ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 με ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 με ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ333 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
promitheus90Μέλος
28/10/2010, 16:34:35
quote:

quote:
Το θέμα είναι ότι οι πιστοί χριστιανοί πρέπει να αποδεσμεύσουν από όλο αυτό το πράγμα το σατανά και να το ταιριάξουν με ένα πιο πραγματικό και απτό πράγμα...

Αυτή είναι η μοναδική υγειής άποψη περι χριστιανών που εκφράστηκε σε αυτό το φόρουμ.

Φίλε Προμηθέα

Θα συμφωνήσω ότι η τυφλή προσκόλληση κάποιων χριστιανών(και γενικά θρησκευόμενων) στην ιδέα ενός "Σατανά" να βρίσκεται πίσω απ' όλα τα ΑΠΤΑ πράγματα τα οποία συμβαίνουν είναι μάλλον δυσφημιστική για τους ίδιους πρώτα απ' όλα και έπειτα για το κίνημα.

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι αντίλοιγοι.

Ο πρώτος είναι ότι αν ο τυφλός θρηκευόμενος, με τα Χ πιστεύω του, έχει τη διάθεση να βοηθήσει στον "αγώνα" κατά των τσιφλικάδων, τότε ποσώς σε ενδιαφέρει αν το κάνει πιστεύοντας σε κάποια υπερφυσική δύναμη πίσω απ' τις οικονομικές δυνάμεις που μας υποδουλώνουν, ή αν το κάνει για απτούς, πρακτικούς λόγους.

Ο δεύτερος αντίλογος είναι ότι παρ' όλο που δεν υπάρχουν απτα στοιχεία που να αιτιολογούν "υπερφυσικές" παρεμβάσεις στον κόσμο, είναι αλήθεια ότι πολλοί απ' τους πολιτικο-οικονομικούς ηγέτες πιστεύουν σε τέτοιες αρνητικές υπερφυσικές δυνάμεις δίνοντας τροφή στους "χριστιανοταλιμπάν" όπως τους αποκαλεί ο Σκαρτάδος.

Το ότι υπάρχουν σύγχρονοι ενεργοί πολιτικοί και πολιτικοί ηγέτες οι οποίοι κάνουν τελετές λατρείας σε οντότητες όπως ο Moloch(http://en.wikipedia.org/wiki/Moloch) είναι νομίζω ανησυχητικό γεγονός για κάθε πολίτη.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/10/2010 16:09:49

Σύμφωνοι γιατρέ!Αλλά αγωνιστές που δεν γνωρίζουν επακριβώς τον "εχθρό" τους πιστεύω πως είναι εξίσου επικίνδυνοι και για τα 2 στρατόπεδα.Θέλω να πω ότι μια διεφθαρμένη εκκλησία σαν τη σημερινή μπορεί να λέει για το χάραγμα του θηρίου που μας απειλεί όλους εμάς τους ανύποπτους πιστούς.Θέλει να μας ελέγχει ο σατανάς λένε οι ιερείς.Να το απαρνηθούμε μας λένε.Μα να μας ελέγχουν δε θέλουν κι αυτοί;Εμάς και τις τσέπες μας μέσω του φόβου...Και εδώ είναι ο ρόλος του πιστού χριστιανού,μουσουλμάνου,βουδιστή κλπ κλπ...Δεν είναι ο σατανάς ο εχθρός μας(ούτε ο,τιδήποτε τσαμπουνάνε ηγέτες πολιτικού-πνευματικού τύπου).Ο εχθρός είναι ένα παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής και πνευματικής αποκτήνωσης με σκοπό τον έλεγχο και την απόλυτη εξάρτησή μας οικονομική,πολιτική,καθημερινή σε επίπεδο πλέον επιβίωσης από τις ανά τόπους και καιρούς πολιτικές και άλλες εξουσίες.

28/10/2010, 16:50:52
quote:

Νομίζω φίλτατοι ότι όλη αυτή η φασαρία γίνεται «περί όνου σκιάς» ! Πείτε μου , για να λύσετε και την δική μου απορία , έστω και μία πληροφορία για το άτομό μας που θα περιλαμβάνεται στην νέα κάρτα και δεν είναι ήδη γνωστή στις αρχές , η δεν μπορεί να γίνη γνωστή μέσα σε ελάχιστο χρόνο !

