- Το ιερό Κοράνι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! Εδώ έχουμε θέμα, τι θέμα?
Μιά βίβλος με λίγες παραλλαγές, εγώ σας λέω οτι εδώ πέρα έχουμε θέμα.....
http://islamforgreeks.org/korani_greek/
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
quote:
Shadow_Dancer
Δε θα σας πω πολλά, διαβάστε το και θα καταλάβετε πολλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! Εδώ έχουμε θέμα, τι θέμα?
Μιά βίβλος με λίγες παραλλαγές, εγώ σας λέω οτι εδώ πέρα έχουμε θέμα.....
Οι Μουσουλμάνοι απολογητές-προσηλυτιστές που συνέταξαν αυτή την έκδοση του Κορανίου φίλε Shadow_Dancer, αποδείχτηκαν άξιοι μαθητές και μιμητές των δικών μας (παρ)ερμηνευτών της Βίβλου, τύπου Κολιτσάρα και Τρεμπέλα, και έχουν ωραιοποιήσει αρκετά εδάφια του κορανίου για να τα κάνουν περισσότερο αποδεκτά στους ανεγκέφαλους Έλληνες που θα θελήσουν να αλλάξουν μαντρί. Επειδή έχω πάνω από 50 χρόνια να διαβάσω κείμενα στην γλώσσα του Κορανίου, και όπως καταλαβαίνεις ότι δεν χρησιμοποιείται ξεχνιέται, θα περιοριστώ στο παράδειγμα ενός σχετικά ανώδυνου αποσπάσματος του Κορανίου που αφορά τις γυναίκες.
Στη σελίδα 111 λοιπόν αυτής της εκδόσεως, στην Ελληνική μετάφραση γράφει τα εξής:
34 Οι άνδρες είναι οι προστάτες και οι κύριοι των γυναικών, γιατί ο ΑΛΛΑΧ έχει χαρίσει ανώτερο βαθμό στους άνδρες απ' τις γυναίκες, κι επειδή ξοδεύουν απ' τις περιουσίες τους. Γι αυτό οι ενάρετες γυναίκες πρέπει να είναι με ευσέβεια πειθαρχικές, κι όταν ο άνδρας τους απουσιάζει πρέπει να προστατεύουν ό,τι τους ανέθεσε ο ΑΛΛΑΧ να φυλάγουν. Όσο για τις γυναίκες εκείνες, που φοβάστε για την παρακοή τους συμβουλέψτε τες πρώτα, έπειτα αρνηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους το κρεββάτι τους και τέλος να τις δείρετε ελαφριά. Αν όμως επιστρέψουν στην υπακοή μη χρησιμοποιήσετε εναντίον τους μέσα ενοχλητικά (sic), γιατί ο ΑΛΛΑΧ είναι πανύψηλος, Μεγάλος, πάνω απ' όλους σας.
Ας δούμε όμως τι γράφει περίπου και το λιγόλογο αυτό απόσπασμα στην Αραβική.
٣٤ Οι άνδρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες όπως τους ύψωσε ο θεός μεταξύ τους, και γιατί τις συντηρούν από τον πλούτο τους. Οι ενάρετες γυναίκες όταν λείπουν οι σύζυγοί τους πρέπει να τηρούν προσεκτικά ότι πρόσταξε ο Αλλάχ να τηρείται. Να μέμφεστε αυτές που φοβάστε ότι δεν πειθαρχούν, να τις βάζετε σε χωριστό κρεββάτι και να τις δέρνετε. Αν όμως είναι υπάκουες, να είστε ευμενείς, γιατί ο Αλλάχ είναι ύψιστος και μέγας.
Όπως βλέπεις φίλε Shadow_Dancer δεν έχει και τόση σχέση ως προς το νόημα η (παρ)ερμηνεία των απολογητών-προσηλυτιστών με το αραβικό κείμενο. Γι αυτό κι εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο μέλλον σ' αυτό το θέμα. Είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ανούσιο, χώρια που μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να τσαντίσω κανένα, και να ανατιναχτή κανένας ταλιμπάν στην πόρτα μου.![]()
*
quote:
Γι αυτό κι εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να συμμετάσχω στο μέλλον σ' αυτό το θέμα. Είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ανούσιο, χώρια που μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να τσαντίσω κανένα, και να ανατιναχτή κανένας ταλιμπάν στην πόρτα μου.
Γιατί ρε Σωτήρη? Μήπως είσαι...σκιτσογράφος?![]()
[εκτός αν αρχίσουν και την 'πέφτουν' οι ταλιμπάν και στους...φορουμ-ογράφους
]

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
*
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Χέστες !!!
