ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- - - - { ο Ά γ ν ω σ τ ο ς Υμηττός } - - - - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- - - - { ο Ά γ ν ω σ τ ο ς Υμηττός } - - - - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Βρίλ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
17/11/2003, 19:34:15
Αγαπητό "ξωτικό" είναι καλύτερο να σεβαστούμε την άποψη των δημιουργών του θέματος, που επιθυμούν την μη συνέχιση του.
Όσον αναφορά την λυπηρή σε κάθε περίπτωση αποχώρηση ενεργών και αξιόλογων μελών, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, και δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά άλλωστε. .

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

drumx13Μέλος
17/11/2003, 19:39:05
μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα κυριοι δεν νομιζω οτι ο ραμογλου εφυγε νομιζω οτι θα παρει λιγες μερες αδεια
και θα το.... φιλοσοφιση
Αλωστε ο τολις που ξερω δεν παραδιδεται .... αλλα τα λεει χυμα και τσουβαλατα

και μπραβο του

....μονο λιγο καιρο ξαποστενει....

Ετσι δεν ειναι τολις

ματς -μουτς

Εν αρχη

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

17/11/2003, 20:39:55
Ντραμξ για να λες κατι τετοιο ισως να ξερεις κατι παραπανω ισως και οχι.Εγω απλα ειπα οσα ειπα με την εναμιση χρονο καθημερινη επαφη μαζι του και την αναποφευκτη ισως βαθμιαια γνωση του χαρακτηρα του.
Απο οτι λοιπον ξερω θεωρω οτι για να ειπε κατι τετοιο το εννοει.
Ισως παλι βεβαια να εχω σχηματισει λαθος εντυπωση για τον χαρακτηρα του οποτε να μην ισχυει οτι ειπα.
Θα δειξει το μελλον
Φιλικα (την λενε τοσο συχνα τελευταια εδω μεσα αυτη την λεξη που την κολλησα) Το ξωτικο

Edited by - Το ξωτικό on 17/11/2003 20:41:55

17/11/2003, 20:52:49
Συντονιστη και μελος Πλωτινε σεβαστη η αποψη σου και πραγματικα δεν θα θελα να ανοιξω νεο μετωπο απλα εκφραζω την λυπη μου,οπως εκαναν αλλα τοσα μελη οταν αποχωρησε <εθελουσια και εθελοντικα> καποιο αξιολογο μελος.
Απο εκει και περα ο καθενας ας καθησει να σκεφτει το τι και πως και το γιατι και το γιατι δεν οσο αφορα τον ρολο του στην εξελιξη ως εδω.
Δεν ειναι δικη μου δουλεια να πω πως να γινει διαχειριση απο κανενα απλα λεω οτι ολοι οσοι εμπλεκονται σε αυτες τις ιστοριες ισως πρεπει καποια στιγμη να σκεφτουν το κατα ποσο εχουν παιξει ρολο τα λογια τους(γιατι μονο για λογια μιλαμε εδω μεσα) και ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω .

Καλο σας βραδυ

Η δικη μου παρενθεση εδω κλεινει.
Καλα να περνατε

17/11/2003, 21:13:03
Θα κλείσω και εγώ εδώ συμφωνώντας με το ξωτικό.

Θα ήθελα ομως πρίν κλείσω να σας πώ το πόσο λυπηρό είναι για μας τα ``απλά μέλη`` να χάνουμε εναν συνομιλητή.

Ισως για την ηγεσία του εσωτερικά να είναι αναλώσιμος.
Για μάς οχι....

Αllzzaro

17/11/2003, 21:13:16
Καλησπέρα σας κι από μένα!
Απ'ότι βλέπω, το θέμα αυτό - ζωή νά'χει - συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Θα απευθύνω τη δική μου απάντηση κυρίως στην φίλη μας το ξωτικό, μιας και σχετικά με τα ερωτήματα που τέθηκαν από τα άλλα μέλη, είχα καταθέσει σε προηγούμενη σελίδα την άποψή μου.

quote:
Ειδα να εχει γινει ετουτο το φορουμ ενα ,συγχωρειστε με για την εκφραση,ξεφραγο αμπελι χωρις καμια επιτηρηση απο τον δημιουργο του η απο τα ατομα που εχει βαλει να το προσεχουν (οποια και να ειναι αυτα)
(οι δυο τρεις συντονιστες που εχω δει μονο ειναι λιγοι για ενα φορουμ με την εκταση του εσωτερικα) και καμια προθεση βελτιωσης παρα τα οσα βλεπω καθε τοσο να λεγονται.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό των φόρουμ ως "ξέφραγο αμπέλι".
Είναι - στις περιπτώσεις που κάποιος χώρος θέλει και προσπαθεί να εκφράσει την ισορροπία - δύσκολο να ακροβατείς μεταξύ της υπερβολικής αυστηρότητας και επιτήρησης, αλλά και της ελευθερίας των μελών να εκφράζονται, να κάνουν κάποια λάθη μαθαίνοντας από αυτά, και γενικά να μην γράφουν σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο. Νομίζω όμως, πως ακριβώς κάτι τέτοιο έχουν όσο το δυνατόν προσεγγίσει τα φόρουμ του ESOTERICA, και αυτό είναι ίσως και το μυστικό της επιτυχίας τους, της δημοτικότητάς τους, αλλά και της προσφοράς τους σε τόσα μέλη που συμμετέχουν στις συζητήσεις.
Δεν θα ήταν ευχάριστο σε κανέναν από εμάς, κάθε φορά που πάει να γράψει, να νιώθει έναν συντονιστή πάνω από το κεφάλι του
- κάτι τέτοιο άλλωστε έχει ειπωθεί νωρίτερα στο τόπικ αυτό, αν η μνήμη μου δεν με απατά. Από την άλλη, νομίζω ότι είναι πολυάριθμα τα παραδείγματα, όπου συντονιστές επεμβαίνουν σε διάφορα προβλήματα, αλλά κι όταν δεν το κάνουν, συνήθως μένουν ως παρατηρητές σεβόμενοι το δικαίωμα των μελών, ακόμα και να υψώσουν κάπως τη φωνή μεταξύ τους. Μέχρις ενός ορίου βέβαια, όπου όταν αυτό τίνει να ξεπεραστεί, τότε και επεμβαίνει κάποιος συντονιστής.