*

θα σου πω, στο μελλον η καρτα θα ενσωματωσει και τον ιατρικο σου φακελο...

οπως θα ενσωματωσει προοδευτικα και ολοενα νεες πληροφοριες...

εγω λοιπον δεν εχω ιατρικο φακελο γιατι δεν εχω βιβλιαριο υγειας...

και δεν εχω βιβλιαρειο υγειας γιατι αφενος η υγεια μου ειναι καλα και αφετερου και αν αρρωσταινα δεν θα εκανα εισαγωγη σε νοσοκομειο..

ουτε πιστευω στην εμμονη των τσεκ απ...

οταν λοιπον στο μελλον ψηφιστει να ενσωματωθει στην καρτα του πολιτη και το ιατρικο προφιλ του καθενος...

εγω θα αναγκαστω να τους δωσω πληροφοριες που τωρα δεν εχουν για μενα ουτε θα μπορουσαν να αποκτησουν με αλλο τροπο...

28/10/2010, 16:52:07
quote:
Ο εχθρός είναι ένα παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής και πνευματικής αποκτήνωσης με σκοπό τον έλεγχο και την απόλυτη εξάρτησή μας οικονομική,πολιτική,καθημερινή σε επίπεδο πλέον επιβίωσης από τις ανά τόπους και καιρούς πολιτικές και άλλες εξουσίες.

Αφού το συνειδητοποιείς αυτό φίλε Προμηθέα εμένα όλα τα άλλα μου περισσεύουν.

makforΜέλος
28/10/2010, 17:01:40
dr , μηπως θα πρεπει να μας προβληματιζει ΠΩΣ επιτρεπουν να βγαινουν ΤΕΤΟΙΕΣ ταινιες ΑΥΤΟΙ που τα ΕΛΕΓΧΟΥΝ ολα ?

η ταινια καλη και δεν εχω προβλημα να την αποδεχθω στο 100% , αλλα εαν ειναι ετσι , τοτε δεν εχουμε καμια περιπτωση να κανουμε το οτιδηποτε αφου εδω και 2 αιωνες ΚΑΝΟΥΝ οτι θελουν (μαλιστα το θεμα παει ποιο πισω απο δυο αιωνες), οποτε γεννιεται ενα ερωτημα σε αυτη την περιπτωση , μηπως αυτος που ΔΕΝ ξερει ειναι ποιο τυχερος απο μενα ΠΟΥ ξερω ? !!!!!

εγω παντως το ολο θεμα (στο συνολο του) το βλεπω αλλιως και λεω οτι θα πρεπει να ξεκινησησουμε απο αυτα που μπορουμε να ελενξουμε και μετα να παμε παραπερα ... γιαυτο λεω οτι αποτελουν φωτοβολιδες , γιατι με μια απεργια διαρκειας θα τους γμσμε το συμπαν και να παρουν πισω τα καθε ειδους μνημονια και εαν αυτη η απεργια ηταν πανευρωπαικη καθως οι ευρωπαιοι τα σκτα που τρωμε εμεις τωρα τα φαγαν πριν 10 χρονια ,τοτε να δεις τι θα γινοταν ... αλλα ???? ΤΙΠΟΤΑ ... δεν ανοιγει ουτε ρουθουνι .... αντιθετα μπορει να γινουν δεκαδες πορεις και συλλαλητηρια για μια καρτα, για τα ονομα μιας χωρας , για τις ταυτορητες και αλλα !!! τι λες ?

μπορουμε να οργανωθουμε ?
μπορουμε να αλλαξουμε την κοινωνια μας σε μια ποιο ανθρωπινη μεσα απο το σπιτι και την γειτονια μας ? ωστε να εχουμε ποιο ανθρωπινες σχεσεις? οπου δεν θα μενω σε μια γειτονια με 60 σπιτια και να ξερω μονο 2 ανθρωπους ... ?

ΤΟΤΕ δεν θα μπορουν να μας αγγιξουν , αυτοι (εαν υπαρχουν) πονταρουν στην ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ ... στις ΑΤΟΜΙΚΕΣ φυλακες μας .... και τα πανε πολυ καλα οπως βλεπουμε ολοι !!!

