- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Φιλε μου Avallon,
Οι μυρμιγκιες ναι,πονανε οταν εχουν περασει βαθυτερα στο δερμα.
Και πονανε και παρα πολυ.
Οσο αναφορα για τους γιατρους....Ελα μου ντε κι εγω επρεπε να υποφερω πολυ για να βρω γιατρεια.
Και να σκεφτεις οτι δερματολογος ηταν αυτος που μου εγραψε ως θεραπεια σιλικονουχους πατους(αξιας 35 ευρω) παππουτσιων.Οπου φυσικα δεν εκαναν απολυτος τιποτα.
Απευθυνθηκα σε παθολογους και με εστειλαν σε δερματολογους και οι δερματολογοι ξαναν πισω σε παθολογους.
Η γιατρος στο Συγγρου απλα ειπε πως ειναι ιος αλλα δεν ηξερε απο τι προκαλειτε.
amalia,
με συγχωρεις που κι εγω συνεχιζω σε αυτη την σελιδα αλλα δεν νομιζω να εβρισκε ο φιλος avallon την απαντηση μου σε αυτον στις αλλες θεματολογιες.Στο εξης η συνεχεια μονο εκει.
Με εκτιμηση Άντα
η medtech λεει καποιες αληθειες και καποιες ανακριβειες.
απλα θα τις υπενθυμισω πως συμφωνα με τον καθηγητη Επιδημιολογιας Παν.Ιωαννινων Γιαννη Ιωαννιδη οι μισες ιατρικες ερευνες δινουν ψευδη αποτελεσματα λογω λανθασμενης μεθοδολογιας.
δε μ ενοχλει ο σκεπτικισμός,μ ενοχλει οταν αυτος κατευθυνεται επιλεκτικα προς μια κατευθυνση.
αν θελει η φιλη medtech να μαθει ποσα αχρηστα φαρμακα κυκλοφορουν στην αγορα ας απευθυνθει στον Γιαννη Παππαδοπουλο γνωστο φαρμακολογο Καθηγητη.
μη πουμε ποσα ,με γνωστες απο τις ερευνες, θανατηφορες παρενεργειες βγηκαν στο εμποριο και αποσυρθηκαν κατοπιν εορτης.
αυτα για αρχη.ελπιζω να ξαναπαρει φωτια η κουβεντα για να πω περισσοτερα.
quote:
αυτα για αρχη.ελπιζω να ξαναπαρει φωτια η κουβεντα για να πω περισσοτερα.
Kαλώς ήλθες φίλε στο "πτυελοδοχείο" ή ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ![]()
Και μιας και είναι το πρώτο σου μήνυμα να σου ευχηθώ και καλή παραμονή εδώ...
Ωστόσο μην περιμένεις να πάρουμε φωτιά για να μας πεις περισσότερα.
Σε ακούμε...

quote:
απλα θα τις υπενθυμισω πως συμφωνα με τον καθηγητη Επιδημιολογιας Παν.Ιωαννινων Γιαννη Ιωαννιδη οι μισες ιατρικες ερευνες δινουν ψευδη αποτελεσματα λογω λανθασμενης μεθοδολογιας.
Δεν χρειαζεται να μου υπενθυμισεις αυτο το ζητημα.Ειναι γνωστο οτι καθε πειραμα και καθε μελετη εχει τα αδυνατα σημεια του.Γιαυτο οταν εκπονειται ενα πειραμα ή μια μελετη ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ σε επιστημονικες εκδοσεις ωστε να διερευνηθει η ποιοτητα του πειραματος ή της μελετης και να βελτιωθει απο τους επιστημονες του αντιστοιχου κλαδου.
Μια μελετη δεν γινεται δεκτη εαν δεν μπορουν να αναπαραχθουν τα αποτελεσματα της.
Η μη αναπαραγωγη του αποτελεσματος οταν ακολουθειται η ιδια μεθοδολογια ειναι ενας δεικτης οτι κατι παει στραβα με την υποθεση που διερευνα η μελετη.
quote:
αν θελει η φιλη medtech να μαθει ποσα αχρηστα φαρμακα κυκλοφορουν στην αγορα ας απευθυνθει στον Γιαννη Παππαδοπουλο γνωστο φαρμακολογο Καθηγητη.