Όρμα πρώτος Μάριε, και ακολουθούμε κι εμείς.
*
όλοι τα ίδια λένε.
εκείνοι: "σκότωσε εναν άπιστο να πας στον Παράδεισο"
οι άλλοι: "σκότωσε εναν πούστη να πας στον παράδεισο"
δείτε το απολαυστικό video ενός μοναχού.... με εμπειρία!
(απο το 2:00 και μετα)
Εναλλακτικά, αν είσαι οπαδός της Χρυσής Αυγής, δες το απο την αρχή
θα σου ανεβάσει τη λίμπιντο εν όψη εκλογών ![]()
Ο δε ΧΟ θα το λατρέψει!!!
quote:
Όρμα πρώτος Μάριε, και ακολουθούμε κι εμείς
Να ασχοληθώ με Μωάμεθ και Ιησού?
Να συγκρίνω ασυναρτησίες?
Να διαβαθμίσω την ηλιθιότητα των πιστών τους?
Να καταδικάσω τα έργα των "στρατιωτών" τους?
Je suis non μπαγλαμάς.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γιατί η θέση ενός ανθρώπου πρέπει να προσδιορίζεται από την αντίθεσή του με άλλους? Κουλός είσαι μωρέ? Πάμε καλά? Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα θέμα καθαρό? Τί διάολο?
Φτιάξε ένα θέμα κατάφασης. Πάρε θέση. Δικιά σου θέση. Ασχέτως άλλων. Μην είστε εξαρτώμενοι χωρίς λόγο. Δηλαδή, τί? Θα πω εγώ τη γνώμη μου, επειδή είπε ο άλλος τη δικιά του? Οικειοθελής αναπηρία?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:
Όρμα πρώτος Μάριε, και ακολουθούμε κι εμείςΝα ασχοληθώ με Μωάμεθ και Ιησού?
Να συγκρίνω ασυναρτησίες?
Να διαβαθμίσω την ηλιθιότητα των πιστών τους?
Να καταδικάσω τα έργα των "στρατιωτών" τους?Je suis non μπαγλαμάς.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Είσαι σε λάθος δρόμο τέκνο μου. Κοροιδεύεις τους πάντες και τα πάντα αλλά που βαδίζεις εσύ;
Τί θλιβερό θέαμα να ταυτίζεις την κακία των Μωαμεθανών με την αγάπη του σωτήρα Ιησού Χριστού. Να προσβάλλεις τους χριστιανούς ως ηλίθιους!
Να τους ταυτίζεις με τους δολοφόνους που ανατινάζονται και φωνάζουν Μεγάλος ο Αλλάχ!
Οι χριστιανοί ήρωες σε προστάτεψαν από τους ισλαμιστές Τούρκους και εσύ τους εξισώνεις. Ελπίζω να συνειδητοποιήσεις το λάθος σου και να μετανιώσεις για το αμάρτημά σου τέκνο μου.
Οι ισλαμιστές θέλουν να σας σκοτώσουν. Δεν θα διστάσουν να ανατιναχθούν στην πόρτα σας ή να ορμήσουν πάνω σας με πολυβόλα. Αυτό το κατάλαβαν εκείνοι που σκοτώθηκαν στην Γαλλία.
Έχω πληροφορίες πως μυστικές ομάδες ισλαμιστών χρηματοδοτούμενες από εβραικά συμφέροντα, έχουν στόχο να χτυπήσουν ΚΑΙ την Ελλάδα. Τον ανυποψίαστο κοσμάκη δηλαδή για να δημιουργήσουν εμπόλεμη κατάσταση χάους ανάμεσα σε Έλληνες και Ασιάτες ισλαμιστές. Γι' αυτό προσεύχεσθε τέκνα μου να μας σώσουν τα ιερά τάγματα της Ορθοδοξίας όπως έκαναν και στο παρελθόν με τους Τούρκους.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την διαφορά Χριστιανισμού - Ισλαμισμού και να μην πέσετε θύματα του ψεύδους των ξενόφερτων <<αρχαιολατρών>>.
quote:
Ρε κλειδαρά, ήμαρτον δηλαδής. Τί παπαριές θέμα είναι αυτό? Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις από τους κουλούς, για να φτάσεις στις θέσεις σου? Τί μαλακία είναι αυτή που σας έχει πιάσει όλους?Γιατί η θέση ενός ανθρώπου πρέπει να προσδιορίζεται από την αντίθεσή του με άλλους? Κουλός είσαι μωρέ? Πάμε καλά? Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα θέμα καθαρό? Τί διάολο?
