ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/06/2012, 16:02:38
Ακόμη κι αν ήθελα, δεν θα μπορούσα να απαντήσω σε "όλα όσα γράφεις" γιατί τα περισσότερα απ' αυτά είναι ένα μάτσο προπαγανδιστικές αρλούμπες στις οποίες δεν μπορώ να αντιπαραθέσω τίποτε άλλο παρά τη συμπόνοια μου.

Όταν θα υποστηρίξεις αυτά που λες με επιχειρήματα αντί για κραυγές, θα σου απαντήσω σε όλα.

Όσο για την ταύτισή σου με τον Πάνο, ξέρεις τι λένε: "Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα..."

macedon

16/06/2012, 18:18:58
Έλα ρε μακεδονα μας, μη νευριαζεις.

Ξέρεις τι είναι να γίνεις μια μέρα γενικός γραμματέας της ΧΑ. Θέλεις Διλαδη να σε χάσουμε? διλ θα χασεις τα φιλαράκια σου?

Είμαι σίγουρος μακεδονα,, πως πάνω στο γραφείο σου μια μερα θα βάλεις δυο φωτογραφίες. Μια του Πάνου και μια του Πλατωνα!

Ο πρώτος γιατι έσωσε την ψυχούλα σου.

Ο δεύτερος γιατι σου έδειξε το σωστο δρόμο!

Άντε καλα αποτελέσματα. Και αν δεν παει καλα αύριο, έλα παλι στους φίλους σου.

Οι αγκαλιές μας για σένα, είναι πάντα ανοιχτές!

NotirkΜέλος
16/06/2012, 19:26:34

-Η δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της, δηλαδή τους πολίτες που την απαρτίζουν οφείλει να περιφρουρείται και να προστατεύεται από κάθε εξωτερική αλλά και από κάθε εσωτερική επιβουλή.
-Η δημοκρατία που δεν προστατεύει τα ιδεολογικά της σύνορα και επιτρέπει να συγχέονται με αυτά της ασυδοσίας , είναι το ίδιο σαν να αφήνει απροστάτευτα τα γεωγραφικά της σύνορα σε όποιον εχθρό τα επιβουλεύεται .
-Κράτος σημαίνει εξουσία και δημοκρατία σημαίνει εξουσία των πολλών επί των ολίγων, δηλαδή η δημοκρατία είναι το δίκαιο της πλειοψηφίας σε βάρος του δικαίου της μειοψηφίας. Έτσι κατά κάποιο τρόπο η δημοκρατία εμπεριέχει το άδικο .Ένα άδικο όμως που είναι αναγκαίο όσο υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για τα οποία η δημοκρατία εμπεριέχει την δυναμική εξισορρόπησης τους και κατά συνέπεια τηn αυτό κατάργησης της.
-Δημοκρατία που προστατεύει το δίκαιο της μειοψηφίας, δεν πρέπει να λέγεται δημοκρατία αλλά τυραννία, η δικτατορία, καθότι το άδικο είναι απείρως μεγαλύτερο από αυτό της δημοκρατίας της πλειοψηφίας και κυρίως γιατί δεν επιτρέπει την διαμόρφωση συνθηκών για εξίσωση των συμφερόντων άρα συντηρεί το άδικο επ’άπειρον.. Μια μορφή δικτατορίας είναι και η λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία που γνωρίζουμε.
-Η κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως την γνωρίζουμε ,δηλαδή η δημοκρατία της ολιγαρχίας, επιτρέποντας στο όνομα της’’ δημοκρατίας’’, σε ακροδεξιά/φασιστικά κόμματα να έχουν λόγο στο κοινοβούλιο , στην ουσία δείχνει την επιθυμία της να γίνει πιο σκληρή και πιο άδικη. Αυτό συμβαίνει όταν έχει διαφθαρεί και δεν μπορεί ούτε καν σαν κατ’επίφαση δημοκρατία να λειτουργήσει.

16/06/2012, 21:58:07
Με άλλα λόγια, δημοκρατία είναι όταν ψηφίζουν 4 λύκοι κι ένα πρόβατο ποιον θα φάνε...

macedon

16/06/2012, 22:05:30
ασ το πουμε καπως.... ετσι Μακεδων

18/06/2012, 15:33:51

Ελλάδα, εκλογές Ιούνιος 2012...

18/06/2012, 16:22:51
Σε ποιον μπροστά αισθάνεστε πιο ανίσχυρος? στον φουκαρά ουγκ του παραπάνω video που δεν μπορεί να αρθρώσει τρεις λέξεις μαζί χωρίς λάθη,ή απέναντι στον Βενιζέλο π.χ.?