Γράφεις επίσης, ότι οι συντονιστές είναι λίγοι για την τόση ανάπτυξη των forums του ESOTERICA.
Εδώ θα παραθέσω κάποια στοιχεία που αφορούν εμένα προσωπικά, κι αυτό γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω να λυθούν οι απορίες σχετικά με το πως γίνεται κάποιος συντονιστής.
Στη δική μου λοιπόν περίπτωση (που δεν πιστεύω να είναι και η εξαίρεση...), κάποια στιγμή γνωρίστηκα με τα υπόλοιπα μέλη της τότε συντονιστικής επιτροπής, πέρασαν 2 μήνες. Μετά μου προτάθηκε να γίνω συντονίστρια, πέρασαν ακόμα 1-2 μήνες. Τέλος μπήκε ο συγκεκριμένος τίτλος δίπλα από το όνομά μου περίπου μετά από 1 μήνα από τότε που μου έγινε η πρόταση και δέχτηκα να αναλάβω την ευθύνη, μέχρι την τοποθέτησή μου (τότε) στο forum της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ σε συνολικό διάστημα 5 μηνών από τότε που ήρθα αρχικά σε επαφή με την συντονιστική ομάδα του ESOTERICA.
Πιστεύω δε, ότι ακόμα δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι αντιπροσωπεύω πλήρως τον ρόλο αυτό, γιατί δεν είναι μία θέση στάσης, αλλά ένας ρόλος σε εξέλιξη.

Είναι λοιπόν ευθύνη μεγάλη, και γιαυτούς που επιλέγουν, αλλά και γιαυτούς που επιλέγονται στον ρόλο του συντονιστή, και η βιασύνη (που θα μπορούσε να επιβληθεί λόγω ανάγκης), δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Το ίδιο ισχύει και για την ανάπτυξη του ESOTERICA.
Οπως λέει και η παραδοσιακή κινέζικη παροιμία:
"Η βιάση ψήνει το ψωμί, μα δεν το καλοψήνει!"

(ωχ, λάθος, δεν ήταν κινέζικη. Ιταλική είναι )

Σας ευχαριστώ όλους για την ανάγνωση του μηνύματός μου και για την ώρα, σας χαιρετώ!

αυτή...που τα κατάφερε!

17/11/2003, 21:41:18
Αγαπητή Αμαλία... Πράγματι λέμε να κλείσουμε το θέμα μιας και δεν δώθηκαν σαφείς απαντήσεις στο ερώτημα της εκλογής των συντονιστών.
Αλλά ...
quote:
Στη δική μου λοιπόν περίπτωση (που δεν πιστεύω να είναι και η εξαίρεση...), κάποια στιγμή γνωρίστηκα με τα υπόλοιπα μέλη της τότε συντονιστικής επιτροπής, πέρασαν 2 μήνες.

``Δηλαδή βασική προυπόθεση είναι να γνωριστεί κάποιος προσωπικά με τη ομάδα της συντονιστικής επιτροπής...???``

quote:
Μετά μου προτάθηκε να γίνω συντονίστρια, πέρασαν ακόμα 1-2 μήνες

Σου προτάθηκε να γίνεις συντονίστρια επειδή γνωρίστηκες με την ομάδα?
ή σε έκριναν ικανή ... δεν μας διευκρινίζεις..
Εφόσον μπαίνεις στον κόπο να μας διαφωτίσεις κάνε το σωστά.

Πές μας τί ήταν αυτό που τους έκανε να πιστεύουν οτι είσαι ικανή για να συντονίζεις?? Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ξεχωρίσεις απο τα αλλα μέλη...??? Αμάν πιά με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε

17/11/2003, 22:50:14
Καλησπέρα allzzaro

Καταρχήν, με προσβάλλεις με τον τρόπο που μου ζητάς διευκρινίσεις, αν και - όπως είδες - έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ στο να διαλευκανθεί το ζήτημα: "πως γίνεται κάποιος συντονιστής"
Τηλεπάθεια όμως...δεν έχω!
Αρα, θα μπορούσες απλά να μου ζητήσεις να διευκρινήσω κάποια πράγματα και βέβαια να μην βγάζεις δικά σου συμπεράσματα από τα λεγόμενά μου, βάζοντάς με να δικαιολογηθώ πάνω σε πράγματα που δεν είπα.
Οπως, το παρακάτω:

quote:
``Δηλαδή βασική προυπόθεση είναι να γνωριστεί κάποιος προσωπικά με τη ομάδα της συντονιστικής επιτροπής...???``
...
Σου προτάθηκε να γίνεις συντονίστρια επειδή γνωρίστηκες με την ομάδα?

Βέβαια, θα σου απαντήσω, μιας και σέβομαι το δικαίωμά σου να ρωτάς, και το να ζητάς διευκρινήσεις επίσης.

Για να γίνει κανείς μέλος της συντονιστικής ομάδας, λόγικο είναι να έρθει καταρχήν σε προσωπική επαφή με τους υπευθύνους του τόπου.
Δεν είναι όμως λόγος η προσωπική επαφή, για να γίνει κάποιος συντονιστής.
Θα μπορούσες εσύ να φανταστείς κάτι διαφορετικό;
Δηλαδή, αν είχες ένα δικό σου site και για τους x λόγους έκρινες ότι κάποιο μέλος θα μπορούσε - σύμφωνα με τα κριτήριά σου - να συνεργαστεί μαζί σου, δεν θα το γνώριζες πρώτα κι από κοντά; Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει;

Η μετάβαση από "μέλος του ESOTERICA" σε "πιθανό συνεργάτη" και η ανάθεση του συντονιστικού ρόλου τελικά, είναι μία διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο, ώστε και να αξιολογηθεί το άτομο, αλλά και για να κρίνει, αν θέλει κι αν μπορεί να αναλάβει την υπευθυνότητα αυτή. Ελπίζω τώρα, να διευκρινήστηκαν τα παραπάνω γραφόμενά μου.

Τέλος, σχετικά με την τελευταία σου ερώτηση:

quote:
Πές μας τί ήταν αυτό που τους έκανε να πιστεύουν οτι είσαι ικανή για να συντονίζεις?? Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ξεχωρίσεις απο τα αλλα μέλη...???