Φτιάξε ένα θέμα κατάφασης. Πάρε θέση. Δικιά σου θέση. Ασχέτως άλλων. Μην είστε εξαρτώμενοι χωρίς λόγο. Δηλαδή, τί? Θα πω εγώ τη γνώμη μου, επειδή είπε ο άλλος τη δικιά του? Οικειοθελής αναπηρία?
Δεν είναι ωραίο να βωμολοχείς τέκνο μου. Είναι αμαρτία μεγάλη.
Αλλά γιατί δεν κάνεις εσύ την αρχή, φτιάχνοντας ένα ωραίο θέμα όπου θα παρουσιάζεις τις δικές σου απόψεις;
Tu es le grante μαλακιστίρ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Τί θλιβερό θέαμα να ταυτίζεις την κακία των Μωαμεθανών με την αγάπη του σωτήρα Ιησού Χριστού. Να προσβάλλεις τους χριστιανούς ως ηλίθιους!
Το θλιβερό θέαμα ενός θρησκολήπτου που δεν μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες με τα ίδια και χειρότερα συμβάντα κατά το παρελθόν το σκέφτηκές?
Την απάντηση την έδωσε μέσα σε λίγες γραμμές ο PY8AGORAS εδώ.
quote:
PY8AGORAS 10/01/2015, 21:53:34
Όταν ο τραγόπαπας που συνόδευε τις καραβέλες του Κολόμβου, του Τζέημς Κουκ και τόσων άλλων προς τις νέες και άγνωστες χώρες, έβλεπε μπροστά του καμιά βυζαρού μελαψή τσίτσιδη, στις Μπαχάμες, στην Καραϊβική, στην Αφρική ή στην Πολυνησία, την πλάκωνε στα καντήλια, τους σταυρούς, τα μαστίγια και τους εξορκισμούς ως όργανο και εργαλείο του σατανά
(και μετά βέβαια μπορεί και να την πήδαγε κρυφά το βράδι...και αν όχι αυτός, σίγουρα οι υπόλοιποι ναύτες...)Η διαφορά είναι ότι αυτά τα κάνανε οι "Χριστιανοί" κάποιες άλλες εποχές που είναι αρκετά μακρινές σε μας.
Οι ισλαμιστές δεν περάσανε αυτό το στάδιο. Χάσανε επεισόδια που λέμε. Και από ένα (από τα πολλά κωμικοτραγικά) παιχνίδι της μοίρας και της Ιστορίας, βρίσκονται κάπου 600 χρόνια πίσω.
Στις δικές τους καραβέλες και στους δικούς τους Κολόμβους.
Αυτό που έκανε ο τραγόπαπας του Κολόμβου, το κάνει σήμερα ο τραγομουλάς της Συρίας και του Αφγανιστάν.
Αυτές είναι οι "αξίες' του και αυτός ο τρόπος να τις επιβάλλει...
*
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Tu es le grante μαλακιστίρ.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ουαί τέκνο μου. Είσαι βλάσφημος και ασεβής.
Σε παραδίδω στον Πονηρό...
quote:quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Το θλιβερό θέαμα ενός θρησκολήπτου που δεν μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες με τα ίδια και χειρότερα συμβάντα κατά το παρελθόν το σκέφτηκές?
Ιδού, περίμενα τα χρόνια να δείξουν σοφία αλλά μάταια.
Γνωρίζω ότι χαίρεστε που οι Τούρκοι πήραν την Αγία Σοφία και κατέστρεψαν το Βυζάντιο, γιατί σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι ξενόφερτοι ψευτοαρχαιολάτρες.
Ουαί τέκνο μου. Τί άλλο να σου πω εκτός του ότι τα τάγματα του Χριστού θα σε υπερασπίσουν όταν θα έλθει ο ισλαμιστής στην πόρτα σου να σε σφάξει.

Ντενίς ντε λα Σκυλοσώφ
έχεις φτάσει το τρολάρισμα σε 'άλλα επίπεδα'
Εύγε τέκνο μου!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Γιατί αν είσαι Χριστιανός πρέπει να εφαρμόζεις τα λόγια του Χριστού τα έχω μεταφέρει σε άλλο θέμα, ξέρεις τι λέει για τους εχθρούς.
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος ελπίζω να ντυθήκατε έτσι λόγο καρναβαλιού και μας δουλεύεις.Γιατί αν είσαι Χριστιανός πρέπει να εφαρμόζεις τα λόγια του Χριστού τα έχω μεταφέρει σε άλλο θέμα, ξέρεις τι λέει για τους εχθρούς.
Αγαπητό μου τέκνο, οι Έλληνες και Ρώσοι Χριστιανοί πολέμησαν τους ισλαμιστές τούρκους με γενναιότητα και αυτοθυσία. Τους οφείλουμε πολλά.