Αν σου φταίει ο ουγκ βρες τον ,κάτσε να φας μια σκηνοθετημένη σφαλιάρα,φρόντισε να είναι δυο τρεις φίλοι σου μπροστά και μάλλον θα τον κάτσεις στο έδρανο του κατηγορούμενου αν αυτό είναι ο πόθος σου.
Πες μου όμως πως θα κάτσεις στο έδρανο τον Βενιζέλο και τους ομοίους του για όσα έχουν κάνει....Άμα μου πεις, το "σπαθί" μου και η πένα μου δική σου.
Δεν απευθύνομαι αποκλειστικά στην Αμαλία,απλώς πατάω πάνω στο video.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

NotirkΜέλος
18/06/2012, 16:42:31
-Εγώ αισθάνομαι άκρως ανήμπορος μπροστά στην ηλιθιότητα κάθε είδους ούγκ .Τα ούγκ συντηρούν και αναγεννούν το σύστημα και επειδή είναι ουγκ πιστεύουν ότι αμύνονται . Και όταν το σύστημα χάνει τον έλεγχο, γιατί οι πράκτορες του πολιτικοί τα έκαναν μπάχαλο, τότε επιστρατεύει τις ειδικές δυνάμεις των ουγκ και τα στέλνει στη βουλή.

18/06/2012, 16:48:07

φίλε Notirk,

Η Χ.Α. μπορεί να είναι πολλά πράγματα,συστημική δεν είναι.
Δεν απαντάς πάντως σε ποιον απέναντι αισθάνεσαι πιο ανίσχυρος?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

18/06/2012, 16:57:24
quote:
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ:

Σε ποιον μπροστά αισθάνεστε πιο ανίσχυρος? στον φουκαρά ουγκ του παραπάνω video που δεν μπορεί να αρθρώσει τρεις λέξεις μαζί χωρίς λάθη,ή απέναντι στον Βενιζέλο π.χ.?

Όπως φαίνεται, ο Βενιζέλος βρήκε τη Νέμεσή του, τον φουκαρά Ουγκ.
Τη βρήκαμε κι εμείς μαζί με τον Βενιζέλο... όπως φαίνεται καθένας* έχει τον Παράδεισο που του αξίζει.

* Το "καθένας" εδώ αναφέρεται στην στατιστική έννοια του Έλληνα καθένα, αυτή που εκφράστηκε π.χ. στις εκλογές, και όχι στο καθ'ένα άτομο.

10/09/2005, 00:31:08
Συγγνωμη για το ακαταλληλο της ωρας...

τελος παντων μολις εκανα την εγγραφη μου στο εσοτερικα...

χαιρεταω ολους τους παικτες και τις παικτριες εδω μεσα...

και ευχομαι πολλες διαδικτυακες συγκινησεις...

απο την πλευρα μου σας υποσχομαι να μην πληξετε...

never a dull moment with Aristoteles...

Μ'αρεσε να περιπλανιεμαι βαζοντας μεσα στο στομα του φαφουτη νου
μεγαλη ερημια για να χορταινει

Νικος Καρουζος

10/09/2005, 01:31:01
quote:
Συγγνωμη για το ακαταλληλο της ωρας...

Τι ώρα είναι αυτή που γράφτηκες ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ;
Μας ξύπνησες όλους!!!

Σε καλωσορίζω στις συζητήσεις μας.
Κάθε ώρα, είναι κατάλληλη ώρα για να γράψεις στα forums.
Φτάνει να λες τα κατάλληλα πράγματα
Κατάλληλα, για την αναζήτησή σου, για την θέαση των πραγμάτων όπως εσύ τα βλέπεις, κατάλληλα για το κάθε θέμα ξεχωριστά.

Μ' αρέσει πολύ η φράση του Ν. Καρούζου που γράφεις στο τέλος του μηνύματος σου

"Μ'αρεσε να περιπλανιεμαι βαζοντας μεσα στο στομα του φαφουτη νου μεγαλη ερημια για να χορταινει"

Καλή αρχή λοιπόν

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

10/09/2005, 02:04:44
Γουελκαμ του Εσωτερικα 2005 Αριστοτελη Ων

quote:
χαιρεταω ολους τους παικτες και τις παικτριες εδω μεσα...

Οι παικτες σε Χαιρετουνε κι αυτοι.

Καλη παραμονη.

Αμα γραψεις κι αλλα τετοια,θα χασεις το δικαιωμα της Διαγραφης σου.

quote:
Μ'αρεσε να περιπλανιεμαι βαζοντας μεσα στο στομα του φαφουτη νου
μεγαλη ερημια για να χορταινει

Ryche..

10/09/2005, 03:13:34
Τη βλέπω εγώ τη δουλειά,
να παίρνει το βραβείο η ψηφιακή σου υπογραφή
"η φράση της χρονιάς"...

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

OannesΜέλος
12/09/2005, 15:48:33
Αγαπητέ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ καλώς όρισες στο esoterica.

Σου εύχομαι καλή παραμονή και γόνιμο και δημιουργικό παιχνίδι (εκ του παίκτης/παίκτρια).

crystalΝέο Μέλος
14/09/2005, 09:40:30
Καλώς μας βρήκες Αριστοτέλη!!

... η οικογένεια όλο και μεγαλώνει!

Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο καιρός
Πως αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι!