- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Το μόνο που καταφέρνει είναι να διασκεδάζει τον κάθε αναγνώστη που έχει μελετήσει την ελληνική μυθολογία!
Και μόνο η πηγή(wikipedia) απ'την οποία παραθέτει τα όσα έχει ποστάρει, προκαλεί άφθονο γέλιο σε όσους τυγχάνει να έχουν στη βιβλιοθήκη τους, την ''Μυθολογία των Ελλήνων'' απ'τον Κ.Κερένυϊ (εκδ.οίκος Βιβλιοπωλείον της Εστίας, Ι.Δ. Κολλάρου & ΣΙΑ Α.Ε.)
Αλλά φυσικά η wikipedia είναι τζάμπα ενώ το βιβλίο κοστίζει 30 ευρώ!
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας!
Δε μου λές samuel1974 σε ποια ελληνική μυθολογία αναφέρονται τα αποσπάσματα της wikipedia που μας ανέφερες?
Ή μήπως δε γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλές?
quote:
Εννοώ ότιαυτά που έλεγε το θέμα περί ύβρεων των
εκκλησιαστικών βιβλίων ενάντια στους Έλληνες,φίλε γιάπετ,
έγιναν καπνός
Έγιναν καπνός;
Πότε;
Αν εσένα δεν σου καίγεται καρφί όταν βρίζουν ασύστολα το έθνος σου, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται αυτό, εκεί που πας και σταυροκοπιέσαι.
Εσύ δεν το παίρνεις χαμπάρι!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Δεν γνωρίζω αν την διαθέτει, αλλά αν όχι, θα ζητήσει αποσπάσματα απ' τους ευρωπαίους που την χρησιμοποιούν σε... σοβαρές περιπτώσεις!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Σε βοήθησα καθόλου?
Θα χαρώ πολύ αν μου πείς πως αντιλήφθηκες περί τίνος πρόκειται...
quote:
Φίλε helios2012, μην τον πεισμώνεις γιατί θ' ανοίξει την εγκυκλοπαίδεια "για σας παιδιά" και θα σε κάνει σκόνη.Δεν γνωρίζω αν την διαθέτει, αλλά αν όχι, θα ζητήσει αποσπάσματα απ' τους ευρωπαίους που την χρησιμοποιούν σε... σοβαρές περιπτώσεις!!
Καλέ μου γιαπετ....
![]()
Ή αλλιώς L-O-L!
ευτυχία σου!!! Δείχνεις τόσο χαρούμενος, που μάλλον
περνάς καλά κει πανω...
Φίλε Γιάπετ, συνεχίζεις να εκτίθεσαι,εσύ λέω,αφού δεν γράφεις τίποτε
ούτε παρέχεις στοιχεία για τίποτε στο θέμα που εσύ άνοιξες...
Για το θέμα κανείς; Ή το άνοιξες έτσι για πλάκα,΄οπως τόσα άλλα;
quote:
Αφήστε τον samuel1974 να παραληρεί και να βγαίνει τελείως εκτός θέματος...(Το οποίο είναι ''Ύβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία...'')Το μόνο που καταφέρνει είναι να διασκεδάζει τον κάθε αναγνώστη που έχει μελετήσει την ελληνική μυθολογία!
Και μόνο η πηγή(wikipedia) απ'την οποία παραθέτει τα όσα έχει ποστάρει, προκαλεί άφθονο γέλιο σε όσους τυγχάνει να έχουν στη βιβλιοθήκη τους, την ''Μυθολογία των Ελλήνων'' απ'τον Κ.Κερένυϊ (εκδ.οίκος Βιβλιοπωλείον της Εστίας, Ι.Δ. Κολλάρου & ΣΙΑ Α.Ε.)
Αλλά φυσικά η wikipedia είναι τζάμπα ενώ το βιβλίο κοστίζει 30 ευρώ!
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας!
Δε μου λές samuel1974 σε ποια ελληνική μυθολογία αναφέρονται τα αποσπάσματα της wikipedia που μας ανέφερες?
Ή μήπως δε γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλές?
Το βιβλίο "Απολλοδώρου βιβλιοθήκη", το είχα διαβάσει πριν απο 20 χρόνια. Το έτος 1988 μ.Χ.
Αλλά δεν είσαι ο πρώτος εδω μέσα που με αποκαλλεί άσχετο και ημιμαθή. Τα αμερικάνικα έργα με δικαστικές υποθέσεις, όπου ο εισαγγελέας προσπαθεί να θίξει την εγκυρότητα του μάρτυρα υπεράσπισης, έχουνε επηρεάσει φαίνεται πολύ τον τρόπο σκέψης ορισμένων Ελλήνων. Για αυτό και οι Έλληνες είναι απο τους πρώτους στον κόσμο στην κατανάλωση του ξενόφερτου Ουϊσκυ...
Εάν εσύ διασκεδάζεις με τα ξεσαλώματα των νέων της αρχαιότητας, εγώ δεν το βρίσκω διασκεδαστικό, να τους έχω για πρότυπα σε τέτοια ζητήματα. "Σαν τις μέλισσες" έλεγε ο Μέγας Βασίλειος, "σαν τις μέλισσες που πέρνουνε μόνο το νέκταρ απο τα λουλούδια, πρέπει κάποιος να σκύβει επάνω στην αρχαία ελληνική γραμματεία." Εάν τώρα κάποιοι τρώνε όλο το λουλούδι μαζί με το κοτσάνι, είναι φυσικό να φτύνουνε μετά ξινίλες...

δεν ξέρεις αν την αντέχουν...
quote:
Φίλε Γιάπετ, συνεχίζεις να εκτίθεσαι,εσύ λέω,αφού δεν γράφεις τίποτε
ούτε παρέχεις στοιχεία για τίποτε στο θέμα που εσύ άνοιξες...
Για το θέμα κανείς; Ή το άνοιξες έτσι για πλάκα,΄οπως τόσα άλλα;
Αγαπητέ, ίσως σου διαφεύγουν καμμιά... τριανταπενταριά σελίδες, απ' το θέμα ή έχεις άλλο πρόβλημα...
Πόσα άλλα θέματα, έχω ανοίξει, κατά τη γνώμη σου;;![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
μηνύματα σου.. Εσύ θυμήσου την αρχική σελίδα και
τοποθέτηση σου.. Μείνε εκεί...
Έχεις ανοίξει πολλά θέματα, αλλά δεν τα έχεις ακολουθήσει..
Και δεν εννοω στο φόρουμ, αλλά σε θέματα του φόρουμ, ανοίγεις υποσύνολα και
δν τα ακολουθείς...
Λέω ψέμματα, ή κάνω λάθος, μήπως; Λέω μήπως...