μη πουμε ποσα ,με γνωστες απο τις ερευνες, θανατηφορες παρενεργειες βγηκαν στο εμποριο και αποσυρθηκαν κατοπιν εορτης.
Καθετι που εχει βιολογικη επιδραση μπορει να προκαλεσει και παρενεργειες.
Μονο οτι δεν εχει καμια απολυτως βιολογικη δραση δεν εχει παρενεργεις.
Πολλα φαρμακα που εχουν εως και θανατηφορες παρενεργειες σε ατομα με αλλεργιες ή μια εγγενη ευαισθησια στην δραστικη ουσια,κυκλοφορουν νομιμοτατα γιατι στην ιατρικη αξιολογειται ο κινδυνος βλαβης σε σχεση με την πιθανοτητα ωφελειας.
Παρε παραδειγμα την πενικιλινη.Η πενικιλινη μπορει να σκοτωσει ατομο αλλεργικο σε αυτην.Αλλα παραλληλα εχει σωσει εκατομμυρια ζωες.
Το καλο με το φαρμακευτικο συστημα ειναι οτι παρακολουθουνται τα φαρμακα για χρονια και εαν φανει οτι ενα φαρμακο παραειναι επικινδυνο αποσυρεται απο την κυκλοφορια.
Αντιθετα στη αγυρτεια τα σκευασματα δεν αξιολογουνται με αντιστοιχης ποιοτητας μεθοδους ενω δεν υπαρχει και το αντιστοιχο συστηματικο follow up για πιθανες παρενεργειες του σκευασματος.Γιατροσοφια οχι μονο θεραπευτικα αχρηστα αλλα και προκαλοντα σοβαροτατες βλαβες εως και θανατο κυκλοφορουν αχαλινωτα γιατι οι διαδικασιες αξιολογησης της "εναλλακτικης¨"ιατρικης" δεν ακολουθουν την επιστημονικη μεθοδολογια.

quote:Avallon
Ενας φίλος γεοπόνος που έχει και φυτώριο με ρώτησε τι λίπασμα χρησιμοποίησα!! Ο λόγος που λέω ότι είναι θαύμα της Φύσης και όχι της επιστήμης είναι ότι δεν χρησιμοποίησα τίποτα ούτε καν το ειδικό εκείνο χώμα για κάκτους. Το δυστυχές είναι ότι τα λουλούδια αυτά κρατούν το πολύ 48 ώρες.
τα ροδα της ερημου!
απιθανα λουλουδια που οντως κρατανε ελαχιστα (καποια ειδη με το ζορι 24 ωρες)
ο γεωπονος σου ομως δεν ηταν κηπουρος προφανως... ![]()
οι κακτοι ειναι φυτα της ερημου, προσαρμοσμενοι στις δυσκολιες - δεν χρειαζονται "ειδικο χωμα", αυτο ειναι εφευρεση για να πουλανε χωμα οι εταιριες
τους αρκει ενα απλο φτωχο αμμωδες χωμα
δεν χρειαζονται λιπασματα ουτε και νερο αν το βραδυ εχει υγρασια η περιοχη - ετσι ποτιζονται στην ερημο, απο την νυχτερινη ατμοσφαιρικη υγρασια που υγροποιειται στα αγκαθια τους και σταζει στο χωμα
αν θελεις να τους ποτιζεις, μια κουταλια του γλυκου καθε καλοκαιρινο βραδυ ειναι υπεραρκετη για τον κακτο της φωτογραφιας
ποτε ανθιζουν?
οταν "ζοριζονται" - ο καλοταϊσμενος κακτος προτιμα να μεγαλωνει και οχι να ανθιζει
ΥΓ. το μωρακι που πεταξε στο πλαϊ μπορεις του χρονου να το μεταφυτευσεις
*
μερος δευτερον: κοριτσια (αβαλλον και μεντεκ), προτιμηστε την μεση οδο! δεν ηταν μαλακας ο Βουδας!!! ![]()
*
μερος τριτον: γκρινια
οι τραπεζες ειναι νομιμοι τοκογλυφοι!!!