πιστεύω ότι όλα τα μέλη του ESOTERICA ξεχωρίζουν. Κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλο, επειδή είναι συντονιστής! Καθένας είναι κατάλληλος για κάτι. Η διαφορετικότητά μας, δεν σημαίνει ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ή μικρότερη ποιότητα.
Κατόπιν της παρατήρησής μου αυτής, για την πληρέστερη απάντηση στην ερώτησή σου σε παραπέμπω στα μηνύματα του Admin, μιας και δεν με διάλεξα εγώ, απλά είχα κάθε διάθεση να βοηθήσω στον ρόλο αυτό, όταν μου ζητήθηκε.

Αλλά μιας και ρωτάς,
πες μου εσύ τι πιστεύεις

αυτή...που τα κατάφερε!

17/11/2003, 23:20:10
Αγαπητή Αμαλία...

Δεν είχα καμμία πρόθεση να σε προσβάλλω.
Εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο γράφεις και συντονίζεις στο εσωτερικά.

Δεν έπρεπε ομως να προσβληθείς γιατί μόνη σου προθυμοποιήθηκες να μας βγάλεις απο την απορία το πως γίνεται κανείς συντονιστής.
Παρά την προσπάθεια σου εμένα προσωπικά δεν με κάλυψες.
Και οχι απλά δεν με κάλυψες αλλά μου δημιουργείς νέες απορίες για το επτασφράγιστο μυστικό του ``συντονιστή``.

Τώρα ομως θα μου επιτρέψεις να σου πώ εγώ οτι με προσβάλλεις και προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου απο την στιγμή που γνωρίζεις και δεν μου απαντάς ευθέως.
Τι με παραπέμπεις στον admin να μου πεί τί?
Μου απάντησε και με κάλυψε όσο με κάλυψες και εσύ?

quote:
Αλλά μιας και ρωτάς,
πες μου εσύ τι πιστεύεις

Σας παραπέμπω σε προηγούμενα .. διαβάστετα ...

Ας είναι εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για αξιώματα. Τα μισώ.
Οπως επίσης μισώ τις αντιπαραθέσεις... μόνο σε κακό μου βγαίνουν.

Δεν ξέρω αν κάτι απο όλα αυτά σε προσβάλλει και πάλι αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μην μου κρατάς κακία.

Φιλικά
allzzaro

17/11/2003, 23:54:58
καλέ μου alzzaro,

με συγχωρείς και μένα αν σε πρόσβαλλα, και δεχτή η συγνώμη σου, και στο θέμα τώρα,

σου παραθέτω τα λόγια του admin, στα οποία αναφερόμουν:

quote:
Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή τη στιγμή, ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί και να αποδεχτεί χωρίς αισθήματα απογοήτευσης ή πικρίας εάν ταιριάζει και μπορεί να λειτουργήσει στην μία ή την άλλη θέση("ρόλο") και αν θα πρέπει να δοκιμαστεί και να προσφέρει κάπου αλλού. Υπάρχει και ο απαραίτητος βαθμός ωριμότητας και η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.
...
Για να ξεκαθαρίσω μία και καλή τα πράγματα:
"Η ΕΠΙΛΟΓΗ των Συνεργατών του ESOTERICA και το ποιοι από αυτούς θα έχουν Συντονιστικό Ρόλο είναι αποκλειστική Ευθύνη του Υπεύθυνου του Τόπου. Η επιλογή γίνεται στην βάση κριτηρίων που αφορούν την Ηθική, την Διάθεση Προσφοράς - κυρίως - αλλά και τις επιμέρους Ικανότητες."

Όποιο Μέλος θεωρεί ότι "αδικήθηκε" από την επέμβαση κάποιου Συντονιστή ή Διαχειριστή ή θίχτηκε από τα γραφόμενά του μπορεί, και πρέπει, να επικοινωνήσει καταρχάς με τον ίδιο τον Συντονιστή και κατά δεύτερο λόγο με τον Admin για να γίνει προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση εάν πραγματικά διαπιστωθεί πρόβλημα οποιουδήποτε τύπου.

Αυτό είναι και το περισσότερο που μπορώ να κάνω, για να βοηθήσω στην κατανόηση του πως γίνεται κάποιος συντονιστής.
Από κει και πέρα, εμένα μου αρκεί το γεγονός ότι ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε από τα άτομα που με επέλεξαν, και όπως για κάθε κομματάκι αυτής της ιστοσελίδας, κάποιοι άνθρωποι ξενύχτησαν για να τη φτιάξουν (και το αποτέλεσμα το βλέπουμε κι εγώ κι εσύ), αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι έχουν κάθε ηθικό δικαίωμα, αλλά γνωρίζουν και τις ανάγκες του τόπου, για να κάνουν τις επιλογές τους.

Και προσωπικά, μέσα στη δημιουργική ομάδα ,μέσα στα φόρουμς, αλλά και μέσα στο site ολόκληρο, εγώ έχω διακρίνει αγάπη και καλή πρόθεση.

αυτή...που τα κατάφερε!

thothΙδρυτικό Μέλος
18/11/2003, 01:51:07
Είπα να μην ξαναγράψω αλλά βλέπω το γαιτανάκι να συνεχίζεται και κάποια απλά λόγια να μην έχουν ειπωθεί ακόμα.

Allzzaro, η ικανότητα της κρίσης δεν είναι ούτε μαθηματικά, ούτε μάρκετινγκ.

Και εκτός αυτού η κρίση σε κάθε μία περίπτωση είναι διαφορετική.

Όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο Esoterica, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να βάλουν αυτά τα άρθρα, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να μεταφράζουν αυτές τις ειδήσεις, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να κάνουν αυτό το forum, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να έχουν αυτούς τους κανόνες συζητήσεων, έτσι έκρινε και ο ADMIN ότι κάποια μέλη, με τον τρόπο που συζητούν, με το επίπεδο συζήτησης που έχουν και με την προσφορά τους, καθώς και με το πως διαχειρίζονται τις καταστάσεις και τις διαφωνίες, μπορούν να δοκιμαστούν ως Συντονιστές.