και απο την αλλη , μηπως μας τα δινουν ολα αυτα , απλα για να ασχολουμαστε ? για να εχουμε κατι να κανουμε και κατι για να ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ? θρησκειες , ομαδες , πολιτικη , καρτες , συνωμοσια , εξωγηινοι κτλπ μηπως ? το γιατι δεν ξερω αλλα μηπως ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

28/10/2010, 17:29:47
quote:

Νομίζω φίλτατοι ότι όλη αυτή η φασαρία γίνεται «περί όνου σκιάς» ! Πείτε μου , για να λύσετε και την δική μου απορία , έστω και μία πληροφορία για το άτομό μας που θα περιλαμβάνεται στην νέα κάρτα και δεν είναι ήδη γνωστή στις αρχές , η δεν μπορεί να γίνη γνωστή μέσα σε ελάχιστο χρόνο !

*

Θα σου δωσω εγω ενα παραδειγμα.Σημερα εισαι ανεργος και εισαι 50 χρονων.Πριν 20 χρονια ειχες μια κριση,την οποια την ξεπερασες με φαρμακα,τα οποια συνεχιζεις ως τωρα.Το κρατος δεν προνοει για σενα,και σου λεει βρες δουλεια,αλλα και εσυ ο ιδιος αισθανεσαι οτι μπορεις να δουλεψεις.Αντε πες μου τωρα,ποιος ανθρωπος θα σε παρει για δουλεια,οταν πλεον μπορει να το βρει αυτο στον ιατρικο σου φακελο.Το παραδειγμα οσο τραβηγμενο και αν ειναι,υφισταται αυτη τη στιγμη στο φιλικο μου κυκλο....

28/10/2010, 17:34:58
quote:
αντιθετα μπορει να γινουν δεκαδες πορεις και συλλαλητηρια για μια καρτα,

Δεν γνωρίζω να 'χουν γίνει συλλαλητήρια για καμιά κάρτα ΑΛΛΑ...
quote:
και απο την αλλη , μηπως μας τα δινουν ολα αυτα , απλα για να ασχολουμαστε ? για να εχουμε κατι να κανουμε και κατι για να ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ? θρησκειες , ομαδες , πολιτικη , καρτες , συνωμοσια , εξωγηινοι κτλπ μηπως ? το γιατι δεν ξερω αλλα μηπως ?

....ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ανθρώπων χρησιμοποιώντας την γνωστή τακτική διαίρε και βασίλευε.
Ας πούμε, είναι πασιφανές απο αυτό το φόρουμ ότι επιχειρείται να γίνει ένας διαχωρισμός αρχαιολατρεία-χριστιανισμός.
Υπάρχει ουσιαστικός λόγος να γίνει τέτοιος διαχωρισμός;
Όχι, πολύ απλά ικανοποιεί το εγώ, του εκάστοτε ΑΤΟΜΟΥ.
Είναι φανερό λοιπόν ότι βασιζόμεμενες "υποχθόνιες" εξωτερικές και εσωτερικές δυνάμεις στις ιδιοτελείς προθέσεις του καθενός μας, επιχειρούν να δημιουργήσουν έναν διαχωρισμό.

Άλλα παραδείγματα:
->Αναρχικοί-Φασίστες-Κουμουνιστές
->ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
->ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΛΑΟΣ
->ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Όπως λοιπόν σωστά αναφέρεις:

quote:
ΤΟΤΕ δεν θα μπορουν να μας αγγιξουν , αυτοι (εαν υπαρχουν) πονταρουν στην ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ ... στις ΑΤΟΜΙΚΕΣ φυλακες μας ....

....................
quote:
μπορουμε να οργανωθουμε ?
μπορουμε να αλλαξουμε την κοινωνια μας σε μια ποιο ανθρωπινη μεσα απο το σπιτι και την γειτονια μας ? ωστε να εχουμε ποιο ανθρωπινες σχεσεις? οπου δεν θα μενω σε μια γειτονια με 60 σπιτια και να ξερω μονο 2 ανθρωπους ... ?
Μπες στο facebook σου και γίνε μέλος της ομάδας ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ(απο 'κει θα βρεις και άλλες ενώσεις).
Αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στα σπάργανά τους διάφορες κινητοποιήσεις.
Πολλα μάλιστα άτομα στο κοντινό μου περιβάλλον(φίλοι, γνωστοί, γείτονες) επιχειρούνε αυτό το καιρό να μπούνε στο χώρο της πολιτικής... οι περισσότεροι δεν είναι άξιοι... αλλά υπάρχει γενικά μία προσπάθεια!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/10/2010 17:35:46

promitheus90Μέλος
28/10/2010, 17:41:24
Μια σημείωση μόνο.Μην ξεχνάμε ότι για όλο αυτό που πολύ θα θέλαμε να τερματίσουμε μια και καλή το αναπαράσγουμε και μεις οι ίδιοι.Σίγουρα δε λέω κάτι που δεν έχετε σκεφτεί αλλά αισθάνομαι και γω κομμάτι αυτού που θέλω να πολεμήσω...