τα νοσοκομεια εχουν ελλειψη γιατρων, νοσηλευτων και οργανωσης!
απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, η χωρα μας ειναι ενα μπαχαλο!
επιασαν τον εν ζωη ηρωα μου, τον Νικο Παλαιοκωστα... (με παρηγορει μονο το οτι θα κοιμηθει μετα απο χρονια σε κρεβατι)
και το εσωτερικα μου σερνεται αν και εβαλα adsl - γιατι? ![]()

quote:
jbg
και το εσωτερικα μου σερνεται αν και εβαλα adsl - γιατι?
Πιρίιργου.
Κι εγώ όταν καμμιά φορά μπαίνω απ' το σπίτι, απλή isdn σύνδεση, το σάιτ πετάει.
Απ' το γραφείο με dsl σέρνεται (δάκτυλος των ερπετοειδών;)![]()
Το μόνο που παρατηρώ είναι οτι όπου και άν βρεθώ το Esoterica σέρνεται απο παντού και μάλιστα πολύ άσχημα παντού dsl βρίσκω δηλαδή?
Και όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση συνέχεια χειροτερεύει, το λέω και το ξαναλέω συνέχεια όποτε χρειαστεί να αναφερθώ σχετικά με το Esoterica, για να ανοίξει ή να προχωρήσει μιά σελίδα πρέπει πρώτα να πούμε το "κύριε ελέησον" απο την τεράστια αργοπορία. Και όχι μόνο εγώ όλοι μας έχουμε τεράστια προβλήματα στην συμμετοχή όσο εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η κατάσταση.
Λυπάμαι αλλά θα πώ οτι οι υπεύθυνοι δείχνουν οτι αδιαφορούν, πρέπει κάποτε να αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά αυτό το τόσο κρίσιμο θέμα.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Edited by - Krisnna on 21/09/2006 20:24:08
quote:
Λυπάμαι αλλά θα πώ οτι οι υπεύθυνοι δείχνουν οτι αδιαφορούν, πρέπει κάποτε να αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά αυτό το τόσο κρίσιμο θέμα.
Ειλικρινά Krisnna δε σε καταλαβαίνω!
Τι εννοείς "να παίρνουν στα σοβαρά";
Τι εννοείς "δείχνουν να αδιαφορούν";
Ναι, το καταλαβαίνω καθυστερεί κάποιες φορές το site, όχι μόνο για τα μέλη, αλλά και για μας, σε σημείο που να μη μπορούμε να προλαβαίνουμε να κάνουμε διάφορες επεμβάσεις, παρεμβάσεις, εργασίες με τις σελίδες, κ.λπ.
Αλλά,
δεν είμαστε το ίδρυμα Ωνάση, ούτε κανένα θυγατρικό site από μεγάλη πολυεθνική ή μεγάλη ελληνική εταιρία. Μόνοι μας συντηρούμε έναν χώρο, που η επισκεψιμότητά του έρχεται περίπου στην 10η με 15η θέση πανελληνίως, μεταξύ των site ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό;
Πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες, παρά τις δυσκολίες χρόνου (γιατί ασφαλώς ούτε έχουμε υπαλλήλους, ούτε είμαστε εμείς υπάλληλοι, αλλά έχουμε και τις προσωπικές μας εργασίες όλοι μας), παρά τις όποιες επιθέσεις, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τόσα χρόνια και συνεχώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε:
όχι μόνο τις φυσιολογικές και αναμενόμενες καθυστερήσεις λόγω της αύξησης της επισκεψιμότητας, αλλά και - κυρίως αυτό! - τις κακόβουλες επιθέσεις όλων των επίδοξων μαθητευμόμενων - και μη - "χακερίσκων", που βρίσκουν χαρά στο να αποδείξουν την "επιδεξιότητά" τους στο να χαλάνε κάτι, που με κόπο κάποιοι άλλοι έφτιαξαν και προσπαθούν να συντηρήσουν και να αναπτύξουν!
Δεν μπορείς λοιπόν να λες πως δεν παίρνουμε κάτι στα σοβαρά.