Ποιο είναι το παράλογο και το περίεργο; Έχει κάνει κάποιος όλο αυτό που λέγεται Esoterica και που φιλοξενεί όλους μας και ξαφνικά μας ξυνίζει πως επιλέγει τους Συντονιστές; Μας δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάζουμε το δάχτυλο; Όπως έχει σκεφτεί και έχει στήσει όλη αυτήν την προσπάθεια έτσι λειτουργεί και σε αυτό το σημείο. Εδώ κολλήσαμε τώρα;

Εάν εμπιστεύεσαι και εκτιμάς όλη αυτήν την προσπάθεια τότε είναι πολύ απλό να σκεφτείς ότι αυτός που το έκανε έτσι, είναι ικανός και αρμόδιος να δει και να δοκιμάσει ποιοι μπορούν να τον βοηθήσουν. Με τα ίδια κριτήρια λειτουργεί όπως σε όλα τα άλλα. Και το δένδρο φαίνεται από τους καρπούς του. Εάν δεν σου αρέσουν οι καρποί κατέβα από το δένδρο. Εάν σου αρέσουν φά' τους.

Τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε; Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Να αναγκάσουμε(και μερικές φορές και με τσαμπουκά) στον υπεύθυνο όλου αυτού του site να κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με την γνώμη μας; Ή να του βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό για να μας πει γιατί έκανε τον ΠΛΩΤΙΝΟ ή την Αμαλία π.χ. Συντονιστές ή γιατί π.χ. αποδέχτηκε την δική μου παραίτηση από Διαχειριστής;

Και ποιος σου είπε, πάλι, ότι με τα ίδια στοιχεία στο μυαλό τους, δύο άνθρωποι θα είχαν την ίδια κρίση. Και βέβαια δεν θα είχαν, γιατί το θέμα της κρίσης είναι θέμα ωριμότητας και εμπειρίας και όχι απλά γνώσης και στοιχείων.

Δεν θα πούμε σε κάποιον που έχει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη προσπάθεια πως να κάνει την δουλειά του. Κι αν θέλουμε να την πούμε, να την πούμε ευγενικά, να κάνουμε τις προτάσεις μας και ας πάει στο παλιάμπελο. Αλλά να θέλουμε να τον πιάσουμε από τον λαιμό και να τον κάνουμε να "μολογήσει", λέγοντας "Βρε άτιμε, θα μας πεις, πως κάνεις τους Συντονιστές ή θα σε πνίξω (στις κατηγορίες);", εεε νομίζω ότι φτάνει στα όρια του θράσους.

Ο ADMIN τους ακούει όλους κι έτσι πρέπει να κάνει, και μετά αποφασίζει την πορεία και τις αλλαγές που χρειάζονται, καθώς και τα πρόσωπα που κρίνει (από την συμμετοχή τους) ότι μπορούν να τον βοηθήσουν και θα κριθεί από το αποτέλεσμα.

Αυτοί είναι οι κανόνες πάνω, κάτω, σε κάθε forum. Ποια θα είναι τα κριτήρια, πως θα τα τσεκάρει ο ADMIN εάν ισχύουν, πως θα βοηθήσει τους Συντονιστές, κ.λπ. αυτά είναι προσωπικά του κριτήρια και δεν γίνεται αλλιώς. Αυτό είναι καλύτερο από το "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει". Το είδα κι αυτό και δεν μ' άρεσε.

Όσο για τα μέλη που επιλέγουν να αποχωρήσουν, είναι κρίμα και όσο πιο αξιόλογοι είναι τόσο πιο κρίμα είναι, αλλά ας αφήσουμε τον καθένα να κάνει τις επιλογές του με τα δικά του κριτήρια που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά από τα δικά μας. Κι εγώ έχω στεναχωρεθεί τόσα χρόνια που κάποια αξιόλογα μέλη σταμάτησαν να γράφουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους αλλά κατάλαβα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ότι αυτό είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει παντού και άρα κι εδώ μέσα. Το θέμα δεν είναι τόσο γιατί κάποιος αποχωρεί αλλά γιατί μένω εγώ και τι θέλω να κάνω εδώ, κι αν το κάνω. Αυτό σκέφτομαι εγώ κάθε ημέρα και αυτό με απασχολεί. Αυτή είναι η δική μου προσωπική ευθύνη.

Ξαναλέω, για να μην με προλάβουν κάποιοι καλοθελητές. Όλα αυτά που λέω είναι απόψεις του ΤΗΟΤΗ, και δεν δεσμεύουν κανέναν παρά μόνο εμένα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

drumx13Μέλος
18/11/2003, 02:10:47
Επανερχομαι στο θεμα διοτι δεν εχω μαθει στην αυτολογοκρισια
και ουτε προκειτε. ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Ενα δυο καφεδακια υποθεση.... ή κανα κερασματακι ή να το πως ποιο απλα δημοσιες σχεσεις.... ειναι λοιπον ο συντονιστης...

Υποθετω αμαλια οτι ετσι ανιδιοτελεις που εισαι θα τα κερασες εσυ.

και με δυο καφεδες ή οποιδοιποτε αλλο τροπο γνωριμιας νομιζεις οτι εξαγορασες το δικαιωμα να παρεμβαινεις στην οποιαδοιποτε κουβεντα ΜΟΥ το τονιζω... ΜΟΥ...
για να την βαλεις στον ισιο δρομο

εισαι μακρια νυχτωμενη κουκλα μου.

Εμεις.... (πληθυντικος μεγαλοπρεπειας)

φαγαμε χρονια στα θρανια για ερθεις εσυ και ο "καθε εσυ".... που κατα τα αλλα προσφερεις στο φορουμ ανιδιοτελη κερασματα εεεε ....χμμ ....
εργασια και προσφορα εννοω ....
για να με λογοκρινεις???

ακομα και αν σου πηρε

quote:
σε συνολικό διάστημα 5 μηνών από τότε που ήρθα αρχικά σε επαφή με την συντονιστική ομάδα του ESOTERICA.

που μπορει να σου κοστισαν περισοτερο απο δυο καφεδες.

Ουτε να το συζητας.

και καλα κουκλα μου εσυ δεν ρωτησες να μαθεις με ποια κρητιρια επιλεχτηκες?

Αφου δεν ξερεις τα κρητιρια δηλαδη για ποιο ιδιαιτερο λογο επιλεχτηκες πως θα μπορεσεις να καταλαβεις ποτε αν κανεις καλα την δουλεια σου?