28/10/2010, 17:42:26
quote:
Σωστά διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει κανένας, ή μάλλον υπάρχουν ελάχιστοι, εσωτεριστής στο "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ".

Εχω βαρεθει να το διαβαζω αυτο.Κανεις δεν δινει ομως εναν ορισμο τι ειναι αυτος ο εσωτερισμος και σε τι βοηθαει η οχι τον ανθρωπο.

Θα το κανω εγω.Εσωτεριστης ειναι αυτος που τα λογια του τα κανει πραξεις.Ειναι για μενα ο υπερτατος βαθμος μυησης του οποιου εσωτεριστη,μυστη η οπως αλλιως θελεις πεστον.

Και εδω μεσα κατα τη γνωμμη μου,ο μονος που πιστευω οτι το εχει καταφερει η προσπαθει για αυτο ,ειναι αυτος που ολοι κατηγορειτε οτι δεν εχει καμμια δουλεια με θεματα εσωτερισμου,δηλαδη ο τρεχα.Ασχετα αν θεωρω τα πιστευω του ανοησιες,ειμαι σιγουρος οτι προσπαθει να ζησει συμφωνα με αυτα.

28/10/2010, 18:24:18
quote:
1)Οδηγούν τη χώρα σε οικονομική κατάρρευση.
2)Την δεσμεύουν με δάνεια σε ξένες κυβερνήσεις και ιδιωτικά συμφέροντα.
3)Την δυσφημούν παγκοσμίως.
4)Παραβιάζουν συνταγματικά δικαιώματα, δυσχεραίνουν την ζωή των πολιτών και φτάνουν πολλούς στην απελπισία.
5)Ζημιώνουν σοβαρά τα εργασιακά δικαιώματα και κατα συνέπεια τις προσωπικές ελευθερίες.

Ποιοι ρε δόχτωρ; Αυτοί που συλλέγουν πληροφορίες; Μήπως έχουμε μπερδευτεί λίγο;

quote:
Αν τους εμπιστεύεσαι δώσ'τους τα στοιχεία σου.

Εχμ...Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Τους τα έδωσα ήδη. Και γω και συ και όλοι

quote:
Και εδω μεσα κατα τη γνωμμη μου,ο μονος που πιστευω οτι το εχει καταφερει η προσπαθει για αυτο ,ειναι αυτος που ολοι κατηγορειτε οτι δεν εχει καμμια δουλεια με θεματα εσωτερισμου,δηλαδη ο τρεχα

Όχι ρε καρντάσι εγώ δεν τον κατηγόρησα ποτέ για αυτό. Για πολλά άλλα ναι, όπως για το επόμενο που λες (την ανοησία).

28/10/2010, 18:30:45
Εν τω μεταξύ στο τέλος του βίντεο του Τζιπάκου παίζει το Das Modell σε διασκευή RAMMSTEIN... και τα μυαλά στα κάγκελα...

http://www.youtube.com/watch?v=VTO-V7pv8pw

ZanderΜέλος
05/09/2005, 01:36:26
Ψαχνω τιτλους βιβλιων τα οποια να εχουν ως κυριο θεμα με παγκοσμιες συνωμοσιες,κρυφες δουλειες υπερδυναμεων,πυρηνικα,κρυφες βασεις στην σεληνη κτλ.Ελπιζω να καταλαβατε τι ειδους βιβλια ενοω.Ειχα κοιταξει προσφατα ενα σχετικο βιβλιο που λεγοταν '3Ε' .Αν και λιγακι παλιο ηταν καλο.
Εχετε να προτεινετε τιποτα>?
elfeyeΜέλος
05/09/2005, 11:03:50
ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ)ΕΚΔ.ΑΡΧΕΤΥΠΟ.

ΜορφέαςΜέλος
02/10/2005, 04:36:26
Αν θες να αλλάξει όλη σου η κοσμοθεωρία πάρε το ¨Το Μυστικό όλων των Εποχών" του David Icke

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