Ξέρεις γιατί;
Γιατί δεν βρίσκεσαι επάνω από έναν υπολογιστή να προσπαθείς συνεχώς να βελτιώσεις τα πράγματα,
δεν αφιερώνεις τον προσωπικό σου χρόνο και εισόδημα για να υπάρχει ο χώρος αυτός.
Και βέβαια, όλα τα παραπάνω τα κάνουμε όσοι τα κάνουμε, γιατί θέλουμε να τα κάνουμε. Και πιστεύω πως όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να συζητούν στον χώρο αυτό, μπορούν να εκτιμήσουν πως παρά τις δυσκολίες, ο χώρος αυτός εξακολουθεί να υπάρχει και να εξελίσσεται.
Krisnna, προσπάθησε να δεις λίγο τα πράγματα και από τη θέση του άλλου ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Ευτυχώς τον βρήκα
Η ``κρίση του μεσήλικα``
quote:
Μόνοι μας συντηρούμε έναν χώρο, που η επισκεψιμότητά του έρχεται περίπου στην 10η με 15η θέση πανελληνίως, μεταξύ των site ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Σε οτι αφορά το είδος του.. έρχεται πρώτο.. μεταξύ των πρώτων..
Μου θυμίζει τους Αιθίοπες δρομείς που ξεπερνούν τους αλλους οχι μερικά μέτρα..
αλλά 4 γύρους![]()
Το site είναι αργό ειδικά οταν υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα.. αυτό είναι λογικό. Αν κάποιοι συμβάλλουν σκοπίμως σε αυτό.. ας μην το επιβαρύνουμε και εμείς. Μπορούμε ως συνειδητά μέλη να μην μπαίνουμε σε ώρες αιχμής και να μπαίνουμε κατευθείαν στα θέματα .. χωρίς να επιβαρύνουμε την κεντρική σελίδα...
Τέλος αντί να τα βάζουμε με τους υπεύθυνους .. ας τα βάλουμε με αυτούς που χαλάνε τα τόπικ..
Βρέ .. μήπως είναι οι ίδιοι που χαλάνε τον server... .. ![]()
Για το πρώτο που λες δεν νομίζω να υπάρχει τακτικό μέλος που μπαίνει από την κεντρική σελίδα. ![]()
Αλλιώς θα μιλάγαμε για βίτσιο ή για το άκρων άωτων της υπομονής. ![]()
Τώρα, αν τα συνειδητά μέλη που λες δεν μπούνε τις ώρες αιχμής, αλλά κάποια άλλη ώρα, απλά θα μεταφέρουμε τις ώρες αιχμής, σε κάποια άλλη ώρα. ![]()
![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

quote:
Μόνοι μας συντηρούμε έναν χώρο, που η επισκεψιμότητά του έρχεται περίπου στην 10η με 15η θέση πανελληνίως, μεταξύ των site ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Σε ρυθμούς δημοσκοπίσεων δέν μπαίνω φίλη Amalia έχουμε και εκλογές σε λίγο καιρό![]()
Μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι άν και απο ότι θυμάμαι πρίν απο δύο χρόνια περίπου που πρωτογνώρισα το Esoterica η συμμετοχή ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με σήμερα, και τότε βέβαια αργούσε αλλά χαλάλι του. Αυτό βέβαια δέν σημαίνει οτι πρέπει να κάνουμε κάποιες ώρες ή και μέρες για να μπούμε και να σπαταλάμε ώρες και μέρες ολόκληρες χωρίς κανέναν λόγο. Δηλαδή και στα υπόλοιπα 10 - 15 site τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν με την λογική αυτή???
Δέν θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα απο την στιγμή που είδα αυτήν την αντίδραση απλά την αγανάκτηση μου είπα σάν παράπονο αφού αυτός είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος, ΠΑΡΑΠΟΝΟ που υπάρχει σέ όλα τα μέλη του Esoterica που ταλαιπωρούνται απο αυτή την παράλογη αργοπορία.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
quote:
Το site είναι αργό ειδικά οταν υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα.. αυτό είναι λογικό.
Mα αυτό είναι το πρόβλημα... η υψηλή επισκεψιμότητα...
quote:Το έχω επειχηρήσει 2-3 φορές σε διαφορετικές ώρες της μέρας...