Τωρα θα μου ξανα-πει καποιος οτι προσπαθω να δημιουργησω "δυσαρεσκεια" στα μελη.

quote:
υπάρχει μία προσπάθεια δημιουργίας Τεχνητής Αναταραχής, Σύγκρουσης και Κινδυνολογίας από κάποιους συγκεκριμένους και ελάχιστους στον αριθμό ανθρώπους με σκοπό να γεννήσουν Αμφιβολίες και Δυσαρέσκεια σε Μέλη των Forums καθώς και στους Φίλους, Επισκέπτες και Συνεργάτες του ESOTERICA.

λυπαμαι αν πιστευεται κατι τετοιο
διοτι εγω πιστευω οτι τα μελη εχουν την δικη τους γνωμη ηδη και δεν περιμενουν εμενα.... κυριε

Υ/Γ προς την συντονιστικη ομαδα

βαζω ενα μπουκαλι σε παραλια μερια οπου θελετε ...να γνωριστουμε μπρε!!!

nο hard feelings

ματς- μουτς
Εν Αρχη
Freedom

drumx13Μέλος
18/11/2003, 02:22:12
ναι ΤΗΟΤΗ εχεις δικιο και κανεις δεν εχει τα μεσα(μηχανηματα) να ονομασει καποιον συντονιστη... πλην του αδμιν

αλλα εμεις τα μελη...ή σωστοτερα εγω ο drumx13 εχω καθε δικαιωμα να κρινω τις οποιες επιλογες οποιουδοιποτε και οποιος δεν αντεχει την κριτικη να μην κανει επιλογες.
ή να μην αναλαμβανει ρολους που να εχουν να αντιμετωπισουν κριτικη

αυτα

ματς- μουτς

Εν αρχη

fredom

thothΙδρυτικό Μέλος
18/11/2003, 09:53:42
Έχεις δίκιο Drumx13 που κάνεις αυτήν την κριτική.

Τους τα 'λεγα, κι εγώ τους αγύρτες "όχι άλλους καφέδες ρε παιδιά!"

Τίποτε αυτοί ! Για να γίνουν Συντονιστές, οι αφιλότιμοι, κατάφεραν να τον κάνουν εξαρτημένο και υπερτασικό τον ADMIN.

Για αυτό και εγώ τα παράτησα. Για ανθρωπιστικούς λόγους

"Έκαστος στο είδος του, και ο ADMIN μας στον καφέ του."

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

OannesΜέλος
18/11/2003, 10:20:10
Αγαπητοί φίλοι

Εκ προοιμίου θέλω να τονίσω οτι η προσφώνηση δεν έχει τυπικό χαρακτήρα αλλά ουσιαστικό και απευθύνεται προς όλους ανεξαιρέτως.
Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο αλλά όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, αλλά και σε άλλο topic, απο αυτά που κατά καιρούς μας έχουν πληγώσει, θεωρώ πως είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απο όσα, ενδεχομένως, μας χωρίζουν.
Nα προσθέσω επίσης πως θεωρώ ευτυχές το γεγονός οτι υπάρχει ένας τέτοιος χώρος στο ελληνικό διαδίκτυο - και μακάρι να υπήρχαν άλλοι 100 - (με τα στραβά του και τα λάθη του, βεβαίως), για να μπορούμε να συζητάμε θέματα που δεν είναι ευκόλως συζητήσιμα στη νεοελληνική πραγματικότητα που, δυστυχώς εν πολλοίς, εμφορείται απο τάσεις φανατισμού, προλήψεων και μισαλλοδοξίας. Ο ρόλος όλων μας, λοιπόν, ποιός είναι;
Να αναλωνόμαστε, ως γνήσιοι «ελληναράδες», σε μεταξύ μας φαγωμάρα
ή
να ανταλλάσουμε μεταξύ μας λίγο απο το περίσσευμα της ψυχής μας, της ενέργειάς μας, του χρόνου μας και των όποιων γνώσεών μας, προκειμένου να κάνουμε έστω μισό βήμα προς τη σοφία ;

Υ.Γ. Συντονιστής για μένα είναι εκείνος που πρώτα απο όλα μπορεί να συντονίσει τον εαυτό του κι ευτυχώς εδώ μέσα έχω δει δεκάδες ή και εκατοντάδες συντονιστές απο τους οποίους διδάσκομαι καθημερινά· και δεν εννοώ απαραίτητα όσους συμφωνώ μαζί τους

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME

Edited by - Oannes on 18/11/2003 10:24:29

lencolasΜέλος
18/11/2003, 10:28:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ?
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΟΣΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ?
ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ?
ΕΧΩ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ?
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ? ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟΝ?

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ADMIN ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ!

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ADMIN. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ "ΖΕΙ"!
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ....

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 18/11/2003 10:30:01

AIONΜέλος
18/11/2003, 10:38:23
προσέξτε μια λεπτόμερεια...
Το όλο παράπονο του DRUMX13 είναι μήν τυχον και παρέμβει κάποιος στη συζήτηση του γιατι μέχρι στιγμής δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο (εκτός απο κεί που ήρθαν αντιμέτωποι οι "μικτοί οικοδόμοι " με τους "γυναικόφοβους οικοδόμους" και γίνανε μπίλιες...)
Αρα έχουμε να κάνουμε με έναν νέο που φροντίζει για το μέλλον του!!

Το Εσωτέρικα παίδες θέλετε δεν θέλετε είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη και φιλελεύθερη εσωτερική προσπάθεια... Φιλοξενεί απο χαβαλέδες τύπου ramoglou, drumx και σία μέχρι ανθρώπους που έχουν εμβαθύνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο δρόμο του εσωτερισμού και πραγματικά μεταφέρουν ερεθίσματα στον κόσμο που ψάχνεται. Στις δύο αυτές άκρες καταφέρνει να ισοροπεί και να μην γίνεται γελοίο και ανούσιο όπως άλλα sites τέτοιου τύπου...
Είναι λογικό στο πέρασμα του χρόνου να γίνονται διάφορα... να δημιουργούνται παρέες απο ανθρώπους που βρίσκουν κοινά σημεία και αυτό είναι πραγματικά όμορφο... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να ξεφύγουμε απο τον αρχικό σκοπό ο οποίος είναι ένας .... ο Εσωτερισμός.

