ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Vodafone = KuKluxKlan? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Vodafone = KuKluxKlan? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Conqueror60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
ConquerorΜέλος
28/06/2005, 06:16:48
Γεια σας,

ανοιγω αυτο το Thread διοτι μου φενεται πολυ παραξενο, ποσο μιαζουν τα συμβολα της Vodafone και τον ΚuKluxKlan.

Αμα προσεξεται το συμβολο της Vodafone εχει και το 666, τα οπια σχηματιζονται απο της κοκκινες σταγονες.

Μιπως δεν ειναι εντελος τυχαιο; Περιμενω γνωμες...

..Learn to listen and you will learn to learn...

wolfowitzΜέλος
28/06/2005, 07:10:28
669 αν θες να εισαι ακριβης (στο fo η "σταγονα" ειναι αναποδα = 9)

Edited by - wolfowitz on 28/06/2005 07:11:16

ESOTERISMOSΝέο Μέλος
28/06/2005, 12:23:54
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,

ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΤΕ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΤΕΧΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η VODAFONE ΘΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

Ο WALT DISNEY ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ SUPERNATURAL.GR ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙA PHOTOS ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ WALT DISNEY"

ΚΟΡΙΝΑΚΙ

skepticΜέλος
28/06/2005, 12:59:32
Το σηματάκι της vodafone δεν είναι άλλο από τον ουροβόρο όφι , ένα μασονικό σύμβολο του αποκρυφισμού.

Η ..."σταγόνα" που σχηματίζεται στο κέντρο σύμφωνα με κάποιες πήγες συμβολίζει την πτώση της ψυχής.

Με την KKK δεν νομίζω να έχει κάποια άμεση σχέση η βρετανική πολυεθνική αν και τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτό τον τρελόκοσμο!

...To be or not to be. That is the question.

ConquerorΜέλος
28/06/2005, 14:45:50
Επισης εχω διαβασει οτι τα Στρουμφακια εχουν καπια σχεσι με τους ΚΚΚ. Διοτι ολοι ειναι ιδιοι, φορανε ασπρο σκουφο, εκτος το "αφεντικο" που φοραει κοκκινο! Εχουνε μια γυνεκα η οπια ειναι ξανθια! Στο Original οι κακοι λεγονται Gargamel και η γατα Azrael. Και οι δυο εχουν εβραϊκο ονομα και το Azrael θυμιζει Israel...

Xotchipilli2Μέλος
28/06/2005, 15:56:04
Mια δικιά μου σκέψη.

Αν όντως η Vodaphone έχει κάποια σχέση ή μυστικιστική προέκτασή γιατί να συμπεριλάβουν στο λογότυπό τους ένα σημάδι που ίσα-ίσα σε κοινά Ελληνικά τους βγάζει κάρτα? Αυτό είναι η γενικότερη μου απορία για εταιρίες που χρησιμοποιούν μυστικιστικά σύμβολα...

Απο την άλλη και Kux Klux Klan να γράψουν μέσα στο σύμβολό τους,πολλοί λίγοι θα τους ενοχλήσουν,είναι σχετικά ασφαλής πρακτική

Reality: A serotonine induced Hallucination?

ConquerorΜέλος
28/06/2005, 16:06:35
quote:
που ίσα-ίσα σε κοινά Ελληνικά τους βγάζει κάρτα?

Δεν καταλαβα τι θες να πεις;

Xotchipilli2Μέλος
28/06/2005, 17:07:14
Πήγενε για το κυρίως μήνυμα,δηλαδή αν πχ ανοίξω μια εταιρία ,είμαι πές οπαδός του ναζισμου και ενσωματώσω στο λογότυπό μου την Σβάστικα, αυτό αμέσως υποδυκνύει σε κάποιον ενδιαφερόμενο τα πιστεύω μου και σχετίζει άμεσα την εταιρία με πεποιθήσεις μη αποδεκτές απο το σύνολο.Κατι τέτοιο δεν θα συνέφερε ούτε απο άποψη μυστικότητας ούτε απο οικονομική!

Reality: A serotonine induced Hallucination?

ConquerorΜέλος
28/06/2005, 17:25:48
Δεν ξερουμε τι λεφτα πεφτουν εκει.. απλα σπονσορας μπορει να ειναι.

30/06/2005, 10:31:05
Κι έλεγα κι εγώ...

Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει το σήμα της ΚΚΚ...?

Ναι. Πρόκειται για το σήμα του ΛΑΟΣ, του κόμματος του Καρατζαφέρη.

Ουστ !!! Κοπρόσκυλα.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

skepticΜέλος
30/06/2005, 12:48:43
Ναι όντως και το σήμα του ΛΑΟΣ θυμίζει ΚΚΚ αλλά περισσότερο COMBAT 18 για όποιον ξέρει...

Τωρα για τις μεγάλες εταιρείες είναι απλό γιατί χρησιμοποιούν σύμβολα αποκρυφισμού.
Τα αφεντικά είναι συχνά υψηλόβαθμοι μασόνοι και τους αρέσει να παίζουν το δικό τους εσωτεριστικό παιχνίδι. Μπορεί να πεί κανείς ότι είναι μια μορφή ειδικής επικοινωνίας μεταξύ τους!