Για το πρώτο που λες δεν νομίζω να υπάρχει τακτικό μέλος που μπαίνει από την κεντρική σελίδα.Αλλιώς θα μιλάγαμε για βίτσιο ή για το άκρων άωτων της υπομονής
Την πρώτη φορά κατάφερα και έκανα μανικιούρ και το ένα πόδι πετικιούρ μέχρι να ανοίξει η σελίδα!
Την δεύτερη φορά έφτιαξα ομελέτα και πρόβαλα κιόλας να την φάω!!
Την τρίτη φορά διάβασα αρκετές σελίδες από το βιβλίο μου... είναι κρίμα πάντως γιατί υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα άρθρα στο σάιτ τα οποία έτσι προσπερνούνται.

quote:Το site είναι αργό ειδικά οταν υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα.. αυτό είναι λογικό.
σορυ αλλα ειτε μπω πρωι, ειτε μπω στις 2 ή στις 4 μετα τα μεσανυχτα, το σαίτ σερνεται κυριολεκτικα παιδια
ειδικα οταν εχω κανει λογκιν, κατι που δεν κατανοω, ειλικρινα
ειναι πολλες οι φορες που σταματω να διαβαζω και να γραφω γιατι δεν ανοιγουν τα παραθυρα
χτες στις 4 το πρωι ποτιζα τα μπαλκονια περιμενοντας να αποσταλει το τελευταιο ποστ μου...
τελειωσα και περιμενα και κανα τεταρτο
.
μεχρι στιγμης ειμαι λογκαουτ και εγραψα τρια μηνυματα - τωρα θα προσπαθησω να κανω λογκιν και να τα στειλω
ελπιζω τα λοα του διαδικτυου να ειναι καλοδιαθετα
.
και ειναι - εφυγαν τα δυο ηδη ![]()

υπαρχουν μερες που δεν μπαινεις σε σελιδα και ας εχει περασει τεταρτο
και οχι δεν μπαινω απο την κεντρικη σελιδα
το προβλημα μπορει να ειναι αυτο που ειπε η αμαλια
χακερς
μαλιστα κυριες και κυριοι
χακερς
για ολα φταινε οι αλλοι
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Πέρα από την πλάκα μόνο το πρωί και αργά το απόγευμα ανοίγει κανονικά.
Τουλάχιστον σ’ εμένα.
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

quote:
το προβλημα μπορει να ειναι αυτο που ειπε η αμαλιαχακερς
μαλιστα κυριες και κυριοι
χακερς
Kαι βέβαια τίθεται το θέμα: τι το τόσο ενδιαφέρον ή ιδιαίτερο έχει το συγκεκριμένο σάιτ για να δέχεται τόοοοσες επιθέσεις χάκερ...
...υπάρχουν άραγε τίποτα απόρρητα στοιχεία που να αποτελούν κόκκινη σημαία γι'αυτούς?![]()
quote:Μα είναι φυσικό! Είναι η ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα (των χάκερ...)
Το πρόβλημα θα γίνει πιο έντονο όταν θα φτάσει στο σημείο να αλλάζει η ημέρα

quote:
Kαι βέβαια τίθεται το θέμα: τι το τόσο ενδιαφέρον ή ιδιαίτερο έχει το συγκεκριμένο σάιτ για να δέχεται τόοοοσες επιθέσεις χάκερ......υπάρχουν άραγε τίποτα απόρρητα στοιχεία που να αποτελούν κόκκινη σημαία γι'αυτούς?
Kαι ένα άτομο φτάνει αγαπητή, αν έχει κακές προθέσεις. Τρόποι υπάρχουν, να μην αναφέρουμε ποίοι.
Δεν ξέρω αν γίνεται επειδή έχει κάτι τόοοσοο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο σάιτ, ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι με ανόητες και κακόβουλες ΕΜΜΟΝΕΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Δεν νομιζω ομως οτι οι καθυστερησεις οφειλονται σε χακερια αλλα σε trafic.ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΟΧΡΟΝΑ η σελιδα παει πιο αργα και απο κουτση χελωνα.
Αλλα δεν τα βαφω μαυρα απλα περιμενω να αραιωσει το ποσταρισμα.