Εγώ θα ήθελα το Εσωτέρικα να είναι ένας χώρος οπου τα "ευκόλως εννοούμενα" όπως το αν υπάρχει θεός ή όχι θα παραλείπονται... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ... ή θα κάνεις ένα κλειστό club με ελιτίστικη διάθεση ή εν' ονόματι του πλουραλισμού και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών θα ρίξεις νερό στο κρασί σου, θα τους δεχτείς όλους και θα αφήσεις το "ποτάμι" να κυλήσει. Οπότε κατανοώ την στάση και την ηθελημένη απουσία των συντονιστών πολλές φορές και συμπέρανα οτι είναι ένα site που δεν προσπαθεί να περάσει κάποια "γραμμή"... Αναλογίζεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό ? αν όχι τότε δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει μεταξύ των εσωτερικών ομάδων και κινήσεων της χώρας μας...

Το εσωτέρικα είναι ένα εγχείρημα που μάλλον πέτυχε. Απο την άλλη είναι και μαγαζάκι... βγαίνει στην τηλεόραση, κάνει διαφημιστικές συνεργασίες ίσως να έχει και έσοδα.... ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ? Σαφώς και όχι... γιατι τις προάλλες ο thoth μου θύμισε να ξαναδιαβάσω το βιβλίο του Βιβεκανάντα!!! και μόνο γιαυτό ΑΞΙΖΕΙ η ύπαρξη του για εμένα... Μπαίνω μια μέρα το πρωί και βλέπω κάτι για τα ερμητικά κείμενα και σκέφτομαι "απο πότε έχω να τα διαβάσω τα ρημάδια" ? Ε για σκεφτήτε λίγο... ΜΗΠΩς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ? Τι σημασία έχει τώρα , το τι ρόλο βαράει ο admin ή ο thoth ή αμαλία και δεν ξέρω ποιός άλλος...
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ? Γίνεται... Μπορεί κάποιος να κατηγορήσει το εσωτέρικα οτι περνάει "γραμμή" ? οτι "φιμώνει" ? οτι ανήκει κάπου? Οτι δεν μπορεί κάποιος να πεί το "κοντό και το μακρύ" του?
Στην αρχή πίστευα οτι κάπου ανήκει γιατι έτσι έχω συνηθήσει με τις περισότερες κινήσεις στο χώρο... όμως η πορεία όλων αυτών των συζητήσεων που γίνανε με έπεισε για το αντίθετο. Δεν ανήκει πουθενά...Μπορεί κάποιοι συντονιστές να είναι προσκείμενοι, δεν είδα όμως δύο χρόνια τώρα κανέναν να θέλει να επιβάλλει "γραμμή"...
Για τον λόγο αυτό οι συντονιστές και ο admin είναι πετυχημένοι...

Οσο για το οτι χάλασε το εσωτέρικα....Είμαι στο εσωτέρικα απο την αρχή του , πρώτα χωρίς ψευδώνυμο, μετά με το ψευδώνυμο ananta,ΕοΝ και τώρα πια ΑΙΟΝ. Βλέπω πολύ κόσμο να γοητεύεται στην αρχή να απαγοήτευεται στη συνέχεια και πολλές φορές να αποχωρεί. Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στο χώρο του Εσωτερισμού... Οι άνθρωποι γνωρίζουν κάποια καινούργια πράγματα γοητεύονται , πέφτουν με τα μούτρα αλλά μώλις περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός η γοητεία δίνει την θέση της στην ανία και την παραίτηση κάτι σαν "πάμε για άλλα"...
Οπότε μερικοί που κλαίγονται για το ότι χάλασε το Εσωτέρικα ας κοιτάξουν λίγο αυτό το θέμα. Ναι μεν πήγε να γίνει χρυσό κουφέτο (κάτι που ξενίζει όσους έχουν μια σοβαρότητα) αλλά απο την άλλη δεν σταμάτησε ο thoth να ανεβάζει τις εργασίες του και πολλοί άλλοι να δημιουργούν ενδιαφέροντα θέματα... Μήπως ψιλοβαριούνται να ασχοληθούν πια με αυτά και απλά αναλίσκονται σε χαζοσυζητήσεις ? Μήπως ψάχνουν άλλα πράγματα?
Τι πάει να πεί "αξιόλογο μέλος" ? Σάμπως προετοιμάζουμε την νέα "διεθνή του Εσωτερισμού" και δεν το κατάλαβα και ψάχνουμε τον Λένιν μας ? Εδώ μπαίνει ο κόσμος και κάνει κουβέντα με γνώμονα το κοινό ενδιαφέρον για τον εσωτερισμό, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο δεν θα έπρεπε να γίνεται. Οποιος θέλει να κάνει "κολεγιά" είναι ελεύθερος αλλά εδω μέσα τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ενας το έφτιαξε, ένας πήρε το ρίσκο (αν νομίζετε οτι δεν έχει ρίσκο κοιμάστε),ένας έβαλε το χρήμα, ένας το διαχειρίζεται και αν ποτέ δώ οτι η "δουλειά χαλάει" παίρνω το καπελάκι μου και πάω σε άλλη παραλία...
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ...

18/11/2003, 11:18:29
Mια καλημέρα σε όλους...
Τελικά το να παρατηρεί κάποιος μέσα απο τη ΣΙΩΠΗ, έχει να μάθει ΠΟΛΛΑ...

Χάρις στην Αμαλία, ΜΑΘΑΜΕ πώς γίνεται κάποιος ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ!!!!
Νομίζω πώς το μήνυμά της ΗΤΑΝ αρκετά ξεκάθαρο, απόσπασμα του οποίου και παραθέτω ευθής αμέσως...

quote:

Εδώ θα παραθέσω κάποια στοιχεία που αφορούν εμένα προσωπικά, κι αυτό γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω να λυθούν οι απορίες σχετικά με το πως γίνεται κάποιος συντονιστής.

Σημείωση 1η: Παρατηρήστε ΚΑΛΑ τι δείχνει η εικόνα και ως γνωστόν, ΜΙΑ εικόνα ΧΙΛΕΣ λέξεις!!!

Χμμμμμμμ μάλιστα!!!!!!!
Βασικά ΔΕΝ κατάλαβα ΕΑΝ αυτό προτίνει η Αμαλία να ακολουθήσει το ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ αλλά και ΦΙΛΟΔΟΞΟ "μέλος" για να ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να γίνει Συντονιστής......
Το λέω ορμόμενος απο τη φράση που κλείνει κάθε μήνυμά της: "αυτή...που τα κατάφερε!"

