιφόρνια το 1989,τα εσωτερικά προβλήματα της Σοβιετικής Ένωσης κ.α.

Αυτός ο κύριος,είτε είναι απατεώνας είτε όχι, είναι ότως πολύ επικίνδυνος εξαιτίας της επιρροής του.Σκέψου μόνο Ήφαιστε, τι θα γίνει αν καταφέρει να πείσει τα μεγάλα "κεφάλια" των Εβραίων ότι είναι πράγματι ο Μεσσίας.Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό απο ότι φαίνεται.

PAO UBER ALLES
GATE 13

dryos_pesousisΜέλος
13/03/2005, 01:34:15
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι

On-OmmaΜέλος
14/03/2005, 10:05:14
quote:
Γεια σας. Εχω ακουσει για δηθεν μια επιστολη που δημοσιευθηκε στην εφημερισα Haaretz του Ισραηλ για εναν αυτοαποκαλουμενο ΜΕΣΙΑ.
ΑΥτος εστειλε επιστολες σε μεγαλους ηγετες του Κοσμου μεταξυ αλλων
Παπας, Μπους, Σαρον κλπ.
Εκει ζητουσε αμεσα να χτιστει ο Ναος του Σολωμοντα και να δωθουν πισω στην Ιεροσαλημ κειμηλια και χρυσα που κλαπηκαν απο τους Ρωμαιους.
Νομιζω οτι αυτη η επιστολη σταλθηκε το 2001 2002.
Αν καποιος γνωριζει κατι ας μας πει.
Με εκτιμηση ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κεφ. κδ' 4,5.

(Μιλάει ο Ιησούς Χριστός.)

" Προσέχετε μη σας πλανήσει τις'

διότι θέλουσιν ελθεί επί τω ονόματί μου, λέγοντες,

Εγώ είμαι ο Χριστός' και πολλούς θέλουσι πλανήσει."

Το λυχνάρι του σώματος είναι το μάτι.
Εάν το μάτι είναι καθαρό,
όλο το σώμα είναι φεγγοβόλο.
Εάν το μάτι είναι πονηρό,
όλο το σώμα είναι σκοτεινό.

14/03/2005, 15:45:59
Τι ειρωνεία τελικά. Εάν διαβάσει κανείς το ίδιο ευαγγέλιο από μια άλλη οπτική γωνία τότε βλέπει εντελώς διαφορετικούς θύτες και θύματα….

Κατά Ματθαίον ΚΓ’ 7-10:

«υμείς δε μη κληθήτε ραββί. Είς γαρ υμών έστιν ο διδάσκαλος, ο Χριστός»

Και γέμισε η γη διδασκάλους θεολόγους……

«και πατέρα μη καλέσητε υμών επί της γής…»

Και γέμισε η γη χριστιανούς πατέρες και Αγίους…….

«μηδέ κληθήτε καθηγηταί»

Και γέμισε η γη καθηγητές της χριστιανοσύνης και εκτροφεία καθηγητών……

Ποιος είναι τελικά αυτός που πλανά εις το όνομα Του? Ποιος δικαιούται εκ του έργου και των πράξεων του να ανακηρυχθεί απόστολος αγάπης και φίλος όλων των ανθρώπων, αλλόθρησκων και μη?

ΑreiosΜέλος
14/03/2005, 17:27:03
schwabe αποδεικνυεις απολυτα, με αυτα που παραθετεις οτι
ο μονος τροπος ενα χριστιανος να φυγει απο το χ"ανισμο
ειναι να διαβασει την αγιαγραφη απο την αρχη μεχρι τελους!

ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Grom HellscreamΜέλος
17/03/2005, 22:37:02
Με εσενα και τον areio Schwabe, συμφωνω σε ενα πραγμα. Εχουμε φυγει μακρυα απο τον κορμο του χριστιανισμου. Αυτο στο οποιο βασιζομαστε σημερα δεν ειναι παρα ενα πηλινο κατασκευασμα που θεωρουμε κολωνα της πιστης. Και μιλω για την Εκκλησια. Την υλική εκλησία. Μια εκκλησια που καθε αλλο παρά αυτή που διδαξε ο Χριστος ειναι. Μια εκκλησια που αν κατέβαινε ο Χριστος στη γη, θα ηταν η πρωτη που θα καψει. Και γνωριζουμε καλα πως αντιμετωπισε του Φαρισαιους και τους Αρχιερεις ο Χριστος. Οποιος θελει να δει πραγματικα πως φερονται οι ιερεις στον Ιησού, να διαβάσει το βιβλίο με την συνομιλια του Χριστού με έναν ιεροδικαστή, νομιζω οτι το έχει γράψει ο Ντοστογιεφσκυ. Σε αυτο το βιβλιο ο ιεροδικαστης καταδικαζει σε θανατο τον Χριστο επειδη θελει να αλλάξει την ψεύτικη και υλική εκκλησία που εχει δημιουργησει ο Πάπας.

PAO UBER ALLES
GATE 13

HfaistosΜέλος
18/03/2005, 01:36:49
Grom Hellscream eisai sigouros oti aytos esteile thn Epistolh tou Pappa kai oti dithen einai o Messias? An nai mipws exei kapio keimeno pou anaferei to onoma tou se oti exei na kanei me thn epistolh?

Se euxaristw

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

Grom HellscreamΜέλος
18/03/2005, 12:23:50
Φίλε Ήφαιστε αυτό το άτομο έχει και ιστοσελίδα. Αποκαλείται΄ο νέος Χρστός, Ο Μεσσίας κτλ. Το θέμα του είναι πολύ σοβαρό.Στην επιστολή υπογράφει ως Μεσσίας.Το πιο πιθανό είναι να είναι αυτός.Τώρα τι να σου πω,ίσως και να πέφτω τόσο έξω......

PAO UBER ALLES
GATE 13