Όσο για την KKK αυτή είναι K=11 , 11+11+11 = 33
Ο υψηλότερος βαθμός στο σκωτικό δόγμα.

...To be or not to be. That is the question.

skepticΜέλος
30/06/2005, 13:01:56
ΛΑΟΣ + ΚΚΚ + Combat 18

HfaistosΜέλος
30/06/2005, 14:24:11
Kala nomizw oti polloi edw mesa exete ksefygei poly synomisia kai kako.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

ConquerorΜέλος
30/06/2005, 14:45:57
νομιζεις...

HfaistosΜέλος
30/06/2005, 17:11:07
OK ase me na nomizw tote.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

30/06/2005, 17:53:18
wolfowitz

669 αν θες να εισαι ακριβης (στο fo η "σταγονα" ειναι αναποδα = 9)

πανω σε αυτο που λες wolfowitz το προχωρησα περισοτερο και πιστευω οτι ειναι το εξης

6 ατομα που θελουν να <<κανουν>> 69 αλλα μεσολαβουν τα daf=416 αυτο το νουμερο εχει δωθει στον κανονα της θρησκειας που λεει οτι το σεξ για ευχαριστηση ειναι αμαρτια και πρεπει να γινετε μονο για αναπαραγωγη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Oculatis AbisΜέλος
30/06/2005, 21:07:45
quote:
Skeptic:
Το σηματάκι της vodafone δεν είναι άλλο από τον ουροβόρο όφι , ένα μασονικό σύμβολο του αποκρυφισμού.

Από καθολικό ναό στη Φλωρεντία. Το φωτογράφησα εγώ:

Όπως βλέπουμε πριέχει τρία σε ένα: ανοδικό τρίγωνο (χρησιμοποιείται στον Τεκτονισμό), παντεπόπτης οφθαλμός (επίσης...) και ουροβόρος όφις. Άλλη μία ταύτιση του χριστιανισμού με τον Τεκτονισμό! Είδατε πόσο εύκολα βάζω στάμπες; Είπατε τίποτα κύριε Skeptic;

sub rosa

TyphwnasΜέλος
02/07/2005, 16:18:50
quote:
Γεια σας,

ανοιγω αυτο το Thread διοτι μου φενεται πολυ παραξενο, ποσο μιαζουν τα συμβολα της Vodafone και τον ΚuKluxKlan.

Αμα προσεξεται το συμβολο της Vodafone εχει και το 666, τα οπια σχηματιζονται απο της κοκκινες σταγονες.

Θες να πεις δηλαδη πως τα προϊοντα της vodafone δεν απευθυνονται σε μαυρους, η δεν δουλευουν μαυροι στην πολιεθνικη αυτη εταιρια?

HOME SWEET HOME
ConquerorΜέλος
02/07/2005, 22:02:59
quote:
Θες να πεις δηλαδη πως τα προϊοντα της vodafone δεν απευθυνονται σε μαυρους, η δεν δουλευουν μαυροι στην πολιεθνικη αυτη εταιρια?

ΟΤΙ ΝΑΝΕ!

Αμα ξερεις τι ειναι Sponsor θα ξερεις και τι θελω να πω!

HermesΜέλος
03/07/2005, 15:01:40
quote:

ΟΤΙ ΝΑΝΕ!

Αμα ξερεις τι ειναι Sponsor θα ξερεις και τι θελω να πω!

Ναι...
Που κολαει αυτο...?

quote:

Μηπως δουλευουν και για το Σατανα?

quote:
Όπως βλέπουμε πριέχει τρία σε ένα: ανοδικό τρίγωνο (χρησιμοποιείται στον Τεκτονισμό), παντεπόπτης οφθαλμός (επίσης...) και ουροβόρος όφις. Άλλη μία ταύτιση του χριστιανισμού με τον Τεκτονισμό! Είδατε πόσο εύκολα βάζω στάμπες; Είπατε τίποτα κύριε Skeptic;

ΑΑ δηλαδη λες, οτι ο οφις ειναι πρωτογεννης του μεανδρου...
Μπορω να υπενθυμισω λογια καποιου τιποτενιου φιλοσοφου, οτι:

quote:
Στον κύκλο η αρχή και το τέλος είναι το ίδιο.[

quote:
Τα πάντα ρέουν και τίποτα δε μένει, τα πάντα κυλούν και τίποτα δε μένει σταθερό

quote:
Στον κοχλία του λευκαντή, η ευθεία και συγχρόνως κυκλική περιστροφική φορά είναι μία και η αυτή

Αυτα τα ειπε ο Ηρακλειτος, και οχι ο kelvin(33).

quote:
Αμα προσεξεται το συμβολο της Vodafone εχει και το 666,

Να φωναξουμε το Χριστο να κατεβει να σκοτωσει το σατανα μεσα στο σημα της Vodafone-Satanfone.
Βλεπεται στα αριστερα κατω, που ειναι κομμενη η γωνια, εκει αμα κανεις invert colours θα βγει ο Καζαμπουμπου, και αμα αρθροισης την αριθμιτικη αξια των γραμματων Vodafone και προσθεσεις τη λεξη καμπαλα/2 θα βγει 666.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."