Σημείωση 2η: Τα όποια πρόσφατα δημοσιεύματα περί "ιατρικών ερευνών για την ΠΡΟΛΗΨΗ του καρκίνου του μαστού", παρακαλώ να ΜΗΝ τα συνδιάσετε με τα παραπάνω, ΑΛΛΩΣΤΕ το δημοσίευμα ήταν ΨΕΥΤΙΚΟ....

Απο το φίλτατο Τρισμέγιστο, κρατήστε σας παρακαλώ πολύ ΜΟΝΟ αυτό που ανέφερε:

quote:
Όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο Esoterica...

Αναλογιστήτε στη λέξη - κλειδί "τέτοιο" και απο εκεί μπορείτε να έχετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....

Τέλος πάντων....
Εντύπωση πάντως κάνει το ότι οι ΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΩΝΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ, ΑΓΝΟΟΥΝ το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ τους "επέλεξαν" για αυτόν τον ΡΟΛΟ (και ουχί ΤΙΤΛΟ)...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει αναφέρει τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (άν υπήρξε τέτοια) που ακολουθήθηκε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ για να επιλεγούν ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...

Και μιάς και ΔΕΝ μου αρέσει να λέω για τους "άλλους" χωρίς η αναξιότης μου να τηρεί τις ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, θα σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ το ΠΟΙΑ διαδικασία ακολουθήθηκε με εμένα (τον μικρό και ανάξιο ανθρωπάκο....)

Μετά απο μια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΣΥΝΕΧΗ επαφή με τα forums ΑΜΑ ΕΠΙ ΤΗ ΓΕΝΕΣΙ ΤΟΥΣ και αυτό εύκολα αποδεικνύεται αν κοιτάξει το ΠΟΤΕ ο Τρισμέγιστος ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ως μέλος - διαχειριστής (τότε ομολογώ ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ, αλλά απλά ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ μιάς και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΛΗ αλλά ΚΑΙ θέματα να ΔΙΧΕΙΡΗΣΤΕΙ) και το ΠΟΤΕ η αναξιότης μου,

quote:

Kelsos ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" 1954 04/11/2003 02/01/2002 Greece

thoth Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr 1816 13/11/2003 28/12/2001 Greece

Εγγράφηκα μετά απο ΠΕΝΤΕ μέρες και απο τότε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΜΟΥΝ μέσα στα forums και συζητούσα με αυτό που σε ένα άλλο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ θέμα έγραψα, ότι δηλαδή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ με ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ που αναζητούσαν την ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ του Εσω Εαυτού, του Εσω Διδασκάλου και ΟΧΙ της ΓΝΩΣΗΣ έτσι απλά, όπως έχει λεχθεί...

Παρεπιπτώντος, εάν κάποιος αναζητά τη ΓΝΩΣΗ, να του δώσω τη βιβλιοθήκη μου ΟΛΟΚΛΗΡΗ, αλλά να είναι σίγουρος ότι τον Εσω Εαυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ μέσα απο τα διάφορα βιβλία....
Οι διάφορες ΒΙΒΛΙΟΣΟΦΙΕΣ στις οποίες ΠΟΛΛΟΙ καταφεύγουν τωρα τελευταία (αλλά και απο την αρχή υπήρχε αυτό το θέμα), ΞΑΝΑΛΕΩ πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ....
Και ΦΥΣΙΚΑ αυτό δεν θα τον κατατάξει στους ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ...

Αφού λοιπόν οι Admin και Τρισμέγιστος είδαν και απόειδαν, ΜΑΖΙ, οι ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ βρεθήκαμε να πίνουμε μιά μπύρα (DramX13 δε πλήρωσα εγώ τότε...) και να συζητάμε τη συμμετοχή μου στη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗ ΟΜΑΔΑ αλλά και την συμμετοχή μου στη ΠΡΩΤΗ απόπειρα του Εsoterica.gr να εμφανιστεί στη τηλεόραση....

Ετσι απλά...
Αλλά αυτά ήταν ΤΟΤΕ και όχι ΤΩΡΑ...
(ΤΩΡΑ μάλλον η Αμαλία έχει να δείξει ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ, το ΔΙΚΟ ΤΗΣ τρόπο)
Φυσικά είχε προηγηθέι και η ανάλογη αλλληλογραφία μεταξύ μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ με το Τρισμέγιστο για να ΜΗΝ πώ καθόλου με τον Αdmin...

Για την ιστορία πάντως ΚΑΙ όταν ο Πλωτίνος έγινε Συντονιστής ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ αλλά ΚΑΙ όταν έγινε η DarkAngel_78...
EKTOTE για τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Συντονιτές ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η αναξιότης μου ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ...
Ποιός αποφάσισε γι' αυτούς;;;
Με ποιόν παρεούλα;;;
Αυτό ΔΕΝ το γνωρίζω....

Θα μου πεί τώρα ο Admin, "και ΓΙΑΤΙ να σε ρωτήσουμε;;;;"
Την απάντηση ΔΕΝ θα τη δώσω τώρα, αλλά θα το αφήσω ως ΓΡΙΦΟ για τα υπόλοιπα μέλη...
Περιμένω τις απαντήσεις σας...

Αυτά, έτσι για την ΙΣΤΟΡΙΑ, μιάς και ΗΔΗ ανήκω "εκούσια και εθελοντικά" σε αυτήν...

Κλείνοντας να πώ ΞΑΝΑ...
ΔΥΣΤΥΧΟΣ τα forums του Esoterica.gr, έχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ένα μεγάλο ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ και ένα ακόμα μεγαλύτερο ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ...
Οποιος έχει αντίθετη άποψη, ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ, αλλά να είναι έτοιμος να ακούσει και τον αντίλογο...
Παραθέτω την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, όπως ΠΑΝΤΑ έπραξα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ επικαλέστηκα τον ρόλο του Συντονιστή για να στηρίξω "A Priori" τα όσα λέω και ΦΥΣΙΚΑ ουδέποτε έδωσα ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ (δηλαδή, να ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ) τον ρόλο που μου είχε αναθέσει η κεφαλή του Esoterica.gr

Αλήθεια, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν απάντησε στην εύλογη ερώτηση του DrumX13;;;
Γιατί τόσα μηνύματα με τόσα υπονοούμενα;;;
Διάβασα απο άτομα που εκτιμώ να μιλάνε για "σκυλιά", για "κόκαλά" και "φόλες"...
Αυτός είναι ο δικός ΤΟΥΣ "εσωτερισμός" και το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ;;;;;
Δεν καταλαβαίνουν ότι ΕΤΣΙ έρχονται να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ αυτό που τόσα πολλά μέλη ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και φυσικά καταδεικνύω την ΚΑΤΗΦΟΡΑ που έχουν πάρει τα forums και τα "αξιόλογα" θέματα που ανοίγονται;;;;

Στη διάθεση ΟΠΟΙΟΥ έχει απορίες και ερωτήματα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

thothΙδρυτικό Μέλος
18/11/2003, 11:19:15

Τι να πω; Εντυπωσιάστηκα!

Και να φανταστείς ότι όταν ήμουν Διαχειριστής κάθε 2-3 μηνύματα είχαμε κι έναν ψιλοτσακωμό με τον ΑΙΟΝ και του έκανα και... χοντρή λογοκρισία. Και "κλειδώθηκε" ως ΕΟΝ, από τον ADMIN

Κι αντί να έχει πρόβλημα ο ΑΙΟΝ, και να ζητάει τα ρέστα από έναν άγνωστό του (εμένα), που με υποψιαζόταν και για "βαλτό" για αρκετό καιρό (και καλά έκανε) και με τον οποίον διαφοροποιείται, πολλές φορές, με ειλικρινείς αλλά ξεκάθαρες ιδεολογικές θέσεις, ζητάνε τα "ρέστα" άνθρωποι που δεν τους ενόχλησε κανείς. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

Μπορώ να πω ότι αυτή η περιγραφή που έκανε ο ΑΙΟΝ, είναι αυτό που είναι τώρα, το Esoterica.gr (για εμένα προσωπικά) και εκτιμώ ότι αυτή η ειλικρινής περιγραφή με τα ελαττώματα και τα προτερήματα που αποδίδει στο Esoterica.gr είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που κι εγώ βλέπω.

Και μην τολμήσει κανείς να πει ότι ο ΑΙΟΝ είναι βαλτός ή ότι πίνει καφεδάκια με τον ADMIN, ή ότι έχει φιλοδοξίες να γίνει Συντονιστής, γιατί θα τον φάει η... μαρμάγκα

Να ευχαριστήσω και την LENCOLAS για το μήνυμά της, πάντα με καλή διάθεση και με πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό το site.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

elpidaΜέλος
18/11/2003, 11:28:54
Δυστυχώς ποτέ κανείς δεν κατάλαβε αυτούς που «φώναζαν». Ποτέ δεν δέχτηκαν οι «από πάνω» τη φωνή αυτή καλοπροαίρετα, σαν φωνή προειδοποίησης για την κατρακύλα. Απλά νόμιζαν πως αυτή η φωνή ήταν φωνή έχθρας ή κακίας. Μα φυσικά όλοι όσοι μπαίνουν – έμπαιναν σε αυτό το χώρο το έκαναν γιατί τους άρεσε, δεν νομίζω να μπήκε κανείς για να το κάνει μπάχαλο. Άρα ο σκοπός κοινός.

Κάποιοι δεν ξέρουν να ακούν δεν μπορούν να δουν πιο πέρα από το εγώ τους. Κανείς δεν αρνήθηκε να αναγνωρίσει το τι έχει προσφέρει ο καθένας. Αν αυτό το «εγώ» όμως δεν ήταν τόσο υπέρμετρο θα μπορούσαν αυτοί να είχαν δει νωρίτερα το τι θα προέκυπτε και ίσως μέσα από την συλλογική βοήθεια μελών (με οποιοδήποτε τίτλο) κατάφερναν να αποφύγουν όλα αυτά.

Δεν είναι εύκολο μόνος του κάποιος να μπορέσει να οδηγήσει σωστά το καράβι. Αυτός είναι και ο σκοπός της ομάδας. Όταν όμως ζητάς την ομάδα θα πρέπει πρώτα να έχεις μάθει να την αποδέχεσαι.

Ακόμα και μέσα από μία αντιπαράθεση θα μπορούσε να βγει κάτι καλό, αν όλοι ήταν σε θέση να την κάνουν σωστά, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό έγινε.
Αν δεν μπορείς να δεις και να παραδεχτείς το πρόβλημα δεν θα το λύσεις ΠΟΤΕ.

Μέσα από τα post ο καθένας παρουσιάζει ένα καλό εαυτό με πολύ καλή ωραίες ιδέες απόψεις στόχους και σκοπούς. Το πρόβλημα όμως είναι πως αυτό το προφίλ κάποιων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό μέσα από προσωπικές συναναστροφές έχει βγει στον αέρα αυτοί που το ξέρουν λογικό είναι να επαναστατήσουν.

Κανείς δεν περίμενε να βρει εδώ το τέλειο, προβλήματα σαφώς και θα υπάρχουν, το θέμα όμως είναι πως αντιμετωπίζονται αυτά. Το να το παίζει κάποιος δήθεν αργά ή γρήγορα θα φανεί και τότε δυστυχώς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για να το αλλάξει.

quote:
Φιλοξενεί απο χαβαλέδες τύπου ramoglos, drumx και σία μέχρι ανθρώπους που έχουν εμβαθύνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο δρόμο του εσωτερισμού και πραγματικά μεταφέρουν ερεθίσματα στον κόσμο που ψάχνεται

Το να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους χωρίς να τους ξέρουμε χωρίς να γνωρίζουμε καταστάσεις οι οποίες μπορεί αν είναι υπαίτιες για τυχόν συμπεριφορές δεν νομίζω να είναι σωστό.
Φίλε ΑΙΟΝ, ίσως να ήταν καλύτερα πριν βιαστείς να χαρακτηρίσεις κάποιους ανθρώπους να έψαχνες πρώτα από πού ορμώμενοι αυτοί λένε κάποια πράγματα έστω και αν δεν συμφωνείς μαζί τους, (δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν την ίδια άποψη για ένα θέμα, ακόμα και την ίδια εμπειρία) οι οποίοι όπως θα έχεις δει έχουν γράψει και αξιόλογα post.

Επίσης το να χαρακτηρίζουμε κάποιους εσωτεριστές είναι πολύ βαρύ φορτίο γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Άλλωστε στη θεωρία ποιος δεν είναι καλός. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν.